Helt igennem fantastisk firma, som tidligere har udført fliserens og imprægnering hos os. Denne gang har vi fået vasket/pudset samtlige udvendige vinduer og døre med glas. Såvel service som udførelse... See more
Company replied
RensFyn ApS har desværre leveret en service langt under forventning. De svarer ikke på mails,eller først reagerer meget sent — ofte først når der opkræves gebyrer. Kvaliteten af vinduespoleringen er... See more
Alt fra kommunikation til udførsel af arbejdet gik uden problemer. Super flinke medarbejdere der både algehandlede tag og pudsede vinduer både inde og ude. Jeg er super tilfreds
Fantastisk oplevelse med så professionelle medarbejdere hos Rens fyn. De kom til tiden, og udførte et virkelig flot stykke arbejde. Var meget høflige. Meget fair priser. Mine fliser og mit ta... See more
Company replied
Vi varetager alle opgaver inden for professionel rens og vask - herunder bl.a. algebehandling, vinduespudsning, højtryksrens af fliser og facader og meget mere.
Nørrevang 9, 5792, Årslev, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 60% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Først og fremmest er det arbejde som er blevet lavet rigtig godt. God tilbudsproces og den opgivne pris holdt. Fin kommunikation og fleksibel med hvornår arbejdet skulle foregå.
Rensfyn rensede og algebehandlede mit tag og ikke nok med det. En gennemgribende rengøring efter sig og ikke nok med det, vinduerne blev også pudset efterfølgende og den sidst finish
Jeg har fået renset alger af mine fliser og det har været en super process. Kæmpe anbefaling herfra.
Kan foreløbig kun udtale mig om sidste gang vi fik algebehandling af væg og tag.Det var 2023 og det var perfekt men da det tager tid og vi kun har fået behandlet væg i februar 2024 kender jeg endnu ikke resultatet men kan kun sige Rens Fyn er flinke mennesker .
Altid til tiden og altid kompetente og venlige folk. Simpelt og effektivt. Der kommer påmindelse inden besøg og regningen er let, lille og overskuelig.
Jeg har kun godt at sige om Brian og Rensfyn. Hurtig service, god kvalitet, og man føler virkelig, at der bliver kræset for én som kunde
Bruger dem til algebehandling af tag. det er bare super godt og det virker bare og med en god garanti ,og de svare altid på spørgsmål pr mail.. Min mor får vasket vinduer af dem og det er osse bare ok til en bilig penge :-)
Har brugt Brian og Rens Fyn til at få "suget" mine tagrender. Upåklagelig service og godt resultat til en yderst fornuftig pris.
Klar anbefaling herfra :-)
Bedste løsninger og altid en fornuftig dialog. Ring til dem hvis du har brug for et prisvenligt tilbud og professionelle der løser din opgave hurtigt.
Virkeligt et godt stykke arbejde med rensning af træterrasser og fliser.
Man kan mærke, at de gør sig umage og vil gøre det godt for kunden.
TAK!
Denne gang har vi fået vasket/pudset samtlige udvendige vinduer og døre med glas. Såvel service som udførelsen af opgaven lever mere end op til vores forventninger. Dygtige og venlige folk der udfører opgaven top professionelt. Selv genstridige fedtpletter på en rude, der har fået mange stænk fra vores grill blev ren og blank. Efter endt arbejde blev der ryddet pænt op. Mine varmeste anbefalinger til Fyns bedste firma RensFyn.

Reply from Rensfyn
Dygtige og professionelle folk der kommer og pudser mine vinduer både inde og ude. Altid et flot resultat og de kommer som aftalt.
Nem og hurtig kontakt hvis det skulle være nødvendigt.

Reply from Rensfyn
Bare den bedste vinduespudser på Fyn. Jeg har været kunde i 3 år nu og det er altid en god oplevelse!

Reply from Rensfyn
Endnu engang en fantastisk service! Fik renset mine møbler og pudset vinduer, som altid en god oplevelse fra start til slut. Pålideligt firma med venlige folk som yder en kanon service!

Reply from Rensfyn
Dårlig service, hvor de er umulige at få i tale pr. telefon. Svarer dog på mail. Mangelfuld vinduespudsning, hvor der efterlades vanddråber når de tørre op. På 1. salen glemmes vinduerne eller bliver ikke rene. Lover at komme til om pudsning, men dukker ikke op som aftalt, så der må rykkes. Sender rykker ud før arbejdet er udført tilfredsstillende. Da UT beder om pengene retur kan dette ikke efterkommes, men får endnu en mangelfuld om pudsning, der ikke er tilfredsstillende.
Fik renset u-sofa. Under selve rensningen spørg jeg ind til om visse pletter kommer væk, da jeg stadig kan se dem efter vandet/væsken er kommet på. Hertil oplyses jeg at det fordi sofaen er våd, og at pletten forsvinder når den er tør. Det gjorde den desværre ikke. Jeg kontakter Jer via mail dagen efter, og oplyser om overstående. Uden svar tilbage.
Så jeg ville bare hører om i har modtaget mailen? Da det selvfølgelig er træls der stadig er de pletter.
Edita
———-
Hej Mette ,
Tak for dit svar. Jeg har kontaktet dig via SMS :-)
Edita

Reply from Rensfyn
Helt fantastisk service, venlighed og et fremragende resultat.