See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Rated 1 out of 5 stars

Besökte Sams på Emporia, Malmö för att köpa ett par jeans (ordinarie pris) till min tonåring. EFTER att köpet är genomfört upplyser tjejen i kassan om att man inte kan få pengarna tillbaka. Ber henne... See more

Rated 1 out of 5 stars

Elendig service. Efter at have brugt penge på bukser, T-shirts osv. Kommer tilbage da jeg gerne vil prøve bukserne hjemme. Bukserne passer dog fint, men passede ikke med det resterende tøj jeg ha... See more

1.6

2-star
1-star

Rated 2 out of 5 stars

Dårlig returservice

En stjerne for venlig betjening. En stjerne for lækkert tøj. Men så 3 manglende stjerner for dårligt forretningsprincip ved ikke at betale penge tilbage. Det er en unødvendig dårlig service da de har meget lækkert tøj. Det skal siges at kunden ER gjort opmærksom på forhånd, men desværre må jeg handle et andet sted næste gang.

April 7, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Havde handlet en del tøj og fik…

Havde handlet en del tøj og fik egentlig en god betjening i butikken. Desværre var der en enkelt bluse der ikke lige passede da jeg fik den prøvet derhjemme. Jeg ville derfor returnere den, men nej da. Sams giver ikke pengene retur!!!!!!
Forstår ikke lige det forretningskoncept.
Jeg kommer ikke til at handle der igen, hvilket jeg ellers nok ville have gjort da det jeg ellers købte passede fint og kommer nok også til at fraråde andre at handle der hvis tøjkøb kommer op i en samtale. Havde jeg ikke haft den oplevelse, så ville jeg have anbefalet
Sams til andre. Hvordan kan det være at man bevidst vælger at få negativ omtale?

March 6, 2026

Elendig forretning

Virkelig dårlig service i Kolding Storcenter..
Man får intet at vide omkring retur politik
Man kan IKKE få Sine penge retur når en vare ikke passer eller man ikke kan li’ det.🤬🤬
Handler aldrig mere i denne forretning - og ANBEFALER SLET IKKE 👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼

February 21, 2026

Elendig service i køge

Efter jeg fik en god service af lauge i Næstved
Hvor han ringer til køge butikken på strædet
For at høre om de har et par bukser på lager som de ikke havde i Næstved

Så vi kører hele vejen til køge hvor vi så for afhvide at de ikke har bukserne så begynder han at give lauge skylden. Men mig og min kammerat havde begge hørt lauge sige de rigtige par bukser

Så fejlen ligger i køge vi har brugt 150 kr på brændstof og 2 timers tid på at komme til køge og få en dårlig oplevelse og service btw vi ventede i 15 minutter på at få afhvide han ikke havde bukserne

December 27, 2025

Måske madforgiftning

Jeg var der inde og ejeren kaldte mig et dickhead og lavede sjov med min ordblinde ven.

I dag køber vi pizza med min skole og pizzaen har ikke nummer. Pizzaen smagte af pap, skinken var helt hård og var ligesom gummi.
Efter et par timer var der mange af os som fik rigtig ondt i maven. Flere af os fik rigtig tyndskid, måske madforgiftning.

Alt i alt var det bare en dårlig oplevelse og jeg vil ikke anbefale andre at spise der inde.

November 20, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Utnyttjar ungdomar med låga löner

Utnyttjar ungdomar med låga löner, inget ob och väldigt oprofessionella chefer/ägare. Följer inte svensk lag när det gäller anställning! Förstår inte hur Emporia kan stå bakom ett sådant oseriöst företag.

May 19, 2025

Dybt skuffet

Jeg bestilte mad over app’en. Konstant blev min levering udskudt, henvendte mig på chat og vi skulle find ud af det ved levering…, hvad ved jeg ikke, men da det var gået over en time sid n, de sagde første gang, de snart kom, ankom maden klod…😤 simpelthen dårlig kundeservice og skuffende mad oplevelse. Det er ikke sådan et sted, jeg bestiller mad igen.det er IKKE en aprilsnar.

April 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Snabb och hjälpsam kundservice

Jag fick problem med min första vara från SAMS och reklamerade den via deras Messenger-konto. Jag fick möjlighet att välja en ny vara eller få ett tillgodokvitto – helt krångelfritt.
En sak som kan förbättras är att inte ha endast 1–2 produkter i butiken som skiljer sig 100+ % i pris från de andra liknande produkter, då det högre priset inte motsvarar varans kvalitet. Men de flesta varor är väldigt billiga, och kundtjänsten var väldigt hjälpsam, så jag ger 5 stjärnor.

February 11, 2025

HOLD JER VÆK '!!!!!

1.Stjerne fordi man ikke kan give 0!

Købte et jakkesæt til min mand, til nytårsaften, da det hele skulle være lidt lækkert og elegant. Vi får en yderst imødekommende sælger, og vi køber et lækkert sæt TROR VI)

Min mand har sættet på i max 20minutter, og så falder knappen af vesten. Jeg gennemgår resten af sættets knapper m.m og konstatere her at en knap på blazeren også er ved at falde af.

Jeg tager op i butikken igen, torsdag da de åbner, og her bliver jeg endnu engang mødt af en imødekommende sælger (samme som solgte os sættet) her konstateres det samme, hvilket han også siger ikke er ok, med dette sæt. Han vil bestille en NY blazer og NY vest. Jeg går derfra glad og tilfreds med betjeningen.

Idag henter jeg så sættet, og nu er det pludselig kun blevet repareret, hvilket jeg selv havde kunne gøre. Jeg bliver sur, og siger til sælger at dette ikke var aftalen, og at han havde lovet NYT. Nu siger han så at dette havde han ikke sagt, det var kun måske det kunne være blevet byttet, ellers ville de reparer dette. Jeg havde tydeligt sagt jeg ikke ville have de skulle sy det da jeg selv kan dette.

