Royaleshop Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte manchetknapper og alt burde have været rigtig fint. Jeg fik endda at vide at de nok skulle lave dem så de blev flotte. Men pludselig går det op for firmaet at den eneste mand der kan lave d... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte to par seler, med få dages mellemrum. Leveringen skete hurtigt, og til 5 stjerner MEN, det ene par skulle byttes til et nummer mindre. Jeg oprettede en retursag (som var lidt besværl... See more

Rated 5 out of 5 stars

Skrev til butikken og forhørt om leveringstider - - skulle bruge en gave til nisseleg på arbejde. De skrev til vil sende så snart ordren var lavet - og så var resten op til PostDK. Lavede mit or... See more

Company replied

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Fremragende købsoplevelse

Kan varmt anbefale The Prince Webshop!
Bestilte et par manchetknapper kort inden jul, og blev holdt godt opdateret på email om forløbet af min ordre (ordre placeret hos leverandør, ordre udført af leverandør, ordre modtaget hos Prince og sendt videre til mig).
Havde undervejs bange anelser om den ville nå frem til jul, og var derfor i kontakt med kundeservice, der var yderst kompetente og meget hjælpsomme.
Pakken nåede frem inden jul (PostDK havde ikke givet besked om at pakken havde ligget til afhentning i Døgnposten i fire dage...), farmand blev glad for gaven og jeg er yderst tilfreds med hele forløbet!

January 23, 2013

Reply from Royaleshop

Hej Mikael, Det var godt de nåede frem i tide, det er altid lidt nervepirrende op til jul. Vi overvejer iøvrigt stærkt at opgradere shoppens leveringssystem så vi kan servicere post danmark døgnpost kunder bedre ! Mvh Kurt

Holder hvad de lover!

Her kan du handle uden bekymringer. Varen kom hurtigt og var pakket forsvarligt ind. Kan klart anbefales!

January 23, 2013
Rated 4 out of 5 stars

Det fungerer bare!

Jeg vil gerne anbefale The Prince Webshop til alle. Det er en god, overskuelig hjemmeside, priserne er fornuftige, og betaling og levering går fuldstændigt smertefrit. Eneste grund til at den ikke får 5 stjerner er at sortimentet er lidt begrænset.

December 27, 2012

Reply from Royaleshop

Hej Sarah - tak for de pæne ord ! Vi er meget glade for feedback fra vores kunder, så hvis du har tid hører vi meget gerne hvad det var du synes der manglede i sortimentet ! Mvh Kurt

Rated 4 out of 5 stars

Hurtigt og iorden

Bestilte en vare. Kunne efterfølgende se pengene var hævet på min konto og efter et par dage modtog jeg varen uden problemer.
Dog ville jeg gerne have haft en bekræftelse på bestillingen f.eks pr mail.

December 14, 2012

Reply from Royaleshop

Hej Anne-Mette, godt at du er tilfreds med varen og forsendelsestiden. Jeg beklager du ikke har fået emails ! Normalt får du en ordrebekræftelse og en mail når vi har sendt varen. Jeg kan godt se at du måske ikke har fået ordrebekræftelsen, det får vi lige kigget på for fremtiden - men afsendelsesmailen skulle være sendt - måske er den endt i din spamfolder ? Mvh Kurt

Rated 3 out of 5 stars

juleræs

nu er den sidste julegave i hus.....

December 12, 2012

Reply from Royaleshop

Hej Lene - jeg håber at varen og leveringtiden var i orden ? Hvis ikke hører vi meget gerne fra dig ! Vi vil jo gerne have så mange stjerner som muligt :) God Jul og Godt Nytår - Kurt

Rated 5 out of 5 stars

Superhurtig levering og flotte indpakninger

Hurtig tilbagemelding på ordren og fin opfølgning på mail.
Varerne var forsvarligt pakkede ind. Jeg er helt vild med metalæskerne, det havde jeg ikke lige forventet. Super hurtig levering.

December 11, 2012

Reply from Royaleshop

Tak for rosen :) Vi bør nok begynde at vise hvilken box produktet kommer i, vores produkter fra Dalaco kommer alle i de meget lækre metalboxe - mens andre leverandørers boxe ikke har helt samme standard, selv om de stadig er funktionelle.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, fine varer det kan ikke blive bedre kun +++ herfra, kan varmt anbefales.

December 11, 2012

hurtig og effektivt

Jeg ledte efter manchetknapper til min lillebror, så jeg googlede manchetknapper og fandt The Prince webshop, som har manchetknapper i alle afskygninger. Valget faldt på et gavesæt med slipsenål til. Bestilt onsdag aften til levering på mit arbejde - der stod pakken så fredag morgen, da jeg mødte ;-)

November 30, 2012

Lækkert

Jeg har købt nogle butterfly's på siden engang. Jeg fik dem loge til tiden. Der var ikke noget der.
Og kvaliteten på deres produkter er lækkert. Er virkelig glad for det.

November 29, 2012

Take a closer look