Plus-Kids.dk Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

God butik, med et rimeligt udvalg af smart børnetøj til de lidt større børn. Leveringen er fantastisk hurtig, der gik kun to dage efter bestilling, til tøjet blev leveret. Eneste minus er, at returner... See more

Rated 4 out of 5 stars

Bestilt bukser og T-shirt. Fik en erstatnings Tshirt istedet for den bestilte sammen med en frankeret svarkuvert. Så kunne vi returnere hvis vi ikke kunne lide den. Erstatnings Tee var rigtig lækker o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Min søn ser altid smart og moderigtig ud i det tøj vi køber fra firmaet. Servicen er i top og der er super hurtig betjening. Har bestilt varer herfra en hel del gange.

Rated 4 out of 5 stars

Første handel hos Plus-Kids, et par skibukser. Lidt forvirring i leveringsbetingelserne, da der et sted står 3-5 hverdage og et andet 2-3 hverdage. Efter 3 hverdage uden "varen er afsendt mai... See more

1. Children's Clothing Store

Information provided by various external sources

Kontakt Plus-Kids, hvis du skal have hjælp til at vælge blandt landets største udvalg af børnetøj til buttede og overvægtige børn. Alt pigetøj og drengetøj er med ekstra livvidde og i store størrelser, designet specielt med henblik på de runde og store børn. Hos Plus-Kids fører vi alle de kendte mærker til buttede børn. Vi sælger tøj fra NCD og Blue Effect. Basistøj, festtøj og overtøj med mere. Fri fragt til Danmark ved køb over DKK 799,. Nedsat fragt fra 499,-. Vi giver 20% rabat ved køb af 3 eller flere ikke-i-forvejen-nedsatte varer. Vi sender med PostDanmark og der er mulighed for at vælge Nem Retur til DKK 29,-, hvilket giver dig 14 dage til at vurdere varerne.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

super betjening og vejledning

Min søn er allerede begyndt at spørge hvornår han kan få mere tøj derfra, for successen ved at passe det man køber kan ikke beskrives med ord, for en dreng der er vandt til at tøjet er for lille.
Stor tak til Dorthe for vejledning og hele forløbet.

May 28, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig betjeneing og tøjet var af rigtig god kvalitet

Jeg har købt hos plus-kids. Det var en god internet side, med gode beskriveler af tøjet. Der var mulighed for telefonisk kontakt med rådgivning omkring tøjkøbet.
Tøjet kom overraskende hurtigt, med et personligt brev hvor der var forklaret forskelligt, fordi en af modellerne desværre var udsolgt.

May 21, 2010

Meget tilfeds

Jeg fik bestilt tøj, hos Plus-kids.dk, til min dreng, som er lidt større end jævnaldrende.
Jeg fik alle 3 bukser og en skjorte.
En blå t-shirt, som var blevet pink farvet var den eneste der ikke var som det skulle være.
MEN, den passede rigtig godt til farverne til skjorten at jeg var meget tilfreds med resultatet.
;)

May 18, 2010

Super Service

Jeg har købt lidt forskelligt tøj til min datter i fødselsdagsgave. For det første kunne jeg bestille det hele hvor det var fint pakke tind, hvilket jo er super nemt. Pakken kom om onsdagen som jeg havde bestilt varerne på nettet mandag formiddag - så alt i alt en hurtig og meget service. Super nemt!!!!

May 15, 2010

Super meget udvalg

Købte et par sms bukser, havde været i div. butikker uden held. Udvalget i butikkerne er minimalt og det ligner dem vi købte sidst og gangen før den osv. Hos Plus Kids er udvalget stort og i den rigtige størrelse. Der er meget smart og super sejt tøj. God betjening og info om alt det nye tøj der på markedet. Kan varmt anbefales

May 7, 2010

god vejledning og imødekommenhed

Jeg har købt en skjorte til min søn. Jeg var i tvivl om hvilken størrelse han skulle bruge. Ekspedienten var sød og imødekommende og målte skjorten igennem på kryds og tværs så vi var helt sikre på at den passede. Jeg fik varen dagen efter jeg bestilte den om eftermiddagen.
Dejligt at man kan købe tøj til sit barn, selvom han ikke er helt ranglet.

May 5, 2010

Hurtigt, nemt og overskueligt

Det er nemt at finde rundt på hjemmesiden. Alt er beskrevet og der er størrelses guide til det hele så man nemt kan finde den rigtige størrelse. Jeg bestilte sent den ene aften og havde pakken 1½ dag senere. Alt var i den fineste orden og tøjet levet op til forventningerne udfra billederne og intet skulle byttes. Nemmere bliver det ikke!

April 28, 2010

Glimrende service og godt utvalg hos Plus Kids

Jeg har i lengre tid kjøpt tøy til mine barn hos Plus Kids. Tøyet er i god kvalitet, jeg får det jeg har bedt om, og barna er fornøyde med å få pent og moderne tøy som passer dem! Jeg bor i Norge, men det går helt fint å handle med en dansk nettbutikk - det går raskt å få varene og betalingen føles trygg.

April 26, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Service i verdensklasse :-)

Jeg havde bestilt noget tøj til min søn. Vi prøvede det onsdag og fandt ud af at det var for småt. Jeg ringede og snakkede med dem. Og sørme om ikke hun sørgede for at noget nyt blev postet samme dag - og der var vel at mærke 15 min til posthuset lukkede :-) Dagen efter havde vi noget nyt, som min søn kunne passe og han var verdens gladeste, da han skulle bruge det til noget fest. Så manger roser herfra.

April 25, 2010

Rigtig God behandling

Kan varmt anbefale Pluskids, har sådan manglet et sted med tøj til vores datter som har Downs og derfor ikke lige kan krybe i de alt for små str i butikkerne. Samtidig er det lækkert og ungerne kan være med uden at se anderledes ud. Hurtig og venlig betjening. super med str-guiden

April 23, 2010

Fantastisk behandling!

Jeg kan varmt anbefale "plus-kids.dk, da man får en fremragende hurtig og professionel behandling.
Dorthe er altid utrolig rar og imødekommende!

April 20, 2010

Service

Hos Plus-kids.dk har jeg købt tøj til min datter. Det er altid hurtig levering, super service, meget hjælpsom til enhver tid når man er i tvivl om f.eks valg af størrelse eller model.

KAN ANBEFALES

April 14, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Altid en god service - og nemt tilgængelig

Plus-Kids har altid levet op til mine forventninger og Dorthe som står bag er altid nem at komme i kontakt med - således har man også en tryghed ved at handle med plus-kids. Vi køber primært bukser.
Jeg kunne godt savne nogle brandudsalg. Vi har jo ikke lige mulighed for at kigge forbi her fra København ;o)

April 5, 2010

Take a closer look