Jeg spørger indtil kompensation, da dette ikke er efter aftalen, dette gør denne butikskæde IKKE.

Jeg konstatere så at knapperne er syet MEGET dårligt og at jeg nu selv alligevel skal sy knapperne ordenligt.

ALDRIG mere sætter jeg penge i produkter fra SAMS.
Vi havde ellers en hel familie der skal ud og have ens jakkesæt da vi både har konfirmation, store fødselsdage og bryllupper i familien her fra foråret. Nu skal vi ud og finde en anden butik der kan yde en SERVICE, og hvis uheldet skulle være ude, kunne håndtere reklamationer korrekt.

Jeg arbejder selv i detail, og gav vi denne service uden evt kompensation ved fejl og mangler så overlevede forretningen sgu ikke særlig længe!!!!!!

Bonnr: 4800 000004

January 8, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Sidste gang jeg handler i SAMS slg.

Sidste gang jeg handler i SAMS Slagelse

Jeg har desværre haft en skuffende oplevelse med et køb af et par sko fra Daniel De Prato, som er spidse sko. Jeg har kun brugt dem få gange, og de er allerede fuldstændig smadrede – en tydelig indikator på dårlig kvalitet. Tilmed købte jeg samtidig et jakkesæt til 3000 kr.

Jeg henvendte mig til en ung medarbejder i Vestsjællandscentret og håbede på forståelse for problemet med skoene, men blev mødt med et uforstående afslag. Selvom jeg ofte handler i SAMS Slagelse, blev jeg ikke mødt med nogen form for hjælp eller løsning. Medarbejderen nævnte, at han selv havde et par af skoene og anerkendte, at kvaliteten ikke var god, men han kunne ikke tilbyde nogen hjælp eller kompensation.

Det er en ærgerlig oplevelse, og jeg vil nu overveje at finde en anden tøjforretning at handle i fremover. Øv.

December 19, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Sætter aldrig mine ben i Sams

Sætter aldrig mine ben i Sams, Ros Torv igen. Tænk at opleve så flabet og dårlig service fra Victor bag kassen. Ville aflevere en vare tilbage, jeg mente at jeg kunne bruge min fortrydelsesret, men åbenbart ikke. Tror Sams er den eneste butik, der har valgt at gå direkte efter et fokus på ringe service. Jeg kan bestemt ikke anbefale deres ringe kvalitet af både produkter og personale.

October 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Service må være en ord de ikke kender…

Service må være en ord de ikke kender til!!!
Har lige købt et par shorts til 300,- og opdager at der er hul i. Går tilbage til butikken for at byttet varen til en andet par, men dette kan simpelhen ikke lade sig gøre da det er en reklamationssag. Hallo, jeg er kunden og har købt en varer som jeg ikke kan få. Har igennem 30 år købt tøj i sams Holbæk, da vi har sommerhus i nærheden, men dette her er sten sikkert sidste gang jeg køber noget her igen. Service er åbenbart kun noget kan finder i udlandet!!!!!

August 6, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Sætter aldrig mine ben i den butik…

Sætter aldrig mine ben i den butik igen, utrolig dårlig service i Sams i Svendborg
Min mand havde købt et jakkesæt til 1900kr.,da han prøvede det hjemme var det tydeligt at bukserne sad helt forkert på ham, så samme dag ned og aflevere sættet tilbage. Det kunne vi ikke!, man kan åbenbart ikke få pengene retur selvom man afleverer samme dag!,nå vi måtte så lede efter et andet sæt og fandt et til 1500kr. Tænker så at de 400 vi nu har betalt mere for sættet vi afleverer tilbage, får vi tilbage eller idet mindste et tilgodebevis på, det får vi heller ikke!!!og vi forstod aldrig forklaringen på hvorfor…det er da tyveri!!!

July 5, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service

Thor, en fantastisk dygtig, smilende ung mand, der har sans for kundebetjening - i SamS butik i Nykøbing Falster.
På trods af at han var alene i butikken(chefens beslutning), bevarede han overblikket, smilet og servicegenet og formåede at betjene kommende konfirmander der var på indkøb efter det helt rigtige til den store dag, samtidig med at betjene os andre kunder med et roligt overblik, smil og en sød bemærkning.
Håber chefen sætter pris på Thor

March 30, 2024

Havde jeg kunne give 0 stjerner

Havde jeg kunne give 0 stjerner, så havde de fået det. Købte en skjorte til min kæreste før jul. Var meget specifik om, at jeg ikke vidste om den passede, og nu kan jeg kun få et tilgodebevis. Det kan jeg så ikke bruge, da han ikke kan passe tøjet.
500 kr. ud af vinduet, og da jeg nævnte det, fik jeg besked om, at det stod på et lille skilt, og vi jo bare kunne købe underbukser og sokker 🤷‍♀️

January 26, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Sælger defekte varer som ikke kan refunderes

Købte en vinterjakke til min søn i butikken i Esbjerg. Vi får hjælp af den ene ekspedient der råder os til at spænde jakken ind forneden bed hjælp af den elastik der er, så sidder den bedre. Da vi forsøger kan elastikken ikke holdes inde, dvs. vi bliver misledt og står med en jakke der ikke lever op til hvad de lover. Vi går retur til butikken med det samme for at reklamere, de konstaterer bare at det er det samme på alle jakker, så det var der ikke noget at gøre ved. Kunne ikke få penge retur da det ikke er noget butikken gør, til trods for at de i bund og grund har solgt en defekt vare. Der handler vi bestemt ikke fremover

November 27, 2023

Is this your company?