Roskilde bedste dyrlæger . Mener den unge søde dyrlæge hedder Freja, hun er utrolig sød,- og kompetent. Sygeplejersken Mette er også altid bare super, sød, glad. Alle er altid venlige og tilgodeser... See more
See what reviewers are saying
5 - Meget tilfreds Trygt besøg og grundig forklaring på procedure i forhold til at det er en udredning de laver på min kat. Der var både tid og ro til at fortælle muligheder for videre forløb ift. Hv... See more
Meget tilfreds Tak for jeres professionelle og kærlige behandling af min hund. Tak for jeres tålmodighed med mig, og for at tage mine henvendelser de sidste dage alvorligt. Og at råde og vejlede... See more
5 - Meget tilfreds Min hund og jeg har været tilknyttet Roskilde dyreklinik i ca 3 år. Og på trods af flere gange i fuld narkose er min hund stadig glad og fro, når vi skal til dyrlæge. Jeg er tryg o... See more
Company details
Written by the company
Roskilde Dyreklinik Vi giver dig en individuel rådgivning og den bedste behandling. Når du kommer til os med dit kæledyr giver vi dig en individuel rådgivning med udgangspunkt i dit kæledyr. Vores dygtige dyrlæger og veterinærsygeplejersker er her for fordi vi elsker dyr. Vie er opdaterede med den nyeste viden. Flere er internationalt uddannet.
Sønderlundsvej 23, 4000, Roskilde, Denmark
- klinik@roskildedyreklinik.dk
- www.roskildedyreklinik.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Fantastisk professionel behandling og…
Fantastisk professionel behandling og service i en akut situation med vores hund. Vi følte os informeret og i trygge hænder. Meget positiv oplevelse.
Der blevet hurtigt fundet en tid til min kat, der havde brug for at blive opereret.
Personalet var søde og imødekommende.
Katten blev fikset og er hjemme igen.
Kat og ejer er glade.
Jeg kan på det varmeste anbefale Roskilde Dyreklinik.linik.…
Jeg kan på det varmeste anbefale Roskilde Dyrlægerne
Sønderlundsvej 23 Roskilde. Fantastiske venlig og stor omsorgsfulde hed for min kat. Jeg og min syge kat blev simpelthen mødt og taget godt imod på alle måder. Ingen ventetid for syge dyr, men vi aftalte et tidspunkt på dagen. En stor og varm tak til alle hos Roskilde dyrklinik.
Sonja Hansen 4000 Roskilde
Altid god behandling
Altid god behandling! Og modsat mange andre klinikker, opdigter man ikke sygdomme eller trækker et forløb unødigt ud! Tillige altid god og kompetent rådgivning!!!
Så god en oplevelse at jeg nu overvejer…
Så god en oplevelse at jeg nu overvejer at skifte dyrlæge til Roskilde dyreklink. Stod med et akut problem op til weekenden og egen dyrlægen havde ikke tid før mandag. Ringede til Roskilde dyreklinik og fik en akut tid.
Vores hund er generelt meget nervøs, men dyrlægen havde et virkelig godt tag på hende, så hun var mere rolig end normalt. Jeg havde hold i ryggen så den søde sygeplejerske hjalp smilende til med at bære hund og udstyr ud i bilen selv om der var travlhed. Har nogen gange opfattelsen af at nogle dyrlæger lægger lidt ekstra undersøgelser til end nødvendig, det gjorde de ikke her. Ingen grund til sok eller forbinding, da det er bedre med frisk luft og jeg skal ikke tilbage medmindre der opstår problemer.
Empatisk, dygtig og ærlig dyrlæge!
Vi møder op en tidlig morgen ca. 30 minutter før vi har tid. Vi bliver lukket ind i varmen med det samme personalet møder, så vi ikke skal stå ude i kulden.
Efter undersøgelse af katten, siger dyrlægen tøvende, at de godt kan give ham røntgen, men han vil nok ikke overleve at blive bedøvet. Da jeg spørger om det vil være en bedre løsning at få ham aflivet, så får jeg prompte svaret, at det vil det, men også en grundig forklaring på hvorfor det vil være det bedste for katten. Ikke for os - men for katten!
Deres fokus er helt sikkert det rigtige sted!
Sødeste vet sygepl og dygtig dyrlæge
“Hej det fra Roskilde dyreklinik, Tjalfe har bedt mig ringe, han savner sin mor”
Årrh. Hos RO dyreklinik blev vi mødt af søde, venlige hænder. Prisen er indenfor gennemsnittet, vi fik fantastisk vejledning, og behandlingen var ligeledes helt i top!
De er en pengemaskine
De er en pengemaskine. Har brugt samlet 4.000 kr. hos dem, for en fejldiagnosticering, og de ville ikke engang undskylde, men forsøgte kun at hive flere penge ud af mig. Hold jer langt væk fra dette sted.

Reply from Roskildedyreklinik
Super god behandling
Super god behandling - venlig dyrlæge som ikke ligger fingre i mellem. De har stor fokus på ens dyr og dets bedste for øje. De går mere op i behandlingen end indtjeningen, hvilket er rart da de derfor giver en råd efter hvad de synes er fair. Vores kat fik en røntgen, men dyrlægen gjorde opmærksom på at han ikke vurderede det som nødvendigt. Det var kun for vores egen ro i maven.
Professionel service af rigtig rare…
Professionel service af rigtig rare mennesker, og så kommer man altid hurtig til.
Jeg er så tilfreds med den service vi…
Jeg er så tilfreds med den service vi får. Og jeg er helt tryg ved at min hund bliver behandlet der.
Venligt og meget kompetent personale
Venligt og meget kompetent personale.
Kan varmt anbefales.
Utrolig søde dyrlæger og…
Utrolig søde dyrlæger og veterinærsygeplejersker.
Professionel og omsorgsfuld behandling
Professionel og omsorgsfuld behandling, seriøs og grundig undersøgelse af min hund.
Fantastisk sted til vores to wuffer…
Fantastisk sted til vores to wuffer Ozzy og Dumle. Altid god og venlig betjening og en oprigtig kærlighed til dyrene
Rigtigt kompetent arbejde
Rigtigt kompetent arbejde. Vores hund føler sig tryk og vi bliver selv behandlet venligt.
Katten var tryg og god vejledning
Altid tilfreds med hjælpen jeg modtager
Professionel, supergod behandling som altid
Som altid professionel og supergod behandling af mine to katte til det årlige sundhedstjek
Meget kompetent behandling og virkelig…
Meget kompetent behandling og virkelig venligt personale.