Sammenlign priser

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Smadrede display på min HTC Legend. Jeg fandt nfunlock via internettet. Efter lidt email-kontakt blev telefonen sendt til Henrik, som havde reservedelen og lovede telefonen repareret og retur i løbet... See more

Rated 4 out of 5 stars

Startede med at få min iPhone rep. Efter at den var seriøst skadet, rep. Var ok udført men signalet fra telefonen forsvandt, Henrik tog den tilbage og rettede fejlen uden yderligere omkostninger. Dog... See more

Company replied

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

online-unlock er bestem et firma der er vær at bruge da de lever vare inden for kort til... er selv unlocker og arbejder sammen med online-unlock og laver mange opgaver for dem og har aldrig haft... See more

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Sony ericsson .. flere modeller

Hej .. Jeg er super tilfreds med unlock.dk .. Jeg har kunne komme og få min telefon låst op inden for få timer og har været 100 % tilfreds med betjeningen .. Vær sikker på at jeg kommer igen ..
Så 5 store stjerner herfra ..

February 10, 2010

Forkert antal timer?!

Der annonceres med 72 timer for at modtage unlock kode over mail... For mig gik der 17 timer! Jeg stillede yderligere et spørgsmål over mail, som blev besvaret indenfor 2 minutter, endda lige før midnat - det kan man da kalde service...!!!
Jeg har brugt firmaet før uden problemer, og denne gang var det hele også bare perfekt. Online Unlock kan kun anbefales - i hvert fald hvad angår unlock over mail...

February 3, 2010

Reply from Sammenlign priser

Forkert antal timer nej da

De 72 timer jeg skriver på siden er kun hvad der kan gå op til men det er nu sjælendt der går så lang tid inden koden er sendt ud.
Men på den anden side har jeg taget forbehold for evt forsinkelser pga sydom eller andet ;-).

Mvh
Mobilunlock

BRUG IKKE DET FIRMA !!!

Hvornår får jeg min Nokia 3720 gul igen ??? Den 8. januar snakkede jeg med "Henrik" i telefonen. - vældig flink mand og fik et godt indtryk af firmaet. Jeg skulle bare sende min telefon for ændring af sprogpakke, 3 til 4 dage efter ville jeg have den igen.
Her den 30. januar har jeg ikke modtaget tlf. endnu, trods 6-8 opringninger med lovning om opfølgning af sagen med tilbagemeldinger via telf. / e-mail, - har jeg ikke hørt et kuk fra den flinke Henrik, som forøvrigt heller ikke gad og svare på mine opkald, da han havde lært mit nr. at kende. Aldrig har jeg mødt et firma med så dårlig forretningsmoral og får absolut kun et stort nul i karakter fra min side.

Jeg har anmeldt sagen til Politiet med håb om de har samlet så meget omkring "nfunlook" at det er basis for en sag.

January 30, 2010

unlock af htc tatoo

jeg skulle have unlock min htc tatoo, bestilte koden mandag d 18 januar, vi har idag søndag den 24 januar og jeg har ikke modtaget koden inu.

rigtig dårlig service, vil aldrig bruge denne butik mere.

January 24, 2010

Hej Bettina

Han er snyder. Nu har sendt mobil tilbage fordi han vidste at jeg har anmeldt men han har slet ikke lavet det, sådan har han gjort med mange andre. jeg tager ikke mine ord tilbage for ham.

January 21, 2010

Reply from Sammenlign priser

din mobil har været sendt hele tiden og det har jeg gentagende gange fortalt dig men fordi den ikke er kommet frem til tiden har du givet mig skylden for at jeg ikke har sendt den retur og samtidig efter du har modtaget den retur har du så også ringet og sagt at jeg ikke har lavet den at du har anmeldt mig har inte med sagen at gøre da det er flere dage siden jeg har sendt den retur og det sagde jeg også til dig igår og sagde også at jeg ikke havde noget problem med at du ville meldemig da jeg har mit 100% på det rene og iorden

ærligt tror du jeg modtager en mobil efter aftale for at den skal laves at jeg så ikke gør mit arb det kan jeg sq ikke drive et firma på

din mobil bleve lavet efter jeg hadet teste den med mit eget simkort som ikke virkede i den og igen efter rep hvor mobilen virkede helt som den skulle derefter blev den sendt retur hvor på den ikke kom frem men blev sendt retur til mig igen samme dag jeg fik den retur sendte jeg den til dig igen også her var der leverings problemer da der gik et par dage inden den kom frem til dig og det skete idag

din mobil er sendt retur og hvis du ikke har modtaget den er det ikke min skyld

nej man kan ikke se på postdanmarks hjemme side hvem pakken er sendt til kun hvor den er henne nå man søger på tt nr

dette tt nr er helt det samme som du fik oplyst igår og jeg kan ikke tage fejl når dit navn står på pakke sedlen

