Havde faktisk en god oplevelse, men.....! Havde faktisk en god oplevelse, men den blev ødelagt da jeg på tredjedagen brugte hotellets parkeringsplads og fik en bøde på 910kr, de andre dage havde jeg... See more
Company replied
Deal ophold på Postgården i uge 44. Dejligt stort værelse, stille og roligt , med alt hvad man behøver. Aftensmaden var simpelthen super . 3 retter med Jordskogge suppe... See more
Vi havde fået en Smart Deal i gave, og vi valgte Hotel Postgården i Frederica. En rigtig godt valg - venligst og imødekommende personale - dejligt rent og pænt værelse - fremragende 3 retters menu,... See more
Company replied
Hotel Postgaarden er Fredericias ældste hotel. Bo midt i hjertet af Fredericia, mærk atmosfæren i det gamle, hyggelige byhotel. Hotellet ligger få hundrede meter fra gågaden i Fredericia, og er et helt perfekt tilflugtssted fra hverdagens stress og jag. Kom med tilbage i tiden, på vores romantiske hotel, hvor vi sætter fokus på god service og velsmagende madoplevelser i de historiske, smukke bygninger. Vi byder indenfor i vores skønne, klassiske restaurant, hvor vi serverer velsmagende, danske retter til frokost og aften alle ugens dage. Skulle den lille sult melde sig uden for restaurantens åbningstider, kan vores gæster altid nyde en dejlig varm kop kaffe og lidt sødt i hotellets charmerende loungeområde - ganske gratis. Fejr livets store begivenheder i smukke, historiske rammer eller planlæg jeres næste møde midt i knudepunktet mellem Jylland og Fyn, for den bedste beliggenhed. Vi er sikre på at du vil føle dig hjemme og taget godt imod her på Hotel Postgaarden.
Oldenborggade 4, 7000, Fredericia, Denmark
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Havde faktisk en god oplevelse, men.....!
Havde faktisk en god oplevelse, men den blev ødelagt da jeg på tredjedagen brugte hotellets parkeringsplads og fik en bøde på 910kr, de andre dage havde jeg brugt det nærliggende parkeringshus til 120kr i døgnet, men da der endelig var plads ved hotellet parkerede jeg der og fortrød bittert næste morgen. Det skal ikke være muligt at bruge en hotel parkering som gæst og ende med en bøde på 910 kr.

Reply from Hotel Postgaarden i Fredericia
Min hustru og jeg har besøgt hotellet en del gange. Blev spurgt ved indtjekningen om vi ville reservere bord og det ville vi. I menuen stod der stegt rødspætte og det havde vi glædet os til! Vi gik til bords og bestilte, "vi har ikke rødspætte", sagde den venlige tjener, dvs at 1 hovedret ud af 3 på a la carte manglede! Skuffede, men vi fandt nogle andre retter. Til dessert ville min hustru gerne have "Tærtebund med hyldeblomst mousse", som var den eneste dessert på a la carte menuen. "Det har vi heller ikke", var beskeden. Var vi blevet informeret om disse mangler ved ankomsten havde vi nok fundet et andet sted at spise. Jeg har sendt en mail til hotellet 31. august for jeg mener som sådan at ingen skal "hænges" ud, men når de ikke er så venlige at svare må jeg sige at det vi oplevede var for dårligt. Hotellet er ellers ok, hyggeligt indrettet i stil a la Matador og vi har godt kunnet lide at komme der. Det var desværre nok sidste gang.
Fem stjerner er ikke nok.. det burde være 10.
Så har vi lige haft en miniferie hos jer. Sikke en skøn oplevelse. Dejlige værelser, skøn morgenmad.. og kaffe døgnet rundt. Hvad mere kan man forlange.

Reply from Hotel Postgaarden i Fredericia
Skønt og venligt personale og atmosfære.
Har været en uge på Postgården i forbindelse med mit arbejde sammen med kollegaer.
Dejligt værelse med nyrenoveret badeværelse og dejlig seng.
Morgenmaden var som den skal være med dejligt brød og mad. Ikke at glemme de mange mulighed for friske kolde juicer.
Kommer klart igen.

