HANDL IKKE HOS PRISSMART Jeg havde bestilt varer her i mandags d. 15.06. De kom ikke - fik en besked indtalt på min tlfsvarer at de måske kom onsdag - problemer med levering, men damen fra... See more
See what reviewers are saying
Vi har købt dagligvarer hos prissmart 3 gange. Der var især i starten problemer med at få alle varene leveret, men en tilgode kode gjorde at vi fik varer for pengene alligevel. Sidste lever... See more
Øv øv øv. hvorfor læste jeg dog ikke disse anmeldeser inden jeg bestilte for temmelig mange penge hos prissmart.... sidder her og venter på vare som skulle have været leveret. Men jeg må tilstå at... See more
Har i lighed med så mange andre ringet forgæves 20-30 gange. (absolut ingen overdrivelse) Telefon bliver taget og du sættes på vent, med gyselig musik. Herefter fortælles der, af der er optaget i øjeb... See more
Information provided by various external sources
Shop powered by PrestaShop
Stadiongatan 24, 215, Malmø, Denmark
- 70209770
- thomas@prissmart.dk
- www.prissmart.dk
No history of asking for reviews
Fin levering til Jylland
Da de er meget billigere med glutenfri produkter, besluttede vi os for at ligge en stor bestilling. Ordren blev lagt inden deres deadline kl 12.00 om mandagen, og vi havde det Onsdag ved 19 tiden, 2 venlig svenske gutter hjalp med at få det ind i lejligheden. Vi havde bestilt et par frostvare for at tjek om de under fragten kunne finde ud af at hold det koldt og det kunne de... så stort plus herfra.
God ide, elendig udførelse
Bestilte for 500 kr. Fik en dag for sent 2/3 af varene (gav den forkerte 1/3 tilbage), og en uge efter en fik jeg en "for lille" version af det manglende. Der bliver ikke svaret på mails overhovedet.
Hold jer væk
Her er et af de firmaer der ødelægger e-handel. Bestilte om torsdagen, fik leveringsdag mandag mellem kl 16-22, varene ankom kl 19:30 af en møgsur ung chauffør, over halvdelen af varene var ikke med. Jeg bad chaufføren om en kvittering for manglene varer, hvortil han svarede, at han kun var chauffør og jeg bare skulle sende en mail. Da det var gjort fik jeg godt nok svar på at der måske manglede en pose eller 2 og de ville blive leveret næste dag. Skyndte mig at sende en e-mail, at så skulle det leveres mellem 16:00 og 19:00, ingen respons, kl 19:00 sendte jeg endnu en mail og spurgte hvornår jeg kunne forvente mine varer, ingen respons. Sendte så en mail via deres hjemmeside, ingen respons. Nu har jeg igen sendt en e-mail, venter stadigvæk på respons.
Til andres orinterring ejes prissmart af
Registrant:
Postnu. & by: 413 03 Gothenburg
Land: Sweden
Telefon: +46 31 7014700
nej
virkelig dårligt firma-varene kom ikke og de har taget betaling fra vis-kør sagen gennem banken i kan få jeres penge igen, har skrevet og ringet og blevet ringet op af tidligere ansat ovs.ovs. fub firma, fuld af dårlige undskyldninger.,Jeg vil virkelig advarer mod at handle der
Tilslutter mig også
Ja vores historie ligner jer andres. De er ikke til at få fat på og varerne bliver ikke leveret, eller også bliver frostvarer bare stillet i mørket, så det er til at smide ud, når man opdager det om morgenen.
Vi fik heldigvis også en faktura, så den er ikke betalt endnu og endelig efter lang tids tovtrækkeri, er det lykkedes os at få de sidste varer i går. Et par timer efter aftalt tid og uden forudgående varsel om forsinkelse. Og chaufføren er bare pisseligeglad og uden respekt for andre mennesker.
Må på det kraftigste fraråde andre at handle der.
Endnu en dårlig oplevelse
Jamen, herhjemme kan vi kun melde os i koret. Mangler stadig at få leveret en stor del af de varer vi har betalt for ...på kreditkort (hvor åndsvagt)
De svarer ikke på mailen og telefonen er tilsyneladene ikke-fungerende.
Kan kun anbefale, at man holder sig langt væk.
Fint koncept, men leverer ikke
Nu kan jeg se fra mange indlæg at jeg bestemt ikke er den eneste, som har haft problemer med levering og fakturering uden at ordren er leveret.
Heldigvis så har jeg valgt at få en faktura på mit køb på godt 1800 kr. Her knapt 10 dage efter har jeg stadig ikke fået de manglende varer og de varer, som var ødelagt ved en meget anonym levering kl. 23 søndag aften, 25 timer efter aftalt tid. I alt mangler jeg varer for godt 1000 kr, men jeg har heldigvis fat i den lange ende. Jeg kan kun anbefale andre at I IKKE betaler med kort, men sørg for guds skyld at få tilsendt en faktura.
