QuoVadis eHerkenning Reviews 74

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

na 3 maal telefonisch contact te proberen en 4 maal mail eindelijk iemand aan de lijn die het kon oplossen. bereikbaarheid is slecht mail wordt niet goed beantwoord kan allemaal beter

Rated 5 out of 5 stars

Gistermiddag een bericht gestuurd met een vraag hoe ik mijn bedrijf kon aanmelden bij PMT voor het aanmelden van uniforme pensioen aangifte. Vanmorgen werd ik al gebeld door Pearl en hij heeft me t... See more

Rated 5 out of 5 stars

de dame die mij hielp redeneerde vanuit mijn probleem en leidde me soepeltjes naar de oplossing. dat is beter dan niet luisteren en proberen je kennis te spuien. Conclusie: goed luisteren is wat me hi... See more

4.1

1-star

Replied to 85% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 3 out of 5 stars

na 3 maal telefonisch contact te…

April 10, 2026

Beste heer Bellefroid,

Hartelijk dank voor het delen van uw review.
Dankzij uw feedback kunnen wij onze klantenservice blijven verbeteren. Het is zeker niet de bedoeling dat wij moeilijk te bereiken zijn, en wij begrijpen goed dat dit voor u vervelend is geweest. We zijn ons bewust van dit probleem en werken er hard aan om dit zo snel mogelijk op te lossen.
Nogmaals dank voor uw terugkoppeling het helpt ons om onze dienstverlening te optimaliseren.

Na een telefoontje met

Na een telefoontje met Anouk is alles naar behoren opgelost, waarvoor dank

April 8, 2026

Beste,
Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.
Zojuist hebben wij elkaar telefonisch gesproken. De e‑mail die wij hebben gestuurd over onze nieuwe tarieven heeft u helaas niet gezien, waardoor de factuur onverwacht voor u kwam. Dat begrijpen wij, en het is vervelend dat dit zo gelopen is.
Wij zijn ons ervan bewust dat de wachttijden aan de telefoon soms hoger zijn dan wij zouden willen. Ons team doet er alles aan om iedere klant zo snel en zo goed mogelijk te helpen.
Ik ben blij dat we samen tot een passende oplossing zijn gekomen en dat we u uiteindelijk naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Rated 5 out of 5 stars

ik kon niet meer inloggen omdat de machtiging verlopen bleek

ik kon niet meer inloggen omdat de machtiging was verlopen. Daar hebben we in het verleden eens een oermijn aangekoppeld en als die dan -jaren later- verloopt, word je toch verrast. Lang verjaal kort: ik kwam wr niet uit. Zodoende ben ik gebeld door Anouk en zij heeft mij aan de hand genomen en alle stappen doorlopen om de machtiging weer aan de praat te krijgen. Gelukt. Heel plezierig allemaal.

April 3, 2026

Beste Paul,

Bedankt voor uw bericht!
Wat kunnen die machtigingen soms toch een gedoe zijn, hè? Het lijkt af en toe wel hogere wiskunde. Dat u na een paar jaar niet meer precies wist hoe u de machtigingen moest verlengen, begrijpen wij dan ook helemaal.
Gelukkig heeft onze collega Anouk u weer helemaal op weg geholpen, zodat u zonder problemen kunt inloggen met uw eHerkenning.
Wat fijn dat u haar inzet zo waardeert! We gaan uw compliment zeker zo snel mogelijk aan haar doorgeven dat vindt ze ongetwijfeld geweldig om te horen.
Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij natuurlijk weer klaar om mee te denken.

Rated 1 out of 5 stars

Waardeloos

Waardeloos, 3 x gebeld geen contact wordt je na 30 min uit de wachtrij gegooid. Mail wordt na 8 dagen beantwoord ( op de site wordt 2 dagem max beloofd) maar het antwoord is inhoudelijk zo slecht dat en mijn vraag niet goed gelezen is er is contact geweest en ook toen in eerste instantie weer verkeerd geholpen en alles moet met de post want digitaal kost extra #bizar

March 31, 2026

Beste,

Wat vervelend dat u onze service op deze manier heeft moeten ervaren. Wij doen ons uiterste best om iedereen zo goed en zo snel mogelijk te helpen, en een wachttijd van acht dagen op een e‑mail is zeker niet de service die wij willen leveren.
Vorige week hebben wij via deze weg gevraagd om aanvullende informatie, zodat wij u wellicht alsnog verder konden helpen met uw vraag. Helaas hebben wij hier geen reactie op ontvangen.
Mocht u nog met ons in contact willen komen, dan horen wij dat uiteraard graag. U kunt ons bereiken via feedback@zetsolutions.nl wij staan klaar om u verder te ondersteunen.