Reply from Hotel Postgaarden i Fredericia
Var til julefrokost med en flok dejlige damer og jeg må sige at aftenen på postgården var så dårlig (KEDELIG MAD som både SÅ UD og SMAGTE som en kedelig mandag aften) at det blev til mange grin og snakke.
Der blev af tjeneren taget tallerkner ud selvom halvdelen af selvskabte ikke var færdige med at spise…vi blev af to omgange bedt om at komme ud i baren og betale for drikkelse en time før vi skulle forlade stedet og tre af os blev råbt op ved navn henne fra døren da vi ikke havde været ude i baren endnu (klokken var kun 21)….Yders uprofessionelt og helt uacceptabelt. Da vi kom skulle vi stå og række hånden op hvis vi ville have velkomst drink ( da vi kom med 10 minutters mellemrum skete dette tre gange) …og bagefter skulle vi registreres på en seddel som tjeneren kom rundt med af to omgange 😅 noget højskole agtigt og helt til grin.
Første og sidste gang jeg har været hos jer og ærligt talt så syntes jeg og nogen med ansvar på jeres sted skulle skamme jer ved at tage penge for sådan et arrangement 🧐

Reply from Hotel Postgaarden i Fredericia
Jeg var til julefrokost ved Jer i går sammen med 22 andre kvinder.
Det var virkelig den mest underlige servering jeg har oplevet. Tjenerens system med opråb for bestilling af drikkevarer og betaling senere var diktatorisk og uprofessionelt.
Maden: Dårlig, brødet på borden var tørt og begyndt at vende men det blev overhørt ved påtale.
Det der blev prikken over i’et for mit skriv var en af kvinderne havde ringet ind at hun havde glutenallergi i meget god tid og var mødt med forståelse og intet problem. Men det skulle vise sig der overhovedet ikke var styr på en skid og at hun ikke fik andet en opvarmet bolle ( bolle med sild ) og kogt torsk. I burde virkelig skamme Jer.

Reply from Hotel Postgaarden i Fredericia
Holde julefrokost ved jer i går og vi var 23 piger og var skuffet over mad men det jeg synes var det værste var tjeneren begyndt at fortælle os hun var klar til vi kunne betalt for drikke varer en time før vi havde lokalet til hele tre gang komme hun fortælle det og ikke på en venlig måde og vi sidde med drikkevarer og hygge os under mig meget for dem der vil gå ikke bare kunne betale og dem der bleve kunne drikke ude og hygge sig med en mulig for at købe mere da vi lokalet til kl 22 og ikke være ude kl 21
En god idé at fortælle når man Booker en julefrokost ved jer at I stop en 1 time tidligere med drikke varer
En rigtigt øv oplevelse

Reply from Hotel Postgaarden i Fredericia
Modtagelse ret bestemt. Har i bestilt bord ?
Vi var 2 par som ret hurtigt var enige om at gå i stjerneskud.
Disse bestod af 2 veltilberedte fiskefileter flot pyntet med gode rejer og lidt kaviar. For min del var brødet til den velstegte side. Mine medspisere var tilfredse. Hertil Gambrinus dark afsluttende kaffe som blev budt 2 gange
Alt i alt en god oplevelse

Utilfreds stillende
Vi holdte mindesammenkomst i oktober måned .
Vi ringer ind og booker på forhånd, vi gør opmærksom på at vi af gode grunde ikke ved hvor mange vi bliver men regner med at blive mellem 25-30 mennesker, receptionisten fortæller de er vandtil at holde den slags arrangementer, at det for 30 mennesker vil koste 5000 +drikkevare men at vi jo kun skal betale for det antal personer som kommer med til mindehøjtideligheden. Dernæst gør vi opmærksom på at bisættelsen finder sted kl. 11, at vi regner med det vil tage 30-40 min igen forsikre hun os om at det er de vand til, så de er klar når vi kommer.
Bedemanden ringer til Postgården på dagen da bisættelsen starter, fortæller at vi er 25 og at vi kommer efterfølgende.
Da vi ankommer 40-45 min sener fortæller en meget sur receptionist at de først regner med vi kom om 30 min, at de ikke var klar.
Min bror undere sig over hvor kaffen er da vi starter og spørg om der ikke var kaffe med i tilbudet. Her peger en kvinde på en industri kaffemaskine og siger han bare kan starte den!? Han går lidt forvirret der fra, lidt efter kommer kaffen ind?
Vi var 23 og kom til at betale for 30.
Da vi gør opmærksom på at aftalen var at der kun skulle betales for det antal personer der var + drikkevare får vi meget surt at vide at det kan man ikke nu havde de lavet mad 30 mand og der var bestilt til 30.
Det hele løber op i 6835 kr?
Jeg spørg om bedemanden ikke havde ringet inden og fortalt hvormange vi var? Dette svare hun ja til?!
Kan se at der i 2023 er lavet en anmeldelse meget lig vores på tripadvisor og vi kan KUN tilslutte os kritikken!
Det er urimeligt og under al kritik .
Efter denne oplevelse kunne vi ikke finde på at anbefale Postgården, efter som de ikke styr på deres arrangementer eller de pågældende aftaler

