Silkeborgmotorco Reviews 59

TrustScore 3.5 out of 5

3.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

God kommukation via mail, og nem og hurtig handel online, de klarede alt "papir" arbejdet, så jeg skulle bare læne mig tilbage og vente på de kom med min nye bil, en super go service. Havde brugt 3... See more

Rated 1 out of 5 stars

Nu har jeg købt bil derovre (Passat 3c) den har fået skiftet motor pågrund af et motorophæng som ikke var spændt knækkede to motorkonsoler. Efterfølgende har den tabt to trækaksler på grund af mangl... See more

Rated 5 out of 5 stars

Informativ, effektiv, vennlig og imøtekommende service vil jeg si summerer min erfaring av kjøp av Alfa Romeo Mito hos Henrik ved Silkeborg Motor. Dette er mitt første kjøp av brukt bil og jeg ønsket... See more

Rated 4 out of 5 stars

Købte en brugt Jeep hos Silkeborg Motor Co. Bilen havde ved levering 3-4 mindre fejl, som uden diskussion hurtigt blev udbedret under reklamation af forhandler. Så jeg har kun haft positive oplevelser... See more

1. Car Dealer

Information provided by various external sources

Silkeborg Motor Co.

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 5 out of 5 stars

Super service og hurtig levering

Jeg var forbi Silkeborg motor co og fik en snak med hr jensen da jeg skulle bruge en ny bil.. vi snakkede buget og mine ønsker.... og han mente at det bedste valg ville være en skoda Octavia..... han havde ikke en diesel på lager med det samme med han ville hurtigt få en hjem... så der gik 2 dage så ringede hr jensen og sagde at nu havde han fundet bilen til mig,jeg kørte over til Silkeborg motor co og kiggede på bilen...hold da op den var flot og alt hva han havde sagt om bilen passede.....så super super service og mange tak for handlen

September 25, 2015

HOLD JER LANGT VÆK!!!!

Vi købte i nov. 2014 en golf af Silkeborg Motor & co, 3 dage efter kører vi på motorvej for første gang og kunne straks mærke, at bilen "hakkede" i det.
Vi skyndte os naturlig at skrive en mail med bekymringen, og vi blev bedt om at komme med bilen, hvorefter de ikke engang tjekker bilen, kommer blot rense væske i bilens benzin tank.
Som forventet hjælper det ikke og vi skal nærmest kræve at den skal forbi en mekaniker til ordentligt tjek.
De har bilen flere gange, og hvor gang skal vi selv sende bilen til mekaniker for at tjekke om problemet er afhjulpet, hver gang samme svar, bilen fejler stadig noget. Selvom sælger mener den intet fejler!!

Efter yderligere mekaniker besøg og da tonen fra sælger Bjarne Bøgh og ejer Henrik bliver decideret ubehageligt, ved vi godt at vi har købt katten i sækken og kræver derfor handlen gå tilbage.
Bilen fejler altså stadig det samme, og de har haft alle muligheder for at afhjælpe problemet. Dette vil de overhovedet ikke være med til, de mener bestemt ikke bilen fejler noget, selvom vi kan bevise det ud fra tests fra vores egen mekaniker.

Efter endnu flere mekaniker besøg får vi nok! Denne bil bliver aldrig lavet og vi ønsker ikke bilen!!
Vi går derfor til ankenævn for biler og opretter en klage imod dem.
d. 14/8 - vinder vi sagen hos ankenævn for biler og bilen er nu afleveret tilbage, som afgørelsen lød fra ankenævnet.

Så hold jer langt væk!!, ligeså snart i er kørt over kantstenen med jeres købte bil stopper alt service og den gode tone.
Vi er ALDRIG blevet talt så grimt til at nogle der skulle forestille at drive en virksomhed.
Vi henvender os 3 dage efter vi har købt og hentet bilen og de får alle muligheder for at lave bilen, men det vælger de IKKE at gøre.
De stiller sig fuldstændig på bagben, selvom det er simple regler i købeloven de ikke overholder. De kunne have afsluttet denne sag for MANGE måneder siden, men vælger i stedet at trække den i langdrag.

September 21, 2015

Tilfredsstillende

Vi købte en Renault Megane 1,6 Grandtourer ved Silkeborg Motor Co.

Sælger gjorde den klar efter et opkald omkring bilens tilstand. Sælger Bjarne oplyste om 2 forbehold; højre trækaksel skulle skiftes og bilens dørlåse skulle skiftes. Disse ting uden beregning.

Der skulle desuden også skiftes olie og filtre. Der er blev skiftet olie og filter, men der blev ikke givet et stempel i servicebogen.

Bilen manglede nakkestøtter på 2. sæderække. Efter 3 uger modtog vi dem med posten. Dette til trods for at det ikke var et forbehold, som stod nævnt i slutseddlen. Vi kom først i tanke om det på turen hjem fra prøveturen, og efter en hurtig opringning med Bjarne var problemet løst.

