Sammenlign priser

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Smadrede display på min HTC Legend. Jeg fandt nfunlock via internettet. Efter lidt email-kontakt blev telefonen sendt til Henrik, som havde reservedelen og lovede telefonen repareret og retur i løbet... See more

Rated 4 out of 5 stars

Startede med at få min iPhone rep. Efter at den var seriøst skadet, rep. Var ok udført men signalet fra telefonen forsvandt, Henrik tog den tilbage og rettede fejlen uden yderligere omkostninger. Dog... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Der annonceres med 72 timer for at modtage unlock kode over mail... For mig gik der 17 timer! Jeg stillede yderligere et spørgsmål over mail, som blev besvaret indenfor 2 minutter, endda lige før mid... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

online-unlock er bestem et firma der er vær at bruge da de lever vare inden for kort til... er selv unlocker og arbejder sammen med online-unlock og laver mange opgaver for dem og har aldrig haft... See more

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

FANTASTISK SERVICE!

Skulle have skiftet en flækket skærm, og jeg havde selv fundet reservedelen på nettet. Den virkede dog ikke, og Mobil Unlock skaffede en ny fra udlandet - UDEN EKSTRA BEREGNING!

Har fået lynhurtig service (besvarelser af mails) og fået status løbende. Og......Så er det sq billigt :o)!

September 10, 2010

Fin service

Efter at jeg har købt en Nokia 5230 over nettet ( dansk firma ) opdagede jeg at der ikke var dansk sprog. Jeg fandt adressen på online-unlock.dk på nettet, og sendte en mail om mit problem. Samme dag blev jeg ringet op af
Henrik Elsborg, som sagde at det problem kunne han hurtig klare. Jeg sendte mobilen samme dag ( fredag ) og den kom retur den følgende tirsdag, med dansk sprog, ændret produktkode, således jeg kan opdatere Nokias software uden at det danske sprog forsvinder.
Jeg kan klart anbefale firmaet, for hurtig og fremragende service.
Finn Jensen
Grenaa

September 8, 2010

ny skærm til N85

Jeg er meget tilfreds med online-unlock.dk
Jeg sendte min datters telefon ind til reperation. Telefonen kom hurtigt tilbage, og den virker perfekt. Alt i orden herfra.

September 1, 2010

Motorola V 3

Mobil Unlock.dk

Jeg havde købt en motorola v 3 hvor der manglede dansk sprog, og det klarede Unlock.dk til min fulde tilfredshed , det var både hurtigt og præsist med levering.

Efter at min telefon kom tilbage og var ok, var jeg så uheldig at tabe den ene, så den gik i stykker, jeg talte herefter med Henrik og han sendte en mail og bekræftigede at den kunne han sagtens lave det var den 9-7-2010 og jeg sendte telefonen til ham den 10-7. Efter nogle dage ringede jeg til ham for at høre om det var ok, men jeg fik dette svar at den var sendt, og han ville så sende pakkenummeret, det skete ikke og jeg kontaktede ham igen og så var han på ferie og lovede at senden efter ferien om mandagen, det er stadig ikke sket her d. 27-8 , og jeg har mailet til ham og jeg hører intet, når jeg ringer er der telefonsvarer på og selv om der indtales sker der intet, jeg ved ikke om der er nogen der har forslag til hvad der gøres ved et så useriøst firma, der hverken gør det ene eller andet, eller man måske skulle køre ned og besøge ham for afhendtning af telefonen. Der gives ihvertilfelde ikke stjerner herfra.

August 27, 2010
Rated 1 out of 5 stars

Har ikke fået min mobil retur!!!

OPDATERET: har stadig ikke fået min mobil retur. Har sendt mail og rekommanderet brev til firmaet, men har intet hørt. Nu anmelder jeg firmaet til politiet og forbrugerklagenævnet.

