Igen en dejlig aften hos Schou's Torsdag den 30/9-21 havde vi (igen) inviteret vores gode venner til at spise sammen med os hos Schou's. Restauranten var godt fyldt. Vi bestilte 4 forskellige forret... See more
See what reviewers are saying
Vi har netop i weekenden holdt 90 -års fødselsdag i restauranten på Marielyst. Vi kontaktede dem, hvorefter vi aftalte et møde og kørte derned. Søren tog imod fødselaren og jeg og lavede en tår kaf... See more
Vi har altid været meget glade for at handle hos jer. Forleden købte vi en dybfrostret -hakkebøf med bløde løg. Til stor overraskelse viste bøfferne sig, at være ret så røde indeni. Det gør mig usikke... See more
Vi har igennem årene ofte spist wienerschnitzeler i restauranten, så da vi i lørdags skulle have 5x takeaway faldt valget på wienerschnitzel. Vi blev bestemt ikke skuffet, store schnitzler samt... See more
No history of asking for reviews
Tak for den lækreste julebuffet
Tak for den lækreste julebuffet, det smagte vidunderligt, man er ikke i tvivl om det er hjemmelavet 👍
Bedste bøffer i byen :P Det ved alle da!
Super god slagter og lækker take away
Super god slagter og lækker take away! bestemt et besøg værd
Sikke ringe smørrebrød fra Schous i
Sikke ringe smørrebrød fra Schous i dag.
De er rigtig gået i sparre mode. De kalder deres smørrebrød til kr. 32 for luxus, det ligner ganske almindelig smørrebrød og især deres fiskefilet. Aldrig mere Schous.
Har før i tiden købt smørrebrød hos Schous, hvor de var store og flotte og velsmagende. Mon ikke de skal tage sig sammen. Det er flere der laver smørrebrød i Marielyst.
Kan kun anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg giver uden tvivl ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til Schous. Vi havde inviteret familien til 🐣🌼påskefrokost hos Restaurant Slagter Schous. Den store buffet 🤩 Vi var alle enige om at ALT, var så lækkert og smagfuldt. Ud af 9 voksne sultne personer, var der ikke en eneste, som havde noget dårligt at sige. Bestemt ikke sidste gang, vi spiser frokostbuffet der. Det kan kun anbefales 👍🏼 Stort udvalg og til en meget fornuftig pris.
Man får virkelig meget for pengene. Vi er også MEGET glade og tilfredse for alt, man kan købe i slagter butikken, om det er kød, færdig retter eller smørrebrød, så er det bare super godt, og altid sød og smilende betjening ♥️ VI ER FAN
Godt udvalg og god service
Er kommet der gennem mange år. Altid god service og godt humør.
Lækkert smørrebrød og godt udvalg af kød - bestemt et besøg værd.
Godt og bredt udvalg ved buffeten
Godt og bredt udvalg ved buffeten, og altid venlig betjening!
Vi har igennem årene ofte spist…
Vi blev bestemt ikke skuffet, store schnitzler samt rigeligt med tilbehør til disse :o)
Vi fik 1½ schnitzel samt en del tilbehør tilbage, så om søndagen 'pelsede' vi schnitzlerne og finskar de små kartofler, fandt et løg samt nogle æg frem og lavede den lækreste gang biksemad til frokost om søndagen ;o)
Det er IKKE sidste gang vi køber takeaway hos Schous.
Pris og kvalitet hænger ikke sammen
Pris og kvalitet for deres buffet hænger på ingen måde sammen. I øvrigt mere eller mindre samme buffet gennem flere år - både til jul og påske. Ikke videre inspirerende.
Kan kun anbefale slagter Schous
Bestilte mad til14 Pers. Buffet nr 1 + ekstra tilkøb tærter.
Det var 1.Klasses mad, så lækkert, velsmagende, mørt, vissuelt smukt anrettet og rigeligt af det hele.
Alle roste maden og hvis jeg kunne gav jeg flere stjerner.
Da jeg hentede maden blev alle kasser blev båret ud i bilen,sikke en service.
