Vi havde et rigtig godt forløb med Simon Riber i en meget svær periode. Han mødte os med ro, respekt og stor forståelse, og det gjorde en kæmpe forskel for os. Han var både professionel og menneske... See more
See what reviewers are saying
Sikke en fin oplevelse! Fredag d. 19. august døde min elskede søster. Efter at have orienteret familien tog vi kontakt til Øens Bedemand Simon Riber. Vi blev guidet fint igennem den kommende proce... See more
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Søren og Simon Riber fra Øens Bedemand er ganske enkelt fantastiske. Fra det allerførste opkald til asken var bragt til kirkegården, tog de hånd om alt – med overblik, ro og stor respek... See more
Søren og Simon formåede at skabe overblik, når man som pårørende står i krise, de havde styr på det praktiske. Respektfulde og opfyldte min Mors ønske på hendes sidste rejse . Jeg kan varmt anbefale d... See more
No history of asking for reviews
People also looked at
Sikke en fin oplevelse!
Sikke en fin oplevelse!
Fredag d. 19. august døde min elskede søster. Efter at have orienteret familien tog vi kontakt til Øens Bedemand Simon Riber. Vi blev guidet fint igennem den kommende proces, alt det man ikke lige finder overskud til midt i sorgen.
Et efterfølgende møde før bisættelsen var også positivt.
Selve bisættelsen var en smuk oplevelse, alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke - og med stor empati.
Et smukt sidste farvel.
Øens flinkeste og hjælpsommeste bedemænd
Vi var desværre i den uheldige situation, at vi mistede min far mellem jul og nytår 2021.
Både Søren og Simon var imødekommende og hjælpsomme, de sørgede for at alt gik præcis som det skulle.
Vi følte hele vejen at de var lyttende og forstående, men samtidigt var de også gode til opdatere os, om begivenhedernes gang
Fantastisk støtte hele vejen!
Fantastisk støtte hele vejen!
Vi tog kontakt til dem og vi fik aftalt tid og vi kom ind til en lyttende og forstående søren, som sagde tingene lige ud af posen, og hjalp os med alle de ting man ikke har overskud til, de er billige ligeledes , men prisen er ikke altid prioritet når det handler om den sidste rejse. De var yderst respektfulde ved kirken og de hjalp med de småting som kom op. Vi er taknemmelige for deres hjælp . De er gode og de gør hvad de kan for at det sidste farvel foregik uden problemer.
En god oplevelse.
Lyttende , empatisk og respektfuld..!
En stor hjælp og støtte i en ellers sårbar situation.
Virkelig en god oplevelse.
Tak til Far og Søn.
Fra start til slut en fantastisk…
Fra start til slut en fantastisk service. En tryg og helt igennem professionel håndtering. Man føler som i helt trygge hænder. 1000 tak
Useriøst at bagtale kunder
At sidde og drikke øl i tøj med firmalogo (4 mænd) på havnen i Dragør den 3. Juni. Hvor man højlydt sidder og fortæller, at man er træt af rige mennesker, der tror, at de skal bestemme alt - og forventer at man skal stå til rådighed for deres behov døgnet rundt. Det er så utiltalende at tale om ens kunder på den måde. Velhavende mennesker og folk i Dragør er åbenbart dumme, kommanderende og ikke værdige som kunder. Kan ikke anbefale øens bedemænd, da deres syn på kunderne er utiltalende.
Søren Riber Har styr på det ,
Søren Riber Har styr på det ,
Bedemand på dagen havde det store overblik og meget empatisk og vise familen respekt ,
Super god service og meget hjælpsomme i…
Super god service og meget hjælpsomme i en svær tid kan varm anbefaler dem
En bedemand med empati
En bedemand med empati og god situationsfornemmelse. Tager hurtig kontrol over mødet, så følelserne ikke kommer for meget i spil. Professionel forretning, og med faste priser. Vi blev præsenteret for de forskellige løsninger, og det var med faste priser. Stor ros til bedemand og hans hjælper, som deltog i kirkehandlingen mv. Tak for god behandling. Claus og søskende ...
Meget betænktsomt bedemandsfirma
Meget betænktsomt bedemandsfirma. God til at drage omsorg for pårørende i en vanskelig og til tider hektisk periode, hvor mange ting skal tage fart, mens man selv er i en form for chock. kan klart anbefales
Manglende respekt og situationsfornemmelse
Dette firma blev valgt til at stå for min mors begravelse. En stor fejl. Ved samtalen kom vi ind i et lokale, hvor der tydeligvis var blevet røget kort forinden. Der stank af cigaretrøg. Bedemanden sad uroligt hele tiden. Hoppede nærmest på stolen. Da min mor skulle hentes på plejehjemmet, mødte 2 prustende og svedende bedemænd op i skjorteærmer. De kom op at skændes med plejepersonalet om madrassens højde. De virkede meget stressede. Da låget skulle skrues på foregik det med en elektrisk skruemaskine. Som om de samlede en Ikea-reol. Da papirerne skulle afleveres ved kirken foregik det midt i afskeden. I det hele taget meget uprofessionelt og en fremtoning, der mangler respekt for dem de omgås. Både levende og døde. Firmaet kan ikke anbefales.
Godt tilfreds med det hele
Jeg fik begravet min ægtefælle i november sidste år. Jeg vil gerne give Øens bedemand en anmeldelse, fordi jeg har været godt tilfreds med forløbet. Prisen var helt efter aftale - meget rimelig og uden ekstra gebyrer. Jeg havde i modsætning til en anden anmeldelse her på Trustpilot ikke problemer med Ribers lidt friskfyrsagtige facon. Det gjorde det faktisk nemmere for mig, men det er jo forskelligt, hvordan vi oplever tingene. Det var først og fremmest vigtigt for mig, at alt det praktiske fungerede, og de to bedemænd , der kom og kørte kisten fra kapellet og til kirkegården var også meget venlige og hjælpsomme.
Ingen overraskelser på regningen
I en sværd stund fik vi hjælp og overblik og vigtigst ingen dårlig oplevelse med skjulte ekstra priser. Har før været hos bedemand hvor regningen efterfølgende var over 1000kr højere på grund af ekstra pris på service som hos Øens Bedemand er inkluderet. Tillid er vigtig når alt andet ramler. Venligst Lene
Upassende og ubehagelig oplevelse.
Søren Riber opførte sig som om han ville sælge os en bil. Speedsnak, ingen forståelse for at familien var sorg over en afdød. Aldeles upassende opførsel, som jeg aldrig havde forventet hos en bedemand.
Vi bestilte tid og ankom til begravelsesforretningen på Løjtegårdsvej et par minutter før mødet. Søren Riber var der dog ikke, men kom ræsende i sin bil kort efter.
Meget forhastet blev vi sat på plads, og han bad om vores afdøde fars sygesikringskort. Ingen snak i stil med: "jeg kondolerer, hvem er afdøde..."
Han diskede op med et menukort af forskellige bisættelser og priser, og opførte sig i øvrigt som om han ikke havde tid til os.
Vi var der i ti minutter, og var alle enige om at det var helt forkert.. Vi kiggede på hinanden og sagde at han skulle stoppe med at snakke. Vi ville gerne gå igen, og det gjorde vi.
Vi kontaktede en anden bedemand, og han havde desværre hørt om Søren Ribers forretning og metoder før.