Odense Sportscentrum Reviews 25

TrustScore 3 out of 5

3.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk forening - drevet af ildsjæle. Så mange sportsgrene under samme tag! Betal for en og dyrk alt. Specielt jiu jitsu og karate brænder igennem hos mig - men man får lyst til meget mere. De... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hej Jeg træner jiu-jitsu i Odense Sportscentrum. Godt kammeratskab, dygtige og kompetente instruktører - og næsten altid godt humør i dojo´en!! Absolut fine rammer - husk at stedet langt hen af vej... See more

Rated 1 out of 5 stars

Det er en grisk og utroværdig forening som platter deres medlemmer for beløber op mod 1050-1200kr for 3 mdr medlemsskab. De laver sjusk med e-mails og har ungarbejdere ansat som ikke evner noget adm... See more

1. Association or Organization
  2. Fitness Center
  3. Sports Complex

Written by the company

Odense Sports Centrum er nordens største multi- og kampsportscenter med 16 forskellige aktiviteter / afdelinger. Odense Sportscentrum er et idrætsfællesskab for og i bevægelse. Vi er en paraplyforening for kampsport, fitness og klatring, hvor grundtanken er at være fælles om de nødvendige opgaver, så̊ der frigøres frivillige ressourcer og tid til at dyrke og udvikle idrætten.

3.2

3-star
2-star
1-star

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse. Var til Olympen i 2023 og var vidne til en særdeles brutal opførsel fra flere "dørmænd" som slæbte en ung mand (dreng) hen af grusvejen. Forsøgte at gribe ind, men kunne se at disse "dørmænd" var påvirket af et eller andet...Ringede til politiet på vej hjem, men fik oplyst at jeg skulle blande mig uden om! Spekulerer stadig på, om Fyns Politi er i en eller anden syg form for samarbejde med Odense sport og event? Anbefaler alle forældre om at holde sine børn fra festligheder, hvor dette firma er involveret.

February 23, 2024

Fantastisk sted

Hej Frederik!

Det er vi helt enige med dig i! Tak for de pæne ord :)

Fantastisk forening

Fantastisk forening

- drevet af ildsjæle. Så mange sportsgrene under samme tag! Betal for en og dyrk alt. Specielt jiu jitsu og karate brænder igennem hos mig - men man får lyst til meget mere. Desuden er styrketræning 24/7 inkluderet i kontingentet.
Kan klart anbefales.

Hej Erik!

Uden ildsjæle, havde vi ingen forening - vi er glade for hver og en af dem :)
Tak for dine pæne ord!

Rated 5 out of 5 stars

En stilart for enhver smag.

En stilart for enhver smag.
med dygtige og dedikeret instruktører.

Hej Thomas!

Tak for din anbefaling! Vi er glade for og stolte af at have så mange dygtige frivillige, der giver deres kunnen videre!

Godt

Hej
Jeg træner jiu-jitsu i Odense Sportscentrum.
Absolut fine rammer - husk at stedet langt hen af vejen drives ved frivillig arbejdskraft.

Hej Keld!

Tak for dine pæne ord! Foreningens værdi kommer især af glade medlemmer som dig!

Et hus fyldt med glæde

Et hus fyldt med glæde, latter og sammenhold

Hej Anne!

Vi er helt enige ;)

Rated 5 out of 5 stars

Min datter har gået til Jiu-jitsu i…

Min datter har gået til Jiu-jitsu i Odense sportscentrum. Træningen var supergod og faciliteterne helt i orden. Centeret skaber en god ramme for forskellige kampsportsgrene og jeg er kun blevet mødt af venligt personale

Hej Vinnie!
Det er vi glade for at høre!

Super godt sted.

Super godt kampsport center, med dygtige og engagerede instruktører.
Kan varmt anbefale stedet.

Hej Holger!

Det vil vi helt sikkert give videre til vores instruktører! Tak!

Rated 5 out of 5 stars

er kommet i Odense sportscentrum siden…

er kommet i Odense sportscentrum siden de åbnede (næsten) der har altid været rent og pænt, ingen er for store til at sige hej, kan kun anbefale stedet tror ikke der mangler ret meget indenfor kampsport der

Hejsa!

Dejligt, at du er glad for stemningen og har været en del af huset så længe!

Rated 5 out of 5 stars

Odense Sportscentrum er en fantastisk…

Odense Sportscentrum er en fantastisk forening af mange forskellige sportsklubber med overvægt af kampsportsklubber. Kompetente instruktører, godt sammenhold og samarbejde på kryds og tværs af de forskellige klubber. Bestemt et sted jeg vil anbefale baseret på en mangeårig god oplevelse.

