Resa-Racing Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

RESA IS EEN GOEDE MOTOR - E BIKE SHOP... MEERDERE AANKOPEN GEDAAN IN DE WINKEL EN OOK VIA DE WEBSITE.... JE WORD ER OP EEN PRETTIGE MANIER GEHOLPEN DOOR VAKBEKWAME MENSEN. OOK WEL PROBLEMEN MET... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vorige week heb ik hier een endurojas besteld, omdat ik hem graag wilde hebben voor mijn volgende tocht. Na de bestelling heb ik even gebeld om te checken of dat zou lukken. Ze hebben het meteen voor... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag op de motorbeurs geslaagd voor een gehele outfit voor mijn offroad/ enduro avontuur. Ondanks de drukte werd wel de tijd genomen om mij helemaal te helpen. Ze dachten heel fijn mee in de mogeli... See more

Company details

1. Motorcycle Dealer

Written by the company

Resa-Racing is een Crosswinkel waar je zowel nieuw, als gebruikte motoren kan kopen, je motor kan laten onderhouden en alle benodigde cross-accessoires kunt aanschaffen!

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

33 reviews in the last 12 months

Write a review

Goedemorgen Rob,

Wat fijn om te horen! Bedankt voor de positieve feedback. We zijn blij dat je de website duidelijk vond en snel geholpen bent. We doen ons best om alles zo goed mogelijk te regelen. Hopelijk kunnen we je binnenkort weer helpen!

Team - Resa Racing

Juiste en snelle levering

Netjes en vlot gekregen wat ik besteld had .

November 28, 2024

Goedemiddag Ed Akkerman,

Super bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel en naar wens is geleverd. We hopen je snel weer te kunnen helpen!

Goeie service en klantvriendelijk

Goeie service en klantvriendelijk
Wordt altijd goed geholpen
Staan altijd voor je klaar

November 21, 2024

Beste Max,

Bedankt voor je toffe review! Fijn om te horen dat je altijd goed geholpen wordt en dat je onze service waardeert. We doen ons best om altijd voor je klaar te staan en kijken uit naar de volgende keer dat we je mogen helpen!

Rated 5 out of 5 stars

Ik was op zoek naar een origineel beta…

Ik was op zoek naar een origineel beta onderdeel en nog wat andere onderdelen even een mailtje gedaan en ze hadden alles op voorraad , omdat ik niet in de buurt woon hebben ze het netjes verpakt en opgestuurd binnen een paar dagen alles netjes in huis

November 14, 2024

Beste Ewout,

Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je het originele Beta-onderdeel en de andere spullen snel hebt kunnen krijgen. We doen altijd ons best om alles netjes en snel te leveren, ook als je niet in de buurt woont. Hopelijk kunnen we je in de toekomst weer helpen!

Veel plezier met je onderdelen en tot de volgende keer!

Snelle levering!!:)

November 16, 2024

Beste Rob,

Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent met de snelle levering! We doen ons best om alles snel en goed bij je te krijgen. Tot de volgende keer!

Rated 5 out of 5 stars

Geweldige toppers met voorliefde voor noppies

Super vriendelijke mensen die je altijd willen helpen. Daar gekomen met een probleem met mijn nieuwe helm welke ik elders had besteld. Sindsdien vaste klant en haal ik alles daar. Staan altijd voor je klaar ongeacht wanneer en hoelaat. Echte toppers!

September 21, 2024

Goedemorgen Robert Jan Bos,

Beter laat dan nooit! Wat ontzettend fijn om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen. We zijn blij dat je ons hebt gevonden. Bedankt voor je vertrouwen en voor het mooie compliment – we kijken ernaar uit je nog vaak te zien!

Rated 5 out of 5 stars

Snel geleverd en supere fijne…

Snel geleverd en supere fijne communicatie

September 12, 2024

Goedemorgen,

Fijn om te horen dat je snel geholpen bent en dat de communicatie zo goed was! Bedankt voor de positieve feedback!

Prima bedrijf

Snelle verzending.
Ik vond de verzendkosten wel wat hoog voor een buspakje.

