Roskildedyreklinik Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Roskilde bedste dyrlæger . Mener den unge søde dyrlæge hedder Freja, hun er utrolig sød,- og kompetent. Sygeplejersken Mette er også altid bare super, sød, glad. Alle er altid venlige og tilgodeser... See more

Rated 5 out of 5 stars

5 - Meget tilfreds Trygt besøg og grundig forklaring på procedure i forhold til at det er en udredning de laver på min kat. Der var både tid og ro til at fortælle muligheder for videre forløb ift. Hv... See more

Rated 5 out of 5 stars

Meget tilfreds Tak for jeres professionelle og kærlige behandling af min hund. Tak for jeres tålmodighed med mig, og for at tage mine henvendelser de sidste dage alvorligt. Og at råde og vejlede... See more

Rated 5 out of 5 stars

5 - Meget tilfreds Min hund og jeg har været tilknyttet Roskilde dyreklinik i ca 3 år. Og på trods af flere gange i fuld narkose er min hund stadig glad og fro, når vi skal til dyrlæge. Jeg er tryg o... See more

Company details

1. Veterinarian

Written by the company

Roskilde Dyreklinik Vi giver dig en individuel rådgivning og den bedste behandling. Når du kommer til os med dit kæledyr giver vi dig en individuel rådgivning med udgangspunkt i dit kæledyr. Vores dygtige dyrlæger og veterinærsygeplejersker er her for fordi vi elsker dyr. Vie er opdaterede med den nyeste viden. Flere er internationalt uddannet.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

44 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Vi var i den situation for et par…

Vi var i den situation for et par måneder tilbage at vores kat pludselig ikke ville bruge bagbenene, vi ringede til vores normale dyrelæge i Valby, som ikke havde tid, så vi forsøgte hos Roskilde dyreklinik som sagde de var helt booket op, men at vi mere end gerne skulle være velkomne til at komme forbi, så skulle de nok få kigget på hende.

Vi kommer frem, og det er booket ret meget op, men de tager imod os med det samme, og vi får hele 3 dyrelæger ind og tjekke hende, hun have desværre fået en blodprop i hoften, så de anbefalede at få hende aflivet, hvilket vi ender med at gøre.

Vi fik efterfølgende en ny killing, samt fandt en der var blevet efterladt, så vi havde pludselig 2.

Begge vores killinger (Otto og Kikki) har gået fast hos dem til tjek og vaccinationer, og servicen er i top hver gang.

Servicen er langt over den ydelse man betaler, og er klart et sted jeg vil anbefale alle der søger dyrelæge.

October 6, 2022

Jeg har en Eurasier han på 13,5 år

Jeg har en race, som mange dyrlæger ikke tror på, men Hanne og Roskilde Dyreklinik giver ham altid en chance og giver mig lov til at være med ham, f.eks når han skal i narkose, er jeg med til han sover og jeg er der så snart han slår øjnene op. Jeg elsker at de respekterer mig som ejer og accepterer at min hund har brug for mig.

September 9, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Min hund blev perfekt smertedækket…

Min hund blev perfekt smertedækket efter operation og operationenssåret er meget fint udført. Desuden efterkom personalet min ønske om at min hund ikke behøvede at sidde i bur på klinikken…dvs at jeg kunne vente med hende til hun skulle opereres og hente hende igen da hun begyndte at vågne. Meget venligt og dygtigt personale, både dyrlæger og veterinærsygeplejersker.

August 25, 2022

Fantastisk flot behandling

Jeg fik akut behandlet min hund midt i en ferie..idet min egen dyrlæge ikke var at træffe. Dertil fik jeg at vide, at jeg kunne ringe til enhver tid..ja,faktisk døgnet rundt.
Susanne Mortensen

May 29, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Altid positiv oplevelse at komme hos…

Altid positiv oplevelse at komme hos Roskilde Dyreklinik. Personalet er venlige og tager sig tid til at tale med os. Sidst var vores tid forsvundet fra bookingsystemet - og alligevel blev Maxi mødt med åbne arme og behandlet/undersøgt at flere af dyrlægerne. Tak for jer.

May 27, 2022

korsbåndsoperation

Jeg har to gange fået min labrador opereret for sprængt korsbånd. Vi er begge gange blevet behandlet på en venlig og professionel måde

April 8, 2022

Take a closer look