studentervogne Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi i 3.c fra Sankt Annæ Gymnasium blev studenter i sommers og havde en virkelig god tur med Ravns Studentervogne. To rigtig søde og trygge chauffører kørte os rundt i ca. 10 timer og gjorde turen særl... See more

Rated 1 out of 5 stars

Pas på klare aftaler! Bookede Ravns studenterkørsel gennem studenterugen ( 2,2 på trustpilot) Bilen ( som ikke lignede den som klassen havde bestilt) blev konfiskeret af politiet da den stod oppynt... See more

Rated 5 out of 5 stars

min datter var ude med Ravns studenterkørsel, og de havde virkelig haft en mega fed dag, og en rigtig god chauffør, som kørte god og var flink og rar. Kan varmt anbefale Ravns studenterkørsel🥳😎🫶

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde en god vognkørsel. Vores chauffør var super flink, han håndterede alle situationer der nu var super godt, og skabt trygge rammer for os - hjalp alle os fulde studenter ned af den stegle tra... See more

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

23 reviews in the last 12 months

Write a review

Perfekt vogntur

Det var virkelig hyggeligt at køre med vognmanden. Vogn var behageligt at være i. Vognmanden styret tiden korrekt. Det var et dejlig oplevelse.

June 29, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vibes - NODE og Gilli ;))

Vi havde en utrolig skøn tur med Ivan som chauffør, samt Nikolaj som vores med-chauffør! Alle informationer om depositum, renter osv. var straks kommunikeret til os da vi bookede i 1.G, og det kunne ikke være bedre. Vi havde kun god stemning, og kommunikation. Plus de her priser taler for sig selv. Vi er UTROLIG glade for vores valg :D Samt at Nikolaj med glæde tog billeder af alle os studenter plus forældre på hvert stop ;) Tak for en sjov, BILLIG, og skøn tur på vognen!

June 28, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en kæmpe fed tur

Jeg havde en kæmpe fed tur. God og fleksibel chauffør, flot og åben vogn og god service ift. aftale og afhentning af glemte sager. Kæmpe oplevelse.
(Husk at det ofte er de dårlige oplevelser der bliver delt her på trustpilot)

July 4, 2025

Utroligt!

Utroligt man vælger en række af et-stjernet anmeldelser over at betale 6500 kr depositum tilbage efter en dårlig vogntur. Fravælg dette firma for enhver pris!

Rated 1 out of 5 stars

Elendigt firma - vi blev truet og presset til kontantbetaling

Vi havde en særdeles ubehagelig oplevelse med dette studentervognsfirma. Dagen før kørslen blev vi kontaktet med en påstand om, at dækket på vognen var punkteret – en forklaring, vi efterfølgende frygter blot var et fupnummer for at presse flere penge ud af os.

På selve dagen blev vi truet med, at vognen ikke ville køre – og at vi ville blive sat af halvvejs – medmindre vi betalte 6.500 kr. kontant, hvilket blev fremsat under tydeligt pres. Det virkede som et bevidst forsøg på at udnytte situationen og snyde os for penge.

Vi kan på det kraftigste fraråde andre at benytte dette firma. Deres opførsel var uprofessionel, truende og økonomisk udnyttende.

Elendigt firma

June 26, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Kan ikke forstå det kan være så svært…

Kan ikke forstå det kan være så svært at mønstre en lovpligtig studentervogn, enormt skuffende og tarveligt overfor studenterne som glæder sig meget til denne betydningsfulde dag. I skulle ærligtalt ikke have lov at drive denne type forretning.
Ingen anbefaling her fra, tværtimod

Rated 1 out of 5 stars

KÆMPE fupvirksomhed, snyder og bedrager!

KÆMPE fupvirksomhed! Hold jer langt væk!
Det hele kort fortalt:
- påstod at (DAGEN INDEN VOGNTUREN!) vognen var gået i stykker og at vi skulle betale 9000kr for at få en ny vogn til rådighed
- under vognturen forsøgte Ravns Studentervogne, (og ja jeg har dokumentation i form af telefonsamtalen) at afpresse os for 6500kr, ved at true med at stoppe vognturen og ikke køre videre

