Company replied
Mage til ringeste sted, har aldrig oplevet noget lignende.. Vi som forældre til et lille barn, med et problem anbefaler IKKE det her sted.. Vi har været forbi til hjælp af behandling, hvor vi en de... See more
Det bedste er værd at vente på ! Har i mange år kæmpet med kronisk hudsygdom. Først da jeg kom i behandling hos Tina Holst- Larsen v/ Roskilde Hudklinik har jeg fået uvurderlig bedring. Kan på... See more
Company replied
Fantastisk sted og sindssygt søde og kompetente læger, sygeplejersker og sekretærer. Især Jette er super skøn og sjov :-) Jer der giver en stjerne pga. tlf. tid synes jeg ikke giver mening. Jeg har... See more
Company replied
No recent history of asking for reviews
Replied to 66% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Tina har reddet mit liv-kort og godt.
Store ord, i know - men når man har været ved at rive sig selv i håret over kløe og sig selv til blods og man så får en behandling der bare virker så bliver man altså helt vildt glad og lettet.
Er enig i at der er lang ventetid på telefonen, lang ventetid på at få en tid, men for mig har det været værd at vente på.
Et er at behandlingen har hjulpet, men noget andet er at Tina er en behagelig person at snakke med og som ved hvad hun har med at gøre.
Jeg skal ikke udtale mig om hvorfor andre ikke er tilfreds - Jeg er ihvertfald.
Hun får mine anbefalinger….
Iøvrigt så er der vel en naturlig forklaring på at der er lang ventetid - nemlig at hun er dygtig.

Reply from Roskildehudklinik
Hudlægen har en rolig personlighed. Hun har behandlet problemet, men så er det også der det positive stopper (desværre). Det er nærmest umuligt at komme igennem på tlf og man bruger ofte 1,5t uden undtagelser. Har også prøvet at møde op til konsultation men lægen slet ikke har tid, så får man en sygeplejerske i stedet!!! Jeg har fået aflyst tider et par dage inden tiden (ventet 3-4 mdr på) med henvisning til "andre har det værre end mig" og konsultaion via mailsystem med 3 billeder. Det fungerer nogenlunde, hvis man da ikke bliver afsluttet midt i et forløb - 2 gange er jeg blevet afsluttet midt i hvad jeg troede var et behandlingsforløb (ugen nogen former for varsel)! Jeg fik udskrevet en recept uden forklaring og da jeg spurgte via mail: hvordan bruger man det her? kunne jeg ikke tjekke besvarelsen! Jeg var afsluttet.. ude af systemet på et splitsekund. Så starter man forfra.
Der er lukket hver fredag.. Der er lukket ved undervisning.. Der er lukket ved personalemøder.. Der er faktisk kun åbent mellem kl.8-10. Utilgængelige langt det meste af tiden.
Hjemmesiden er ringe opdateret, der står stadig juleferien 2022 men intet om sommerferien 2023..
Jeg er ærgerlig på klinikkens vegne, det er 80% af alt der hænger i bremsen her. Det kunne være så godt men man bliver virkelig bare SÅ træt! Desværre manglende respekt overfor folks hverdag, tid m.m.

Reply from Roskildehudklinik
Så frem til konsultationen grundet nervøsitet for mulig alvorlig diagnose. Undersøgelsen tog 1 minut. Konsultationstid : 3 minutter - max.
1.kommentar:"Din egen læge mener, det muligvis er en solskade ?" Jeg : Nej, det tror jeg nu ikke (håbefuldt og med lille smil).Lægen, køligt : Er du da hudlæge ?" Fremmer ikke ligefrem tryghed og videre kommunikation !! Næste 2 min. uempatisk og kort fra hovedet. Følte mig i den grad talt ned til - nærmest, som om jeg tog hendes tid. Tænker, at med så kort tid til selve undersøgelsen, kunne der også blive tid til et lille smil, en uddybende bemærkning. Arbejder selv indenfor sundhedsvæsnet, og ved, at mange møder op med nervøsitet over evt. svar. Jeg værdsætter høj faglighed, men i lige så høj grad en læge, som lytter og kan indgå i en ligeværdig dialog.
Vedr. opkald på telefonen : Forslag : hvis, der er travlhed på klinikken, og man opfordres til at ringe tilbage senere, behøver man ikke at taste sit CPR nummer ind . Det kan man vente med at gøre, til man står som nummer 5 i køen. Jeg tastede mit CPRnummer ind 8 gange på samme dag, uden at komme igennem - 6 gange den efterfølgende dag
Mvh L.Bundgård

Reply from Roskildehudklinik
Som andre skriver, er der lang ventetid ved tlf. og det kan være svært at komme igennem. MEN, det er dét værd, og når først man er inde i systemet, kan man kommunikere med lægen via mailsystem, så man ikke skal sidde i telefonkø. Jeg fik en tid få dage efter, at jeg ringede, og det var SÅ dejligt, da der jo er lang ventetid mange andre steder.
Jeg oplevede meget imødekommende, tålmodigt og lyttende personale. Både sygeplejerske og hudlæge var søde og professionelle.
Jeg har også kun oplevet rigtig hurtig “betjening”, eksempelvis med at lægge recepter ud og hurtige svar på mail.
Jeg har kun positivt at sige om hudlægerne i Roskilde

Reply from Roskildehudklinik
Elendig service, hudlægerne aflyste min tid uden jeg havde bedt om det og vente aldrig tilbage. Har siddet timevis i kø over flere dage for at komme i kontakt. Hvor der kun er mulighed for at ringe i 2 timer per dag... Forøvrigt ekstrem dårlig telefonsvare når man ikke er i kø, hvilket sker ved mere end 5 personer der ringer samtidig...
Derudover kunne de ikke huske mig i systemet selvom jeg har været der flere gange..

Reply from Roskildehudklinik
Jeg får en tid til min søn, som de ved en fejl har slettet i systemet efter sidste besøg, selvom han har børneeksem. Så jeg skal først hente ny henvisning hos egen læge, derefter får jeg en ny tid hos hudlægen og er der en torsdag. De kan ikke love at lægge medicinen ud samme dag, hvilket jeg i forvejen synes er virkelig ringe service, når man kommer med en 1 årig, som akut skal bruge noget hjælp. De informerer om det måske ligger der om eftermiddagen, hvor jeg går på apoteket uden held. Da jeg så kommer ned på apoteket igen dagen efter, har de stadig ikke lagt medicinen ud. Som patient, tager man fri fra arbejde for at komme til lægen, hente sin medicin mm., men jeg går forgæves fredag eftermiddag, og kan dermed ikke behandle mit barns eksem henover weekenden heller.
Mandag morgen vil receptionisten ikke høre på min feedback ift. den dårlige oplevelse, jeg har haft hos dem, med en dreng som kradser sin hud til blods og retmæssig behandling bliver ikke lagt ud. Jeg går ud fra, der er så travlt, at man ikke har tid til at lægge cremen ud. Desuden kan hun ikke fortælle noget om, hvornår cremen lægges ud på recept, så jeg ved ikke om jeg heller kan få cremen idag. Enorm ringe service og dårlig oplevelse.

Reply from Roskildehudklinik
Læger på denne klinik var tålmodige og villige at hjælpe mig. Læge var meget professionel. 100% tilfreds