October 28, 2022

Hej Gert!

Tak for dine pæne ord og dit langvarige engagement i foreningen!

Et sted for alle

Et sted for alle. Fra kampsport, klatring til cheerleaders. Har du/eller dit barn lyst til at prøve nogle forskellige sportsgren så er stedet lig her.

Hej Kamal!

Tak for din anmeldelse! Vi stræber hver dag efter at være en forening for alle :)

Rated 5 out of 5 stars

God forening med dygtige undervisere og…

God forening med dygtige undervisere og ordentlige faciliteter

May 14, 2022

Hej Simon!

Tak for de pæne ord om foreningen! Vi vil helt sikkert give dem videre til vores frivillige instruktører!

Fantastisk atmosfære og sammenhold

Fantastisk atmosfære og sammenhold. Gode lyse lokaler og altid positiv omgang blandt de frivillige samt andre brugere at faciliteterne. Bredt udvalg af kampsports og en grundlæggende fin fitness afdeling. Både junior og senior i vores husstand er mere end tilfredse.

Hej Lucca!

Tak for de pæne ord, de varmer hos de frivillige, der læser med, og tak for dit engagement i foreningen!

Rated 1 out of 5 stars

Fraud i hate it never again

December 5, 2022

Hi Andrew!

Thanks for your review. We have just sent you an email via trustpilot, as we would like to ask you to provide more information so that we can come up with the best possible response to your review and at the same time confirm that you have had a real experience with our association. We cannot find you in our membership system.

All members' card details are handled via a third party to avoid fraud, and when you accept the trading conditions, you agree to create a subscription agreement, which is explained in several steps in the payment process. Members have full control over their own data at all times, and can cancel their card at any time, via our member system or via their own bank.
When members unsubscribe, their payment agreement disappears from our system, to avoid fraud.

If you have experienced digital fraud and fraud with payment, we encourage you to contact the authorities and your bank.

If you need help with your membership, you are very welcome to contact us.

Yours sincerely

Odense Sports Centre

Rated 1 out of 5 stars

Det er en grisk og utroværdig forening…

De laver sjusk med e-mails og har ungarbejdere ansat som ikke evner noget administrativt, samt de giver medlemmer lov til at træne i bare tæer. En veninde jeg kender fik fodvorter på 4 tæer, derfor vi aldrig satte fødder i centret og meldte os ind i Ground.

Hej Nicolai!

Tak for din feedback på din oplevelse af at være medlem af vores fitnessforening, både her på trustpilot samt på mail.

Alle medlemmers kortoplysninger håndteres via en tredjepart, og når man accepterer handelsbetingelserne, godkender man at der oprettes en abonnementsaftale, hvilket forklares flere steder i betalingsprocessen. Medlemmer har til enhver tid fuld kontrol over deres egen data, og kan til enhver tid afmelde deres kort, via vores medlemssystem eller via deres egen bank.
Når medlemmer udmelder sig, forsvinder deres betalingsaftale fra vores system.

I forhold til at træne i bare tæer, er fremgår det af vores husregler, at træning skal ske i strømper eller indendørs sko, og alle medlemmer af vores forening er med til at huske hinanden på at reglerne bliver fulgt. De frivillige instruktører og hjælpere er også med til at huske medlemmer på reglerne, og vi er altid klar til en snak, hvis der er nogle medlemmer, der glemmer dem.

Rated 1 out of 5 stars

Hvis jeg kunne give 0 stjerne havde jeg…

Hvis jeg kunne give 0 stjerne havde jeg gjordt det!!!
Snyder folk efter de har udmeldt sig....
Tænk man kan køre forretning på den måde...
Hvis i kan se jer selv i spejlet efter.

Udover det er rengøring ikke optimal, der er blevet fundet gamle bussemænd fra andre under cyklerne. Og 2 dage efter var de der stadig FØJ ..

Hej Line!

Tak for din anmeldelse. Vi har netop sendt dig en mail via trustpilot, da vi gerne vil bede dig videregive flere oplysninger, så vi kan komme med det bedst mulige svar på din anmeldelse og samtidig bekræfte, at du har haft en reel oplevelse med vores forening. Umiddelbart kan vi ikke finde dig i vores medlemssystem.

Når medlemmer udmelder sig, forsvinder deres betalingsaftale fra vores system.

Hvis du har brug for hjælp til dit medlemskab er du meget velkommen til at kontakte os.

Take a closer look