Een kleine bed en breakfast met een grote hulp van de mensen achter Novosite. Direkt altijd een snelle oplossing en hulp bij iedere vraag. Daar wordt je als geen expert op dit gebied blij van.... See more
See what reviewers are saying
Een eigen bedrijf starten... daarbij hoort natuurlijk een toegankelijke, mooie website. En wat is er nou leuker dan deze zelf te ontwerpen en makkelijker dan deze zelf te kunnen aanpassen en up to... See more
Zowel voor ons bedrijf als voor mijn hobby heb ik een website gemaakt via het Novosite pakket. Het bevalt prima! Heel eenvoudig en zonder ingewikkelde poespas kan ik nu een mooie en duidelijke website... See more
Voor het maken van een website hebben wij als seniorencaravanclub gekozen voor NOVOSITE. Wij hebben daar geen moment spijt van gehad. Niet alle dingen die wij graag wilden waren mogelijk, maar he... See more
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super!
"Ik ben heel blij met Novosite , heb voorheen andere website aanbieder gehad
maar de service daarvan was het tegen over gestelde van Novosite.
Ben vooral erg blij met de supersnelle helpdesk mailtjes met vragen worden
meteen beantwoordt en ze hebben een hele mooie banner voor me gemaakt precies zoals
ik die voor ogen had.
Het programma zelf is super gemakkelijk in gebruik , ik ben pc expert maar kan mijn website
prima zelf onderhouden en foto's plaatsen , kortom erg gebruiksvriendelijk.
Ik zal Novosite bij iedereen de een website wil gaan maken ten zeerste aanbevelen.
Een tevreden klant."
Waanzinnig!
Wat raar zeg die reactie van Tim. Ik weet echt niet wat ik hoor.
Ik ben nu al 5 jaar klant en ben buitensporig tevreden!
Ik denk dat ik wel kan beweren dat ik alle gangbare sitebuilders heb uitgetest, maar deze is verreweg het meest relaxt om mee te werken.
Echt supermakkelijk.
In de afgelopen 5 jaar heb ik op mijn sites en die van mijn klanten (ook bij Novosite ondergebracht) exact 0% downtime meegemaakt, dat vind ik een prestatie, vanuit mijn ervaring met andere providers weet ik dat dat ook anders kan zijn!
Mijn website is supersnel, ook tijdens drukke tijden op het Internet.
Ik ben altijd keurig netjes, vriendelijk, snel en heel persoonlijk geholpen, er wordt altijd direct gereageerd via de online Helpdesk.
Sinds vorige week ben ik beta-tester van de nieuwste versie van deze sitebuilder: Novosite 5.0. Met name de nieuwe layout en design mogelijkheden maken het wat mij betreft helemaal af.
En dat allemaal voor zo'n lage prijs, ik kan alleen maar zeggen:
Chapeau Novosite!
Voor mensen die deze sitebuilder nog niet kennen: Uitproberen!
Dat is gratis en vrijblijvend, zo kun je zelf mijn lovende waarden staven.
Veel plezier en succes gewenst!
Marc van Oostende, Den Haag
blij dat ik geen klant meer ben !
super slechte klantenservice als je een kritische klant zoals ik ben, sterker nog als je je gelijk probeert te halen wordt je site gesaboteerd
[Grof taalgebruik verwijderd]. Meer weten, ik geef je graag gedetaileerde info over wat er in het programma van novosite niet klopt en hoe de gang van zake was met de klantenservice, alle mails etc bewaard.
Tim van Vooren
[Externe links verwijderd]