Panter Rejser Reviews

TrustScore 3 out of 5

3.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ældresagen Slagelse havde sammen med Panter Rejser planlagt en 5-dages bustur til Holland/Belgien. Chauffør kørte perfekt, og guiden var ok. Men jeg bliver virkelig ked af det når jeg tænker på,... See more

Rated 5 out of 5 stars

En veltilrettelagt tur med en yderst kompetent rejseleder - Erik, som havde en enorm viden om stederne vi besøgte og fortalte/informerede-både historisk og med små historier om området. Hotel... See more

Rated 5 out of 5 stars

Norgestur, Bergen, Flåm, Oslo. Super dejlig , velorganiseret , oplevelse på alle måder. Engageret og energisk guide, Erik. Han forstod at samle gruppen og lægge en positiv stemning i rejsegruppen. Der... See more

Rated 1 out of 5 stars

Min mand og jeg var i London i 4 dage. Programmet blev i den grad ændret - og absolut ikke til det bedre! Dårlig kommunikation mellem de to guider - meget forvirrende og bestemt ikke en god oplevelse.... See more

Company details

1. Tour Operator

Written by the company

OPLEVELSER I FÆLLESSKAB Som gæst hos Panter Rejser kan du vælge mellem spændende rejsemål verden over med mange udflugter og store oplevelser. Som vores gæst er du garanteret ophold på gode hoteller, ligesom Panter Rejser udelukkende benytter 4-stjernede busser på alle busrejser.

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Stor ros til Anita ved Panter rejser

Stor ros til Anita ved Panter rejser. Der arrangerede en vellykket tur til os i sidste uge.
Tak for god dialog/sparring og indput.
Vi glæder os til næste gang.
Værestedet i Vejle.

November 23, 2021

Til Værestedet
Takker for de rosende ord og jeg er glad for at turen var vellykket :-)
Anita er klar til at gå i gang med jeres næste udflugt!

Erik Aalbæk Pedersen

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig dejlig tur vi var på i går

Rigtig dejlig tur vi var på i går.
Alt klappede og det var super spændende i Søby og dejlig lækker mad på Sdr.Omme kro.
Fin pose fra Bindeballe og Poul Henning er en meget sympatisk chauffør der gav os en god og tryg tur.
Mange tak herfra.
God weekend.
🍀-Charlotte.

November 22, 2021

Hej Charlotte,
Mange tak for din tilbagemelding og godt at høre i har haft en god tur med Poul Henning.

Erik Aalbæk Pedersen

Rated 5 out of 5 stars

Meget hjælpsomt og effektivt bookingpersonale

Har oplevet stor stor venlighed og hjælpsomhed i forbindelse med rejsebestilling hos Panter Rejser, og vil på det varmeste anbefale selskabet. I forbindelse med en corona-aflysning var de desuden meget hurtige til ikke bare at tilbyde tilbagebetaling, men også at gøre det - ugen efter var pengene på kontoen!

May 19, 2021

Hej Marianne
Takker for de rosende ord. Det betyder meget for os i denne udfordrende tid!

Venlig hilsner

Super-tur til Berlin

Super-tur til Berlin
En busfuld Berlin-farere fra Kolding Boldklub havde en superoplevelse med Panter Rejser, da vi så Bundesligaopgøret Hertha-Bayern og gjorde den tyske hovedstad usikker med hyppige knejpebesøg. Det er ikke sidste gang, vi rejser med et selskab, der er så velorganiseret og professionelt.

January 21, 2020

Hej Carsten
Vi har lige fået adgang til Trustpilot og her er et forsinket tak for din anmeldelse - godt at det hele spillede ⚽️ 😊

Venlig Hilsen

Rated 1 out of 5 stars

Vedrørende turen til Stetin gennem…

Vedrørende turen til Stetin gennem Sønderborg Harmonika klubben. Vil jeg tillade mig at gøre opmærksom på at turen var mangelfuld. I burde sætte jer ind ved at undersøge om turen kan gennemføres som rejse beskrivelsen er formuleret, så man ikke bliver snydt. Det eneste som var udmærket var bus selskabet GF. med en super god chaufør og en dygtig rejseleder.
Vi vil nok ikke bruge Panda rejser fremover.
Bärbel og Ervin Jacobsen.

August 29, 2018

Hej Bärbel og Ervin
Vi har lige fået adgang til og vejledning om hvordan Trustpilot fungerer. Ud over navne har vi brug for flere informationer - Fristen for at Trustpilot kan hjælpe med kontakt info er udløbet og vi har ikke mulighed for at sende svar.
Godt at læse at I har været tilfredse med chauffør og rejseleder - det er trods alt en vigtig del af turen :-)

Venlig Hilsen

Super Skøn Oplevelse i Østrig

Fra d.22-29 September var vi med Panter Rejser til Musikfestival i Ellmau.
Vi havde 4 dejlige aftner med masser af god musik og underholdning.
Og udflugterne om dagen var godt tilrettelagt.
vores chauffør Ingvard Olufson og rejseleder Karin Vestergaard gjorde alt for at vi havde det godt på rejsen.
Glæder os til den næste rejse, med Panter Rejser.
Vera Knudsen
Randi Nielson

October 1, 2014

Chauffør/rejseleder.

Vi var med Panter Rejser og bus fra Vejle Turistfart til Andre Rieu koncert i Hamborg . Chaufføren i bussen var rigtig god til at fortælle hvad vi så på turen og meget andet. Ham kunne vi kun være tilfredse med. Jeg ved ikke hvad han hed, men han fortalte at han boede i Padborg, med baghaven helt i skel mod grænsen til Tyskland. Bussen var rød. Mona og Ole.

February 1, 2014

Super busrejse

Vi har rejst med Panter Rejser flere gange og har altid været rigtig godt tilfredse. Vi var med til Panter Festen i januar og igen var det en super rejse. Når vi igen skal på en bus rejse bliver det helt sikker Panter Rejser

March 16, 2013

Take a closer look