Nuwegexclusief Reviews 60

TrustScore 2.5 out of 5

2.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

We hadden paar dagen Hotel Wesel geboekt in december. Er kwam plots een uitnodiging voor crematie op de eerste dag van boeking. Nuweg heeft uitje paar dagen voor ons kunnen opschuiven waar we heel... See more

Rated 5 out of 5 stars

We hadden een mooi hotel geboekt via Nuwegexclusief. Echter, een dag later werden we per mail onaangenaam verrast door een medewerker van Nuwegexclusief met het bericht dat het hotel al volgeboekt was... See more

Rated 1 out of 5 stars

Niet zo exclusief weg Na het lezen van een positieve beschrijving van Rheinhotel Wagner in Kamp Bornhofen Dld op de site van Nuwegexclusief hebben wij een arragement geboekt. Helaas, van... See more

Rated 1 out of 5 stars

Alles. Het personeel in moselstern hotel Fuhrmann en vooral de cheffin is zeer onvriendelijk. Overal zijn er trapjes waardoor het niet te doen is voor iemand die wat moeilijk loopt. Het dinerbuffet i... See more

Company details

Written by the company

NuWegExclusief.nl biedt 2 a 3 keer per week bijzondere overnachtingen aan op exclusieve locaties. En dit tegen de laagste prijs!

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 2 out of 5 stars

Hotel Cordial in Lennestadt…

Wij zijn in Hotel Cordial in Lennestadt geweest.
Wordt aangeprezen met 4 sterren maar dat is vast een vergissing.
Kamers zijn erg gedateerd. We hebben een krant aanbieding genomen ( iedereen in t hotel ) 3 nachten met 3 keer ontbijt en 2 keer een 3 gangen menu. (omdat er veel goede recensies staan over dit hotel)
Op de site stond een kok in vol ornaat trots zijn mooie gerechten aan te prijzen. Ik vraag me af of er wel een kok was... op het vlees een toef zoete slagroom met kers, in de soep het zelfde! en op het toetje natuurlijk ook maar dat smaakte goed. Je had geen keus bij het diner: eten wat de pot schaft. En wanneer je die extra dag in t restaurant wilde eten moest je met z'n tweeën het zelfde nemen! Eten was niet restaurant waardig... dit kan ik thuis ook eten. Ontbijt was prima maar basic.
Er was geen gelegenheid ergens te zitten ( behalve je eigen kamer) om wat te drinken. Drankjes bij het diner waren heel erg duur: klein glaasje witte wijn voor 6,90!
Er is eigenlijk ook niets in de omgeving te doen: alles ver weg en ook veel dicht.
Geen enkele Nederlandse zender op tv: terwijl er hoofdzakelijk nederlanders zijn...tip?
Het stadje Lennestadt is wel leuk om een keer doorheen te wandelen. Wanneer je toch voor deze arrangement hebt gekozen: ga dan in ieder geval een keer bij Needles and Pins eten. Moeilijk te vinden maar is het dubbel en dwars waard. ( verder bijna alleen Döner tentjes)
Helaas waren de zitstoelen op de kamer erg gammel en toiletbril zat los: direct gemeld maar niets aan gedaan. De kamers waren wel schoon.

Achteraf kun je nergens op de eigen site van t hotel een review schrijven...

September 28, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Onze eerste (en laatste) boeking bij…

Onze eerste (en laatste) boeking bij deze reisaanbieder was een enorme teleurstelling. We twijfelden vooraf al om bij hen te boeken gezien de wisselende reviews. Bijna 2 weken na boeking kregen wij bericht dat ons hotel ineens overboekt zou zijn, iets wat we in andere reviews ook al lazen. Nou kan dat natuurlijk, maar dan scheep je jouw klant niet af met een standaard mailtje en een vergoeding van wel € 30,00 als je een nieuwe boeking doet. Als je klantvriendelijk werkt, dan zoek je als organisatie een alternatief voor je klanten. Maar dat was voor deze organisatie blijkbaar te veel gevraagd. Inmiddels een vergelijkbare reis geboekt bij Voordeel Uitjes, een organisatie waar we al jaren een tevreden klant zijn. En weten we, dat niet elke verandering een verbetering is. Toch ook nog iets positiefs, de reeds volledig betaalde reissom werd binnen 2 dagen teruggestort.