Jeg indsendte min Nokia N95 til Mobilunlock/online-unlock/NFunlock d. 8. juni for at få ændret language pack fra amerikansk til dansk, så jeg kunne bruge den danske ordbog til at skrive SMS’er. Jeg har dog endnu ikke fået min mobil retur, og når jeg ringer til firmaet bliver telefonen ikke taget, da han kender nummeret jeg ringer fra, og hvis jeg ringer med hemmeligt nummer, bliver der lagt på.
Ved at studere anmeldelserne af firmaet her på trustpilot lidt nærmere, kan man se at dette er sket 7 gange før: 6 juli 2010 for Pia Jørgensen, 30. januar 2010 for Ole Grønning, 21. januar 2010 for Nawaz, 15. november 2009 for John, 26. oktober 2009 for Tom Rasmussen, 10. maj 2009 for Jesper Blicher og 29. april 2009 for Rasmus. Dette er kun de anmeldelser som hævder at de ikke har fået deres mobil retur. Nawaz skriver, som den eneste, at han fik sin mobil tilbage efter at han anmeldte firmaet – det håber jeg så også vil ske for mig.
Overordnet set får firmaet en god bedømmelse her på trustpilot, men ser man på fordelingen mellem gode og dårlige anmeldelser, så ser man at der kun er givet 1, 4 eller 5 stjerner. Hvis man ser på et lignende firma: seunlock.dk, så har de en mere naturlig fordeling: flest 5 stjerne, derefter 4 stjerne, derefter 3 stjerner osv.
Hvis man prøver at læse de anmeldelser af andre lignende firmaer som også kun har fået 1 stjerne, vil man se at sagerne er langt fra så alvorlige som dem der kan læses om dette firma. Se fx: telecare.dk, som er det største firma inden for reparation af mobiler (både hardware og software), som får en overordnet bedømmelse som hedder ”dårligt”.
Det er lykkedes for Mobilunlock at blæse deres overordnede bedømmelse op på ”godt” ved at opfordre alle deres kunder til at anmelde firmaet. Og da de fleste kunder har kontaktet firmaet omkring en unlock-kode - som udsendes lynhurtigt af firmaet - så overskygger de positive anmeldelser om unlock-koder, de langt mere alvorlige og negative anmeldelse om firmaets andre services.

