Vi havde den værste oplevelse med din tandlæge, hvor tandlægen var arrogant, ikke tillod spørgsmål og var uhøflig.Derudover opførte receptionisten sig på samme måde, da vi bad hende om regningen, og v... See more
Ringe Tandlægehus
See what reviewers are saying
Jeg er lige blevet afsluttet et invisalign forløb. Jeg kan ikke være mere end fuldt ud tilfreds med forløbet fra start til slut. Jørgen har været fantastisk til at inddrage mig i hele processen sam... See more
Jeg er kommet hos dig Jørgen Hansen, siden du startede i Ryslinge og har som regel været godt tilfreds. Som alt vokser i dag, er Ringe Tandlægehus også vokset og vi gamle vil jo sommetider gerne t... See more
Company replied
Det er to år siden jeg har været på klinikken, og får så en mail hvor der er sat tid af til mig, og hvis jeg ikke kommer eller melder afbud får jeg en regning på 250,- Jeg har aldrig været utilfred... See more
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
Vi et stort, moderne team midt på Fyn, der består af tre tandlæger og tre tandplejere, som står klar til at løse alle tænkelige former for tandpleje samt tandproblemer. På grund af klinikudvidelse har vi nu åbnet op for nye patienter i huset. Kontakt os ved at ringe på 62 62 13 14
Jernbanegade 14, 5750, Ringe
- info@ringetandlaegehus.dk
- www.ringetandlaegehus.dk
Venligt og sødt personale...."god" behandling
Personlig og rar betjening ,afslappet miljø,god klinik.
Jubiii for Lone(tandplejer)
Jeg er kommet i tandlægehuset også hos den tidligere. Jeg har følt mig godt tilpas på stedet. Jeg kommer 3-4 gange om året til tandrensning, men har også fået lavet broarbejde. Det er 10 år siden .Tænderne sidder perfekt.
Er godt tilfreds.
Receptionen kunne til tider være bedre, alt efter hvem der sidder der.
Flinfe folk, men..
jeg bryder mig ikke om, at så mange forskellige personer gennem de sidste par år har været mine tandlæger.
sammenlignet med andre af familiens udgifter ved tandlægebesøg kan det tilføjes, at priserne også kan være afgørende i forbindelse med et tandlægeskift!

Reply from Ringe Tandlægehus
Serviceminded hus.
Venligt og imødekommende personale. Altid nogen til at tage imod dig. Ingen væsentlig ventetid.
God men dyr
En god klinik med dygtige medarbejdere. Men jeg synes det er dyrt...
Det handler om tillid til sin tandlæge (Lars) og gensidig respekt.
Tillid og respekt, det er der.
Aftaler bliver overholdt.
Dygtig og hurtig "håndværker" med tid til en lille snak.
Min kone og jeg har været kunde hos tandlæge Jørgen Hansen i 25 år. Vi har igennem de mange år kun haft godt at fortælle. Jørgen Hansen og hans team er nogle dygtige "håndværkere" inden for deres felt. Der er altid tid til snak når vi møder til de ½ årlige tandeftersyn, og så længe de kan holde os ud forbliver kunder.
Ok betjening !
Det er et godt sted at komme. Venlig betjening med styr på tingene. De ved hvad de laver og gør det godt.
Tryghed hos tandlæge og tandplejer.
Tryghed ved tandlæge Lars og tandplejer Lone.
en tand bedre
Lars, som tandlæge, kan anbefales.
Helle, som tandplejer, er eminent og omhyggelig. Får altid en hyggelig snak i hendes tårnværelse.
Hvis man giver en kvik bemærkning,får man en igen af samme skuffe inde hos Jørgen
Ok, skal man til tandlæge har jeg altid følt mig i trygge hænder hos ALLE i Ringetandlægehus ,så det er min anbefaling.
Et la la eftersyn!
Fik foretaget eftersyn (og tandrensning) 20-11-2013. Knap 2 mdr. senere mistede jeg en fyldning. Der var ikke tale om overbelastning. Fyldningen faldt simpelthen ud.
Professionelt tandlægehus
Jeg har været patient hos tandlægehuset i mange år, og er p.t. bosat i København, men jeg vil med vilje ikke skifte tandlæge, da jeg hver gang får en 100 % professionel og behagelig oplevelse i Ringe.
En stor TAK til personalet for et varmt og imødekommende miljø.
Frygt ikke din tandlæge - her er ingen bisser - kun rare mennesker der tager kærlig hånd om dine bisser.
Har altid fået en rigtig god tand behandling og forståelse for tandlægeskræk
Tryg, faglig og opmærksom tandpleje
Jeg har været kunde i 20 år hos Jørgen Hansen og har altid mødt et meget fagligt, opmærksomt og behageligt tandlægehus, hvor jeg føler mig velkommen og de har tid til at lytte til mig og informere mig om nye teknikker. Jeg er meget tryg og glad for at komme i Ringe Tandlægehus.
En meget tilfreds kunde.
Kære Jørgen.(Ringe tandlægehus)
Vi hele faml. er kommet hos dig fra din start i Ryslinge,træls da du valgte at flytte tl Ringe.
O.K. Det var jo stadig den samme tandlæge,dygtig personale.
Vi sender en den bedste anmeldelse.
Venlig hilsen Bodil.
Lækre omgivelser, søde mennesker og god behandling.
Jeg er kommet i Ringe Tandlægehus gennem flere år. Man bliver modtaget på en venlig måde, venteværelset er hyggeligt og indbydende, og de ansatte er opdaterede og meget professionelle.