Smadrede display på min HTC Legend. Jeg fandt nfunlock via internettet. Efter lidt email-kontakt blev telefonen sendt til Henrik, som havde reservedelen og lovede telefonen repareret og retur i løbet... See more
Sammenlign priser
See what reviewers are saying
Startede med at få min iPhone rep. Efter at den var seriøst skadet, rep. Var ok udført men signalet fra telefonen forsvandt, Henrik tog den tilbage og rettede fejlen uden yderligere omkostninger. Dog... See more
Company replied
Der annonceres med 72 timer for at modtage unlock kode over mail... For mig gik der 17 timer! Jeg stillede yderligere et spørgsmål over mail, som blev besvaret indenfor 2 minutter, endda lige før mid... See more
Company replied
online-unlock er bestem et firma der er vær at bruge da de lever vare inden for kort til... er selv unlocker og arbejder sammen med online-unlock og laver mange opgaver for dem og har aldrig haft... See more
Super service...
Det hele fungerede som det skulle... Var skeptisk omkring det, da jeg ikke kendte til virksomheden. Men den var absolute verdensklasse. Bestilte unlock kode til 6300 og de sagde at der gik ca 3 dage og det gjorde der og alt virker. Ingen problemer, super forretning. 10 tommer op fra mig.
Excellent
Hurtig, effektiv, venlig, imødekommende og faglig kompetent.
Perfekt
Hurtig levering af unlock-kode (5 timer), venlig og grundig vejledning ved tlf henvendelse, enkel og let unlock af tlf
Super hurtig og god service
Jeg har netop fået repareret min skærm på min Nokia 6220 classic og har fået en super god service og behandling hos Online-Unlock. Jeg har altid været lidt skeptisk omkring det at sende dine dyre ting til et firma som man ikke kender så godt, men dette skal man ikke være bange for her. Jeg sendte telefonen tirsdag og havde den tilbage fredag og det var fint udført arbejde. Vil absolut anbefale firmaet til andre og vender selv tilbage, hvis det skulle bive aktuelt.
super net shop
Når der skal købes unlock kode til en mobil telefon er Unlock.dk stedet at handle. Super let at hande på hjemmesiden og super produkt leveret på meget kort tid. De holder hvad de lover
god kundeservice
Den leverede vare, var for kompliceret for mig at bruge og jeg fik ikke det lovede ud af det. Men der var en god og hurtig kundeservice og problemet blev løst med det samme.
Alle kan fejle - spørgsmålet er hvor hurtig fejlen bliver rettet
Jeg handlede hos Online-Unlock og fik ved en fejl min IMEI nummer sendt tilbage som min kode. Da jeg påpegede at der var en fejl fik jeg inden for 1 time en meget venlig mail tilbage der beklagede fejlen samt den korrekte kode. Herefter virkede det uden problemer. En super service samt en super respons. Og så er prisen rimelig. Absolut et sted jeg ville handle en anden gang!!!
Super og hurtig service
Fungerede fint med at få koden via nettet. Selvom koden i første omgang manglede i mailen efter betalingen, gik der kun et split-sekund, før jeg modtog en ny mail med koden - og den virkede.
Skulle en fejl opstå så bliver der fulgt op på den
Rigtig god Kunde support og opfølgning, Jeg kan kun anbefale firmaet
Per Borch
God og effektiv service
Kode til ny nokiatelefon låst til 3, leveret inden for 20 timer, og telefon oplåst uden problemer.
Super Service
Ingen ventetid - til gengæld topservice
Der gik ikke en time fra jeg bestilte og betalte en un-lock kode - til jeg havde fået pengene retur igen. Og hvorfor det - fordi den telefon jeg skulle have låst op åbenbart var yderligere låst af tidligere forsøg som jeg ikke kendte til. Henrik kvitterede med en god lang forklarende mail - samt returnering af mine 29,- SUPERflot, synes jeg.
Super effektivt!
Bestilling af kode sent eftermiddag og morgnen efter lå en super beskrivelse samt kode på mail. Kan varmt anbefales!
Hurtig kode
Kode til Nokia 6500 C tlf....hurtig og efektiv.
Mvh
Kjeld
hurtig og god betjening
Det jeg kan sige om virksomheden er at betjeningen er hurtig, selv om der er en smutter på automatikken rettes problemet med et svar på returmail i mit tilfælde inden for 5 min. med den kode der skulle bruges.
Det er i min verden hurtig og tillidsfuld service.
Med hilsen fra
Handye hænder v/ Peter lundshøj
tlf. 22868346
tilbyder massage på hjem adresse og virksomhed
i vestsj. og kbh. ..Vi er for dig
Service der burde bruges som eksempel!!!
Hele ordren gik meget nemt og smertefrit, og da jeg havde problmer forsaget af mig selv gik der ikke 2 min før jeg havde fået svar via mail.
det er service mange kunne lære noget af!
Henrik
alt er bare i orden hurtig ekspedition ..
meget venlig alt er bare i orden
Fantastisk god service
Da jeg ville hente mit kort kunne man ikke umiddelbart fastslå om det virkede i min telefon. Det var ikke noget problem: jeg kunne bare tage det med hjem og prøve det. Virkede kortet kunne jeg overføre pengene - i modsat fald bare sende det tilbage. Det synes jeg er tillid til kunden og en virkelig god service.
KANON HURTIG SERVICE
Jeg bestilte min unlock kode til Telia uden at have været inde og tjekke på sitet først, under forsinkelser, hvor der stod at pt. kunne N95 fra Telia ikke lukkes op.
Jeg skrev til kundeservice og fik med det samme en mail tilbage om jeg ville have mine penge retur eller om jeg ville vente max. et døgn så havde de koden.
Jeg ville selvfølgelig vente og indenfor 5 min. fik jeg min kode.
Det er da super kundeservice og meget hurtig behandling af sagen.
Jeg kan til en hver tid anbefale dette firma..
MVH Mathilda