Min sag i detaljer:
Samme dag jeg indsendte min mobil (d. 8. juni) havde firmaet skrevet til mig: ”at det kunne de klare uden problemer”. Det var den første og eneste gang jeg er blevet kontaktet af firmaet. Siden den dag har jeg intet hørt fra firmaet, hverken telefonisk eller over mail…
Firmaet ville have 175 kr for det. Dem overførte jeg samme dag som jeg sendte mobilen (d. 8. juni), og dem har jeg heller ikke set noget til siden.
Efter en uge skrev jeg en mail for at høre hvordan det gik med sagen (jeg ventede kun 1 uge da han havde givet udtryk for at det var noget han nemt kunne klare). Jeg fik dog intet svar og gik derefter over til at ringe.
Jeg har vel talt i telefon med Henrik Hornbeck Elsborg 10-20 gange. Første gang jeg snakkede med ham sagde han, at det blev mere kompliceret en som så, da min mobil var fra USA og derfor en RM-160 (en ”normal” Nokia N95 er en RM-159). Han sagde han måtte i kontakt med en han kendte fra et Nokia-værksted, men han hævdede at han ikke havde hørt fra denne person endnu, da pågældendes far lige var død… Jeg var ikke blevet mistænksom på dette tidspunkt, så jeg tænkte bare, at det var da uheldigt og jeg ventede mindst 2 uger med at kontakte firmaet igen. Da jeg gjorde det, havde han fundet ud af hvordan det skulle klares og kort tid efter sagde han, at nu havde han ordnet mobilen - og kort tid efter igen, sagde han at nu var den sendt. Jeg mener at det var i starten af juli (måske allerede i slutningen af juni) han første gang hævdede at nu var mobilen sendt. Jeg ringede naturligvis efter nogle dage da jeg ikke havde modtaget nogen mobil - han sagde han ville gå ned på posthuset og snakke med dem. Da jeg ringede næste gang sagde han at de på posthuset havde sagt, at den var sendt, men at der var nogle problemer på postcentralen i København. Jeg ventede i længere tid og prøvede at ringe til Post Danmark: de sagde at der ingen problemer var, og hvis der havde været problemer ville det kun betyde 1-2 dages forsinkelse. Næste gang jeg ringede sendte han sin kone ned til posthuset. Han sagde derefter at hun havde fundet pakken på posthuset og hun havde taget den med tilbage, da hun ville ”undersøge om pakken var blevet beskadiget”. Næste gang jeg ringede var pakken igen sendt, og jeg bad specifikt om at få pakkens ”track & trace”-nummer (eller ”track & transfer”-nummer, som Henrik kalder det). Jeg modtog dog aldrig noget nummer… Når jeg ringede sagde han fx: at sedlen med ”track & trace”-nummeret lå i bilen, så han ville SMS’e nummeret så snart han kom tilbage til bilen. Herefter ringede jeg hver dag for at rykke efter det ”track & trace”-nummer, men kort tid herefter tog han ikke længere telefonen når jeg ringede. De sidste gange ringede jeg med hemmeligt nummer, så det lykkedes mig at få ham til at tage telefonen, men når han hørte det var mig, så lagde han på. Det gjorde han 2-3 gange. Det skal nævnes, at han et par gange gjorde opmærksom på at han holdte ferie i øjeblikket. Men som han selv sagde, så skulle denne sag på plads med det samme. Det skal også nævnes, at han havde ”sendt” pakken inden han gik på ferie.
Herefter ville jeg prøve at undersøge om det overhovedet var muligt at skifte language-pack på en RM-160 til skandinavisk. En Nokia N95 RM-160 er nemlig specifikt lavet til det nordamerikanske marked, hvor en RM-159 er lavet til bl.a. det europæiske marked. Jeg kontaktede Telecare, Seunlock.dk, Mobildoktoren og openphone.dk/12UNLOCK/JYSK-UNLOCK. Ingen af de 3 første firmaer mente det kunne lade sig gøre, men openphone.dk/12UNLOCK/ JYSK-UNLOCK var i tvivl, og han ville undersøge det for mig. Han kendte også firmaet Mobilunlock/online-unlock/NFunlock og bagmanden Henrik Hornbeck Elsborg og han ville prøve at kontakte ham for at få ham til at returnere min mobil. openphone.dk ringede tilbage efter et par dage: han sagde at det ikke kunne lade sig gøre at skifte language-pack på en RM-160 til skandinavisk – det havde Henrik Hornbeck Elsborg også sagt til ham. Henrik Elsborg havde også fortalt ham, at min pakke sad fast i posten og han ville sørge for at jeg modtog den snarest… Det er nu 3 uger siden jeg hørte fra openphone.dk

August 26, 2010

Super hurtig svar.

Sendte igår en forspørgelse ang unlock af en Sony Ericsson. Modtog hurtig en tilbage melding. Derfor har jeg kun ros til firmaet.

August 6, 2010
Rated 1 out of 5 stars

OPDATERET - Vi mangler vores telefon fra online-unlock.dk!

HJÆLP - Hvordan får man Henrik til at aflevere telefon????

Vi har sendt vores telefon til online-unlock.dk. Den skulle have lagt dansk ordbog på. Vi har fået bekræftet af virksomheden, at de har modtaget telefonen. De har opdateret telefonen. Og de har sendt telefonen retur til os - MEN vi har ikke modtaget den.
Telefonen skulle være sendt fredag den 25. juni 2010. Det er nu 11 dage siden. Det tracking nr. vi har fået af virksomheden findes ikke hos post danmark.
Vi har ringet og ringet til ejeren men det er altså ikke lykkedes endnu at få udleveret vores telefon eller et tracking nr. på at den er sendt.
Vi håber endnu...

OPDATERET: Vi har stadig ikke fået telefon. Tracking nr. eksisterer ikke. Henrik smækker telefonen på når vi ringer, eller tager den slet ikke.
Nogle som kan hjælpe med hvordan vi får vores telefon igen????