Bilen blev også leveret uden ekstra nøgle. Bjarne ville give en ny uden beregning, vi skulle blot selv bestille den efter vi havde modtaget reg. attesten. Vi bestilte en ny nøgle ved vores lokale Renault forhandler, men han var modvillig mod at sende regningen til Silkeborg. En kort opringning til Bjarne og sagen var løst og regningen kunne sendes til Silkeborg.

Da bilen skulle leveres var den ikke klar, da der var en ABS føler, som var gået i stykker inden den skulle synes. Silkeborg Motor Co. lavede den uden beregning og tilbød et mindre kontant beløb til en frokost i byen for ulejligheden eller at sende bilen med transportvogn til direkte levering ved adresse.

Bilen blev leveret med beskeden om at bremserne kunne hyle de første par kilometer. Hyletonen blev dog ved og efter en uges tid blev det for meget. En opringning til Silkeborg, denne gang med ejeren Henrik. Henrik sendte os direkte til nærmeste Super Dæk Service for at få en vurdering på opgaven og prisen. Fra opringning til bilen stod klar med nye bremser gik der 2,5 time, uden beregning.

Alt i alt synes jeg det har været en tilfredsstillende handel. Der har været nogle forsinkelser hist og her.

Det eneste jeg umiddelbart kan sætte en finger på er

- Bilen blev ikke leveret med en flaske rødvin på bagsædet (som lovet)
- Bilens brændstofalarm gik i gang ved levering og måtte snige mig afsted mod en tankstation
- Til trods for at have betalt for klargøring trængte bilen i den grad til en vask

August 15, 2015

Fantastisk oplevelse!

Mig og min kæreste fik byttet vores Citroen C2, til en nyere Opel Corsa. Og for vores synspunkt fik vi lavet en rigtig god pris.
Vi stødte desværre ind i en masse problemer, med bla. nøgle, selealarm, egr-ventil. Og det var vi rigtig trætte af, nu når vi havde skiftet bil, da vi ikke gad og køre i "gamle" biler længere.
Men Henrik og Bjarne fra Silkeborg Motor co. hjalp os bedst muligt igennem problemerne. Og det fulgte de helt til dørs!
Så nu har vi en bil som vi er rigtig glade for, og det er udelukkende pga. af den gode service, som vi har fået!

August 6, 2015
Rated 1 out of 5 stars

DU BLIVER I DEN GRAD SNYDT, HVIS DU HANDLER HOS SILKEBORG MOTOR CO.

DU BLIVER I DEN GRAD SNYDT VED SILKEBORG MOTOR CO. DU TROR DU EJER EN BIL, MEN DET ER ET SMINKET LIG.

29. maj 2014: Opsøger jeg forhandler Henrik Rask Jensen – Silkeborg Motor Co. En yderst arrogant sælger, der kontinuerligt taler i mobil telefon under mit besøg. Min intuition siger mig, at jeg skal skynde mig væk fra forretningen, men jeg kan umiddelbart godt lide den lille Peugeot 206, 1.6 CC 16V i udstillingen og prisen var 103.000,-

Vi nærmer os en handel, hvis der kan påsættes anhængertræk og gives nye dæk, idet bilens dæk, var slidt helt ned. Forhandler undskylder det med, at dækkene kun er på fordi… at bilen står i butikken. Jeg får løfte om, at bilen kan afhentes klargjort, synet, rengjort og m.m. inden for en uge, hvis vi afslutter handlen.

Jeg har kun 33.000,- på mig og kan ikke hente penge i banken fordi, at banken har lukket. H. R. J. overtaler mig til, at jeg kan få et fordelagtigt lån hos dem for x antal kr. i rente. Jeg fortæller… at det er jeg IKKE interesseret i og Thomas (min ven) påpeger, at det kan Sanne (undertegnede) IKKE overskue, da hun får knopper af at betale for noget, der er meningsløst, men at vi i stedet gerne vil betale kontant og vente på, at jeg kan hente pengene i min bank.

Sælgeren opfører sig ubehageligt. Ignorerer os og fortsætter med at tale i mobil telefon eller går ud af døren flere gange. Vi burde være gået, men H. R. J. kommer retur og overbeviser os om, at der er mange fordele i, at hjemtage en finansierings ordning. Ligeledes fortæller H. R. J. os flere gange, at bilen KUN har haft én ejer. En ældre kvinde fra Thisted. H. R. J. foreslår en prøvetur. Jeg lader mig desværre overbevise, da jeg ikke ved bedre og er lidt hip på, at taget kan ryge ned i bagagerummet.

Den første uge går jeg og glæder mig til, at jeg skal ned og hente min "nye" brugte bil, men det skal snart vise sig, at der er problemer med bagbroen under bilen.

Juni: Sælger ringer og fortæller, at de har fået et forkert anhængertræk hjem og at bilen skal igennem syn for 2. gang.

