Første gang med PUST rejser men bestemt ikke sidste. Utrolig veltilrettelagt rejse. Fantastiske oplevelser med en Christina , dansk/italiensk guide med fuldstændig uutømmelig viden om Venedig. F... See more
See what reviewers are saying
En særdeles veltilrettelagt nytårsrejse til Venedig med Pust rejser. En tilpas blanding af guidede ture med fokus på Venedigs kunst og historie fortalt af en meget vidende lokal dansktalende guide... See more
Kernepunktet i turen var besøget i Albisola, hvor vi besøgte Asger Jorns hus, der nu er museum samt de to pottemager/ keramikværksteder i byen, hvor han har lavet sin keramik. Alle tre steder var e... See more
Company details
Information provided by various external sources
Pust rejser er et lille rejsebureau som har specialiseret sig i rejser med oplevelser, udfordring og indhold. Alle rejsemål går til Ligurien i Norditalien. Det er et område hvor gastronomien er i topklasse, naturen betagende og vejret mildt og solrigt. Antal deltagere på rejserne er max. 20 personer og man får en helt særlig og unik ferieoplevelse.
Heisesgade 55, 2100, København
- +4531264100
- info@pustrejser.dk
- www.pustrejser.dk
No history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Den skønne kunst og gastronimirejse
Det var en meget interessant og intens tur med et tæt program, da vi tilvalgte begge de to ture til Frankring, til Nice, Cagnes Sur Mer og Vence.
Indenfor det begrænsede område af Ligurien var det kunsthistorisk fint tilrettelagt - fra renæssancen (Canavesio), over impressionismen (Mariani og Monet) til modernismen (Asger Jorn). Besøgene på Jorns keramiske værksted Ceramiche San Giorgio i Albissola var bare fantastisk samt selvfølgelig også hans skønne bolig oppe over Albisola!
Pia Scharling var en meget engageret rejseleder samt en venlig værtinde, to faktorer, der absolut bidrager til den gode rejseoplevelse.
Flemming og Else Jespersen
Superlativerne står i kø!
En sanguge i Castelvittorio har det hele - masser af sang, dejlig mad, fine vine, fantastisk natur så langt øjet rækker, kultur- og naturture og ikke mindst Godt selskab! Tak for en dejlig uge! Solvejg
Et Godt rejsekoncept.
Jeg syntes at Pust Rejser formår at skabe en grupperejse, med et fællestema, i dette tilfælde Sang, men alligevel opleves som en individuel rejse, med gode boliger, god mad, afslappet atmosfære, kvalitet og meget dygtige undervisere og for mit vedkommende en oplevelse der har fyldt mig med glæde , og vil give mig afsæt til noget ligende. Jeg kan kun anbefale det, både for dem der rejser alene eller flere . Med eller uden erfaring med med sang kor.
Stille rolige fredfyldte Castelvittorio hvor der er skønt at dvæle.
Denne vidunderlige uge er svær at beskrive med ord,det er en gylden plet på jord,i den naturskabte bjergsø med rislende vand fra himmerigsport,fik jeg mine stemmelæber smort,med O SOLO MIO til en Italiensk Ungmø,det var som i edens have,dog uden slange & frugt,det gik over stok og sten bjergvandring formede mine ben,vin M/K mad & sang tegnede farverige dage med klang,ULLAPIAS samhørighed er svær at forklare,da jeg ej er en ung korsfarer,middelalderbyens mælkevejstag beriger alle sindelag,man var som kaldet tilbage til 1500 årstallet.Tusind TAK
sangrejse til Italien
God og udbytterig oplevelse i dejlige omgivelser. Alle sanser bliver aktiveret.
Ikke for gangbesværede.
Det hele -og så lidt til!
Det var en super tur med et flot og varieret program - og masser af sang og musik. Det var en stor oplevelse, også for én, der ikke har en sanger i maven (eller nogen andre steder). Kan varmt anbefales!