July 6, 2010

Reply from Sammenlign priser

pia har fået sin mobil retur for længe siden men efter den er kommer retur er det med den besked at mobilen ikke er sprogændret men bare sendt reru uden at der er lavet noget og jeg bare skulle havde taget betaling for ingen ting

der er intet bevis for at mobilen ikke er kommet retur med dansk sprog eller ej kun telefonisk besked fra pia end ikke et skreen shot af mobilen med sprog indstillinger på at den ikke inden holder dansk

selv efter mobilen er kommet retur for mange månder siden står pia's anmældese her inde stadig som om den ikke er kommet retur og derfor her jeg heller ikke sendt penge retur

har lovet pengene retur after som kunden klager over at dansk sprog ikke findes på mobilen da den kom retur

Rated 5 out of 5 stars

Det kan ikke blive bedre !!!!

Havde min datters telefon afsted for at få opdateret softwaren til dansk. Der gik 3 timer fra pakken var afleveret hos fimaet, til jeg fik en sms om telefonen var færdig og afsendt med posten. Bedre kan det ikke gøres.

April 18, 2010
Rated 4 out of 5 stars

En rigtig god og hurtig service...

Trods en lidt dårlig start.. Og når man tager i betragtning at det koster 225,- som bliver trukket med det samme, og en kode der ikke virkede til min Nokia E71, så synes jeg han taklede det til UG og slange. Skulle godt nok bruge penge på forsendelse for så der at få låst den op... Men fik den tilbage dagen efter...

Positiv oplevelse, helt sikkert :-)

April 16, 2010

Super Hurtig

super hurtig Unlock til mobil nr 1 og 2 og 3

3 x Samsung B5310 Slide

takker super hurtig Service

March 29, 2010

Hej Erling

takke for bestillingen at 2 stk unlock koder til dine Samsung GT-B5310 teleforne

koderne levert 5 minutter afte bestillingen

første mobil viste sig at være phone freeze men også koder der til blev leveret med det samme og mobilerne blev låst uden problemer

unlock koder til alle samsung kan lever inden for mellem 5 minutter og 12 timer

Bare et spørgsmål

Jeg har et spørgsmål, om min Nokia E71 kunne åbnes, spurgte på mail, og der gik ikke mange minutter får svaret kom tilbage.
Nu blev så ikke nødvendigt, da den mod forventing ikke var låst.

March 19, 2010
Rated 4 out of 5 stars

Hurtig betjening og nemt at bruge

Alt virkede som lovet, den eneste forbedring at der kunne være weekend åbent :-)

March 8, 2010

hej Rasmus

der er også åbent i weekenden men kun lørdag fra 10 - 12 og ellers lukket da der jo også skal være tid til min kone og 3 børn

men telefornen er jo åbet mandag til lørdag fra kl 07.00 til 21.00 om aften og mail besvares løbende alle 7 dage

du bestilte en unlock kode til din Sony Ericsson W880i søndag den 07-03-2010 11:11 og mandag den 08-03-2010 09:10 lukkede jeg din ordre og leverede din unlock kode så det er på unde 24 timer fra du bestilte koden
kun unlock med kabel og salg kan ikke lade sig gøre uden for åbnings tiderne af hensyn til min familie

Rated 5 out of 5 stars

Fik låst sikkerhedskode på nokia 6700 op. Sendte den med posten kl 17 en mandag og fik den retur onsdag kl 17! Fin fin service og rar mand!