jammen jeg glæder mig da til at høre fra politiet så kan de jo bekrafte at det et tt nr på din afsendte pakke så det har jeg skam ikke nogen problemer med da jeg ikke på nogen måder snyder folk og altid sender mobiler jeg modtager til unlock/rep retur igen

den er sendt som pakke og tt nr er 07136540650dk

her er lige hvad der står på postdanmarks hjemme side ved søgning på tt nr

Forespørgsel udført 21. januar 2010 kl. 11:43

Forsendelsens nummer: 07136540650dk
Vægt: 0.005 kg

Vær opmærksom på, at den angivne vægt er forsendelsens vejede vægt og vil derfor kunne afvige fra den fakturerede vægt.
Forsendelser, som kræver betaling, kan først afhentes på et posthus 2 dage efter afsendelsen. Husk at medbringe blanketten Post til Afhentning.

Dato Kl. Registrering
20. januar 2010 21:06 Ankommet til 704 Københavns Pakkecenter
21. januar 2010 08:12 Ankommet til omdeling 2700 Brønshøj Posthus

det vil sige at din pakke ligger til omdeling lige nu

Super behandling

Jeg havde køb en Unlock kode, som da den kom ( dagen Efter jeg havde betalt Rigtig Flot) viste sig ikke at virke, jeg ringede og talte med Henrik, og han var ked af at den ikke virkede , men han mente at det måske var min Telefon Nokia E71 som måske ikke var låst, jeg testede så med et andet kort end det fra min udbyder Telia, og sørme om det så iikke viste sig at min Telefon ikke var låst, jeg ringede så til Online-Unlock.Dk igen, og (så det meget flotte) 10 min. efter var mine penge indsat igen på min konto, det synes jeg er meget flot, Henrik kunne da godt have forlangt et gebyr, men nej, så jeg kan VARMT anbefale unlock til andre, med venlig hilsen Steen T. Christensen
Odense

January 5, 2010

effektivt

bestilte en kode til ericssonK610i.. fik koden dagen efter.. hurtig og effektivt

December 14, 2009

Perfekt

Bestilte en kode til min nokia n95, fik koden på mail inden for det aftalte tidspunkt og gjorder som der var skrevet i mailen og det virkede første gang. Bestemt en side jeg kan anbefale til andre.

December 1, 2009
Rated 1 out of 5 stars

>>>>>Brug IKKE dette "firma"

BRUG ALDRIG DETTE FIRMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Har sendt 2 Sony Ericsson mobil tlf. (værdi 7000 kr.) over til Henrik for reparation
Henrik fortæller de er sendt retur..!!!
Pakken med begge mobil er blevet "væk" ???
Og lige denne forsendelse kopi med track nr. på denne forsendelse er også blevet væk ?
Han vil ikke snakke med mig..
svare ikke på utallige mails som jeg har sendt.
Et meget useriøst firma !!!!!!!

November 15, 2009

Reply from Sammenlign priser

du har sendt 2 sony ericsson over til mig til rep den ene en K850i og den anden en K800i værdi ca 7000 kr er nok lige i overkanten

K850i blev der konstatere defekt ui-bord på og det kunne ikke fås hjem da det dengan lå i rast ordre og K800i den er der en fejl på der gør at den går i sort uanset hvad der gøres ved den og hvor mange gange der bliver lagt ny software ind på den ,,,,, den er meldt at den ikke kan laves igen..... begge mobiler ligger her stadig og kan sendes retur hvornår det skal være ,,,,,,,,,,,, men stadig et den en defekt og kan ikke laves og den anden der skal nyt ui-bord på da touhs fungtionen ikke virker..... da al mail korspodance sker via min mail info@nfunlock.dk og denne side var nede i næsten 14 dage var der desvære ikke ca 14 hvor jeg ikke modtog min mail og derfor heller ikke kunne besvare mails........

du kan altid ringe til min på mit firma nr og er jeg ikke ved tlfen kan der ligges besked som besvares ,,,,,,,,,,,,,,

begge mobile kan sendes retur så du har dem onsdag med pakke posten men begge er stadig defekt en KAN LAVES og EN KAN IKKE

har med den defekte mobil givet dig den besked at der ikke kommer regning på den da den ikke kan laves igen og k850i ja hvis du vælger at den skal sendes retur igen så du har den onsdag uden den er lavet ja så er der heller ikke regning på den da jeg kun tar betaling for det der virker igen efter endt rep

Rigtig rigtig god service

Har fået lavet min mobil hos NFunlock og nu virker den bare. Min bærbar computer fik også et grundigt gennemchek til en meget billig pris. Bestemt ikke sidste gang jeg kommer der.
Hilsen John Orland

November 13, 2009

Kanon Service

Jeg koebte en Nokia 6111 over nettet af en privatperson. Hun sagde at mobilen var simlaast til sonofon, og jeg regnede med at kunne laase den op med en kode. Da jeg saa fik telefonen, fandt jeg ud af at den var spaerret, da hun aabenbart havde proevet at faa den laast op foer. Det har hun selvfoelgelig ike fortalt mig (hun fik en negativ bedoemmelse :).