Rated 5 out of 5 stars

hulp aan de digibeet die ik mezelf noem

de dame die mij hielp redeneerde vanuit mijn probleem en leidde me soepeltjes naar de oplossing. dat is beter dan niet luisteren en proberen je kennis te spuien. Conclusie: goed luisteren is wat me hielp

March 17, 2026

Beste Guido,

Wat een ontzettend leuke review hartstikke bedankt!
Wij doen altijd ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen, en het is geweldig om terug te lezen dat dit gewaardeerd wordt.
Onze klantenservicemedewerkers krijgen niet alleen training in productkennis, maar ook in écht luisteren naar de klant. Daarom worden we extra blij wanneer iemand zoals u aangeeft dat de ervaring zo prettig was.
Dank u wel dat u deze fijne ervaring met ons en met de rest van de wereld wilt delen. U heeft ons team vandaag zeker laten glimlachen!

Rated 4 out of 5 stars

De wachttijd was wel lang.( ca 14 min.)

De wachttijd was wel lang.( ca 14 min.)
Maar de medewerker was behulpzaam en heeft mij uitstekend geholpen.

March 12, 2026

Beste Jan,

Bedankt voor het plaatsen van de review!
We geven het eerlijk toe: die wachttijd van ongeveer 14 minuten… tja, die vinden wij zelf ook niet om over naar huis te schrijven. 😉 We werken er hard aan om dat weer lekker omlaag te krijgen.
Maar wat fijn om te horen dat onze collega je uiteindelijk uitstekend heeft kunnen helpen! Daar doen we het voor: een klein beetje geduld, en daarna wél een blije klant. 🎉
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan staan we natuurlijk weer voor je klaar hopelijk iets sneller dit keer. 😉

Gesproken met Anouk

Gesproken met Anouk, zij denkt oplossingsgericht mee en is erg vriendelijk en duidelijk.

February 24, 2026

Beste Sjoerd Jan,

Bedankt voor de review! 🎉
Wat leuk om te lezen dat Anouk je zo goed heeft geholpen daar wordt onze dag meteen een stukje beter van!
We doen elke dag ons best om iedere klant vriendelijk én duidelijk te helpen, dus fijn om te horen dat dit bij jou helemaal is gelukt.
De complimenten gaan we zeker met een grote glimlach doorgeven aan Anouk! 😊

Mitzy is geduldig

Mitzy is geduldig, behulpzaam en duidelijk.
Dat was fijn!

February 16, 2026

Beste Stefan,

Wat goed om te lezen dat onze collega Mitzy je zo goed heeft geholpen!
We werken hard om onze service continu te verbeteren, en het is geweldig om dit zo duidelijk terug te zien in jouw ervaring. 🎉
Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om dit met ons én de rest van de wereld te delen.
Jouw vriendelijke woorden geven we natuurlijk met veel plezier door aan Mitzy. Dat gaat ongetwijfeld een glimlach opleveren! 😊

Rated 5 out of 5 stars

Keurig en snel geholpen door Anouk!!

February 11, 2026

Beste Erik,

Hartelijk dank voor de prachtige review die je hebt geschreven over onze collega.
Anouk is inderdaad snel, zorgvuldig en zeer prettig om mee samen te werken.
We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.

Je mooie complimenten zullen we zeker aan haar doorgeven!

Rustig

Rustig, vriendelijk en volledig geholpen bij mijn vraag.
Duidelijke uitleg.
De naam van de medewerkster heet Tamara.

February 4, 2026

Beste Margriet,

Wat een fantastische review om te lezen! 🌟
En wat ontzettend leuk dat u onze collega Tamara zo mooi beschrijft we herkennen haar er helemaal in.
We gaan uw complimenten meteen aan haar doorgeven; we weten nu al zeker dat ze hiervan met een grote glimlach haar dag vervolgt. 😊
Dank u wel dat u de tijd nam om dit met ons (en de wereld) te delen!

Hartelijke groet,

Heel prettig geholpen door Chaimae

Heel prettig geholpen door Chaimae.

January 28, 2026

Beste Jan,

“Wat een ontzettend lieve review dankjewel! 🥰
Wij glimmen hier helemaal! En ja… wij zijn óók mega blij met Chaimae.
We geven jouw complimenten meteen aan haar door.
Dank dat je de tijd nam om dit met ons te delen!

Team klantenservice Quovadis

abonnement, machtigen en koppelen

Ik heb contact opgenomen met de telefonische support en ben zeer deskundig geholpen door Tamara. Duidelijke informatie en uitleg over de dienstverlening. Het opzeggen van een abonnement per einddatum contract, het verlengen van een machtiging en het aanpassen naar een driejarig contract waren zeer snel en makkelijk geregeld in de 'Mijn'-omgeving.

January 28, 2026

Hey Jaco,

Wat superleuk om jouw review te lezen dankjewel! 🎉
Onze collega Tamara zet zich altijd vol enthousiasme in om iedereen zo goed mogelijk te helpen, dus we worden extra blij van jouw enthousiaste woorden.
Geweldig om te horen dat zij al jouw vragen heeft kunnen beantwoorden en dat je onze service zo positief hebt ervaren. Dat is precies waar we het voor doen!
En natuurlijk… jouw complimenten gaan we gelijk doorgeven aan Tamara die zal hier ongetwijfeld van glimlachen. 😊
Dankjewel voor je vertrouwen en tot de volgende keer!

