Plantorama - Viborg Reviews 76

TrustScore 2.5 out of 5

2.6

Holstebrovej 81B, 8800 Viborg, DK

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Jeg havde nok forventet en henvendelse fra jer vedrørende om jeg var interesseret i at modtage de næsten døde planter (restsalgs planter) i havde udtaget. jeg fik godt nok 2 stk til 10 kr. pr. stk i... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte hæk til afhentning, der gik knap en time så var det klar og planterne var super fine og så er det dejligt de har gro garanti. Jeg synes også der er nogle fine priser de har på hæk ift.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte stauder og læggekartofler for ca 6 uger siden. Den ene staude så lidt tvivlsom ud men er kommet godt efter det🤗 alt vokser som det skal, gode planter. Fragt tiden var dog lidt lang.

Company replied

1. Garden Center

Information provided by various external sources

Oplevelsescenter med alt til havelivet, boligelivet og dyrelivet

• Holstebrovej 81B, 8800, Viborg, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 94% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har bestilt en click & collect…

Jeg har bestilt en click & collect anden pinsedag før kl 14, og på nettet står der, at I har åben, men det har I tilsyneladende ikke.

May 25, 2026

Kære Thine

Tak for din tilbagemelding. Alle vores 16 Plantorama-centre har åbent alle weekender samt helligdage, herunder også i pinsen. Derimod holder vores kundeservice lukket på helligdage, hvilket vi tænker muligvis er det, du har oplevet, hvis du har forsøgt at kontakte os i pinsen. Som kunde har du altid mulighed for at kontakte vores kundeservice telefonisk i vores normale åbningstid.

Vildledende markedsføring

Jeg oplevede noget, jeg mener er vildledende markedsføring hos Plantorama.

På deres hjemmeside annonceres en plante som:

“Kinesisk pengeplante, Pilea Peperomioides, Ø12 cm potte”

Produktbilledet viser planten i en flot keramikkrukke, hvilket naturligt giver indtryk af, at krukken følger med. Da jeg kommer i butikken for at købe planten, viser det sig imidlertid, at den keramiske krukke ikke medfølger. Planten står i stedet i en billig plastpotte.

Jeg gjorde en medarbejder opmærksom på, at præsentationen efter min opfattelse er misvisende. Svaret var, at “sådan gør vi med alle planter”. Det gør efter min mening kun problemet større.

Medarbejderen sammenlignede det også med bilannoncer, men dér står der typisk tydeligt: “Vist med ekstraudstyr”. Den type tydelig information manglede her. Hvad har bilannoncer i øvrigt med Plantorama at gøre?

Efter reglerne om markedsføring må virksomheder ikke bruge billeder eller præsentationer, der giver kunder et forkert indtryk af, hvad der faktisk følger med produktet, at informationen evt. står i de generelle handelsbetingelser ændrer efter min opfattelse ikke på, at produktbilledet skal være retvisende. De færreste (ingen) kunder læser disse, før de tager i butikken for at købe en plante.

Jeg er derfor spændt på, hvordan Plantorama vil forklare denne markedsføring.

May 8, 2026

Kære Carsten

Tak for din tilbagemelding. Vi beklager, hvis præsentationen af produktet har givet et andet indtryk af, hvad der følger med ved købet. Vi gør opmærksom på i vores salgs- og handelsbetingelser på hjemmesiden, at alle planter leveres ekskl. skjuler/havekrukke, medmindre andet er angivet på den enkelte vare. Det er naturligvis ikke vores hensigt at skabe misforståelser omkring vores varer, og vi sætter pris på, at du gør os opmærksomme på din oplevelse.

Rated 1 out of 5 stars

Hvis jeg kunne give 0 stjerner magen til dårlig service skal man lede længe efter gjorde…

Hvis jeg kunne give 0 stjerner gjorde jeg det.
Magen til dårlig service skal man godt nok lede længe efter.
Spurgte 3 til 4 medarbejder om råd til en oliventræ og kunne ikke få andet svar end ' det ved jeg faktisk ikke helt '... Altså seriøst, kom lige ind i kampen. Jeg troede ikke det var bilka jeg var gået ind i. Når man har med så stort et udvalg af planter at gøre, burde man måske bare have nogle medarbejdere der rent faktisk ved noget om jeres produkter.😡😡