Jeg har ikke saa meget forstand paa det der med mobiler, saa jeg gik straks i gang med at lede efter hjaelp paa nettet. Saadan kom jeg i kontakt med Henrik, som tilboed mig at laase mobilen op med et kabel. Jeg sendte mobilen til ham om torsdagen og fik den tilbage om tirsdagen. Han sendte mig emails og sms'er for at fortaelle at han havde modtaget mobilen, laast den op og sendt den tilbage.

Jeg kan kun anbefale denne service, og vil bestemt komme tilbage, hvis jeg faar brug for hjaelp med mobiler igen :)

October 29, 2009

( Samsung) ikke modtaget tlf retur sendt 12-09-09

Det er sgu da utroligt at det altid er postdanmark det er galt med.
Først problemer med tlf . dernæst tt nr. fra postdanmark der ikke duede så var pakken nok blevet væk. derefer ingen reaktion hverken på mail eller på tlf
Det sidste er så at de sidste 2 gange jeg har ringet er så at røret bliver smidt på
Jeg kan derfor kun anbefale at man ikk sender sin tlf til dette firma
mvh. Tom Rasmussen

October 26, 2009

Reply from Sammenlign priser

samsung ikke modtaget det er korekt da post danmark har kluderet i det og den er kommet retur til mig i lørdags...... den er hermed sendt retur til kunden idag med postdanmark som pakke og har fået tt nr 07113921655dk......
tom ringede til mig idag men unde samtalen gik min mobil tør for strøm og var ikke hjemme så kunne ikke lige oplade den med det samme har efter følgende snakket med tom og fortalt hvordan det hele hænger sammen og at pakke sendes igen idag med post danmark
kan nu se på post danmarks side at kunden har modtaget sin mobil igen
Dato Kl. Registrering
26. oktober 2009 23:08 Ankommet til 705 Taulov Pakkecenter
27. oktober 2009 05:57 Ankommet til omdeling 8400 Ebeltoft
27. oktober 2009 09:56 Udleveret til privat

Penge refunderes ikke retmæssigt

Jeg bestilte en oplåsningskode til min mobil den 2.09.09 og modtog en kode dagen efter. Koden virkede ikke og jeg bad derfor om at få pengene refunderet. Efter at have skrevet gentagne gange (samt forsøgt at ringe) har jeg endu ikke modtaget et svar eller set noget til mine penge.

Jeg kan ikke anbefale at handle med virksomheden.

September 30, 2009

Reply from Sammenlign priser

penegene er ført retur efter aftale
Oprindelig transaktion
Dato Type Status Detaljer Brutto Gebyr Netto
02-09-2009 Betaling Fra Alex Rasmussen Refunderet Detaljer 200,00 DKK -9,40 DKK 190,60 DKK

Relateret transaktion
029-09-2009 Refundering Gennemført ... -200,00 DKK 9,40 DKK -190,60 DKK

jeg giver 1

Jeg giver 1.
Fordi når han siger sætte penge ind så gøre han det ikke

September 29, 2009

Hej Jannnie..

hvis pengene ikke er gået ind beklager jeg meget for de blev overført igår til det reg og konto nr du har sendt pr sms..... send mig en dine bank oplysninger igen og jeg får tjekket op på det ............ kan også føre dine penge retur igen via paypal til den konto du har overført fra,,,,,,,,,, bruge jeg paypal til at retunere pengene får du også atumatisk en mail på at der er lavet en refund på beløbet....

efter problemer med at få koden til jannie's mobil blev vi enig om at hun skulle komme og få låst den op mad kabel i stedet for og derefter henvender hendes mor sig og laver det aftalt om til en annulering af ordren hvilket jeg godkender med det samme

pengen er mig bekendt sendt retur igen via paypal som er betalings systemet på min hjemme side
Oprindelig transaktion
Dato Type Status Detaljer Brutto Gebyr Netto
21-09-2009 Betaling Fra Jannie Nielsen Refunderet Detaljer 175,00 DKK -8,55 DKK 166,45 DKK

Relateret transaktion
29-09-2009 Refundering Gennemført ... -175,00 DKK 8,55 DKK -166,45 DKK

Rated 5 out of 5 stars

Super service i forbindelse med udskiftning af min skærm på mobilen - kan varmt anbefales til andre. Var første men bestemt ikke sidste gang jeg har kontaktet Henrik. Hilsen Jeanne Jeppesen

July 11, 2009

Take a closer look