12. juni 2014:
14 dage efter betaling og betaling af forsikring, vægt m.m. Får jeg endelig udleveret bilen. H.R. J. kommer viftende med en registrerings attest fra tidligere ejer og siger ”Se her Sanne, der kan du selv se, at bilen kun har haft én ejer”. Jeg får udleveret en servicebog og kører hjem. Da jeg holder i min carport ser jeg, at bilen har været brudt op i begge sider, samt gjort forsøg derpå. Døren i højre side, kan IKKE lukkes, men vi skal til begravelse i Odense og vi kan derfor ikke nå, at køre retur til forhandler.

Samme dag modtager jeg et brev fra finansieringsselskabet, at jeg pludselig skal betale forhandler ca. 7.000,- for at forhandle kontrakten igennem og 14.000,- til finansieringsselskabet. Endvidere skal jeg betale renter, så bilens pris løber op i ca. 36.000,- ekstra (foruden de 103.000,-) Jeg griber telefonen, ringer og skælder ud over, at jeg ALDRIG har villet ha et lån og slet IKKE, hvis jeg havde vidst, at bilen ville blive fordyret med ca. 36.000,- Det ligger helt udenfor min termologiske verden.

I og med, at jeg endelig har fået servicebogen, kontakter jeg den sidste ejer før mig. Jeg får at vide, at mindst 3 – 5 personer har ejet bilen og IKKE kun én ældre kvinde fra Thisted. H. R. J. påpeger i retten, at han IKKE vidste noget, men det fortæller den tidligere ejer, at det blev udtrykkeligt fortalt. Den tidligere ejer fortalte også… at jeg havde givet dobbelt så meget for bilen som den var værd. Dette bekræftes ved begravelsen i Odense, hvor en kvinde... netop har købt en bil magen til min og kun betalt omkring 40-50.000,- for næsten samme km. antal.

13. juni 2014:
Det konstateres af en elektriker at ledninger er defekte, skruer er løse, taget kan ikke gå på plads.

16. juni 2014:
Thomas kører til forhandleren Henrik Rask Jensen og fortæller om bilens problemer, både med den opbrudte lås, at døren i passager siden ikke kan lukkes, de løse ledninger, der har indflydelse på displayet m.m.. H. R. J. udviser stor arrogance, bliver vred, da Thomas spørger til, om vi kan forvente flere problemer.

27. juni 2014:
Vi forsøger gentagen kontakt med forhandler, der lover at ringe retur, men gør det aldrig. Jeg sender derfor min klage videre til ”ANKENÆVNET FOR BILER”. Forhandleren fortæller her... at han aldrig har kunnet få kontakt til mig.

23. juli 2014:
Kontakter forhandleren over sms og fortæller at starteren muligvis er røget. Forhandleren svarer blot øv og at jeg skal kontakte Silkeborg Dæk Service. Det er ikke muligt for mig at få bragt bilen til Dæk service, da jeg ikke kan gå så langt og må derfor afvente nogle dage på, at én kan køre med og hjemtage mig.

Da jeg indleverer bilen til Silkeborg Dæk service, kan de ikke lave den før om ca. 5 dage, men fortæller… at jeg blot kan lade den stå.

1.august 2014:
Afhenter jeg bilen og laver samtidigt en båndet optagelse af, hvad mekanikeren fortæller. Bl.a. at bagbroen er i stykker, men at de har fået besked om, IKKE at måtte udbedre fejl. Ligeledes fortæller mekanikeren mig, at H. R. J. nærmest har stået og grinet ved, at det var nemt at sælge Peugeoten til to ukyndige bilkøbere og tilmed havde solgt to biler af samme slagt, med fejl, men også at han godt vidste, at der var noget galt med bilerne. Optagelsen varer ca. 22 min. og der henvises til flere fejl. Bl.a. kan mekanikeren IKKE forstå, hvad der er galt med bilen, men tilbyder at køre og bringe mig, hvis jeg går i stå ude på landevejen.

6. august 2014:
Springer min akillessene og jeg kan IKKE køre bil. Endnu mindre da det bliver vinter, da der er tilbagevendende fejl på bilen. Jeg kører derfor IKKE i bilen som H. R. J. påstår til Ankestyrelsen for biler.

8. Sept. 2014:
Sagen fortsætter til ”GRATIS RETSHJÆLP”.

18. Feb. 2015:
Min store bil går i stykker og jeg er tvunget til, at anvende Peugeoten. For første gang siden august 2014. Det skal vise sig, at blive til fordel for sælger. I og med, at sagen har trukket ud i næsten et år, fordi ANKESTYRRELSEN FOR BILER og den GRATIS RETSHJÆLP ikke er kompetente til at føre sager, da personalet hovedsageligt består af frivillige jura studerende, så har bilen tabt meget i værdi og sælger har stort set vundet sagen, men pålægges at betale 4.000,- for døren som har været brudt op.