May 8, 2026

Kære Sheila

Tak for din tilbagemelding. Det er vi virkelig kede af at høre. Vi kan godt forstå din skuffelse over ikke at have fået den vejledning, du forventede og havde brug for. Når man besøger os for rådgivning om planter som oliventræer, skal man naturligvis mødes af medarbejdere, der kan hjælpe og vejlede bedst muligt. Din oplevelse lever bestemt ikke op til den service, vi ønsker at give vores kunder, og derfor tager vi også din feedback med videre til den relevante afdeling, så der kan blive fulgt op på det internt.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg var med en god kammerat i weekenden…

Jeg var med en god kammerat i weekenden i Viborg....hold det op en dærlig oplevelse...i deres fisk afd....det ent med vi kørte til Vejle istedet for..vi bor i Herning/Vildbjerg.... heldigvis var service i Vejle i verdens klasse... godt gået kommer aldrig til Viborg igen

May 3, 2026

Kære Robert

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at høre, at besøget i Plantorama Viborg ikke levede op til forventningerne. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og jeg sørger for, at din feedback bliver sendt videre til centeret til intern opfølgning. Samtidig er vi glade for at høre, at vores team i Vejle gav jer en god oplevelse og service i verdensklasse – det sætter vi stor pris på.

Vi tog til Plantorama

Vi tog til Plantorama, for at købe nye planter til vores nye have. Vi vidste godt, hvad vi kunne tænke os, men havde brug for lidt vejledning, men der var desværre ingen hjælp at hente. Vi fik blot, at vide at der stod de der planter og derhenne stod de der. Jeg ved godt, at de ikke kunne lave et projekt, men at der overhovedet ikkevar lidt service, det kom helt bag på mig 🙈. Så det er ikke her vi køber vores planter

May 1, 2026

Kære Birte

Tak for din tilbagemelding. Vi skal naturligvis beklage, at I ikke fik den vejledning og service, I havde forventet ved jeres besøg hos os. Vi forstår godt, at det kan være skuffende, når man står med et nyt haveprojekt og har brug for lidt sparring og inspiration. Selvom vi ikke altid har mulighed for at lave komplette haveprojekter i centret, skal man selvfølgelig stadig føle sig mødt og hjulpet på vej. Jeg har videregivet jeres oplevelse til den rette person med henblik på intern opfølgning.

Plantorama.

Rated 1 out of 5 stars

lige modtaget en sommer fuglebusk…

lige modtaget en sommer fuglebusk stortset død , i grene og ja ingen hjælp hos kundeservice

March 17, 2026

Kære Casper

Tak for din tilbagemelding. På nuværende tidspunkt af sæsonen kan planter godt fremstå triste eller med få synlige tegn på liv, da de endnu ikke er sprunget helt ud. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at planten er død. Vores kundeservice har derfor vurderet, at planten sandsynligvis vil komme sig. Er det ikke tilfældet, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice igen, så de kan hjælpe dig videre.

Plantorama.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte hæk til afhentning

Jeg synes også der er nogle fine priser de har på hæk ift. Størrelse man bestiller.

March 10, 2026

Pinlig affære….

Pinlig affære….
Jeg var igår lørdag en tur i Plantorama Viborg.
En hyggelig tur, endte i en noget pinlig affære.
Efter at have fundet de juleting som jeg kom efter, gik jeg nu til kassen, som plejer at være en ganske ukompliceret omgang.
Det var sidst på dagen, så vi var en del kunder der stod i kø. Alligevel valgte man at lukke alle kasser på nær en. En ung pige var ved at gøre kasse op og i en anden kasse skulle en ung dreng håndterer alle kunder selv. Kunden før mig, havde købt nogle lys som der var rabat på, men gået ind til fuld pris. Han kunne ikke få fat i nogen medarbejder på tlf. så hans eneste løsning var at tage varende retur igen, selv om kunden ønskede at købe varerne med den rabat som var annonceret i butikken. Samtidig havde de to unge mennesker et skænderi kørende, da den unge dreng ikke ville stå i kassen, men hellere lukke nede ved dyrene. Den unge pige ville ikke overtage, da hun var ved at gøre en anden kasse op. Så overtog hun lige pludselig drengens kasse, men under protest. Den unge dreng ville nu starte den kasse op, som den unge pige lige havde lukket, men det kunne han ikke finde ud af. I mens var vi kunder gidsler i deres noget modbydelige skænderi. Da det endelig blev min tur, smed den unge pige med mine vare. Jeg gjorde hende opmærksom på, at jeg ikke ønskede at komme hjem med ødelagte vare. Hun var bedøvende ligeglad og var eddike sur og modbydelig. Da jeg havde betalt, sagde jeg til hende, at det ikke var kundernes skyld, at de var pressede, men jeg blev totalt ignoreret.
Jeg er normalt en tilfreds kunde og får normalt en god kundeservice, når jeg handler i Plantorama, men jeg må sige at oplevelsen i går chokerede mig.
Man er simpelthen nødt til at få styr på lukkerutiner mht. de unge mennesker. Jeg har aldrig oplevet noget lignende.

