God butik, med et rimeligt udvalg af smart børnetøj til de lidt større børn. Leveringen er fantastisk hurtig, der gik kun to dage efter bestilling, til tøjet blev leveret. Eneste minus er, at returner... See more
See what reviewers are saying
Bestilt bukser og T-shirt. Fik en erstatnings Tshirt istedet for den bestilte sammen med en frankeret svarkuvert. Så kunne vi returnere hvis vi ikke kunne lide den. Erstatnings Tee var rigtig lækker o... See more
Min søn ser altid smart og moderigtig ud i det tøj vi køber fra firmaet. Servicen er i top og der er super hurtig betjening. Har bestilt varer herfra en hel del gange.
Første handel hos Plus-Kids, et par skibukser. Lidt forvirring i leveringsbetingelserne, da der et sted står 3-5 hverdage og et andet 2-3 hverdage. Efter 3 hverdage uden "varen er afsendt mai... See more
Information provided by various external sources
Kontakt Plus-Kids, hvis du skal have hjælp til at vælge blandt landets største udvalg af børnetøj til buttede og overvægtige børn. Alt pigetøj og drengetøj er med ekstra livvidde og i store størrelser, designet specielt med henblik på de runde og store børn. Hos Plus-Kids fører vi alle de kendte mærker til buttede børn. Vi sælger tøj fra NCD og Blue Effect. Basistøj, festtøj og overtøj med mere. Fri fragt til Danmark ved køb over DKK 799,. Nedsat fragt fra 499,-. Vi giver 20% rabat ved køb af 3 eller flere ikke-i-forvejen-nedsatte varer. Vi sender med PostDanmark og der er mulighed for at vælge Nem Retur til DKK 29,-, hvilket giver dig 14 dage til at vurdere varerne.
Åbogade 15, 8200, Aarhus N
- info@plus-kids.dk
- www.plus-kids.dk
No recent history of asking for reviews
Kvalitet, pasform og billigt
Vi købte adskillelige produkter til vores datter - bukser, bluser, topper - en hel lille forårs-/sommergarderobe. Og det er ikke sidste gang vi har handlet hos Plus-Kids.dk. Varerne er i orden og de kommer hurtigt.
Det er dejligt, der er forskellige varemærker, så man kan få en pasform, der ser flot ud på barnet uden at skulle sy om.
Super fit og glad dreng
Overskuelig og nem hjemmeside med god hjælp til at finde den rette str. tøj. Tøjet afsendt hurtigt efter bestilling. Gode tilbud og smart tøj til buttede børn kan klart anbefales til teenies
OK behandling
Forventede varer kom indenfor få dage. Ikke fra dag til dag, men heller ikke beklagende langsomt.
Smart tøj og super service
Jeg har efterhånden købt meget tøj hos Plus-Kids – og hver gang med stor tilfredshed. Tøjet er i en god og holdbar kvalitet – og så er det smart, og det har været det vigtigste for min søn, som skulle gå med det. Han har flere gange oplevet at blive spurgt, hvor han har købt det flotte tøj! Det er noget, der giver god selvtillid! Vi har også fået god hjælp fra Plus-Kids til at finde den rigtige model og størrelse, så vi har vist kun en enkelt gang måttet bytte – og bytningen var også helt uden problemer. Så bedste anbefalinger herfra af Plus-Kids!