Vi har fået god hjælp til at bestille varer. Vi skulle bruge to Veluxvinduer med inddækninger og lysninger. Vores tømrer mente ikke, at der var plads til lysningerne, så de skulle returneres. Velux fo... See more
Vesterlyngvej 20, 4500 Nykøbing Sj., DK
Company replied
Vi skulle lægge ny belægning og lave nye terrasser i sommerferien og jeg kontaktede derfor SIlvan Nykøbing S. for at få et tilbud. Mark fra butikken kom rigtig hurtigt med et godt tilbud og gjorde me... See more
Da vi skulle leje maskinen , vareskeden at det måtte man selv gøre hjemmefra. Ingen hjælp eller vejledning , surt. Dette så gjort og bekræftigelse herpå blev tilsendt fra Silv... See more
Jeg var i Silvan i søndags og fik hjælp af en sød kvinde med kort hår, som hjalp mig med at finde den helt rigtige pære til min lampe som Silvans kundeservice ikke kunne hjælpe med. Selvom hun fler... See more
Man-fre: 9-18, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Written by the company

Vesterlyngvej 20, 4500, Nykøbing Sj., Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
jeg skulle bestille en ny vandvarmer, så jeg tog op i butikken og snakkede med en meget kompetent medarbejder der hjalp mig med at finde varen og bestille den til os, til levering i butikken. efter en uges tid fik vi en sms om at vandvarmeren var ankommet og vi kunne hente den inden for butikkens åbningstider. Super service

Reply from SILVAN - Nykøbing S
Personalet var søde og hjælpsomme, og jeg kom hjem med det, jeg kom efter. En rigtig dejlig oplevelse.

Reply from SILVAN - Nykøbing S
Hurtig og nem betjening ved click & collect

Reply from SILVAN - Nykøbing S
Vi lejede en tørstovsuger men vi kunne have sparet ulejligheden. Mundstykket var ikke fungerende og filteret var meget fyldt inden brug. Vi var skuffet, da vi lige havde set os selv komme af med en masse støv. Det var bare ikke umagen værd.

Silvan Nykøbing Sjælland
Har aldrig oplevet større rodebutik
Det er stået på i flere år
Stram op

Hold jer væk
Her er min begrundelse ifm leje af maskiner
1: online booking system er utroligt bøvlet - fik at vide at mit navn var ugyldigt
2: maskine defekt , mistede en halv dags arbejde
3: ingen forståelse i butik og ingen kompensation over at de udlejer ting der ikke virker
4: ingen rådgivning - kunne godt have brugt en aftale om at kunne tage slibebånd med at kunne returnere dem jeg ikke brugte - dette var ikke muligt
5: jeg forstår til fulde hvorfor butikken ingen kunder har da de intet levere - fejlbehæftet maskiner , ingen eller forkert rådgivning , måske kan man købe en skrue eller en pære men det kan man også hos jem og fix og der går jeg fremover hen

Reply from SILVAN - Nykøbing S
Forstår ikke konceptet med click og collect når man alligevel selv skal ud på lageret og finde varen.
Troede ideen var at varen blev pakket og lå klar til afhentning før man fik SMS om det.

Reply from SILVAN - Nykøbing S
Silvan er ok men en dyr butik at handle i. Synes altid der mangler personale der kan hjælpe

Reply from SILVAN - Nykøbing S
Ekspedienten som betjente mig var venlig, men kollegaen var lidt for smart i fart - er denne generelt.
Vejledning i forhold til lejede maskine var mangelfuld og ikke særlig uddybende. Uerfarent.
Har nu af flere omgange forsøgt at indløse et gavekort, via billede og den scanningsfunktion som man kan bruge i jeres indpakning, hvor man kan se saldo, kortnummer og lign. Og det er ok hvis det er politik at man skal medbringe det fysisk, det har bare aldrig været svaret. Jeg er gentagende gange blevet mødt med “det kan jeg ikke hjælpe med” og ingen lyst, ligefrem modvilje, til at undersøge om det er muligt, herunder manglende vilje til at prøve at spørge en kollega eller ringe til centralt for at spørge. Her blev jeg mødt med “det lørdag, der er ingen der tager telefonen”.