H. R. J. har indgivet klage over, at blive pålagt at betale 4.000,-

12. marts 2015:
Skal jeg for første gang anvende mit anhængertræk. Jeg har lejet en lille trailer og skal KUN flytte et tørrestativ, en pose med haveaffald og en cykel. Bagbroen er gået i stykker og udstødningen hænger. Der er hul hele vejen igennem i bagagerummet og der er INTET reservehjul.

10. maj 2015:
Er jeg "strandet" i Nørre Nebel. Min bil kan IKKE køre mere, for det der viste sig at være galt med bilen, da den indgik til mekanikeren i juli 2014, hvor mekanikeren IKKE måtte lave den, er en sprunget cylinder. Jeg har IKKE vidst, hvad der var galt med bilen, men har i den tid, jeg har anvendt bilen, bemærket at den løb tør for strøm, ikke kunne starte eller havde problemer ved kobling skift. Stempler, motor og cylinder er ødelagt.

May 10, 2015
Silkeborgmotorco logo

Reply from Silkeborgmotorco

Hej.
Som det så rigtig er oplyst vandt vi sagen i Ankestyrelsen.

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig behandling.. Mærkelig mentalitet .. Pas på!

Da jeg skulle købe ny bil, valgte jeg Silkeborgmotorco da de lige havde den model jeg var på udkig efter. Jeg havde allerede en bil ved min henvendelse, derfor skulle vi finde ud af en byttehandel hvor de fik penge oven i - da jeg var på udkig efter en væsentlig nyere bil. Sælgeren prøver en tur i min gamle bil og opgiver en pris, som vi efterfølgende bliver enige om.

Da vi skal til at udfylde papirene, spørger han om jeg kunne være interesseret i deres finansiering. Jeg ville ikke udelukke noget, uden at have hørt lidt om den. Derfor siger jeg til ham;
"Jeg har styr på alt det finansielle hjemme fra, men jeg vil rigtig gerne hører hvad du kan tilbyde mig - måske bliver jeg overrasket ".

Efter gennemgangen vurderer jeg at det nok ikke er noget for mig. Da jeg synes det var utrolig svært at gennemskue, derfor sagde jeg;
"Mange tak for præsentationen og din tid. Det ser rigtig godt ud, men jeg har det bedst med at holde det hele samlet i min egen bank."

Dette acceptere sælgeren ikke, bliver direkte sur på mig og siger:
"Jeg synes egentlig ikke det er ok at du afviser, når jeg sidder her og prøver at give dig en god aftale! Hvis ikke du vil have dit bilkøb igennem Santander bank, kan du heller ikke få fuld pris for din gamle bil. Det er faktisk slet ikke sikkert jeg er interesseret så".

Selvom jeg havde sagt nej tak til ALT fra Santander, forsøgte han alligevel at sætte min restgæld i min gamle bil hos Santander i håb jeg ikke så det.
Igennem hele forløbet følte jeg mig presset til at tage denne finansiering - selvom jeg på en rigtig pæn måde, havde sagt nej tak.

Da jeg opdagede dette, spurgte jeg ham hvad der lige skete. Her reagerede med kommentaren: " Nå, du vil ikke have det? Så skriver vi bare lige en ny aftale ud! "

Dette er fuldstændig uacceptabelt, da vi allerede var blevet enige om en pris på min bil. Derfor fortalte jeg ham selvfølgelig at det var en ret atypisk måde at drive forretning på osv osv..

På trods af min dårlige mavefornemmelse, valgte jeg alligevel at købe bilen. Jeg spurgte om der ikke fulgte måtter med til bilen, da den ikke var udstyret med nogle.
Her svarer han: "Nej, det måtte jeg selv sørge for!".
Jeg åbner bagagerummet og finder måtter til hele bilen ...

Da jeg spurgte ham om bilen var klargjort, sagde han bare " Jaja! Alle vores biler er klargjort! ".
Det har efterfølgende vist sig at den IKKE har været klargjort eller fået lavet service, siden den sidste ejer gjorde det.

Efterfølgende henvendelser på bilen er heller ikke blevet taget godt i mod. Med andre ord, nægter de at tage ansvar for egne kunder og sender dem hellere videre hvis mulighededen er der.

Pas på med at købe bil her ..

March 23, 2015
Rated 3 out of 5 stars

God behandling.

Købte en Peugeot 807 årg 2007 i dec. Alle punkter i FDM rapport samt en del mere blev lavet. Dog gik det lidt lang tid med reperationerne, men absolut ingen problemer med at få det lavet.

February 24, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Silkeborg Moter Co bekræfter alle de fordomme, jeg har hørt om brugtvognsforhandlere - og et par stykker blev endda føjet til listen!