Kan absolut anbefale slagter Schous mad ud af huset.
Nytårsmenu fra slagteren var bare i top
Denne anmeldelse gælder slagteren.
Jeg er bare "Blown away" - Vi havde bestilt 3 retters nytårsmenu, og vi fik os virkelig en god oplevelse. Lækker skaldyrsforret, super-mega-fantastisk-velsmagende-mørt kød med tilbehør, som bare var i orden. Desserten var også rigtig fin med forskellige små-retter. Schous fortjener hver eneste stjerne. Det bliver bestemt ikke sidste gang, vi bestiller nytårsmenu derfra.
God mad
Service i top, maden var klar til tiden og der var rigeligt og super at man kan Nice sin egen menu ud fra de 5 forskellige julemenuer
Vi havde bestilt færdigstegt and til…
Vi havde bestilt færdigstegt and til Mortens aften. Det var noget af det bedste and vi har fået. Dejligt med tilbehør og masser af and. Bestemt ikke sidste gang vi har bestilt dejlig veltillavet mad. Kæmpe ros til Schous personale.
Tusind Tak fra Lizzie og Jan
Vi bestilte en buffet
Vi bestilte en buffet, og alt var en super fin kvalitet. Kød og laksen nærmest smeltede på tungen. Det var 100 % i orden
Wauu sikke en stor og spændende butik
Wauu sikke en stor og spændende butik, med stort udvalg af kød, pålæg, smørrebrød og færdigretter. Og servicen var lige så fantastisk
Igen en dejlig aften hos Schou's
Igen en dejlig aften hos Schou's
Vi bestilte 4 forskellige forretter og 4 forskellige hovedretter. Den søde og kompetente betjening tog venligt imod vores bestillinger, og maden kom hurtigt - og var, som altid, meget lækker og velsmagende! Stor ros til køkken og betjening!
En stjerne og kun fordi mindre ikke er…
En stjerne og kun fordi mindre ikke er muligt.
Besøgte restauranten 8 august, en søndag hvor deres berømte Wienersnitsel er retten alle bestiller, også jeg.
Personalet ganske unge tjenere eller fritidsarbejdere som var uden den fornødne faglighed, så ud som om de egentligt gad.
Vi kommer ind af døren og afventer en kontakt, men ikke et blik eller lige et øjeblik så er vi der. Dårlig start.
Vi får anvist et bord og bestiller 2 stk Wienersnitsler, det var sidste gang vi går det. Venter 35 min som jeg syntes er acceptabelt, det tager jo tid at lave god mad.
Vi får serveret en lun tallerken med en stor Wiener med dreng, under denne ligger iskolde kartofler som skulle have været brasede og en skysovs lavet af bouillon godt med jævning efter 10 min kunne sovseskeen stå alene. Forfærdelig oplevelse.
Kære Schou tag fat i personalet gi dem en instruktion i kundepleje, lær jeres kok at lave mad.
Snart er alle restauranter i Marielyst under lavmålet, skidt for byen og skidt for jer.
Det er ikke alle jeres kunder der bare er der i 8 dage.
vh Hans Jensen
Thai mad
Bestilte thai mad og fik en portion der ikke smagte af noget som helst. Maden blev returneret til køkkenet og beskeden var at kokkeeleven havde glemt at komme smag i. En ny portion kom ind, det smagte forsat ikke af thai mad og det var ikke muligt at få chilisauce eller andet. Personalet spurgte om det var bedre - nej det var det ikke - vi fik lov at betale fuld pris !!
Super service - lækkert veltilberedt mad. Kan KLART anbefales .
Kan jo ikke give 0 stjerner
Kan jo ikke give 0 stjerner. Kom en søndag kl 14:05 og ville have frokost. Spurgte i baren om vi bare kunne sætte is. To kvindelige tjenere kikkede på hinanden 4-5 sekunder og sagde så at køkkenet var lukket !!! På flere skilte stod der ellers der var frokost 12-15:30 !!! Latterligt sted.