July 16, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Wij waren in lennestadt hotel cordial…

Wij waren in lennestadt hotel cordial leuk hotel mooi oud servies vriendelijke mensen maar een waarschuwing Zondag is rustdag geen sauna of receptie of eten en geen aankondiging daarvan wij stonden met een aantal gasten voor de deur van het gesloten restaurant en moesten maar zien hoe we aan eten kwamen

April 7, 2024

Annulatie

Wij kregen zonet een annulatie van onze reservering voor het Paasweekend dat we gisteren boekten. Het hotel bleek "volzet". Uit communicatie bleek dat Nuwegexclusief al sinds 29/02 op de hoogte was van de closed dates. Hadden ze toen hun werk gedaan en de aanbieding offline gehaald, dan hoefden wij nu niet op zoek te gaan naar een alternatief ... "NuNIETwegexclusief" is misschien een gepastere naam ...

March 24, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Peronal touch in dienstverlening, bij pracht accomodaties tegen scherpe prijzen.

Moesten vanwege nare boodschap in ons reisgezelschap onze komende trip afzeggen, maar na contact met nuwegexclusief gave ze ons aan dat verzetten naar later moment ook kon. ook eerder dit jaar met een echte last minute boeking, aankomst enige uren later! werd alles vlot en persoonlijke touch in de dienstverlening geregeld. Echt heel tevreden met dit reisbureau/reisorganisatie. Daarnaast bieden ze hele mooie locaties/hotels tegen hele scherpe prijzen. Een echte aanrader.

March 6, 2024

Ons reisbureau NuWeg Exclusief

Boek sinds een groot aantal jaren bij NuWeg Exclusief zowel in Nederland als Duitsland. Bij wat langere vakanties in Duitsland gaan de fietsen mee en dan is halfpension een ideale constructie. Moet niets hebben van die all inclusive arrangementen met op de avond oubollig vermaak. De hotelaccommodaties zijn goed en het ontbijt en avondeten altijd lekker en lest but not least, zeker niet onbelangrijk, kwaliteit tegen een goedkope prijs.

December 11, 2023
Rated 5 out of 5 stars

3 Dagen geboekt naar Cochem net &…

3 Dagen geboekt naar Cochem net & schoon hotel (Moselstern Hotel Brixade)eten moesten we in het hotel ernaast maar dat was voor ons geen probleem. s"avonds was je tafel gereserveerd een in de ochtend kon je gaan zitten waar je zelf wou.
Iedere dag in de badkamer alles netjes aangevuld handdoeken shampoo e.d.Onze eerste ervaring met nuwegexclusief is goed bevallen

December 13, 2023

Een weekend Maastricht

We hebben in november een weekend weg naar Maastricht geboekt via
Nuwegexclusief.
Dat is zeer goed bevallen, en we zullen dat in de toekomst nog wel vaker doen.

November 17, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Besttime hotel in boppard bezocht

Besttime hotel in boppard bezocht. De kamer was netjes en een mooi uitzicht op de Rhein, zoals geboekt. De omgeving was prachtig en dat heeft het goed gemaakt, maar:
Het ontbijtbuffet was summier en zonder variatie. Het bij de boeking horende diner was ondermaats. Na op de tweede dag een soort van HEMA-worst te hebben gegeten hebben we dan ook besloten de laatste dag in het plaatsje zelf te gaan eten. Er stond een automaat voor de alcoholische versnapering, die echter in de drie dagen dat we er waren niet is aangevuld.
Overigens hebben we de beloofde Camelia slippers nooit mogen ontvangen.
Rest me wel om te zeggen dat andere hotelgasten, die vaker zulke reisjes boeken aangaven zoiets nog niet hadden meegemaakt. Voor ons eens en niet weer.