Er forbavset over at læse flere positive anmeldelser herinde! For som flere andre oplevede jeg i forbindelse med køb - og især i efterkøbsfasen - en utrolig arrogant og nedladende attitude fra både indehaver og sælger.
Da jeg hurtigt efter overtagelsen fandt en alvorlig fejl på bilen, stod de dårlige undskyldninger, forklaringer og ubrugelige forslag pludselig i tæt kø.
Det viste sig, at bilen havde et alt for højt olieforbrug, hvilket jeg straks påpegede til Silkeborg Motor Co. Men på trods af kommentarer som "den skal bruge meget olie", og "prøv med additiver" insisterede jeg på, at sagen skulle undersøges. Selvom jeg bor i Århus og har en autoriseret Skoda forhandler indenfor en afstand af 1km, så krævede indehaveren, at bilen skulle undersøges hos Bilernes Hus ved siden at af S.M.Co, for " det var sikkert bare et olieskift, der skulle til..." og det havde de special pris på. Det viste sig, at bilen skulle have nye stempler, hvilket resulterede i samlet set 3 ture til Silkeborg, i alt ca 12 timer i Bilernes Hus' venterum og bilen på værksted i over en uge - samlet set beløb det sig til 40-50.000kr. Heldigvis for Silkeborg Motor Co, så var der stadig fabriksgaranti på bilen, og det var derfor Skoda importøren, der stod med den samlede regning. Det med garantien havde S.M.Co ikke engang givet sig tid til at undersøge, før de begyndte at lade de dårlige undskyldninger og nedladende kommentarer hagle ned over mig. Det vil jeg dog opfordre S.M.Co til at gøre en anden gang, da det i mine øjne vil virke som god service, at opfordre til at skynde sig at køre bilen på værksted, og få det lavet af importøren, inden garantien udløber.

Det skal nævnes, at jeg fik lov at låne en lånebil i den uge bilen blev skilt ad, dog først EFTER at jeg selv kraftigt havde opfordret dem til at genopveje situationen, og de problemer de havde sat mig i, ved at beordre mig på værksted i Silkeborg.
S.M.Co kan sagtens have været i god tro, da de solgte mig bilen. Men i mine øjne er det efter kontrakten er underskrevet, at de gode forhandlere skiller sig ud fra de dårlige. På et tidspunkt hvor jeg havde ringet S.M.Co op, fik jeg at vide, at jeg lige måtte vente, for "han sad lige med en kunde..." JEG ER DA OGSÅ EN KUNDE!?! Endda en kunde der HAR købt noget hos dig!? Og tidligere kunder, er som bekendt dem, der er nemmest at lokke tilbage i butikken - hvis man vel at mærke har givet dem en god behandling fra starten...!

Jeg har aldrig oplevet lignende arrogance og hele situationen har bevirket, at jeg aldrig mere vil handle hos S.M.Co. Og det kan sagtens være at andre ikke opfatter dem jeg mødte hos S.M.Co som nedladende, da det jo afgøres af mavefornemmelse og forskel mellem mennesker, men jeg kan ikke engang anbefale folk, at overveje at købe bil hos S.M.Co. Indehaveren kunne selv fortælle, at der i Silkeborg er over 50 forhandlere, så hvorfor bruge sin tid og penge på arrogance, nedladende attitude, samt dårlige forklaringer og undskyldninger? Og nåh ja, fik jeg nævnt at bilen ikke var klar, da jeg kom for at hente den som aftalt? Og at de endda havde haft en måned til det?
Tak nej - aldrig igen.

PS: Bilernes Hus' værksted fungerede rigtig godt! Meget søde og hjælpsomme folk med højt informations og service niveau. Der vil jeg overveje at handle bil næste gang.

November 24, 2014

ALDRIG igen!

Jeg har aldrig i mit liv fået så dårlig service, mit bedste råd må være: HOLD JER DERFRA.

Vi købte en bil ved Silkeborgmotorco for et år siden, vi fik at vide, at vi havde et halvt år til at reklamere, hvis den fejlede noget. Det viste sig, at vi også havde et halvt år tilbage af garantien ved Hyundai. Så da et af vores familiemedlemmer fandt rust ved samtlige håndtag på bilen (vi er helt nye i bilfaget, og havde ikke set det, vi havde dog spurgt sælger om der var rust eller andet, hvortil han svarede nej) kørte vi til Brd. Elbroe i Aarhus, hvor vi bor, og de lavede det på garantien. Derudover lyste motorlampen kun tre dage efter, at vi havde købt bilen, vi ringede til sælger og han bad os tage til en autoriseret forhandler (som kunne skifte et filter i udstødningen på garantien). Da vi købte bilen købte vi et reservedæk, et træk og to sommerdæk ved siden af. Da vi kom hjem til vores forældre viste det sig, at vi ikke havde fået en dunkraft med til reservedækket, selvom vi var blevet lovet det, så vi måtte igen kontakte sælger, og han kom og afleverede det efter tre uger tid.