Pefekt ferie med formål
Bagkvinden bag Pustrejser, Pia Scharling, er en sand mester i at finde de sprækker, der gør ferie til noget særligt. Dels har hendes rejser et formål - for mig var det korsang. Dels strikker hun et program sammen, så man både får sunget, spist, kørt og drukket på italiensk. Faktisk er det næsten som om, man flytter ind i hendes Castel Vittorio og bliver integreret i den lille bjergbys livspuls. Det er hun selv blevet - hvilket næsten er en kunstart i sig selv. Ciao og på gensyn.
Ja , det har bare været en fantastisk oplevelse, godt tilrettelagt hele vejen igennem
jeg kan ikke anbefale andre der er på det niveau. der er god info og man mærker et stort engagement fra Pia, om at imødekomme de forskellige ønsker. Jeg vil varmt anbefale det til andre. så tusind tak for en uforglemmelig uge.
Ingen mislyde: Klassiske toner i pittoresk, italiensk middelalderlandsby
Castelvittorio hedder landsbyen, som 25 sangglade kvinder fra Danmark skulle indtage i en uge. Den dygtige dirigent var medbragt fra DK og akkompagnatøren var til daglig ansat på La Scala Operaen i Milano. Så scenen var sat på smukkeste vis.
Og den lille landsby med 300 indbyggere gav os da også den bedste kulisse for projekt operakursus i Ligurien, som skulle ende med en koncert med danske solister i den lille landsby. Vi øvede i det smukkeste kirkerum, hvor akustikken var helt fantastisk, og de lokale ikke kunne undgå at høre vores musik, da tonerne forplantede sig ned af de kringlede gyder i landsbyen og videre ud i bjergene. Men det så ud, som om de nød det.
En livsnyderuge med musik, skønne liguriske egnsretter serveret på de to lokale restauranter i Castelvittorio, godt selskab, motion hver morgen op ad den stejle æselsti fra Pigna, udflugter til San Remo og Bordighera. Der var VIP-service hver dag fra Pia Scharling fra PUST-rejser, som styrede alt det praktiske til perfektion. Hun skal have mindst 10 stjerner for dette.
Det har virkelig været en fantastisk uge, som varmt kan anbefales. Vi kommer igen til næste år!
Fremragende musikferie
Musikfestival i Castelvittorio i juli 2016 var en stor musikalsk og kulinarisk oplevelse. B&B indkvartering var helt i top. Rejsen anbefales uden forbehold.
Skø korrejse til Ligurien
Det var en dejlig tur: Søde mennesker samlet om et godt tema, god mad, god vin, gode arrangementer,fine værelser, Jeg var glad.
Skøn ferie med opera.
Opholdet i Italien med Pustrejser var så dejligt. Lejligheden, som vi boede i , var rigtig fin og i italiensk stil. Meget charmerende. Opera med Torben kunne ikke have været bedre. Jeg kunne blive ved!
På alle måder en skøn tur.
Jeg har kun lov-ord til overs for Pust rejser.
Næste gang jeg skal med Pust rejser til Castelvittorio vil jeg helst overnatte i samme værelse som på denne rejse. Jeg oplever at alle fra turen har det på samme måde med netop deres værelse.
Stor tak for hurtig udrykning og transport fra Nice lufthavn, da Norwegian aflyste vores fly, tilbage til Italien, hvor vi blev indkvarteret og efter min opfattelse havde kunnet blive også selv om Norwegian ikke (som de så gjorde) havde indsat et ekstra fly dagen efter.
Pia Scharling står parat til at løse de problemer der evt. måtte være.
En helt igennem fantastisk uge
Gode værelser med god udsigt til bjergene fra tagterasse. Dejlige måltider på de to restauranter i Castel Vittorio og også Terme - fornemt at drikkevarer er inkluderet i prisen. Billig og lækker frokost serveret på torvet. Dejligt, at man selv står for morgenmaden. Fantastisk god dirigent og pianist, som det var en fornøjelse at arbejde sammen med. Mange ture i omegnen inkl. kørsel. Byen Castel Vittorio er et eventyr at opleve og en skøn mulighed for at opleve det ægte Italien. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til denne tur. Og da vores fly blev aflyst, var der ingen slinger i valsen - vi blev hentet igen og indkvarteret på hotel, indtil vores fly gik næste dag.