Reply from Hotel Postgaarden i Fredericia
Vi havde fået en Smart Deal i gave, og vi valgte Hotel Postgården i Frederica.
En rigtig godt valg - venligst og imødekommende personale - dejligt rent og pænt værelse - fremragende 3 retters menu, så alt i alt en god oplevelse.
Vi kommer gerne igen !!!
Hilsen Vagn og Hanne

Reply from Hotel Postgaarden i Fredericia
Virkelig dejlig miniferie - rigtig dejligt hotel, lækkert mad og helt fantastisk personale - en hyggelig stemning, som gjorde vores ophold til en tip top oplevelse. Tak til jer og tak for at I gider være der for os.🤗

Reply from Hotel Postgaarden i Fredericia
I dag havde jeg inviteret mine veninder på fødselsdags frokost på postgaarden til æggekage. Æggekagen var sådan set fin nok , men flæsket var forfærdeligt, medmindre man man kan lide kogt blæver flæsk til æggekage. Aldrig har jeg fået æggekage på den måde. Meget dårlig oplevelse for mig
Vi har netop afsluttet en forlænget weekend fra fredag til søndag. Servicen var super, personalet var super serviceminded. Morgenmad og aftensmad var super.
Men værelset, nr 33, var ikke ok. Der var huller i væggene efter at ting var taget ned/flyttet. Der var tre lamper, en loftlampe og to sendelamper, som ikke kunne slukkes individuelt.
Vi fik gang i radiatorerne og håndklædetørreren fredag aften, men lørdag aften kunne vi ikke få gang i dem, det virkede som alt var afbrudt, så søndag morgen stod vi med våde og kolde badehåndklæder :-( Øv.
Vi har lige holdt vores Guldbryllup på Postgaarden
Det var en fantaktisk god oplevelse, fra at vi bestilte og til vi havde holdt festen, de to unge mennesker der serverede for os var alletiders og professionelle . Vores gæster har alle tilkendegivet at det var et fint sted at holde fest god mad og overnatning i lækre værelser. Tums Up

Reply from Hotel Postgaarden i Fredericia
Oplevelsen på Hotel Postgården d. 30-06-2023 til et guldbryllup afholdt der, var en god oplevelse. Hyggeligt. Moegenmad Hotel som gav alle en fin oplevelse med vakse serverings personale som gjorde det godt. Alle som jeg snakkede med til festen var tilfredse. Mad maden til festen dejlig tilberedt. Morgenmad var som nok alle kunne lide. Værelserne var også OK. En tak til personale for en behagelig aften.
Niels.

Reply from Hotel Postgaarden i Fredericia
Min mand og jeg besøgte hotellet i uge 25 og det var en rigtig god oplevelse. Vi kommunikerede løbende med hotellet inden vores ophold pga. ændringer og kostrestriktioner og de fik det ikke bare til at lykkedes, men det sørgede for at vi fik en god oplevelse og et godt måltid. Så både servicen og maden var fantastisk! Værelset kunne godt have været bedre, men eftersom vi ændrede dato i sidste øjeblik, er der ingen brok herfra over det, det var fint til én overnatning.

Reply from Hotel Postgaarden i Fredericia
2-4 juni 2023 var vi godt 30 motorcyklister på et weekend ophold på Hotel Postgården, og alt forløb som aftalt. Vi mødte kun venligt og imødekommende personale, og et par ganske små udfordringer blev løst effektivt og med et smil.
Et charmerende hotel med fine og rummelige værelser.
Vi kan varmt anbefale Hotel Postgården.

Reply from Hotel Postgaarden i Fredericia
Vi har ellers gerne villet besøge Postgaarden engang, men ikke efter denne oplevelse :(
D. 13 april booker vi en overnatning på Postgaarden (igennem Hotels.com) da vi er i den tro at vores oprindelige overnatningsplan er gået i vasken. Små 10 minutter senere finder vi ud af at overnatningen må afbestilles, men da vi kontakter Hotels.com, som derefter har en snak med Postgaarden, får vi at vide at værelset godt kan afbestilles men pengene går tabt. Det er virkelig dårlig stil synes jeg - det er 1000 kr. lige ned i lommen på Postgaarden for en service vi aldrig har fået. Vi er vel alle mennesker der kan begå fejl. Øv.
Da vi ankommer til hotellet er der den mest imødekommende receptionist, som tager godt i mod os.
Vores hotelværelse er rigtigt fint og maden i restauranten var fantastisk
Jeg kan klart anbefale dette hyggelige hotel med det sødeste personale.