Vi havde den værste oplevelse med din tandlæge, hvor tandlægen var arrogant, ikke tillod spørgsmål og var uhøflig.Derudover opførte receptionisten sig på samme måde, da vi bad hende om regningen, og v... See more
Ringe Tandlægehus
See what reviewers are saying
Jeg er lige blevet afsluttet et invisalign forløb. Jeg kan ikke være mere end fuldt ud tilfreds med forløbet fra start til slut. Jørgen har været fantastisk til at inddrage mig i hele processen sam... See more
Jeg er kommet hos dig Jørgen Hansen, siden du startede i Ryslinge og har som regel været godt tilfreds. Som alt vokser i dag, er Ringe Tandlægehus også vokset og vi gamle vil jo sommetider gerne t... See more
Company replied
Det er to år siden jeg har været på klinikken, og får så en mail hvor der er sat tid af til mig, og hvis jeg ikke kommer eller melder afbud får jeg en regning på 250,- Jeg har aldrig været utilfred... See more
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
Vi et stort, moderne team midt på Fyn, der består af tre tandlæger og tre tandplejere, som står klar til at løse alle tænkelige former for tandpleje samt tandproblemer. På grund af klinikudvidelse har vi nu åbnet op for nye patienter i huset. Kontakt os ved at ringe på 62 62 13 14
Contact info
Jernbanegade 14, 5750, Ringe
- info@ringetandlaegehus.dk
- www.ringetandlaegehus.dk
Har altid fået en god behandling
Jeg har altid kunne få en tid, hvis jeg har haft problemmer med noget. Det er dog ærgeligt at der ikke er åbent i alle ferier, det er lidt besværligt at man skal finde en anden tandlæge der har tid og vil tage andres patienter.. Men en god behandlibg

supermoderne
Jeg savner lidt at tale med tandlægen.
Er i øvrigt meget tilfreds med min sædvanlige teknikker, glæder mig til hun er tilbage fra fra barsel
God til BISSER
Et sted med en stor grad af ærlighed og faglighed
Altid smilende og venlig behanling
Stedet hvor en aftale er en aftale og alt behandles på en gang respekt for at andres tid også er penge
Hvor du har faste behandler og ikke mødes af en ny hver gang
Henrik Nielsen
5871 Frørup
godkendt for godt håndværk
godkendt for sit håndværk og den gode service
God behandling
Jeg går til tandlæge Ringe. Jeg føler mig godt behandlet og personalet er smilende
Melding fra en generelt tilfreds "patient"
Jeg er godt tilfreds med behsandlingen.Har heldigvis meget sjældent brug for den store ekspertise,da jeg næsten altid kun har tandrensning på programmet,men det funker fint. En ny krone hos Jørgen for et par år eller mere siden blev meget vel udført.Det eneste jeg savner fra "gamle" dage er at snakke lidt golf eller andet med Jørgen.
Gammel kunde
Som alt vokser i dag, er Ringe Tandlægehus også vokset og vi gamle vil jo sommetider gerne tilbage til det lokale hyggelige.
Men bortset fra, at prisen også er steget pænt de senere år, er jeg godt tilfreds.
En lille bøn, Mit navn siden jeg blev gift med Eigil er altså Sonja Larsen, mit pigenavn Heldt, har jeg ikke brugt siden.

Reply from Ringe Tandlægehus
En oplevelse, at besøge Jer. Fantastisk god behandling.
Jeg har været til behandling, bøde hos Helle, Lasse ogJørgen.
I alle tillfælde, har jeg fået en god og faglig behandling.
Også pigerne, som hjælper til, samt i receptionen, er smilende
og venlige. Ialt en fremragende behandling, så tusind tak for det.
Vil I venligst rette, min mailadresse til fhp@sa-net.dk.
Rigtig god dag til alle!

Reply from Ringe Tandlægehus
God vejledning i effektiv tandpleje hjemme.
Jeg er 75, men har stadig de fleste af mine tænder i god behold.
Gennem vore samtaler ved de regelmæssige tandeftersyn, er jeg blevet meget inspireret til og fokuseret på, at gennemføre en effektiv tandbørstning samt massage af tandkødet med alm. tandbørste. Ligeledes har brug af plast-tandstikkere og tandtråd reduceret tandsten væsentligt. Jeg synes derfor mit "mundtøj" er kommet i god form ved den gode vejledning.
Her er altid plads til et smil
Et sted hvor man trygt kan komme, god betjening og altid et smil.
Kompetent og ærlig behandling
En tandlægeklinik hvor man får en venlig og rar behandling af personalet.
Det er mit indtryk at det er kompetente mennesker der arbejder der. Desuden sætter jeg pris på deres ærlighed i deres arbejde. Jeg har aldrig oplevet (modsat andre steder), at de har forsøgt at sælge mig behandlinger udover hvad der har været behov for.
Alt har været tilfredsstillende.
Jeg har kun godt at sige til min behandling. Kom til tiden og havde næsten ingen ventetid. Tandplejeren er dygtig til sit analysearbejde og skriver alt ned straks. Efter en ½ time alt alt ordnet.
God behandling
Jeg er altid blevet godt behandlet, de kan altid finde et hul at putte dig i, hvis der er tandproblemer.
Kanon behandling
Man fik hele tiden at vide hvad der blev lavet. ar opmærksom på om man kan mærke , når der bliver boret i tænderne.
Fantastisk godt tandlægehus som jeg kun kan anbefale.
Jeg vil meget gerne anbefale dig at bruge Ringe Tandlægehus.Jeg og min familie har brugt dem i mange år og har altid fået en rigtig god og professionel behandling og samtidig er der en rigtig god og rar stemning der.
Rigtig god behandling
Jeeg er altid blevet behandlet rigtig god hos Ringe tandlægehus, så du skulle prøve Ringe tandlægehus næste gang.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.