Første gang med PUST rejser men bestemt ikke sidste. Utrolig veltilrettelagt rejse. Fantastiske oplevelser med en Christina , dansk/italiensk guide med fuldstændig uutømmelig viden om Venedig. F... See more
See what reviewers are saying
En særdeles veltilrettelagt nytårsrejse til Venedig med Pust rejser. En tilpas blanding af guidede ture med fokus på Venedigs kunst og historie fortalt af en meget vidende lokal dansktalende guide... See more
Kernepunktet i turen var besøget i Albisola, hvor vi besøgte Asger Jorns hus, der nu er museum samt de to pottemager/ keramikværksteder i byen, hvor han har lavet sin keramik. Alle tre steder var e... See more
For mig var det ikke hensigtsmæssigt at bo i Pigna, når de andre deltagere var indkvarteret i Castelvittorio. Savnede den sporadiske sociale omgang, og muligheden for lige at smutte hjem og hvile si... See more
Company details
Information provided by various external sources
Pust rejser er et lille rejsebureau som har specialiseret sig i rejser med oplevelser, udfordring og indhold. Alle rejsemål går til Ligurien i Norditalien. Det er et område hvor gastronomien er i topklasse, naturen betagende og vejret mildt og solrigt. Antal deltagere på rejserne er max. 20 personer og man får en helt særlig og unik ferieoplevelse.
Heisesgade 55, 2100, København
- +4531264100
- info@pustrejser.dk
- www.pustrejser.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Ferie og opera
Endnu en dejlig tur med pust. En velarrangeret ferie med indhold og godt selskab.
Fin rejse, fin musik og hyggelige mennesker
Musikrejsen til Festival Alta Val Nervia i Norditalien var en herlig anderledes ferie. Mange små koncerter - mest med danske musikere - i fire forskellige små byer. God mad, hyggelige mennesker, fin music = god ferie.
Skøn oplevelse !
Det er den bedste ferie, jeg har haft i mange år. Fyldt med glæde på alle planer ! Det er ikke sidste gang, jeg rejser med Pustrejser !
Vin, kvinder og sang (og masser af dejlig mad)
Dejlig tur: Skøn indkvartering og mad og vin og kultur og natur og godt selskab.
En ferie jeg aldrig vil glemme
Ualmindelig fantastisk tur - den bedste mad jeg nogensinde har fået på en ferie og spækket med skønne oplevelser. Pia er en uovertruffen god sangcoach. Hvis man trænger til en aktiv forkælelse tur i smukke omgivelser, kan jeg varmt anbefale Pust rejser. Det eneste problem er at man savner frygteligt Italien og man kan ikke koncentrer sig om sit arbejde, efter man er kommet hjem :-)
Sang i Castelvittorio
Rejsen levede fuldt op til mine forventninger. Pia´s engagement er stort, så det giver lyst til at komme tilbage omkring andet emne, da en gentagelse med de samme dejlige deltagere næppe er mulig. Landsbyen Castelvittorio ligger i smukke omgivelser og er en fin ramme for samværet omkring sang, velsmagende mad og vin. Med lån fra Benny Andersen: "Vi har sunget, vi har grædt, vi har grint. I flere timer har vi haft det smadderfint."
Kvalitetsoplevelser for aktive livsnydere i vidunderlige omgivelser
Kyndig sangundervisning i muntert lag, smuk natur, godt udflugtsprogram, dejlig mad og vin hos gæstfrie, lokale kvalitetsrestauratører. Personligt indrettede værelser med udsigt og komfort. Min anbefaling på alle måder. Dog er de toppede brosten, mange trapper og niveauforskelle ikke egnede for gangbesværede.
Vellykket og berigende
Endeligt køb af sangrejsen til Castelvittorio foretaget den 31032016.
Sangkurset levede op til mine forventninger og bød yderligere på fine stemninger i et charmerende, interessant og gæstfrit miljø i den lille by i Ligurien. Sangkurset foregik i perioden 9. maj -15. maj 2016.
Super godt arrangeret og serviceret
Sådan en rejse, kan ikke gøres bedre :-D
Yoga og sanserejse, det var det!
Super godt arrangeret og serviceret af PUST Rejser.
Vi blev bare passet op og kørt rundt :-D
De har bare styr på det, er fleksible og servicerende og så er Castelvittorio en meget smuk og gammel by. Og de lokale er super glade for vores tilstedeværelse.
5 stjerne :-D uden forbehold!
Tag til Ligurien og dyrk yoga - og nyd livet
Vi boede i en lille middelalderby, toppede brosten, smukke gamle huse (de restaurerede). Inspirerende yogalærer, der tog hensyn til den enkelte. Skøn natur med mulighed for vandring. Lokal mad og vin.
Hvad vil du mer?
Godt organiseret
En dejlig temaferie i den meget lille bjergby Castelvittorio, hvor hovedattraktionen var den smukke omgivende natur med alle muligheder for herlige og overkommelige vandreture. Også tæt på andre udflugtsmål, små byer, kunstmuseer mm. Virkelig god mad på byens to restauranter om aftenen. Fine indkvarteringsmuligheder i renoverede og smukke huse med udsigt over de grønne bjerge.
Pia Scharling, leder af PUST REJSER viste sig at være en meget kompetent og opmærksom arrangør og guide. De bedste anbefalinger.
Velorganiseret tur med mange fine og varierede oplevelser
Vi boede i et dejligt restaureret hus med alle faciliteter. Landsbyen vi var i lå smukt. Den var lidt krævende at færdes i, så hvis man er dårligt gående, er det ikke det mest ideelle sted at være. Fint program hele ugen med såvel natur- som kunstoplevelser. Og ikke mindst var eftermiddagen med lidt undervisning i italiensk madlavning en sjov oplevelse. Fremragende mad i det hele taget på de steder, vi spiste.