Siden garantien udløb efter det halve år, har vi både fået lavet varmeanlæg, air contion og lidt andet. Det har kostet os 11.000-12.000 på et halvt år.

Men selve grunden til at jeg synes, at I skal holde jer derfra kommer nu. Da vi skiftede til vinterdæk for et par uger siden, var karkassen gået i det ene dæk (et af de nye sommerdæk, som max er blevet brugt i et halvt år), vi undrer os og er trætte af IGEN at skulle bruge penge på bilen. Jeg skriver en mail til Silkeborgmotorco for at høre om der eventuelt kunne være en reklamations mulighed, de svarer dog ikke på mailen. Jeg sender endnu en mail, som de heller ikke svarer på. Så jeg ringer op. Samtalen resulterer i, at manden som jeg taler med beskylder mig for at lyve og smækker røret på. Han beskylder os for at have påkørt noget, da karkassen ellers ikke kan være gået i stykker.

Jeg forklarer ham, at jeg blot ville høre om der var reklamation (da der jo ofte er to år på ting man køber i Danmark), han hidser sig op og siger, at der selvfølgelig ikke er reklamation, jeg bliver ked af det og forklare ham, at vi har brugt utrolig mange penge på bilen, og at vi simpelthen er så trætte af, at vi har købt den.
Han siger, at 12.000 ikke er meget for en brugt bil på et halvt år, og at det er hvad man kan forvente, hvorpå jeg tænker, hvis det er, hvad man forvente ved dem, så lad for Guds skyld være med at købe jeres brugte bil ved Silkeborgmotorogco, da jeg kender mange, som har købt vil andre steder, hvor det ikke har kostet dem tilnærmelsesvis så meget.

Derudover ender den vrede mand med at smide røret på efter, at han har beskyldt mig for at lyve - det er bestemt ikke god service i min optik.

Vi brugte lidt over 80.000 kr på en ny bil for et år siden, og det føles som om, at vi er blevet taget noget så grueligt ved næsten - mit bedste råd må være, køb hellere en bil et ordentligt sted (eksempelvis Bilernes hus) betal lidt mere, men modtage MEGET bedre service, så er chancen for at blive snydt også mindre.

November 18, 2014

Top service

Købte en VW Passat fra 2007. Vi ordnede papirerne om fredagen. Allerede onsdag kunne bilen afhentes. Top service og et god tone. Bilen havde få ting som skulle laves. Det var ingen problem. De tog det med et smil, og bilen køre stadig som en ny :)

October 26, 2014

Helt reel autoforhandler!

Købte bil hos Silkeborg Motor Co i juni 2014. Jeg fik mere end forventet for min gamle kassevogn og er ovenud tilfreds med min Peugeot 206, som jeg handlede mig til - en rigtig god bil til en meget fornuftig pris. Der var et par småfejl ved bilen, som jeg har fået udbedret uden beregning. Fik også en lånebil uden beregning, medens småfejlene blev udbedret. Så Jeg har helt igennem fået en flot behandling og kan kun sige gode ord om Bjarne Bøgh, som jeg handlede med. Man følte sig strakt tilpas, fra første øjeblik man satte foden indenfor døren, så det er absolut ikke sidste gang, jeg har handlet bil hos Silkeborg Motor Co. Jeg vil klart anbefale firmaet til familie, venner og personer som læser denne anmeldelse ;-) "Thumbs up"

August 28, 2014

fair og god behandling

Jeg købte en Renault Grand Scenic II hos Silkeborg Motor Co for et par måneder siden. Sælger (ejeren af SMC) fortæller blandt andet, at bilen er med kædetræk, da den er en 2.0 benzin og dermed Renaults egen motor, "Dejligt" tænkte jeg, da jeg så slipper for at skulle skifte tandrem hver 5. år. Der var lidt småting, der skulle laves, og det forhandlede vi os frem til. da jeg kiggede i servicebogen så jeg, at der var blevet skiftet tandrem i 2010, og da begge dele ikke kan være rigtigt, kontaktede jeg mit lokale Renault-værksted, som fortalte mig, at den altså er med tandrem og ikke kædetræk.

Det var jeg naturligvis træt af, og da jeg alligevel skulle til SMC for at få smurt de bagerste sikkerhedsseler (noget der var aftalt skulle være gjort inden levering, men jeg synes ikke de kørte godt nok), forelagde jeg sælger problemet, og han svarede (forkortet udgave, men meningen er god nok): "Det beklager jeg. Jeg kan ikke huske, at jeg har sagt det, men hvis jeg har lavet en fejl, så står jeg ved det, og så skifter vi naturligvis tandremmen for dig, når der er gået 5 år siden sidste skift, og det på vores regning". Og så tog han en kopi af servicebogen og skrev "Tandrem skiftes omkring 10.10.15 på SMC's regning", smed et stempel og en underskrift og gav mig kopien.

Det synes jeg er fin stil!