October 22, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Bad Arolsen in Sauerland…

We zijn in Bad Arolsen in Sauerland vlak naast het kasteel Bad Arolsen waar koningin Emma is geboren. Hotel was prima. Ruime kamer, zeer goed en uitgebreid ontbijt, buffet was goed voor 2 dagen alleen erg duur bier wat niet bij het arrangement zat. Sauna mogelijkheden waren niet helemaal op orde. Je kon gebruik maken van 2 sauna's buiten en 3 binnen waarvan er maar 1 aanstond. Het grootste probleem was de badmantel daar hadden per dag maar ongeveer 5 a 6 beschikbaar. We hebben zodoende 2 dagen zonder gezeten en moesten het met een klein handdoekje maar doen. Auto kon zonder kosten geparkeerd worden achter het hotel (klein stukje lopen) Mein Card voor in de omgeving bezienswaardigheden te bezoeken was erg uitgebreid. De stad Kassel is niet ver weg en bijzonder om te bezoeken (WillemsHohe met kasteel bezocht) en lekker in stad gegeten. Was verder een prima arrangement van Nuwegexclusief net als ons verblijf eerder dit jaar in Buitenplaats Vaeshartelt in Zuid Limburg.

November 2, 2023

Tevreden

Hotels deden aan de omschrijving.
We hebben gebruik van 3 hotels gemaakt.

Hotel am park
Grote mooie luxe kamers, buffet, goed eten, ontbijt standaard.
Buffet eten, goed, ontbijt niet heel bijzonder.
Weinig te doen in de omgeving.

Hotel Jagershof
Een verouderd hotel, wel schoon, vast drie gangen menu (staat in de ochtend genoteerd, mocht je iets niet llusten dan kan er iets anders gemaakt worden.
Ontbijt veel keuze.
Personeel vriendelijk en wel willend.
Vanuit het hotel is er van alles te bezichtigen ( je krijgt gratis treinkaartjes)
Fijn hotel.

Hotel Mosselhaus Bauer
Zeer gastvrij hotel, met gezellige huiskamer waar spelletjes gespeeld worden.
De gastheer in de namiddag en avond (Martin) is super goed in zijn vak, een horeca man in hart en nieren.
Het eten is goed, staat al vast, kan wel van afgeweken worden als men iets niet lust of mag.
Erg lekker en ruim voldoende.
Na het eten, bij de koffie, worden er likeurtjes geschonken.
In de avond is het gezellig in het hotel.
Ontbijt is sober, wel kan een lunch gemaakt worden om mee te nemen.
Kamers zijn netjes, alleen de bedden niet zo. Wel hadden we last, ondanks het rolluik, van de weg waar het hotel aan ligt.

October 13, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Dikke prima voor dat geld

Ik heb geboekt in Bad Bentheim, het DShotel, was prima in orde. Met de voedingsintoleranties is goed rekening gehouden, de prijs/kwaliteit verhouding is prima en de administratieve afhandeling van nuwegexclusief.nl ging naar volle tevredenheid

October 27, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Heb al een paar keer geboekt

Heb al een paar keer geboekt bij hun , alles gaat altijd goed .
Laatste keer was alleen het eten heel simpel , dat was jammer dus de tweede dag buiten de deur gegeten, wat dat wel extra kosten met zich meebracht .

Verder prima naar ons zin gehad

October 13, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Hotel Cordial

Hotel Cordial
Goedwillende oude eigenaar met vrouw. Was schoon en netjes. Helaas na 20 uur geen consumpties meer verkrijgbaar. Op de foto een terras. Helaas dus niet. Wij waren met 2 stellen. Daar waren de kamers niet geschikt voor. Gelukkig was het nog niet te fris 's avonds. Wij hebben zelf wat tuinstoelen buiten een zitje gemaakt en wat te drinken gekocht. Wij hebben er zelf wat van gemaakt. Het is geen sfeervol hotel.

September 4, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Wat er mis is is dat mijn man ziek is…

Wat er mis is is dat mijn man ziek is en we nu niet kunnen reizen.
Nuweg exclusief gevraagd om te annuleren.
Maar 80 %van de reissom moeten we betalen.
Gevraagd of we eventueel een waardebon voor het hotel mochten zodat we eventueel later de reis konden maken.Nee dat kon niet.

Erg jammer maar niet echt klantvriendelijk

September 28, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look