Servistore AB - Bergshammar Reviews 12

TrustScore 4 out of 5

4.0

Fridas Väg 21, 611 50 Nyköping, Södermanland, SE

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jätte lätt och smidigt att hyra förrådet, och att få tillgång omedelbart. Det är rent och fräscht i lokalen.

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Det mesta är bra. Mindre bra att rampen in i byggnaden inte sitter framför dörren. När man kör upp på rampen som den är nu är det tajt att svänga på den lilla plattformen.

Company details

1. Storage Facility
  2. Self-Storage Facility
  3. Warehouse

Written by the company

Servistore erbjuder smarta och säkra förråd för privat och företag. Företaget grundades i Linköping 2006 och är idag verksamt på 16 orter fördelat +25 fastigheter och en samlad yta av ca +50 000kvm. Servistore erbjuder en helt digital lösning för att boka, betala och tillträda sitt förråd. Tjänsten är tillgängligt dygnet runt på samtliga orter och anläggningar. Driften är central för support, teknik och försäljning i Linköping där vi kan erbjuda kunden väldigt hög service sju dagar i veckan

Contact info

1-star

Replied to 91% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Jätte lätt och smidigt att hyra…

January 19, 2026

Reply from Servistore AB - Bergshammar

Tack för ditt fina omdöme, kul att du är nöjd. Ha en fin dag!

Smidigt att boka

Smidigt att boka, fräscha lokaler och bra att det finns vagnar.

December 20, 2025

Reply from Servistore AB - Bergshammar

Tack för ditt fina omdöme, det uppskattar vi. Ha en fin dag!

Enkelt

Tydliga instruktioner hur man hämtar nyckel. Rent och snyggt .

December 18, 2025

Reply from Servistore AB - Bergshammar

Tack för ditt fina omdöme, det uppskattar vi. Ha en fin dag!

Ordning och reda

Ordning och reda. Lätt att checka in och komma igång. Välskött helt enkelt.

October 4, 2025

Reply from Servistore AB - Bergshammar

Tack för ditt fina omdöme, det uppskattar vi, ha en fin dag!

Rated 4 out of 5 stars

Att hitta plats som man kan hyra och…

Att hitta plats som man kan hyra och man lar sig digitala saker.
Ni svarar snabb telefon och bra kommunikation just nu.

August 25, 2025

Reply from Servistore AB - Bergshammar

Tack för ditt fina omdöme och feedback, ha en bra dag!

Det mesta är bra

Det mesta är bra.

April 25, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Dåligt att man gör två…

Dåligt att man gör två kreditupplysningar. Första gången gjorde jag ingen bokning tittade bara. Andra gången bokade jag och betalade.
Måste man göra en kreditupplysning när man hyr ett förråd för 680kr/mån??
Dåligt upplyst utanför entrén när man lastar ur

February 25, 2025

felaktig ramp ?

All har gått väldigt smidigt, både på nätet och vi kontakt med er. Men en liten åtgärd som jag tror behöver åtgärdas, är att rampen vid ytter dörren bör flyttas så den kommer framför dörren ( är nu placerad vid sidan om dörren )

February 24, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look