www.novosite.nl Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Een kleine bed en breakfast met een grote hulp van de mensen achter Novosite. Direkt altijd een snelle oplossing en hulp bij iedere vraag. Daar wordt je als geen expert op dit gebied blij van.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Een eigen bedrijf starten... daarbij hoort natuurlijk een toegankelijke, mooie website. En wat is er nou leuker dan deze zelf te ontwerpen en makkelijker dan deze zelf te kunnen aanpassen en up to... See more

Rated 5 out of 5 stars

Zowel voor ons bedrijf als voor mijn hobby heb ik een website gemaakt via het Novosite pakket. Het bevalt prima! Heel eenvoudig en zonder ingewikkelde poespas kan ik nu een mooie en duidelijke website... See more

Rated 5 out of 5 stars

Voor het maken van een website hebben wij als seniorencaravanclub gekozen voor NOVOSITE. Wij hebben daar geen moment spijt van gehad. Niet alle dingen die wij graag wilden waren mogelijk, maar he... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

een tevreden gebruiker

Ik gebruik novosite al 3 jaar voor commerciële doeleinden. Het werkt vooral heel makkelijk en mijn klanten zijn tevreden met de eenvoudige en overzichtelijke website. De ondersteuning is goed en vooral snel. Ook wat betreft mailgebruik ben ik heel tevreden.

Rated 4 out of 5 stars

Perfecte Site voor je eigen site te maken

Novosite voldet aan al de wensen voor de zelfstandige die alles zelf in de hand wilt houden.Perfecte begeleiding ,gemakelijk aan te passen en dit zonder extra kosten zoveel je zelf wilt.heb hier nog geen moment spijt van gehad.

Gemak dient de mens

Een website bouwen met Novosite is simpel en nog leuk ook. Ik heb zelf een tijdlang gerommeld met html om en een eigen site samenstellen. Dit heeft mij heel veel tijd en moeite gekost. En het resultaat was toch niet helemaal zoals ik het wilde hebben. Met Novosite is dit een fluitje van een cent. Binnen een half uur kun je een eigen site online hebben. Zonder kennis en al te veel rompslomp. En kom je er een keer niet zelf uit, de klantenservice is duidelijk en snel. En voor de prijs hoef je het niet te laten.

Rated 5 out of 5 stars

Top sitebuilder, ook voor digibeten!

Het laten maken van een site vond ik erg duur voor een beginnend bedrijfje dat ik heb dus ik wilde een goedkopere optie zoeken. De Novosite site builder is hier bij uitstek de beste keuze! Ik ben een digibeet en keek toch wel op om de site vorm te geven maar met Novosite site builder was dit een klein karweitje! Ik ben zeer tevreden over Novosite!

Trent

Rated 5 out of 5 stars

Gelukkig niet zo ingewikkeld !

Ik ben een heel tevreden gebruiker van Novosite. Ik ben geen nerd en dus waardeer ik het des te meer dat ik op redelijk eenvoudige wijze mijn eigen website kan bijhouden.
Ook is de service super, bij het stellen van een vraag kreeg ik zeer snel en adequaat antwoord ! Ik heb al vele kennissen geattendeerd op Novosite.

Son.nl

Prima service van Novosite. IK heb nogal wat persoonlijke aanpassingen laten doen en dit was binnen een dag geregeld.
Ook is men voortdurend bezig om de mogelijkheden te vergroten.
Ook een op maat I-Deal betalingssysteeem werkt voor ons perfect.

Rated 4 out of 5 stars

Betaalbaar met een zakelijke uitstraling

Aan te raden voor iedereen, dus ook voor de gevorderde, die het lastig vind een website te maken. Door de vele mogelijkheden heb je zo een site gemaakt die een professionele uitstraling heeft. Het is zeer gebruikersvriendelijk. Niet onbelangrijk de prijs/kwaliteit verhouding is erg vriendelijk. Novosite reeds aan meerdere relaties kenbaar gemaakt.
Kortom dik tevreden.

PL Administratie
Den Haag

super makkelijke enperfecte service

Voor het eerst een eigen website gemaakt met novosite voor ons autobedrijf, eerst 14 dagen op proef uit geprobeerd dit beviel zo goed dus zijn we er mee verder gegaan, als je het even niet meer weet een mailtje naar de helpdesk en binnen het uur een duidelijke uitleg terug
Verder hebben ze ons prima geholpen met de verhuizing van ons domeinnaam en het maken van een header naar ons wens
Wij raden iedereen die graag zelf een website wil maken novosite aan, makkelijk betrouwbaar en een perfecte service wat wil je nog meer

95 % maar dat kan ik niet aanduiden

als website creator van WBS050 wist ik van het bestaan van zulke sites af, ik had overwogen om drupal te gebruiken, tot ik jullie site teste als 4de of 5de in de rij. Maar jullie zijn met glans boven alle sites uitgestoken. In gebruiksvriendelijkheid. in aangenaam werken. in mailing en helpdesk. zelf voor de minste verbetering die jullie uitvoeren verwittigen jullie ons. Zodat wij ons niets meer moeten afvragen als ve veranderingen zien aan jullie site. lortom jullie verdiennen een pluim op jullie werk en dat mag iedereen weten.

