Smadrede display på min HTC Legend. Jeg fandt nfunlock via internettet. Efter lidt email-kontakt blev telefonen sendt til Henrik, som havde reservedelen og lovede telefonen repareret og retur i løbet... See more
Sammenlign priser
See what reviewers are saying
Startede med at få min iPhone rep. Efter at den var seriøst skadet, rep. Var ok udført men signalet fra telefonen forsvandt, Henrik tog den tilbage og rettede fejlen uden yderligere omkostninger. Dog... See more
Company replied
Company replied
online-unlock er bestem et firma der er vær at bruge da de lever vare inden for kort til... er selv unlocker og arbejder sammen med online-unlock og laver mange opgaver for dem og har aldrig haft... See more
Sony ericsson .. flere modeller
Hej .. Jeg er super tilfreds med unlock.dk .. Jeg har kunne komme og få min telefon låst op inden for få timer og har været 100 % tilfreds med betjeningen .. Vær sikker på at jeg kommer igen ..
Så 5 store stjerner herfra ..
Forkert antal timer?!
Der annonceres med 72 timer for at modtage unlock kode over mail... For mig gik der 17 timer! Jeg stillede yderligere et spørgsmål over mail, som blev besvaret indenfor 2 minutter, endda lige før midnat - det kan man da kalde service...!!!
Jeg har brugt firmaet før uden problemer, og denne gang var det hele også bare perfekt. Online Unlock kan kun anbefales - i hvert fald hvad angår unlock over mail...

BRUG IKKE DET FIRMA !!!
Hvornår får jeg min Nokia 3720 gul igen ??? Den 8. januar snakkede jeg med "Henrik" i telefonen. - vældig flink mand og fik et godt indtryk af firmaet. Jeg skulle bare sende min telefon for ændring af sprogpakke, 3 til 4 dage efter ville jeg have den igen.
Her den 30. januar har jeg ikke modtaget tlf. endnu, trods 6-8 opringninger med lovning om opfølgning af sagen med tilbagemeldinger via telf. / e-mail, - har jeg ikke hørt et kuk fra den flinke Henrik, som forøvrigt heller ikke gad og svare på mine opkald, da han havde lært mit nr. at kende. Aldrig har jeg mødt et firma med så dårlig forretningsmoral og får absolut kun et stort nul i karakter fra min side.
Jeg har anmeldt sagen til Politiet med håb om de har samlet så meget omkring "nfunlook" at det er basis for en sag.
unlock af htc tatoo
jeg skulle have unlock min htc tatoo, bestilte koden mandag d 18 januar, vi har idag søndag den 24 januar og jeg har ikke modtaget koden inu.
rigtig dårlig service, vil aldrig bruge denne butik mere.
Hej Bettina
Han er snyder. Nu har sendt mobil tilbage fordi han vidste at jeg har anmeldt men han har slet ikke lavet det, sådan har han gjort med mange andre. jeg tager ikke mine ord tilbage for ham.

Super behandling
Jeg havde køb en Unlock kode, som da den kom ( dagen Efter jeg havde betalt Rigtig Flot) viste sig ikke at virke, jeg ringede og talte med Henrik, og han var ked af at den ikke virkede , men han mente at det måske var min Telefon Nokia E71 som måske ikke var låst, jeg testede så med et andet kort end det fra min udbyder Telia, og sørme om det så iikke viste sig at min Telefon ikke var låst, jeg ringede så til Online-Unlock.Dk igen, og (så det meget flotte) 10 min. efter var mine penge indsat igen på min konto, det synes jeg er meget flot, Henrik kunne da godt have forlangt et gebyr, men nej, så jeg kan VARMT anbefale unlock til andre, med venlig hilsen Steen T. Christensen
Odense
effektivt
bestilte en kode til ericssonK610i.. fik koden dagen efter.. hurtig og effektivt
Perfekt
Bestilte en kode til min nokia n95, fik koden på mail inden for det aftalte tidspunkt og gjorder som der var skrevet i mailen og det virkede første gang. Bestemt en side jeg kan anbefale til andre.
God service - problemet blev løst.
Fik god og hurtig service. Dejligt man kan komme i kontakt med firmaet og få hurtigt svar.
Kan anbefale dette firma.
Jørn
>>>>>Brug IKKE dette "firma"
BRUG ALDRIG DETTE FIRMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Har sendt 2 Sony Ericsson mobil tlf. (værdi 7000 kr.) over til Henrik for reparation
Henrik fortæller de er sendt retur..!!!
Pakken med begge mobil er blevet "væk" ???
Og lige denne forsendelse kopi med track nr. på denne forsendelse er også blevet væk ?
Han vil ikke snakke med mig..
svare ikke på utallige mails som jeg har sendt.
Et meget useriøst firma !!!!!!!

Rigtig rigtig god service
Har fået lavet min mobil hos NFunlock og nu virker den bare. Min bærbar computer fik også et grundigt gennemchek til en meget billig pris. Bestemt ikke sidste gang jeg kommer der.
Hilsen John Orland
Kanon Service
Jeg koebte en Nokia 6111 over nettet af en privatperson. Hun sagde at mobilen var simlaast til sonofon, og jeg regnede med at kunne laase den op med en kode. Da jeg saa fik telefonen, fandt jeg ud af at den var spaerret, da hun aabenbart havde proevet at faa den laast op foer. Det har hun selvfoelgelig ike fortalt mig (hun fik en negativ bedoemmelse :).
Jeg har ikke saa meget forstand paa det der med mobiler, saa jeg gik straks i gang med at lede efter hjaelp paa nettet. Saadan kom jeg i kontakt med Henrik, som tilboed mig at laase mobilen op med et kabel. Jeg sendte mobilen til ham om torsdagen og fik den tilbage om tirsdagen. Han sendte mig emails og sms'er for at fortaelle at han havde modtaget mobilen, laast den op og sendt den tilbage.
Jeg kan kun anbefale denne service, og vil bestemt komme tilbage, hvis jeg faar brug for hjaelp med mobiler igen :)
( Samsung) ikke modtaget tlf retur sendt 12-09-09
Det er sgu da utroligt at det altid er postdanmark det er galt med.
Først problemer med tlf . dernæst tt nr. fra postdanmark der ikke duede så var pakken nok blevet væk. derefer ingen reaktion hverken på mail eller på tlf
Det sidste er så at de sidste 2 gange jeg har ringet er så at røret bliver smidt på
Jeg kan derfor kun anbefale at man ikk sender sin tlf til dette firma
mvh. Tom Rasmussen

god service
jeg har fået en god service og hjælpen har været der med det samme. så jeg kan kun anbefale dette sted
Penge refunderes ikke retmæssigt
Jeg bestilte en oplåsningskode til min mobil den 2.09.09 og modtog en kode dagen efter. Koden virkede ikke og jeg bad derfor om at få pengene refunderet. Efter at have skrevet gentagne gange (samt forsøgt at ringe) har jeg endu ikke modtaget et svar eller set noget til mine penge.
Jeg kan ikke anbefale at handle med virksomheden.

jeg giver 1
Jeg giver 1.
Fordi når han siger sætte penge ind så gøre han det ikke

Kan klart anbefales
Hurtig og supergod betjening. Såvel vare som service helt i top.
Super service i forbindelse med udskiftning af min skærm på mobilen - kan varmt anbefales til andre. Var første men bestemt ikke sidste gang jeg har kontaktet Henrik. Hilsen Jeanne Jeppesen
Absolut service i super klasse, ingen problemer overhovedet. Kan bestemt varm anbefales.