Rated 4 out of 5 stars

Nette geduldige hulp gehad.

Wel even in de wacht gehangen, maar begreep uit het bericht dat het erg druk was.
Dame was zeer vriendelijk over de telefoon, en had geduld omdat het mij niet lukte in het begin. Maar uiteindelijk binnen een paar minuten alles weer in orde gekregen.

January 16, 2026

Beste Louise & Jean,

Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.
Je hebt helemaal gelijk: het is op dit moment nét even wat drukker dan normaal. Maar geen zorgen wij zetten onze superkracht modus aan om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen. 💪✨
Gelukkig is het bij jou gelukt en kun je weer zonder problemen inloggen. Dat horen we graag!
En dat compliment? Dat geef ik met een grote glimlach door aan mijn collega’s van de klantenservice die worden daar zeker blij van! 😄
Nogmaals bedankt voor je fijne woorden!

Team QuoVadis

Rated 1 out of 5 stars

Waardeloos

Waardeloos. Veel verborgen extra kosten. Vragen om kopie van paspoort per post op te sturen. Dat je dat überhaupt vraagt is al dom. Dat je daarbij ook niet aangeeft dat je bepaalde zaken af moet dekken is nog dommer.

Onderstaand antwoord is gewoon onzin. De regels vanuit de AP voor het delen van identiteitsbewijzen zijn helder. Standaard moet er worden aangeboden om dit soort documenten op een veilige manier te delen. Per mail of post is dat gewoon niet.

January 14, 2026

Beste Matthijs,

Bedankt voor de review.
Vanmorgen heb ik je gebeld en geprobeerd uit te leggen hoe het zit met het aanleven van een paspoort.
Helaas is het gesprek niet gelopen zoals ik had gehoopt en heb ik je niet goed kunnen uitleggen dat wij vast zitten aan regels van het eHerkenningstelsel.
In onze FAQ op de website hebben wij speciaal voor de klanten een bericht geplaatst met informatie over het weglaten van bepaalde gegevens op de WID.

Mocht u toch nog vragen hebben of het gesprek goed willen vervolgen, dan horen wij dat graag van u.

Team QuoVadis

Rated 5 out of 5 stars

Snel duidelijk antwoord van Anouk!

January 9, 2026

Beste Rene,

Bedankt voor je Review!
Goed om te horen dat Anouk je snel en duidelijk heeft kunnen helpen!
WIj zijn ook heel erg blij met Anouk, en zullen je compliment zeker aan haar doorgeven.

Team klantenservice

Rated 5 out of 5 stars

Alle vragen duidelijk beantwoord.

Ik werd goed geholpen en er werd de tijd genomen om mijn vragen volledig te beantwoorden. Wanneer medewerker iets niet wist zocht hij dit direct uit.

December 15, 2025

Beste Nathaly,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.
Het doet ons plezier te lezen dat onze collega’s u zo goed hebben geholpen en de tijd hebben genomen om al uw vragen volledig te beantwoorden. Wij waarderen het zeer dat u dit met ons heeft willen delen.

snel geholpen door Anouk

snel en goed geholpen door Anouk !

December 4, 2025

Hi Michel,

Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat je snel en goed geholpen bent door Anouk . We geven je complimenten graag aan haar door. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we weer voor je klaar!

Rated 5 out of 5 stars

Ik werd goed geholpen door Chanelle

Ik werd goed geholpen door Chanelle. Binnen een paar minuten was mijn probleem met het inloggen verholpen waardoor ik snel verder kon.

November 27, 2025

Beste Serkan,

Wat fijn om te lezen dat u zo goed én zo snel bent geholpen. Onze collega Chanelle is nog niet zo lang bij ons, maar we zijn enorm blij met deze topper. Dank dat u dit met ons heeft willen delen

Rated 5 out of 5 stars

Ik liep vast met inloggen via MijnKadaster

Ik liep vast met inloggen via e-Herkenning en degene die ik aan de telefoon sprak heeft mij met zeer veel geduld heel goed en vriendelijk geholpen!

November 27, 2025

Beste Esher,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat mijn collega u zo geduldig, vriendelijk en goed heeft kunnen helpen bij het inloggen met eHerkenning. Daar worden we blij van. Heel hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen!

Team Klantenservice QuaVadis

Telefonisch contact

Ik ben Positief geholpen door Tamara, ze nam de tijd en was geduldig zodat we uiteindelijk de E-herkenning samen werkend hebben gekregen, dank daarvoor.
Mvgr,
Remco

November 24, 2025

Beste Remco,

Wat fijn om te horen dat Tamara je zo goed geholpen heeft met zoveel geduld, en dat jullie het samen hebben opgelost. Dank dat je de tijd nam om dit met ons te delen.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look