Operakor under stjernerne i 1000 år gammel italiensk landsby
Enestående musikoplevelser, lykkeligt fri af Rivieraens turistmylder. Ophold i autentiske omgivelser, seriøs kortræning, koncert med professionelle operasangere og musikere, muntert socialt samvær og spændende udflugter i området. Dejlig mad og VIP service fra Pust rejser. Supergodt!
Fantastisk operakor-kursus i middelalderbyen Castelvittorio.
De varmeste anbefalinger til Pustrejser, Pia Scharling og specifikt til operakor-kursus i Castelvittorio. Det er virkelig anbefalelsesværdigt.
Afhentning i Nice lufthavn med busser til Castelvittorio uden komplikationer.
Jeg blev - efter eget valg - indkvarteret på Pigna Terme Hotel. Et meget smukt hotel. Service var dog ikke i højsædet. Den største klage var dog mangel på WI-FI.
Hvad angår opholdet i Castelvittorio blev der gjort utrolig meget for at få os alle til at føle os velkomne.
Der findes 2 restauranter i Castelvittorio: Buscuim og Osteria del Portico, sidstnævnte som drives af 5. generation. Dejligt italiensk mad og hos Osteria del Portico tillige store portioner.
Vi havde før afrejse modtaget noder over de værker, koret skulle indøve. Undervisningen foregik hver dag under ledelse af Torben Svendsen, en formidabel dygtig underviser og dirigent. Vi havde 3 1/2 times undervisning hver dag. Hvis jeg kunne ønske mig noget, ville det være, at der blev sat mere tid af til undervisningen. Det var bare så skønt at synge med 24 andre dejlige deltagere.
Man havde mulighed for at deltage på diverse ture, f.eks. Dolceaquae med en stenbro, som er blevet byens vartegn, men også til nærmeste kystbyer, f.eks. Ventimiglia samt badebyer som Bordighera og San Remo.
Jeg kan kun sige, at den uge i Castelvittorio gav mig en fantastisk følelse af at befinde mig i en tidslomme, hvor koncentrationen kun gik på at synge og nyde dagene. For ikke at tale om den store venlighed, vi blev modtaget med af indbyggerne i Castelvittorio.
Pia Scharling og Pustrejser med samt familie gør alt, hvad der står i deres magt for at gøre opholdet så positivt og behageligt for deltagerne som overhovedet muligt.
Jeg kan kun give mit operakor-kursus og Pia Scharling, Pustrejser, den varmeste anbefaling med på vejen. Jeg havde en pragtfuld uge.
Spændende udfordring
For mig var det ikke hensigtsmæssigt at bo i Pigna, når de andre deltagere var indkvarteret i Castelvittorio. Savnede den sporadiske sociale omgang, og muligheden for lige at smutte hjem og hvile sig eller hente noget man havde glemt.
En meget positiv udfordring at have så dygtig en dirigent, samt repetitør fra La Scala i Milano, i det flotte Ny restaurerede kirkerum.
(Go ide at få toilettet repareret på stedet!.)
Operakurset i Italien
Kan du lide at synge klassisk og opera, så er dette kursus en fantastisk mulighed. Indkvartering i den lille charmerende by Castelvittorio i Italien er en oplevelse. Her kommer man ned i gear og er helt tæt på de lokale. Man puster ud fra hverdagen's travlhed. Pustrejser havde sørget for gode middage og oplevelser. Der blev udvist stor hjælpsomhed.
Kan kun anbefale Pustrejser
operatur, festival nervia 2016
Virkelig vidunderligt på så kort tid at få skabt glæde, musik og andre oplevelser sammen med operaelskere fra hele Danmark.
Virkelig veltilrettelagt fra pust-rejsers side. Stor tak til Pia og alle der har gjort dette muligt.
Pustrejser til Castelvittoria
En unik by, med meget smuk natur. Hyggelig italiensk indkvartering.
God blanding af sangøvning og oplevelser. Kræver man har god kondition. God tilrettelæggelse og fin omsorg for deltagerne, når der er behov.