Quickheat-Floor Reviews 167

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

LS, prima geholpen en van advies voorzien aan de telefoon. geadviseerd product gekocht en binnen twee dagen in huis. Installatiebedrijf(heb daar een contract) gebeld en afspraak gemaakt voor aansl... See more

Rated 5 out of 5 stars

Met volle tevredenheid een Floor buddy gekocht, en eindelijk warme voeten, En het scheelt ook energie voor je CV, deze kan 1/2 graden lager, Makkelijk te leggen, en een behoorlijk comfort erv... See more

Rated 4 out of 5 stars

Prima service, snelle levering geheel conform de verwachting die op de website wordt gewekt. Het product voldoet zeker aan onze verwachting. Niet heet maar lekker warme voeten met een gering energie... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben uiterst goed geholpen. Helaas valt het resultaat wel tegen. Het was voor mij een soort pilot. Ruimte op hoek van woning met slecht geïsoleerde vloer. Geeft een hoog verbruik in deze koude pe... See more

Company details

1. Do-it-Yourself Shop
  2. Electronics Store
  3. Equipment Supplier

Written by the company

In de webshop www.quickheat-floor.nl hebben we diverse elektrische verwarmingsproducten voor vloer en wand. Voor de echte doe-het-zelvers bieden we complete pakketten om zelf elektrische vloerverwarming te installeren, maar hiernaast hebben we ook een aantal eenvoudig aan te sluiten elektrische verwarmingsproducten aan waarmee u een slimme warmte oplossing in huis haalt, denk hierbij aan een tapijtverwarming, spiegelverwarming, een verwarmde voetenmat of een infrarood verwarmingspaneel.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Snel en perfect geregeld

Snel en perfect geregeld. Heerlijk warme voeten met de karpetverwarming.

October 11, 2021

Beste Kees Maas,

Hartelijk dank voor de goede beoordeling en review.
Geen koude voeten meer deze herfst/winter dat is waar onze Rugbuddy's voor staan.

Werkt goed en makkelijk

October 10, 2021

Beste Michiel Zandbergen,

Hartelijk dank voor de goede beoordeling en review.
Een goede en makkelijke werking is waar onze Quickheat doe-het-slim producten voor staan.

goede service

October 5, 2021

Beste Bert Selles,

Hartelijk dank voor de goede beoordeling en review.
Een goede service is waar we altijd naar streven.

Perfect in orde

September 27, 2021

Beste Johnnie Harms,

Hartelijk dank voor de goede beoordeling en review.
Perfect in orde dat is waar we naar streven. Fijn om te horen dat de klant dat ook zo ervaart.

Rated 4 out of 5 stars

Verzending en ontvangst was goed.

Verzending en ontvangst was goed.
Bestelling was goed verpakt.
Ook de site was voor mij duidelijk en fijn om mee te werken.
Het min punt voor mij is dat het een grote doos is met veel milieu belastend verpakking opvul materiaal.
De doos had een stuk kleiner kunnen zijn.
en het opvul materiaal milieu vriendelijker.
gr J.V.

September 20, 2021

Beste heer Vervuurt,

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling. Het doet ons deugd te horen dat u tevreden bent de verzending en ontvangst van uw pakket. Uw aanbeveling m.b.t. de doos nemen wij graag ter harte.

Wij wensen u veel comfortable infraroodwarmte toe met onze doe-het-slim-verwarming.

Bedrijf is met vakantie

Bedrijf is met vakantie, wij hier in het noorden zijn wel aan het werk, beetje jammer.
heb noodgedwongen ander merk gemonteerd maar nu wel spijt. de klokthermostaat van quickheat is verreweg de gebruiksvriendelijkste in zijn soort. dus maar even een pakketje op voorraad leggen :-).

August 19, 2021

Beste Jouke Turkstra,

Dank je wel voor je feedback. Onze excuses dat wij je niet op tijd geïnformeerd hebben over onze vakantiesluiting. Volgende keer zullen wij er dan ook voor zorgen dat de sluiting eerder wordt aangekondigd op onze website zodat je tijdig onze doe-het-slim verwarming kunt aanschaffen.

Rated 5 out of 5 stars

Prima service van quick heat.

De bestelde quick-heat verwarmingsmat was helaas niet voorradig, echter is dit prima opgelost door de dame die contact met mij heeft genomen. Een dag later een grotere versie geleverd! Klasse service.

July 18, 2021

Beste Maurice,

Hartelijk dank voor de mooie review.
Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service.

Beste Patrick van Delden,

Hartelijk dank voor de mooie review.
Wij zijn blij te mogen vernemen dat de bestelde producten snel zijn afgeleverd en gemakkelijk in het gebruik zijn.

Rated 5 out of 5 stars

De bestelde thermostaat is netjes op…

De bestelde thermostaat is netjes op tijd bezorgd en werkt prima.

