LS, prima geholpen en van advies voorzien aan de telefoon. geadviseerd product gekocht en binnen twee dagen in huis. Installatiebedrijf(heb daar een contract) gebeld en afspraak gemaakt voor aansl... See more
Company replied
Met volle tevredenheid een Floor buddy gekocht, en eindelijk warme voeten, En het scheelt ook energie voor je CV, deze kan 1/2 graden lager, Makkelijk te leggen, en een behoorlijk comfort erv... See more
Company replied
Prima service, snelle levering geheel conform de verwachting die op de website wordt gewekt. Het product voldoet zeker aan onze verwachting. Niet heet maar lekker warme voeten met een gering energie... See more
Company replied
Ik ben uiterst goed geholpen. Helaas valt het resultaat wel tegen. Het was voor mij een soort pilot. Ruimte op hoek van woning met slecht geïsoleerde vloer. Geeft een hoog verbruik in deze koude pe... See more
Company replied
In de webshop www.quickheat-floor.nl hebben we diverse elektrische verwarmingsproducten voor vloer en wand. Voor de echte doe-het-zelvers bieden we complete pakketten om zelf elektrische vloerverwarming te installeren, maar hiernaast hebben we ook een aantal eenvoudig aan te sluiten elektrische verwarmingsproducten aan waarmee u een slimme warmte oplossing in huis haalt, denk hierbij aan een tapijtverwarming, spiegelverwarming, een verwarmde voetenmat of een infrarood verwarmingspaneel.
Techniekstraat 34, 4538BW , Terneuzen, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik ben uiterst goed geholpen.
Helaas valt het resultaat wel tegen. Het was voor mij een soort pilot. Ruimte op hoek van woning met slecht geïsoleerde vloer. Geeft een hoog verbruik in deze koude periode en duurt uren voordat ruimte op temperatuur komt
Product kan leuk zijn maar dan, naar mijn mening, in een goed geïsoleerde ruimte of als bijverwarming om een koude vloer te compenseren(dit hebben wij gerealiseerd in de badkamer).

Reply from Quickheat-Floor
Werkt naar behoren. Had wel verwacht dat het iets warmer zou aanvoelen. Maar wel tevreden.

Reply from Quickheat-Floor
Alles volgens afspraak gebeurt en klaar gemaakt

Reply from Quickheat-Floor
Prima om van koude voeten af te zijn, heerlijk! Ik merk geen warmteverschil in de kamer, maar warme voeten zijn heel fijn!

Reply from Quickheat-Floor
Het viel me op dat de informatie in het pakket, in de video, niet hetzelfde is. Ook zitten er veel losse papiertjes met info in het pakket. Slordig.
Ik nam contact op met Quick heat om te vragen waar de voeler in het pakket zat. Het lijkt nl. alsof de voeler in het opgerolde verwarmingspakket zit. Gelukkig kreeg ik daarop antwoord, de voeler zit verstopt in het doosje van de thermostaat.

Reply from Quickheat-Floor
Wij gebruiken de rugbuddy als bijverwarming bij infraroodverwarming voor warme voeten onder de keukentafel. En dit voldoet prima.
Wel bijzonder dat er geen aan/uitknop is...

Reply from Quickheat-Floor
Goede aanvulling op de verwarming in onze woonkamer, voordelige vloerverwarming zonder hak en breek werk zeker in combinatie met onze zonnepanelen.

Reply from Quickheat-Floor
Prima geholpen bij de keuze van de wallbuddy. En keurig geleverd. Later hebben wij nog een plug in thermostaat bij besteld.

Reply from Quickheat-Floor
Nadat ik vloerverwarming had besteld en deze had thuisgekregen, bleek er geen vloervoeler bij te zitten, deze was men vergeten erbij in te sluiten. Geen probleem want een foutje kan gemaakt worden. Ik vroeg het bedrijf deze wel zo snel mogelijk op te sturen omdat de werkzaamheden van mijn verbouwing hierdoor stagneerden. (dit was op een woensdag) Donderdag nog geen voeler en vrijdag ook niet. Daarop het bedrijf gebeld en een bericht ingesproken met het verzoek mij terug te bellen wanneer ik de vloervoeler thuis kon verwachten. Geen reactie. Maandag weer maar zelf gebeld. "Sorry meneer, die zijn we vergeten." Nu maar hopen dat hij wel wordt opgestuurd en ik niet weer een vrije dag voor niets opneem.
De voeler lag de dag na dit schrijven in de bus. Tevens kreeg ik een bloemetje, de dag er op met excuses voor de gemaakte fouten en dat is aardig.
Learn more about other kinds of reviews.