Hele historien:
Kæmpe problemer ift. vognen, alt virkede til at være fint op til den store dag. Dagen inden vi skulle på vognen, får vi besked om at vognen er gået i stykker, og at den skal på værksted DEN DAG VI SKAL KØRE VOGN!! De påstod (meget optimistisk), at den vil være på værkstedet kl.9 og færdig kl. 12, og derfor først være på skolen kl. 14.. altså mere end to timer forsinket! Du tænker måske, hvad er problemet med det? Flere ting: 1, vi skulle så se alle andre studenter køre afsted 2 timer før os selv og familie + venner skulle så hjem efter dimissionen og tilbage på skolen inden afgang. 2, vi kunne kun få en ny vogn, hvis vi betalte 9.000kr! For hvad? De burde stille en ny til rådighed uden merbetaling, da vi ikke har fået det vi betalte for!
Vi endte med at købe en ny vogn for (Kun?) 6500kr. Under turen truer Ravns Studentervogne med at stoppe vognturen, medmindre vi vil betale yderligere 6500kr!! Uden årsag! Det er det mest sindssyge skodfirma jeg nogensinde har set.

Spar jer selv for alt det her, ved at vælge alt andet end Ravns Studentervogne!

August 3, 2025

Bil konfiskeret af politiet 10 min før afgang

Pas på klare aftaler!
Bookede Ravns studenterkørsel gennem studenterugen ( 2,2 på trustpilot)
Bilen ( som ikke lignede den som klassen havde bestilt) blev konfiskeret af politiet da den stod oppyntet og 10 min før afgang. Ubehageligt, uacceptabelt og vækker ikke tillid til leverandøren!!!
Vi ventede 2 timer på ny bil .. som kørte rundt uden tag og med løse bøjler rundt om bilen. Dermed blev hele turen forsinket voldsomt og fandt sted i anden - ikke særlig sikker - løsning. Vi kan IKKE anbefale Ravns.

Rated 3 out of 5 stars

God vogn, dårlig kommunikation

Vi havde en god tur på dagen med nogle en sød chauffør og hans ven. Min oplevelse med firmaet var dog ikke så god da det var meget uigennemsigtigt hvad vi havde bestilt og hvad kontrakten egentlig stod på. Fx stod der ikke noget sted i kontrakten hvilken konkret vogn vi havde eller hvornår den ville komme. Derudover var en del af aftalen at vi fik en pakke med forskellige ting til vognen med. Der var dog ingen papirer eller noget officielt på den, så vi vidste ikke helt hvad der var i, og det var derfor en skuffelse, da den ikke indeholdt det vi troede… så jeg synes det var en god vogn, men dårlig kommunikation med firmaet.

Rated 1 out of 5 stars

Hvis i har bestilt vogn hos dette selvskab så find en ny vogn et andet sted, i får alligevel ikke depositum tilbage.

Der var mange dårlige ting ved vores tur. Han fulgte ikke vores opdaterede rute. Han kørte steder hen vi ikke skulle, som på strøget?! Han kørte overfor rødt. Han bremsede så hårdt (havde seriøst blå mærker efter, af at blive kastet rundt). Han kunne ikke finde vej, så vi kom to timer over tid. Og nu kan vi ikke få vores depositum tilbage pga overtid, selvom det var chaufførens fejl der gjorde det.

June 26, 2024

Svindel og snyd

Svindel og snyd. Uerfaren chauffør og vi får ikke vores depositum tilbage pga at vi kørte over tid, hvilket skyldes at chaufføren kørte forkert flere gange og brugte en forkert rute.

June 30, 2024

Fik aldrig vores depositum

Chaufføren kørte omveje med vilje for at få overtidsbetaling og vi fik aldrig vores depositum.

Nu bruger firmaet alle tricksene i bogen for at få denne anmeldelse fjernet. Super dårlig stil. De må være vant til at få dårlige anmeldelser. Deres virkelige gennemsnitskarakter ligger formentlig meget lavere end man kan se her på Trustpilot.

June 27, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Scam der stjæler dine penge

Hvis du gør dig forventninger om at få dine depositums penge tilbage, skal du IKKE bruge Ravns Studentervogne. Det kørte forkert et utal af gange, det førte til lange pauser, hvor de skulle bakke tilbage ud af en smal vej. Hvem betaler for deres fejltagelser? Det gør dit depositum. Men ikke nok med det, tog vi dem I at køre i ring. Vi konfronterede chaufføren om det undervejs på turen. Chaufføren indrømmede endda at vi kørte i ring, men i sidste ende benægtede de at deres fejltagelse og fik os til at betale for overtid med HELE VORES DEPOSITUM! De stjal 6500 kr fra os. Det er simpelthen ikke okay.
De bekymre sig kun om at få fyldt pengepungen. Støt ikke dette slyngelfirma.

June 27, 2024

Take a closer look