August 10, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Særdeles god og venlig service

Vi købte for nyligt en Ford Focus fra 2010 hos motor co. Vi oplevede en rigtig god service både under og efter købet. Bjarne Bøgh var super flink at tale med, god at forhandle med, og holdt de aftaler vi lavede.
Efter købet fortrød vi, at vi ikke havde fået lavet en FDM biltest for at være mere sikre på at bilen var ok. Vi fik så lavet testen ugen efter købet. FDM fandt nogle få småfejl, som hovedsageligt var justering af forskellige lys, samt en enkelt ting med utæt bundkar og oliespild. Vi ringede derfor til motor og co, for at få det lavet. Det gjorde de uden problemer og med den samme venlige service, som vi oplevede under købet.

July 2, 2014
Rated 4 out of 5 stars

Udemærket helhedsoplevelse. Dog lidt mangelfuld klargøring.

Handlen gik fint og de var flink til, at hjælpe mig af med min gamle bil til en rimelig pris. Afhentningen af bilen gik også fint. Efter et par dage opdagede jeg dog nogle småting, som ikke var klargjort ordenligt. B.la udskiftning af viskerblade og en noget løs håndbremse. Efter ca. 2 uger opdagede jeg, at bilen gik lidt ujævnt i tomgang og kontaktede derfor sælgeren. De lovede at kigge på bilen, jeg skulle bare sige,hvornår jeg ville komme forbi med den. Det viste sig, at være 3 af gløderørernen som var slidte og de lovede at skifte dem. Da jeg kom tilbage for, at afhente bilen, havde de skiftet alle 4 gløderør, samt flammeskiver på to af dyserne, da de havde opdaget, at de var utætte. Det var selvfølgelig meget positivt og rigtig god service. For den femte stjerne, skulle klargøringen have være i helt i orden.
Men tak for en god handel, Henrik og Casper.

June 17, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Vi har købt bil igen ved Silkeborgmotorco.dk

Vi har igen købt en bil ved Silkeborgmotorco.dk af Hr. Jensen, og igen fået en fair behandling samt en god service på værkstedet af mekanikeren Magnus, som var meget behjælpelig med at sætte os ind i bilens mekanik og udstyr. Alt i alt en IGEN god oplevelse og kan klar anbefales herfra.

May 16, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Find et andet sted at købe bil!

Jeg købte for et lille stykke tid siden en Mitsubishi Colt fra Silkeborg Motor Co. Under prøvekørslen bemærkede jeg, at der var en mislyd, som om noget var utæt, og blev enig med sælger om, at det var udstødningen, der skulle ordnes. Derudover var der nogle andre småting, der skulle laves. Fint nok. Vi blev enige om, at det hele skulle være i orden, bilen skulle nysynes osv.
Da vi så henter bilen har de været så flinke at skænke os et sæt vinterdæk med oveni købet uden ekstra omkostninger, som de allerede havde sat på bilen. Det var et sæt, de bare havde til at ligge et sted, så det kunne jeg ligeså godt få med. Det var jo storartet, hvis ikke det havde været fordi, som jeg fandt ud af senere, at det ene dæk var bulet og gjorde kørslen meget ujævn, så sættet var ikke meget værd.
På hjemvejen bemærker jeg også, at der er et stenslag i forruden, midt i synsfeltet, som de ikke har ordnet, selvom den ikke burde have kunne gå igennem syn med det. Derudover er mislyden ikke forbedret nævneværdigt.

Jeg forklarer efterfølgende sælger, at der stadig er nogle ting, der mangler at blive ordnet på bilen, som burde have været i orden.
Sælger nævnte tidligere, at de havde en aftale med en værkstedskæde, så vi ikke behøvede skulle køre til Silkeborg hver gang (vi bor vest for Aalborg), men han ville alligevel gerne have bilen derned, da det var noget, der burde have været i orden.
Vi blev tilbudt en lånebil imens. En aldrende Fiat, som liiiige kunne klare turen til nærmeste benzintank og ellers rystede til tider.
Jeg snakkede med sælger kort efter, og han kunne godt høre på motorlyden, at den var da helt gal, så nu ville de simpelthen skifte hele udstødningen, skifte tændrør, og ordne stenslaget. Fint, tænkte jeg, så bliver det da virkeligt ordnet nu. Næh... Der er måske nu en lille ændring i lyden, men den er stadig tydelig. Stenslaget er stadig ikke ordnet. Jeg kører lettere skuffet hjem derfra. Jeg fik derefter en mekaniker-ven til at kigge på den, og han opdagede med det samme, at udstødningen var utæt. Derudover fandt han en plade i motorrummet, der sad løst og kunne larme. Det forklarede så en bankelyd, vi har bemærket er opstået.
Jeg har siden haft meget travlt med arbejde og min hustrus graviditet, så først for kort tid siden fik jeg gjort dem opmærksom på, at bilen altså stadig ikke er i orden, men har ikke hørt tilbage fra dem. Men med tanke på afstanden til Silkeborg, og den manglende tillid til, at tingene bliver ordnet, og at jeg skal betale for benzin både for mig selv og til lånebilen, så vil jeg faktisk hellere vælge at få den ordnet selv af en mekaniker, jeg stoler på. Det bliver sikkert også billigere.