February 25, 2010

Reply from Sammenlign priser

tak for den gode anmeldese at mit firma og det er godt at se at der er skrevet hvilken opgave det er udført til hjælp for nye som gamle kunder

servicen er altid i højsædet og når en mobil tilsendes mit firma gøres alt for at den kommer retur samme da den er modtaget

holdt hvad de lovede

fået oplåst en Samsung

February 25, 2010

Hej Anders

tak for din bedømmelse og det er før du har fået din mobile retur

den er lige sendt retur så du skulle have den imorgen

mobilen belv tilsendt til unlock med kabel efter at der var bestilt en unlock kode til 29 kr men software i samsung e330n ver for ny til at det virkede og efter aftale blev den sendt til unlock med kabel uden extra omkostninger for kunden

Mvh Henrik Elsborg

Hurtigt svar

Jeg troede at jeg kunne få unlock til iphone, men efter en kort samtale over, var forklaringen at jeg havde læst forkert på siden, og havde købt noget jeg pt. ikke havde brug for.

Hurtig annullering af handelog penge retur... =;-)

Så en varm anbefaling herfra.... *****

Peder Larsen

February 23, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Suveræn hurtig, billig og professionel service

Uden at tøve et sekund anbefaler jeg online-unlock.dk på det varmeste til andre. Jeg sendte 2 mobiler afsted og 2 dage efter havde jeg dem retur, og de virker perfekt.
Jeg har mailet med Henrik flere gange og han er utrolig hurtig og hjælpsom til at svare tilbage med et brugbart svar.
Sidst, men ikke mindst, prisen er lige i skabet.

February 22, 2010

Hej Lone

takker menge gang for din bebømmelse og at prisen er lige i skabet

nu er jeg desvære nød til at skrive her inde og besvare din anmeldelse prisen er god skriver du men jeg kan så ikke forstå at du endnu ikke har bestalt din regning på 275 kr samt et rykker gebyr på 100 kr ialt 375 kr

du er ikke til at få fat i pr tlf og selv om jeg gentagende gange har lagt besked til dig ringer du ikke igen

nu er sagen overdraget til advokat da din regning skulle have været betaslt den 11-02-2010 og efter gentagende mail samt opringninger til dig er der intet sket

her er lone friis adr så andre ikke kommer i klemme oplysningerne vil blive fjernet igen så snat regningen er betalt og ikke før
Lone Friis
Regner lodsborgsvej 50
5200 odense v

Rated 5 out of 5 stars

prøver at gøre en forskel

har fået låst min mobil op og lagt sprogpakker ind på 2 mobiler og jeg må sige at magen til sympatisk mand skal man lede længe efter og så ved han hvad han snakker om han hører til den slags mennesker der virkelig prøver at gøre en forskel og dem skal vi værne om

February 20, 2010

Hej Jimmy

hvis jeg ikke huske meget galt så var det 2 sony ericsoon K850i der skulle ligge dansk sprog på samt at den ene skulle låse op ved samme lejlighed og din brug af mit firma kom på tale vi a et mobil forum hvor du søgte hjælp

altid til tjeneste

Effektiv og god behandling

Jeg bestilte en unlock kode til en Nokia E51 og havde den et par dage senere, dog med lidt misforståelser undervejs. Jeg blev i mailen "forbyttet" med en anden kunde. Efter at have gjort opmærksom på dette havde jeg koden nogle timer senere. Fin og effektiv behandling

February 20, 2010

Hej Heps

det er helt korekt at jeg fik sent en mail til dig som skulle have været til en anden kunde og det beklager jeg meget

din ordre var faktisk lukket og koden sendt ud dagen før men den mail kom vist aldrig frem så ny mail udsendes med det samme og det lykke at den kom frem .

Super god service.

Det er med dette firma som det er med alle andre idag, desværre er der mange kunder der tror at de kan få stjerne status blot ved en enkelt opringning eller det at trodse alt og blive skide sur på ejeren. Jeg vil sige at det er god service, god korrespondance. Jeg vil sige trods alle de "Pæne" beskrivelser herinde så er det nok ikke værre end hvis man tog Sonofon's værksted - Telecare - Telia Workshop - 3 repair Care - osv. Men helt ærligt gutter det ku jo også tænkes at der var nogle af jer der havde sovet lidt i timen mhb på at få jeres ting igen. Det tager 5 min for en e-mail, 30 sek for en sms, 1 sek og ringe op.

Super service henrik.

February 13, 2010