Company replied
na 3 maal telefonisch contact te proberen en 4 maal mail eindelijk iemand aan de lijn die het kon oplossen. bereikbaarheid is slecht mail wordt niet goed beantwoord kan allemaal beter
Company replied
Gistermiddag een bericht gestuurd met een vraag hoe ik mijn bedrijf kon aanmelden bij PMT voor het aanmelden van uniforme pensioen aangifte. Vanmorgen werd ik al gebeld door Pearl en hij heeft me t... See more
Company replied
de dame die mij hielp redeneerde vanuit mijn probleem en leidde me soepeltjes naar de oplossing. dat is beter dan niet luisteren en proberen je kennis te spuien. Conclusie: goed luisteren is wat me hi... See more
Replied to 85% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from QuoVadis eHerkenning
Na een telefoontje met Anouk is alles naar behoren opgelost, waarvoor dank

Reply from QuoVadis eHerkenning
ik kon niet meer inloggen omdat de machtiging was verlopen. Daar hebben we in het verleden eens een oermijn aangekoppeld en als die dan -jaren later- verloopt, word je toch verrast. Lang verjaal kort: ik kwam wr niet uit. Zodoende ben ik gebeld door Anouk en zij heeft mij aan de hand genomen en alle stappen doorlopen om de machtiging weer aan de praat te krijgen. Gelukt. Heel plezierig allemaal.

Reply from QuoVadis eHerkenning
Waardeloos, 3 x gebeld geen contact wordt je na 30 min uit de wachtrij gegooid. Mail wordt na 8 dagen beantwoord ( op de site wordt 2 dagem max beloofd) maar het antwoord is inhoudelijk zo slecht dat en mijn vraag niet goed gelezen is er is contact geweest en ook toen in eerste instantie weer verkeerd geholpen en alles moet met de post want digitaal kost extra #bizar

Reply from QuoVadis eHerkenning
de dame die mij hielp redeneerde vanuit mijn probleem en leidde me soepeltjes naar de oplossing. dat is beter dan niet luisteren en proberen je kennis te spuien. Conclusie: goed luisteren is wat me hielp

Reply from QuoVadis eHerkenning
De wachttijd was wel lang.( ca 14 min.)
Maar de medewerker was behulpzaam en heeft mij uitstekend geholpen.

Reply from QuoVadis eHerkenning
Gesproken met Anouk, zij denkt oplossingsgericht mee en is erg vriendelijk en duidelijk.

Reply from QuoVadis eHerkenning
Mitzy is geduldig, behulpzaam en duidelijk.
Dat was fijn!

Reply from QuoVadis eHerkenning
Rustig, vriendelijk en volledig geholpen bij mijn vraag.
Duidelijke uitleg.
De naam van de medewerkster heet Tamara.

Reply from QuoVadis eHerkenning
Heel prettig geholpen door Chaimae.

Reply from QuoVadis eHerkenning
Ik heb contact opgenomen met de telefonische support en ben zeer deskundig geholpen door Tamara. Duidelijke informatie en uitleg over de dienstverlening. Het opzeggen van een abonnement per einddatum contract, het verlengen van een machtiging en het aanpassen naar een driejarig contract waren zeer snel en makkelijk geregeld in de 'Mijn'-omgeving.

Reply from QuoVadis eHerkenning
Wel even in de wacht gehangen, maar begreep uit het bericht dat het erg druk was.
Dame was zeer vriendelijk over de telefoon, en had geduld omdat het mij niet lukte in het begin. Maar uiteindelijk binnen een paar minuten alles weer in orde gekregen.

Reply from QuoVadis eHerkenning
Waardeloos. Veel verborgen extra kosten. Vragen om kopie van paspoort per post op te sturen. Dat je dat überhaupt vraagt is al dom. Dat je daarbij ook niet aangeeft dat je bepaalde zaken af moet dekken is nog dommer.
Onderstaand antwoord is gewoon onzin. De regels vanuit de AP voor het delen van identiteitsbewijzen zijn helder. Standaard moet er worden aangeboden om dit soort documenten op een veilige manier te delen. Per mail of post is dat gewoon niet.

Reply from QuoVadis eHerkenning
Ik werd goed geholpen en er werd de tijd genomen om mijn vragen volledig te beantwoorden. Wanneer medewerker iets niet wist zocht hij dit direct uit.

Reply from QuoVadis eHerkenning
Ik werd goed geholpen door Chanelle. Binnen een paar minuten was mijn probleem met het inloggen verholpen waardoor ik snel verder kon.

Reply from QuoVadis eHerkenning
Ik liep vast met inloggen via e-Herkenning en degene die ik aan de telefoon sprak heeft mij met zeer veel geduld heel goed en vriendelijk geholpen!

Reply from QuoVadis eHerkenning
Ik ben Positief geholpen door Tamara, ze nam de tijd en was geduldig zodat we uiteindelijk de E-herkenning samen werkend hebben gekregen, dank daarvoor.
Mvgr,
Remco

Reply from QuoVadis eHerkenning
Learn more about other kinds of reviews.