har lige modtaget min pakke og er så tilfreds jeg glæder mig til at handle i 2023 og iøvrigt super god kundeservice 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁.
See what reviewers are saying
Har handlet een gang i Rosens Aura og har nu aflagt min anden bestilling. Håber det forløber som første gang:-) Kan varmt anbefales. Service i topklasse og utrolig lækre varer, der mere end, le... See more
Er tilhænger af røgelse af top kvalitet, og det er netop det Rosens Aura kan levere. Ud fra hvert produkt kan man orientere sig på hjemmesiden om røgelsen betydning, indhold og duft. Efter en lang o... See more
Company replied
Jeg har handlet hos Rosens Aura 2 gange nu, og det er bestemt ikke sidste gang. Begge gange har budt på dag til dag levering, og de produkter der føres er af ekstremt god kvalitet. Virkelig god kontak... See more
Written by the company
Rosensaura.dk - Netbutikken til det spirituelle Danmark. Vi har et stort udvalg i sten og krystaller, rå og poleret samt til smykker, Vi har måske Danmarks største udvalg i magnetterapi smykker. Vi sælger engle,- gude,- religiøse,- og Buddha-figurer, Ametyst lysestager, smykker, drømmefangere, Feng Shui tilbehør, røgelse, røgelsesholdere, bøger, CDér, himalayasaltlamper og meget mere - alt til rimelige priser.
Kobbelvænget 31, 2700, Brønshøj, Denmark
- support@rosensaura.dk
- www.rosensaura.dk
Gratis lille gave med.
Super og hurtig betjenning, flotte varer og oven i en lille gratis gave med ikke sidste gang jeg handler her. :)
Skøn butik
Jeg købte en salt-lampe fra Rosens aura. Jeg modtog varen hurtigt efter bestilling, og lampen er SÅ vidunderlig. Tak.
Skøn vare, skøn betjening
Først lavede jeg rod i det med betalingen og skrev til Rosens Aura for at få hjælp. Jeg fik hurtigt svar og hun rettede min fejl så jeg kunne bestille min vare. Jeg fik en smuk blå/grøn opal dagen efter. Den levede helt op til mine forventninger og den bliver en smuk konfirmationsgave på søndag :D
Rosens Aura holder hvad de lover med hurtig levering og den vare som jeg bestilte, og så er de meget nemme at få kontakt til via deres mail.
Spændende varesortiment.
God og hurtig betjening. Kan varmt anbefales.
Glaedelig overrasket.
Skriv som du taler med en ven.
Jeg var lidt forbeholden, med de fine anmeldelser, var det nu helt rigtig. Jamen det var rigtig. Fine ting. Hurtig betjening. Kan anbefales.
Tonyia Hammerlund
Karakter 12
Det gik helt over forventning produkterne var der endda inden lovet fra rosens aura 's side så kan kun anbefale dem :-)
Dejlig nemt :)
Rigtig god butik, mine varer var forsvarligt pakket ind, god leverings tid, helt perfekt :)
Positiv handel
Jeg har kun postitivt at sige om Rosens Aura: en dejlig butik med masser af spændende og dejlige ting. Superhurtig levering og varerne var perfekt pakket ind, og så var der en lille overraskelse med, som jeg blev meget glad for ;o)
Tak for denne gang; jeg vender meget gerne tilbage.
Lynhurtig levering og god service
Jeg modtog mine varer dagen efter bestilling, pænt indpakket og med en lille ekstra opmærksomhed. Dejligt,
Nem og hurtig ekspedition..!!
En rigtig god oplevelse og handle hos Rosens Aura. Det gik nemt og ingen problmer, fik endda varen hurtigt leveret sevlom jeg bestilte mellem jul og nytår...!!
Super service, hurtig forsendelse, fornuftig indpakning (glas var helt) :-)
Der var en super service, hurtig forsendelse, fornuftig indpakning (glaset var helt) Det svarede på min mail indenfor et døgn, alt i alt var jeg meget tilfreds. :-)
Yderst tilfredsstillende
Udemærket sted at finde de interessante smykker og krystaller m.m.
SUPER service
Virkelig god service.
Pakken blev sendt 1 time efter jeg havde bestilt mine varer.
Kan helt sikkert anbefales, og jeg handler der HELT sikkert igen!
100% fejlfrit.... :)
Alt kom 2 dage efter bestilling, pakket rigtig godt ind, da de ting jeg havde bestilt let kunne gå i stykker. Handler gerne her igen!
hurtig og direkt
jeg var godt nok overrasket hvor hurtig det gik fra vi havd bestilt til vi fik varen . dejligt mvh per sahl
Super kvalitet, Dejlig personlig service, hurtig levering ;O)))
Tak Dan, for din overvældende service, levering og informationer samt viljen til at ville hjælpe mig yderligere med informationer, så jeg kan få den optimale glæde af mine smukke sten - Min Himalaya Saltlampe er en stor nydelse, tak for din smukke tanke <3 - Pudsigt, at jeg netop havde læst tilbagevende om denne saltlampe, men fravalgte til sidst. Og så har du den med uopfordret, fordi du vidste den skulle til mig ;O)))
Tak for din personlighed - Mine bedste ønsker for dig, dine kunder og til fremtiden <3 ;O))) På Gensyn i Brøndby Hallen ;)))
Super fin service og hurtig levering.