Kundeservice er meget svære at få fat i, både telefonisk og på email. Jeg har endnu ikke, på trods gentagne emails, modtaget svar eller løfter om noget som helst, hvilket jeg finder lidt barnligt på trods af, at der er tale om et nystartet koncept.
Gode varer - men leveringen var forsinket
Jeg bestilte en stor ordre (11 kolli) til levering om lørdagen mellem kl. 16-19. Jeg blev ringet op om det var ok, at de leverede mellem kl. 19-22 i stedet for. Det accepterede jeg. Varerne blev leveret direkte til døren (bor på 4. sal) lidt over kl. 23. De glemte dog at levere kølevarerne, så de kontaktede mig bagefter og spurgte om de måtte komme tilbage med dem, det var ok med mig. Jeg opdagede nu, at frostvarerne (havde kun bestilt et par stykker) manglede. Jeg sendte derfor en mail til dem, og varerne blev leveret næste aften. Alle varerne var i god kvalitet, og der er ikke tale om discountprodukter, så det er ret billigt, hvis man køber stort ind. Bortset fra leveringen var forsinket, så kan det anbefales at prøve at handle hos dem. Før man kan købe varer hos Prissmart accepterer man, at være villig til at bære over med eventuelle opstartsfejl, da der er tale om en testperiode. Alt i alt en god oplevelse, men husk at tjekke at du modtager alle kolli, altså samtlige varer.
Fik ikke leveret mine varer.
Jeg bestilte mine varer torsdag i sidste uge til levering onsdag ugen efter. Men der kom ingen varer. Kontaktede kundeservise via mail som svarede at de kom idag. Jeg skriver tilbage og spørger om hvornår de ville komme, så jeg kunne være hjemme. Men intet svar. Men istedet sender Prissmart en faktura på varerne. De vil have penge for noget de ikke har kunnet levere. Herfra kan jeg kun gå ud fra at det er et fupfirma, og vil advare alle om at de ikke skal handle hos Prissmart.
Manglende levering
Prissmart leverer ikke de varer man bestiller, men pengene trækkes fra konto. Vi har snakket med deres kundeservice flere gange, og blevet lovet levering, men intet sker. Hold jer langt væk fra denne useriøse virksomhed!
Ingen levering
Ingen levering og beløbet trækkes alligevel fra din konto. Prissmart.dk holder IKKE hvad de lover - levering samme dag, hvis bestilling inden kl 12.00. De svarer hverken på emails eller i kundeservicen.
KØB IKKE VARER HOS prissmart.dk
ADVARSEL - LEVERER IKKE!
Jeg bestilte i sidste uge (10.juni 2009) varer på prissmart.dk til levering samme dag, men har endnu ikke modtaget dem! Jeg HAR betalt for varerne - beløbet blev trukket fra min konto 12. juni 2009 (det er i øvrigt ikke er tilladt at trække betaling før varerne er blevet sendt)! Efter flere forgæves forsøg kom jeg igennem til kundeservice mandag og fik her at vide, at jeg ville blive kontaktet for at aftale ny leveringstid. Jeg har ikke hørt fra dem siden og nu bliver der hverken svaret på telefonen eller på mine e-mails. Jeg vil gerne advare alle mod at købe ind hos prissmart.dk!
Lever ikke til den aftalte tid
Bestilde vare Fredag skulle komme Søndag men kome ikke ringede til dem de lovede at det ville komme Tirsdag men kom ikke så nu ved jeg ikke hvornår det kommer.
Skuffende
Jeg havde efter min første handel hos dem givet dem top karakter.
Alt var gået som det skulle ingen problemer overhoved.
Men nu har jeg forsøgt at komme i kontakt med dem en 6-7 gange, og jeg får, som de fleste andre, heller ikke noget svar på mine henvendelser.
Det så ellers lovende ud i starten, men eftersom de ikke svarer tilbage, ja så har jeg ikke lyst til at handle gennem dem igen, hvilket er trist for konceptet er godt.
Prissmart læs lidt omkring kundeservice & kundekontakt, så kan det være at i vil få glade og tilfredse kunder.
Edit 17/9-09:
Fik for ikke så lang tid siden en mail om at de nu var "startet på en frisk" og alt skulle være godt.
Efter lidt betænkningstid valgte jeg så at sende dem en mail som jeg havde gjort det så mange gange tidligere, men med et håb om et svar nu hvor "alt er blevet godt".
Men nej!, igen fik jeg intet svar fra dem.
Ved ikke engang om det kommer bag på mig.
Købte for over 1000kr ved mit første (og eneste) køb, og havde da planer om at forsætte med dette, men når de har så elendig "service", ja så gider jeg simpelthen ikke bruge flere penge hos dem.
Edit 20/10-09:
Jeg fik for nogen dage siden deres nye tilbuds mail.
Prissmart kan åbenbart ikke finde ud af at svare på de utallige mails jeg har sendt dem, men de kan godt finde ud af at spamme mig med deres tilbud.