May 20, 2021

Beste Patrick D,

Hartelijk dank voor de mooie review.
Wij zijn blij te mogen vernemen dat de thermostaat op tijd is bezorgd en dat hij prima werkt.

Topservice

Goed advies. Goed verzorgde gedetaillerde offerte. Afspraak is afspraak. Kunt van de mensen op aan. Werken netjes. Zijn vakkundig en vriendelijk. Heb je vragen, staan ze voor je klaar. Topservice.
Aanrader!!

April 29, 2021

Beste Corrie Ee-Karreman,

Hartelijk dank voor de mooie review.
Wij zijn blij te mogen vernemen dat je tevreden bent over onze topservice.

Team Quickheat-Floor/Speedheat

Geen

1e bestelling pas.
Goed gegaan.

April 5, 2021

Beste Betty Bitterling-Bekker,

Hartelijk dank voor de mooie review.
Wij vinden het fijn om te horen dat uw eerste bestelling naar tevredenheid is gegaan. Hopelijk mogen wij nog vele bestellingen van u in de toekomst tegemoet zien.

Vriendelijk en behulpzaam advies

Vriendelijk en behulpzaam advies aan de telefoon. Thermostaat is snel geleverd en al (handmatig) in gebruik. Eenvoudige navigatie, fijn dat het ook in het Nederlands kan.

April 3, 2021

Beste Corine G.

Hartelijk dank voor de mooie review.
Wij vinden het fijn om te horen dat onze medewerkers u vriendelijk en behulpzaam hebben geholpen , dat wij onze leveringsbelofte hebben waargemaakt en dat onze thermostaten gebruiksvriendelijk zijn.

Prima aankoop geweest

Prima aankoop geweest. Voldoet aan de verwachting

March 28, 2021

Beste B. Dessing,

Hartelijk dank voor de mooie review.
Wij vinden het fijn om te horen dat onze producten voldoen aan de verwachting van de klant.

Snelle levering. super.

Zeker nu wanneer levertijden steeds meer een rol spelen.

March 10, 2021

Beste Marc,

Dank je wel voor je mooie review.
Wij zijn blij om te horen dat onze je zo tevreden bent over onze snelle levering.

Rated 5 out of 5 stars

Na jaren een koude vloer te hebben…

Na jaren een koude vloer te hebben gehad, besloten om een vloerkleed neer te leggen met hieronder een Quickheat-floor, wat een verademing, niet alleen is het vloerkleed lekker warm maar je voelt ook rondom het vloerkleed een comfortabele warmte, en we hoeven de CV niet meer op 22 graden te zetten. Besloten om ook bij de eethoek een infrarood mat neer te leggen

February 22, 2021

Beste Marco,

Dank je wel voor je mooie review.
Wij zijn blij om te horen dat onze Rugbuddy tapijtverwarming de warmte in je huis brengt waardoor je de CV een paar graden lager kunt zetten.

Rated 1 out of 5 stars

14 Januari jl

14 Januari jl. heb ik gebeld naar het algemene nummer van Speedheat Nederland 0117401500, ik kreeg een beiderhande mevrouw aan het lijn, ik heb haar gevraagd of ze me kon helpen met een vraag over mijn thermostaat die ik bij speedheat had gekocht. Mijn vraag was namelijk dat mijn sensor -5,5 graden aangaf, voorheen zat er een oude thermostaat van speedheat op en ik heb een nieuwe model met WiFi gekocht. Mevrouw gaf me aan dat ze er zelf geen verstand van had en dat ze het intern zou doorgeven en dat ik terug gebeld zou worden.