I forbindelse med bilkøbet og det efterfølgende har jeg heller ikke fået synsrapport, eller nogen anden form for dokumentation på, at der er blevet ordnet noget på den. Det fik jeg at vide, at det gav man ikke altid. Jeg kunne tjekke på nettet, at den var synet, sagde de. Og selvom jeg bad om fremtidig dokumentation for reparationer osv., så har jeg ikke modtaget nogle papirer fra dem udover slutsedlen.
Det virker derudover også til at være nogle ukyndige folk, de sætter til at ordne deres biler. Da jeg for nyligt tjekkede oliestanden på bilen, stod den et godt stykke over max, f.eks.. Og de burde kunne skifte en udstødning og lave samlingerne tætte.

Så nej, jeg kan ikke anbefale nogen at handle med Silkeborg Motor Co. Jeg har ingen tillid til hverken dem eller deres mekanikere.

April 25, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Køb ALDRIG bil hos SilkeborgMotorCo!

Da jeg i januar købte en Ford Focus 1,6 Trend stationcar blåmetal fra 2010, fik jeg at vide, at alt var fint ved den. Dvs. at servicebogen var fuldt overholdt. Det havde været en familiebil, og man lovede at lave 100 000 km serviceeftersyn samt levere den klargjort og nysynet.

Efter at have hentet bilen undrede jeg mig over, at vinduesviskerne stort set ikke virkede. Jeg ringede til Henrik Rask Jensen (sælger og ejer af SilkeborgMotorCo) og spurgte, om ikke de havde klargjort og lavet det lovede service på bilen. Jeg fik så at vide, at det havde de gjort, men hos dem var et serviceeftersyn kun et olieskift. Dette er selvom han havde stemplet, som om der var lavet et reelt serviceeftersyn.
Nu begyndte jeg så at gennemgå de tre medfølgende servicebøger (en på spansk og to på dansk), og jeg kunne se at udlejningsfirmaet Hertz i Spanien havde lavet det første serviceeftersyn ved 22 901 km. Bilen havde altså fungeret som udlejningsbil i Spanien de første 22 901 km. Dette er senere bekræftet af Henrik Rask Jensen. Andet serviceeftersyn er lavet ved ca. 40 000 km, og ved 97 000 km var der så ikke lavet yderligere serviceeftersyn. Der mangler altså tre serviceeftersyn på bilen!
Da jeg hentede bilen stemplede Henrik Rask Jensen to gang under rust- og karrosserigarantien. Disse stempler er ugyldige, da de skal overholde Fords gældende regler. Dette indebærer bl.a. at rusteftersynet skal udføres af et autoriseret Ford-værksted. Datoerne for stemplerne er heller ikke i orden, da rusteftersynet skal udføres hver 12. måned. Henrik Rask Jensen påstod senere i et brev, at det var hans mekaniker, der havde sat stemplerne et forkert sted, og at de skulle have stået ved almindelig service. Men da FDM senere har konstateret, at disse service slet ikke er lavet, er disse stempler altså uden tvivl falske.
Da jeg kontaktede FDM vedrørende disse forhold, oprettede de med det samme en sag på det. Jeg fik lavet et FDM-tjek, og de konstaterede talrige fejl på bilen. Der dryppede fx olie fra gearkassen, bremseklodser og skiver var så slidt, at de skulle skiftes, tændrør skulle skiftes, bilen skulle spores, hornet virkede ikke og meget andet. Autohuset Vestergaard kiggede også på bilen og gav mig en pris på, hvad det ville koste at lave de konstaterede fejl og mangler. Det ville løbe op i ca. 15 300 kr. Med disse konstaterede fejl og mangler undrede både FDM og Autohuset Vestergaard sig over, at bilen var gået gennem syn.

Efter et par måneders opslidende tovtrækkeri mellem FDM og Henrik Rask Jensen fik jeg til sidst handlen annulleret. Henrik Rask Jensen ville dog ikke give alle pengene tilbage, så det blev samlet set en meget dyr affære for mig. Jeg har brugt meget tid på telefonsamtaler og papirarbejde, og oven i det har det givet en masse privat logistisk besvær, da jeg jo helst ikke måtte bruge bilen, de to måneder sagen stod på.

Jeg er meget overrasket over den massive mangel på almindelig god service, jeg har været udsat for, samt at man er så ligeglad med ærlighed og moral ved SilkeborgMotorCo. Jeg vil på alle måder stærkt fraråde andre at handle med Henrik Rask Jensen og SilkeborgMotorCo.

April 25, 2014

Take a closer look