Jeg har nu været patient her i ca. 5 år, og jeg har efterhånden mistet troen på at de kan hjælpe mig med noget. Hver gang jeg går til lægen her skal jeg stort set selv have diagnosticeret probleme... See more
See what reviewers are saying
Tvetydige svar, umulig tidsbestilling og en ren inkompetent oplevelse fra sekretæren. • svær diskusprolaps i nedre ryg - vi kan se på det om 1,5 måneder. • dokumenter der skal udfyldes til forsi... See more
Jeg har kun haft gode erfaringer med Sauer’s Plads-lægerne og -sygeplejerskerne. Der er hurtige lægetider, mulighed for videosamtale, og jeg føler mig godt hørt af alle, jeg har interageret med de... See more
Totalt usmageligt, bliver sendt ind til en uvidende praktikant der ikke var en dag over 20, som var så forvirret og ubrulig. At det kunne være lige meget at tage der hen. Det er sgu at p i s s e... See more
No history of asking for reviews
De gider åbenbart ikke tjene penge
De siger, at de åbenbart ikke må vaccinere andre end egne patienter. Dette er naturligvis løgn, da det er uden for sygesikringen og egenbetalt. Der er en forskel på ikke at måtte og ikke at ville.
Jeg har altid fået en ordentlig og god…
Jeg har altid fået en ordentlig og god behandling uanset. Jeg har altid følt mig tryg og hørt.
Umuligt at få en tid. Useriøs læge
Umuligt at få en tid eller blive taget seriøs af en meget arrogant receptionist. Det maksimale man kan få er en opfordring til at vente til efter kl 4 og ringe til vagtlægen.
Jeg har talt med flere der har haft…
Jeg har talt med flere der har haft svært ved at træffe disse læger. Man kan ikke få en tid og man kan ikke komme ind hvis man ikke har et sygesikringsbevis (fordi man har tabt det). Man kan heller ikke komme til at få en telefonsamtale med en læge.
Pas på
Men kan blive udsat for smitte af div sygdomme hos denne læge
Christa Blåsvær er så arrogant og virker ikke helt til have styr på det hun laver
Jeg skiftede til Lægerne ved Sauersplads, da jeg egentlig kun havde hørt godt om dem fra flere, da jeg flyttede fra Randers og ikke kunne få mine gamle læger tilbage, da de havde lukket for tilgang. Men jeg må nok sige at jeg er MEGET skuffet over dem. Især én og det er Christa Blåsvær. Hun evner simpelthen ikke sit embede. Jeg havde fået taget nogle tests, hvor hun i øvrigt ikke havde fået sat labels på inden jeg gik. Derudover tænker hun virkelig ikke før hun taler. Hun støtter sig til hjemmesider, hvor de ikke er helt op to date. Hun kan heller ikke helt forklare nogle problematikker, hvis hun bliver bedt om at redegøre for noget. Så kommer hun med en laaaang søforklaring om hvordan det er med tests at de kan være positive/negative. Hun mener desuden at man godt have nogle antistoffer i kroppen som kan udslag til den positive side UDEN at være det. Dette er dog undersøgt ved FLERE læger og det kan umuligt lade sig gøre. Hun bortforklarer simpelthen at der kan ske smitte ved dem, fordi de gør deres instrumenter rene hele tiden. Meeen de problemer og gener jeg havde for nyligt. Var der ikke før jeg havde fået lavet tjek, hvor hun brugte visse instrumenter. Samtidig glemmer hun at give vigtige oplysninger omkring diagnoser og når der bliver lavet tests. Samtidig koster det penge hvis man vil aktindsigt i sin journal. Det koster simpelthen 10 kr at få et print, fordi ens journal ikke tilgængelig andre steder end hos dem.