November 29, 2025

Kære Gurij

Tak for din tilbagemelding. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere, og vi er meget kede af at høre om den situation, du beskriver. Det skal naturligvis være en tryg og behagelig oplevelse at handle hos os – også sidst på dagen – og det er helt uacceptabelt, at du har følt dig ubehageligt til mode i forbindelse med de interne uenigheder mellem medarbejderne. Vi tager din oplevelse meget alvorligt og følger op internt for at undgå lignende episoder fremover. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 8853 8853 for en nærmere dialog, hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse eller har yderligere spørgsmål.

Købte en indendørs underskål

Købte en indendørs underskål, der ikke kunne holde tæt. Resultat: ødelagt egetræsgulv. Kontakt til Plantorama kundeservice gav et automatisk svar med henvisning til butikken. Gik i butikken, hvor jeg ikke engang blev mødt med forståelse af situationen, men fik at vide at underskålen naturligvis ikke var tæt, da den var af ler og kun delvis glaseret. Så i Plantorama kan man ikke forvente at en INDRNDØRS underskål tjener en underskåls formål: at beskytte underlaget mod vand.

July 6, 2025

Kære Lena,

Tak for din tilbagemelding. Det er korrekt, at reklamationer som udgangspunkt skal håndteres i et af vores centre, da det er her, vurdering og eventuel videre behandling finder sted – forudsat at varen er købt direkte i centeret. Da jeg ikke ved, hvilken underskål du har købt, kan jeg desværre ikke gå nærmere ind i den konkrete sag. Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores kundeservice igen for en nærmere dialog.

Mange hilsner fra Plantorama.

Døde fisk

Jeg var i akvarie afdelingen for at købe nogle bestemte fisk.
Jeg kunne ikke finde dem og ekspedienten havde mere travlt med at gå rundt med en grøn Gekko, end at ekspedere (eller ordne akvarier).
Samtidig konstaterede jeg, at stort set alle akvarier var beskidte og trængte til at få renset ruder, og i adskillige akvarier var der døde fisk (i nogle akvarier var der flere).
Alt i alt et sted jeg ikke har lyst til at handle fisk og akvarieplanter.

June 19, 2025

Kære Pia,

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at høre om din oplevelse i vores akvarieafdeling, og at du ikke modtog den hjælp, du havde brug for. Din observation om akvariernes stand og døde fisk tager vi meget alvorligt, da dyrevelfærd og rene omgivelser er en høj prioritet hos os. Vi har derfor straks fulgt op internt for at sikre, at rengøring og pasning af akvarierne intensiveres som en fast del af vores daglige rutine.

Mange hilsner fra Plantorama

Rated 5 out of 5 stars

Behagelig kundeservice vedr. problemer med levering af havedam og planter

Jeg har nu rettet min klage efter en enestående og meget behagelig samtale med en dygtig medarbejder, som fik rettet op på fejlen.

June 4, 2025

Kære Sandie,

Tak for din tilbagemelding. Først og fremmest vil vi gerne beklage det samlede forløb omkring leveringen af din ordre. Det er bestemt ikke den oplevelse, du skal have som kunde hos os. Vi er kede af, at bassinet manglede ved første levering, og at vandplanterne ikke blev håndteret forsvarligt. Vi vil derfor opfordre dig til at kontakte vores kundeservice på telefon 88 53 88 53, så vi kan finde en passende løsning sammen.

Mange hilsner fra Plantorama.

Rated 1 out of 5 stars

Ikke særlig kundevenlige og…

Ikke særlig kundevenlige og behjælpelige. Virker sure og irrerteret, når man spørger om hjælp og er ikke villig til at opfylde kundens ønske. Man skulle ikke tro det var kunderne man levede af.

May 1, 2025

Kære kunde,

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, og at du hverken har følt dig velkommen eller godt hjulpet. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at tilbyde vores kunder. Jeg har derfor videresendt din oplevelse til den rette person til intern opfølgning.

Mange hilsner fra Plantorama

Take a closer look