Goed en betrouwbare sitebuilder

Sinds een jaar gebruik ik novosite voor mijn website. Erg klantvriendelijk en makkelijk te gebruiken.
De support is ook snel in antwoorden en goed advies.
Ik ben erg tevreden en ga mijn tweede website ook weer bij novosite bouwen

Prima tool en support

Heb ruim een jaar geleden mijn site gebouwd met Novosite, werkt makkelijk, snel en dummy-proof.
Ook de support is snel en adequaat.
Enig klein minpuntje is de min of meer vaste paginastructuur, maar dat draagt dan ook wel weer bij aan snelheid en gemak.
Er schijnt een nieuwe versie aan te komen met veel nieuwe mogelijkheden, ben benieuwd of ik me laat verleiden om aan de site te gaan sleutelen.

Rated 4 out of 5 stars

Eenvoudig en toch je eigen site

Voor Beeldzorgadvies heb ik vorig jaar een website bij Novosite gemaakt. Je kunt bijna alles zelf bepalen qua opbouw en inhoud omdat het geen sjabloon is waar je meewerkt. Alleen de plaats van de header en de navigatieknoppen zijn vast.
Hun service is snel en goed, die je via de site weer kunt volgen. Nu komt er een nieuwe 5.0 versie, ik moet nog uitpuzzellen wat hier voor ons weer meer mee kan. Leuk, ja je moet wel van puzzellen en uitproberen houden.

Christina

Deeplicious

Als Deeplicious waren wij opzoek naar een slimme manier ons via een mooie site te profileren. Het pakket van Novosite sluit perfect aan bij onze behoefte. De meest voorkomende zaken zijn simpel en snel te beheren via het content. Wanneer je onverhoopt toch nog vragen hebt krijg je zeer snel antwoord zelfs op verrassende tijden.
Kortom een aanrader die club! Wij zijn zeer tevreden.

Deeplicious

Gezocht en gevonden

Voor mijn vereniging, bridgeclub Gouda Alert, heb ik al enige tijd geleden een website gemaakt. Deze website wordt wekelijks bijgehouden en dat is een fluitje van een cent! De eerste opzet leverde enige vraagjes op doch de helpdesk reageerde snel en adequaat! Al met al een goed product dat de leden van mijn vereniging alle informatie verschaft die nodig is.

Fijn om mee te werken

Als Stichting voor bejaardenzorg zochten wij een professioneel maar eenvoudig systeem om een website te bouwen. Veel tijd voor dit soort dingen hebben wij niet.
Wij zijn in zee gegaan met Novosite en hebben daar geen moment spijt van.
De sitebuilder is eenvoudig in gebruik met toch ruim voldoende mogelijkheden.
Ook de helpdesk reageerd goed en daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

Geweldig cijfer 9

Voorheen was ik een handvol geld kwijt en nu.........DOE JE HET GEWOON ZELF!!!
Gemakkelijk zonder eerst een studie ervoor te hebben afgerond maak je nu op de eigen tijd een website.
Naar eigen inzicht en creativiteit maak je er iets persoonlijks van.
Voor vragen kun je altijd terecht en het leukste is dat ik zelfs al geld verdiend heb met het Affilitiate Programma.
Beslist een aanrader!!

Wijk en Aalburg
Ans Hovestadt

Rated 5 out of 5 stars

Eindelijk een mooie eigen website met Novosite!

Al jaren lang wilde ik een eigen website, maar vond dit veel te duur om te laten maken, ik heb niet veel geld te besteden. Nu heb ik er een zelf gemaakt met de Novositebuilder. Ik kan er elk moment heerlijk mee stoeien en aanpassen wat en hoe ik maar wil. Zo blijf ik up to date. Ook krijg ik veel complimenten en leuke reacties over mijn website, het ziet er zo goed uit dat mensen zich verbazen als ik zeg dat ik het zelf gemaakt heb! Als zakenvrouw in een eenvrouwsbedrijf is het super belangrijk dat je website er goed uitziet. Ik kan alles wat ik maar wil toevoegen: een webwinkel, een besloten gedeelte, foto's, muziekbestandjes oploaden enz. Ook ben ik verrast hoe goed mijn website via Google gevonden wordt.

Je moet wel even leren hoe het moet, maar de helpdesk is altijd bereid om je tips te geven en kan ik veel ervaringen van anderen vinden op het forum. Ook ben ik benieuwd naar mogelijkheden van de upgrade 5.0.

Dus als jij een eigen website wilt maken en je overweegt om de Novositebuilder aan te schaffen zou ik zeggen........ DOEN!

The Trustpilot Experience

Take a closer look