Helaas na 2 dagen wachten was ik nog steeds niet terug gebeld, ik heb vervolgens 16 januari weer contact opgenomen met dezelfde mevrouw, ze gaf me op een zeer onvriendelijke toon aan dat ze het nog een keer zal doorgeven en dat ik maar moest wachten, ik was erg geschrokken van de toon en antwoord dat ik maar moest wachten. Ik had hierna eerlijk gezegd de hoop verloren dat ik nog terug gebeld zou worden maar gelukkig werd ik wel diezelfde middag nog gebeld door een meneer die aangaf de eigenaar van speedheat te zijn. ik heb mijn vraag uitgelegd aan deze meneer en die gaf aan dat ik de voeler-sensor moest aanpassen aan de nieuwe thermostaat. Dit heb ik vervolgens gedaan en gelijk hierna gaf de sensor 18,8 graden aan. Tijdens dit gesprek merkte ik dat deze meneer erg ongeduldig en eveneens op een geïrriteerde toon mij instructies gaf hoe ik het moest doen. Voordat ik meneer vriendelijk kon bedanken hing hij de telefoon op. Na ongeveer een uurtje merkte ik dat de vloerverwarming niet opwarmde en bleef hangen bij 18,8 graden, ik dacht misschien moet ik nog iets instellen maar door de onvriendelijke houding van nota bene de eigenaar zelf was ik een beetje terughoudend om hem terug te bellen om dit te vragen. Uiteindelijk heb ik toch terug gebeld en gevraagd of ik misschien nog iets moet instellen omdat het nog steeds niet naar behoren werkte, meneer gaf kortaf wederom op een ongeïnteresseerde toon aan dat ik geduld moest hebben en dat het vanzelf opwarmt. Ik nam dit aan en ben vervolgens weer ongeveer een uur gaan wachten. De sensor bleef 18.8 aangeven en de vloer voelde koud aan. Ik durfde meneer niet weer te bellen en ben vervolgens andere bedrijven en kennissen wezen bellen of ik nog iets kan doen en of ik het moet afwachten, iedereen gaf het advies dat ik toch beter speedheat zelf moest bellen dus besloot ik met een beetje angst toch meneer weer te bellen. Ik heb daarna weer meneer gebeld en uitgelegd dat het echt niet opwarmt en gevraagd of het anders aan de instelling kan liggen, meneer zei dat dan mijn vloerverwarming zelf stuk is en dat hij daar verder niks aan kon doen, ik vond deze conclusie te snel getrokken en begon door te vragen of eventueel meneer langs kon komen om dit te controleren, uiteraard begrijp ik dat hieraan kosten zijn verbonden. Meneer gaf aan dat ik dit zelf moest doen door iets wat in de verpakking was meegeleverd, ik moest de thermostaat er afhalen en iets op die draden aansluiten, ik heb in de verpakking gekeken en kon niks vinden wat ik op draadjes moet aansluiten, toen ik dit aan hem vertelde vroeg hij me of ik een compleet nieuwe vloerverwarming bij hun gekocht had of alleen de thermostaat. Ik vond dit een opmerkelijke vraag want een uur hiervoor heb ik samen met hem de vloersensor aangepast, ik heb toen duidelijk uitgelegd dat ik alleen de thermostaat had veranderd. Ik vertelde dat ik alleen de thermostaat had veranderd en toen reageerde meneer boos op mij dat ik zijn tijd sta te verdoen en dat die verder gaat met zijn broodje eten. Ik kon het niet meer geloven uit wanhoop zei ik meneer kan ik u aub nog 1 vraagje stellen waarop hij onbeschoft zei nee ik ga nu me broodje eten ik kan je niet meer verder helpen en hing in mijn gezicht op.

January 29, 2021

Beste Mustafa,

Het spijt ons te moeten vernemen dat je niet tevreden bent over hoe wij jou hebben geholpen op zaterdag 16/1 n.a.v. je vragen over de installatie van de thermostaat. Uiteindelijk bleek dat we het telefonisch niet konden oplossen en is er aangegeven dat het op maandag 18/1 verder opgepakt zou worden. Dit is gebeurd. Onze vestiging Breda heeft contact met je opgenomen en jullie hebben afgesproken dat je e.e.a. naar hem zou mailen. Dat is tot nu toe niet gebeurd. Vriendelijk verzoeken wij jou de afgesproken gegevens alsnog te mailen naar hem waarna hij contact met je zal opnemen voor verdere afhandeling/afspraken.

Had een set van 1000 watt besteld

Had een set van 1000 watt besteld, kreeg een set van 800 wat, zonder enige nadere verklaring, via uw vertegenwoordiger Ron heb ik gemeld met de mededeling dat ik ook wel akkoord ga met die 800 watt set. Het verschil in prijs heb ik terug gekregen .

Beste Bram Minderhoud,

Dank je wel voor je positieve review.
Wat fijn om te horen dat je klacht naar tevredenheid is afgehandeld.

Team Quickheat- Floor

Rated 5 out of 5 stars

Geweldig product wat precies doet wat…

Geweldig product wat precies doet wat ik er van verwacht had!
Verwarmingsmat onder het vloerkleed! Middels een tijdklok is het s'morgens heerlijk warm!

Beste Maarten,

Dank je wel voor je mooie review.
Wij zijn blij om te horen dat onze Rugbuddy tapijtverwarming de warmte in je huis brengt die je ervan had verwacht.

Vlotte service Fijn product Wij zijn…tevreden mensen

Vlotte service Fijn product Wij zijn tevreden
Geen verbeter punten

Beste JV,

Dank je wel voor je mooie review.
Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons product en de slotte service.

Rated 5 out of 5 stars

De bestelde artikelen zijn snel…

De bestelde artikelen zijn snel geleverd en het was makkelijk te installeren. Er zit een aan/uit knop op, die kennelijk op meerdere manieren te gebruiken is, maar ik heb daar geen gebruiksaanwijzing van gezien.

Beste Marius,

Dank je wel voor je mooie review.
Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons product en snellere levering.
Je tip over de gebruiksaanwijzing voor de aan/uit knop nemen wij ter harte.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look