Snelle service, snelle verzending.
Kinderlaarzen gekocht voor een mooie prijs en geweldige kwaliteit. Vriendelijk en snel te woord gestaan. Zelfde dag verzonden en volgende dag de bestelling al binnen.
Zelf ben ik een leek op dit gebied maar dankzij Antsje haar deskundigheid heeft onze dochter nu een fantastisch paar stallaarzen! We hebben de laarzen zeer snel ontvangen en waren keurig netjes verpakt!
Goede kwaliteit -prijsverhouding
Betrouwbaar, snelle levering! Kortom zeer tevreden en absoluut een aanrader!
Het gekochte artikel werd snel geleverd. Kwaliteit en service zijn dikke prima!!
10-01-2023 Zadel besteld en betaald. Nooit gekregen.
App contact gehad, zouden het uitzoeken, nooit meer gereageerd, reageren nu ook niet meer.
Grote oplichter dus!
26-11-2022 een bestelling gedaan. Op 28-11-2022 kreeg ik bericht dat het in behandeling is genomen. Vanaf dat moment geen enkele voortgang meer. Maar ook geen bericht dat het langer duurt ivm wat dan ook. Contact geprobeerd te zoeken via hun portaal, per mail, Facebook, instagram nergens wordt op gereageerd. Ik heb vaker bij ruiterhart besteld. En toen waren mijn ervaringen een stuk positiever. Erg jammer.
*update*
Na het aan brengen van deze review werd ik binnen een dag bericht dat dit idd niet helemaal goed is verlopen. Ik zou zsm de status van mijn bestelling vernemen. Nu 5 dagen later nog steeds geen status en ook geen bestelling ontvangen. Terwijl het product toch echt direct leverbaar zou zijn.
Een hele fijne ruitershop, vriendelijke mensen, bestellen gaat fijn, verzending is snel en goed verpakt. Ook heel erg behulpzaam toen bleek dat mijn rijlegging na 3x gedragen te hebben al kapot ging, ze hebben een betere kwaliteit broek uitgezocht en deze mij toegestuurd zonder dat ik de andere hoefde terug te sturen, echt geweldige service! Een aanrader deze winkel.
Bestelling geplaatst voor mijn dochter voor kerst. Helaas door alle drukte bij de pakketdiensten (en ik had ook ietwat laat besteld😁) kon het niet meer op tijd bezorgd worden. Toen heeft Larissa het pakket alsnog zelf bezorgd op eerst kerstdag. Waanzinnig blij mee, super geregeld👍
Had snel wat nodig om mijn nichtje te verrassen. Gebeld om te kijken of het op voorraad was, direct geholpen en al een uur na m'n bestelling kreeg ik een verzendbevestiging. Volgende dag nichtje helemaal blij, dus ik ook blij :)
Up-date 31-05-2019:
Singel is binnen, en ziet er goed uit.
Verder wel goed e-mail contact gehad met Ruiterhart.nl, dus daar zeker geen klachten meer over.
Jammer is dat ik er zelf achterheen heb moeten gaan, maar de verdere afhandeling is zeker naar wens verlopen.
Up-date:
Na deze beoordeling heeft Ruiterhart.nl via e-mail contact met mij opgenomen. In afwachting van mijn bestelling zal ik deze review iets opwaarderen.
Ik heb een bestelling geplaatst op 10 mei en volgens jullie is de bestelling verzonden.
Ik heb tot op vandaag nog steeds niks ontvangen en probeer jullie al sinds vorige week te bereiken, maar dat lukt dus niet.
Het pakket is wel aangemeld al bij Post.nl, maar nog niet ontvangen daar dus ook.
Wanneer kan ik mijn pakket verwachten onderhand, of kan ik iemand bereiken van jullie.
Ref: B129203.040.927
Graag hoor ik spoedig van jullie.
Ingeborg Charmant
Bestelling wordt niet geleverd. Als je belt dan liegen ze dat het verzonden is. Je moet moeite doen je geld terug te krijgen. Slechte zaak.
Update op antwoord
Voor die acht dagen is er meerdere keren gebeld dat het echt op de post was. Het is nu, december, nog steeds onderweg blijkbaar. Als we niet hadden gezegd dat het nu terugbetaald diende te worden omdat we anders stappen ging3n ondernemen, vraag ik me af hoe jullie dit onder het kopje " service" zetten.

Reply from RuiterHart
Top winkel! Laagste prijs voor de broek die ik graag wilde hebben, en ik kon hem 3 dagen later al ophalen. Super blij mee.
Prijs is leuk. Maar het duurt erg lang voor er geleverd wordt.
Twee maal hier besteld.
Eerste keer werd ik na week gemaild dat een product niet meer leverbaar was. Er werd een alternatief geboden en 2 dagen later had ik inderdaad mijn pakket. Kan een keer gebeuren.
Tweede keer 3 producten besteld.
Na 2 weken nog niets gehoord/ontvangen. Bij navraag was er waarschijnlijk een product niet op voorraad. Er zou actie volgen. Na een week nog maar eens gemaild. Geen reactie. Na 3,5 week gemaild dat ik of de producten of deze week wilde, of dat ik de bestelling zou annuleren en ergens anders zou bestellen. Toen heb inderdaad een paar dagen later mijn spullen ontvangen.
Een maand wachten is erg vervelend. Helaas kon er geen excuses vanaf in de mail. De prijzen zijn wel leuk, en er wordt geleverd, dus als het totaal geen haast geboden is, is het verder een prima webshop.
Learn more about other kinds of reviews.