Reply from SILVAN - Nykøbing S
Jeg har på 14 dage været 4 gange i denne butik. Hver gang var oplevelsen at der er en utrolig dårlig service. Ingen vil/kan hjælpe med at løfte en pose jord over i vognen eller finde en vare. I kassen virker ekspedienterne nærmest uengagerede. Jeg har faktisk ikke oplevet noget lignende før…

Reply from SILVAN - Nykøbing S
Vi spørger efter bestemt type skrue, medarbejderen siger den er på lager, men at han ikke kan finde den. Så ingen skrue til os!
Click-og-collect af bordplade: 3 kunder venter på betjening ude på lageret, ingen aktive medarbejdere, først da vi råber højt efter betjening kommer en ung pige daskende. Hun udleverer en bordplade, hvor beskyttelsesplasten er i laser flere steder. Hun synes ikke det er et problem, men vi insisterer på ombytning. Vi må selv ud på det rodede lager og hente en anden bordplade.

Reply from SILVAN - Nykøbing S
Der er aldrig styr på noget i den silvan. Der roder helt vildt og tingene står ikke hvor de bør jf. Koder. Havde bestilt en lampe via click og collect,da jeg kommer for at hente den kan hende i kassen ikke finde den, bliver sat til at vente og venter i over 20min, for derefter at få afvide at de slet ikke har det som jeg har bestilt og jeg dermed er kørt forgæves. Desuden var der en utrolig lang kø og den stakkels unge kvinde i kassen, kaldte flere gange på hjælp fra sine kolleger, uden at få hjælp - folk i køen blev mere og mere utilfredse. Det er bare ikke ok, hvis jeg kan komme uden om det, handler jeg ikke i denne silvan igen. Det er flere gange sket at jeg er kørt forgæves eller ikke kan få den rette hjælp i butikken.

Virkelig dårlig betjening.
Bestilte den i butikken og da jeg havde problemer med at bestille endte jeg med at skulle rykke Mik bestillings tid. Da det endelig lykkedes at bestille var der 20min til den tid der var ledig. Jeg spurgte om den var klar de sagde ja men jeg fik afvide jeg ikke kunne få den før efter de 20min så jeg kunne jo køre en tur ned i byen og så komme tilbage.! Valgte at tilbringe tiden i butikken da jeg manglede noget andet. Da jeg prøvede at få hjælp til det var der ingen hjælp til rådighed, en ung gut kam med et svar "det ved jeg ikk hvor vi har" (en liste til en karm) og jeg ved ikke hvad der sker for butikken pt men den er jo eksploderet og det er næsten umuligt at finde noget i det virvar af et rod!
Da jeg skulle have maskinen var de lige optaget af noget andet og jeg måtte stå og vente i 15 min på at få tæpperenseren udleveret.! Da jeg spørger om en vejledning kigger han på mig som om jeg er idiot og siger "kan du se den qrkode" Og giver mig en tommel.! Da jeg kommer hjem finder jeg ud af den er gået i stykker, men får den til at virke. Da jeg scanner qrkoden finder jeg en vejledning til en maskine hvad jeg tror er til at klippe tæpper.! Så super med den qr kode 👍🏻.
Da jeg endelig fandt ud af hvordan den virkede fandt jeg så ud af jeg havde lejet en tæpperenser der ikke kan rense tæpper.! Det var pænt meget spild af penge og min tid og jeg kommer ALDRIG til at leje nogle maskiner der igen. Og jeg køre hellere til holbæk hvis jeg skal have noget fra Silvan.
Jem & fix har bedre kundebetjening!!!
Men hey..!! jeg fik da et "ha en fortsat god dag" da jeg afleverede den! Jamen tak da.!!