August 13, 2024

Goedemorgen Ineke Hekman,

We zagen je review en zijn blij dat de verzending snel was. Wat betreft de verzendkosten: wij rekenen deze direct door aan de klant, zonder er winst op te maken. We begrijpen dat dit soms als hoog kan voelen, maar we willen altijd transparant zijn over de kosten. Bedankt voor je feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Kwaliteit voor een schappelijke prijs

Beta doppendoos is kwaliteit voor een schappelijke prijs.

August 19, 2024

Goedemorgen EJ,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de Beta doppendoos! We doen ons best om kwaliteit voor een scherpe prijs te bieden. Bedankt voor je feedback!

Skidplate besteld

Skidplate besteld, was helaas niet de goede kan gebeuren maar er wordt wel snel en adequaat op gereageerd.

August 1, 2024

Goedemorgen Nick Koppers,

We zagen je review en willen je bedanken voor je geduld! Jammer dat de skidplate niet de juiste was, maar fijn dat we snel en adequaat hebben kunnen helpen. Bedankt voor je vertrouwen!

Top winkel

Goed verpakt, snel bezorgd over het algemeen goede service

Goedemorgen Ruben Lutters,

Leuk om je review te lezen! Fijn dat alles goed verpakt en snel bezorgd is. Bedankt voor de positieve woorden, we doen ons best voor een goede service!

Prima op tijd geleverd

Prima op tijd geleverd

Goedemorgen Patrick Mulder,

Fijn om te horen dat je bestelling op tijd is geleverd! Bedankt voor je positieve feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Fijn telefonisch contact !

Door een fout Post.nl leek onze bestelling later te komen dan verwacht, gebeld met Resa en ben super fijn geholpen.

Goedemorgen Beijer,

We kwamen je review tegen en willen je alsnog bedanken voor je geduld! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent, ondanks de vertraging van Post.nl. We staan altijd klaar om te helpen!

Rated 5 out of 5 stars

Helaas door het weer niet zelf gereden…

Helaas door het weer niet zelf gereden maar wel paar mooie rondjes naast iemand gezeten

June 6, 2024

Goedemorgen Mike Brandt,

We kwamen je review tegen, en ondanks het weer is het fijn te horen dat je toch van een paar mooie rondjes hebt kunnen genieten. Hartelijk dank voor je review!

Rated 5 out of 5 stars

Prima service en snel geleverd.

Prima service en snel geleverd.

June 3, 2024

Goedemorgen Steven,

We kwamen je review tegen en het doet ons goed te horen dat je tevreden bent met onze service en snelle levering. Bedankt voor de positieve feedback!

Informatie website klopt

Informatie website klopt. Snelle levering

June 1, 2024

Goedemorgen Roland van Kasteren,

Fijn om te horen dat de informatie op de website klopte en dat je bestelling snel geleverd is! Bedankt voor je feedback!

RESA IS EEN GOEDE MOTOR

RESA IS EEN GOEDE MOTOR - E BIKE SHOP...
MEERDERE AANKOPEN GEDAAN IN DE WINKEL EN OOK VIA DE WEBSITE....
JE WORD ER OP EEN PRETTIGE MANIER GEHOLPEN DOOR VAKBEKWAME MENSEN.
OOK WEL PROBLEMEN MET EEN AANKOOP GEHAD , MAAR OOK DEZE WERDEN DOOR RESA KEURIG NETJES ZOALS AFGESPROKEN OPGELOST ZELFS VOORDAT DE LEVERANCIER VAN HET PRODUKT DE KLACHT IN BEHANDELING HAD GENOMEN.
COMPLIMENTEN RESA NAMENS EEN TEVREDEN KLANT.
VRIENDELIJKE GROET
WIM ROELOFSEN.
MEPPEL

May 9, 2024

Goedemorgen Wim Roelofsen,

We kwamen je review tegen en willen je bedanken voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je zowel in de winkel als online goed geholpen bent. We doen altijd ons best om klanten op een prettige en snelle manier te helpen, zelfs als er een probleem is. Bedankt voor je vertrouwen, en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Zeer goede service

Zeer goede service

April 11, 2024

Goedemorgen Carlo,

We kwamen je review tegen en willen je bedanken voor de positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service!

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt. Had een jack besteld.

April 4, 2024

Goedemorgen Irma,

Beter laat dan nooit. Fijn om te horen dat alles snel en goed verpakt bij je is aangekomen! Bedankt voor je review en hopelijk bevalt het jack!

The Trustpilot Experience

Take a closer look