Der var god service og meget lydhørhed overfor kritik og forslag til forbedringer. Der var nu ikke meget at være utilfreds med. Alt i alt en dejlig oplevelse.
Godt arrangeret tur,hvor både kultur og natur gik op i højere mening
Det var rigtig dejligt at være med på turen.jeg følte mig gennem hele turen tryg ,og man havde derfor overskud til at suge indtryk til sig .det var søde mennesker der var rummelige og indkvarteringen rigtig dejlig.En meget godt arrangeret tur. Tak. Mvh. Didder geisler.
Pittoresk og autentisk -Bordighera
De 5 døgn i Norditalien levede helt op til mine forventninger. Faktisk så oversteg opholdet mine forventninger med hensyn til hotelværelset og den autentiske atmosfære i Bordighera. Dormiusa B&B med værterne Marizio og Anki var en uforglemmelig oplevelse. Ikke mindst deres hyggelig morgenmad i det helt specielle, private og personlige lokale. Her havde vi også mulighed for at overvære en meget fin forelæsning omkring Monets arbejder udført i omegnene omkring Bordighera, Forelæsningen fik sat nogle ting på plads for mig omkring forskellen mellem naturalisme og impressionisme. I rummet oplevede jeg også en ret unik vinsmagningsaften, elegant gennemført af 4. generations sønnen fra vinfirmaet Doglianivini.
Dagturen til Albissola med Asger Jorns hus som hovedattraktion levede bestemt også op til forventningerne. Med professor Luca Bochicchio's engagerede fremvisning af alle detaljer i huset blev det en uforglemmelig oplevelse. Albissola by blev gennemtravet og keramikværkstedet hvor Jorn arbejde blev besøgt. Kirken indeholdt et ret interessant kakkel-maleri (der er karakteristisk for byen) fra 15-hundredtallet der beskrev Jesus fødsel med Josef og Maria, vise mænd, kør, får og hyrder. Det har jeg aldrig set før - kun Jesus død og opstandelse!
Der var dagtur ind i baglandet - smukt, og spadseretur ved kysten. Dejlige, og forskellige typer restauranter. En god og oplevelsesrig tur til Nice blev også arrangeret. Rigtig dejligt at det var først på sæsonen. Det var med til at bevare den autentiske atmosfære i Bordighera. Det var alle pengene værd.
Vidunderlig lærerig sansende rørende
De fire ord dækker min oplevelse af en veltilrettelagt og kunstfaglig rejse med PUST REJSER
Fysisk anstrengende men godt tilrettelagt tur.
PUST REJSER v/ Pia gav gode informationer inden rejsen. På rejsens endemål meget omhyggelig med at spørge. hvad vi forventer eller ønskede. Var imødekommende med at opfylde vore ønsker hvis muligt.
Tog initiativ f.eks. frokost ankomstdagen i stedet for middag.
Det fastlagte dagsprogram gav os mange positive oplevelser. Det var hotelværelset, morgenmadsstedet, maden vine, udflugterne og det, jeg var kommet for, alt det kulturelle.
onsdag formiddag : Claudai Andreottes fordrag. Hun ville gerne så meget, men det ville være godt at hun fortalte mere om Monet.
Onsdag Eftermiddag : turen var ok drejede sig om Monet.
Tordag formiddag : Asger Jorns Hus. Fantastisk oplevelse Guiden talte
tydelig engelsk og var meget dedikeret til sin opgave.
Torsdag eftermiddag. Gauiden var ok og besøget i det keramiske værksted var interessant.
Fredag Formiddag : Var ikke i kapellet, kun i Kirken i Pigna. Guiden her var vist ikke den store succes. God ide med en udskiftning.
Fredag Eftermiddag : stop i Dolce Acqua bør fastholdes.
Lørdag aften : Vinsmagning megetspændende. Fik meget nydt at vide om vin.
Lørdag : Det uplanlagte besøg på det store marked gav et indtryk af
Italien. Bør holdes på programmet.
Resten af Lørdagen :Musee Chagall var en vild oplevelse. Musee Matisse var ok, men udstillingen var lidt uoverskuelig, lidt svær at få hold på.
Kvalitet hele vejen rundt
Smukkeste omgivelser og B&B
Dejlig mad
Engagerede og vidende foredragsholdere og omvisere
Godt selskab
Selv vejret var perfekt
Fine kunstoplevelser i Nice og Ligurien.
Fint tilrettelagt og fint varieret rejse. Gode muligheder for selv at opleve kunst og derudover få kvalificerede kendere, der fortæller om det på stedet. Måltiderne, der indgik i prisen, var alle velsmagende og typiske for egnet.
Dejligt indkvarteringssted. Smidig afvikling af transport til og fra lufthavn og til de respektive seværdigheder. Dejligt at der både var ophold i kystbyer og i bjergene.
Der blev tydeligvis gjort meget ud af kunst som gennemgående tema.
Flot natur og autentisk landsbymiljø.
Fuld tilfredshed. Imponerende omgivelser og flinke folk, såvel medrejsende som lokale. Interessant at se de efterårsblomstrende løgvækster i deres hjemland. Og så er det en helt særlig oplevelse at bo blandt lokale i en ægte italiensk bjerglandsby.
Men der savnes et stikort for dem, der vil udforske egnen på egen hånd.
Skøn ferie på alle måder
Smukkere rammer end landsbyen Castelvittorio for en uge i musikkens tegn kan jeg ikke forestille mig. Dertil kommer at hele ugen bød på høj kvalitet fra indkvartering til sangundervisning, sightseing og ikke mindst det kulinariske. Det er en klar da capo !