SILVAN - Nykøbing S Reviews

TrustScore 4 out of 5

Vesterlyngvej 20, 4500 Nykøbing Sj., DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har fået god hjælp til at bestille varer. Vi skulle bruge to Veluxvinduer med inddækninger og lysninger. Vores tømrer mente ikke, at der var plads til lysningerne, så de skulle returneres. Velux fo... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vi skulle lægge ny belægning og lave nye terrasser i sommerferien og jeg kontaktede derfor SIlvan Nykøbing S. for at få et tilbud. Mark fra butikken kom rigtig hurtigt med et godt tilbud og gjorde me... See more

Rated 3 out of 5 stars

Da vi skulle leje maskinen , vareskeden at det måtte man selv gøre hjemmefra. Ingen hjælp eller vejledning , surt. Dette så gjort og bekræftigelse herpå blev tilsendt fra Silv... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg var i Silvan i søndags og fik hjælp af en sød kvinde med kort hår, som hjalp mig med at finde den helt rigtige pære til min lampe som Silvans kundeservice ikke kunne hjælpe med. Selvom hun fler... See more

Company replied

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

8,071 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Har ikke det lejede værktøj hjemme…

Har ikke det lejede værktøj hjemme selvom det var bestilt, og fik ingen besked omkring dette. og manglende mail omkring forlængning af lejeperiode

July 27, 2025

Reply from SILVAN - Nykøbing S

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.
Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.
Mange tak for din tid.

Rated 4 out of 5 stars

Det fungerer godt med click and…

Det fungerer godt med click and collect. Eneste ulempe var dog en lang kø ved afhentning af varen.

July 26, 2025

Reply from SILVAN - Nykøbing S

Vi er glade for, at du er tilfreds med click&collect. Vi beklager den lange kø ved afhentning. Tak for din feedback.

Rated 1 out of 5 stars

Rigtig dårlig oplevelse desværre

Rigtig dårlig oplevelse desværre. Havde bestilt to styk indvendige døre i mærket Swedoor. Det var umuligt at finde to døre på lageret uden fejl. Personalet virkede opgivne og bad min mand om selv at finde de døre han ville have. Vi endte med 1 dør der ikke havde fejl. Lageret fremstod rodet og der var total mangel på overblik fra personalet.

July 23, 2025

Mange tak for din tid.

Tæpperenser

Venlig betjening og info om maskinen

July 22, 2025

Reply from SILVAN - Nykøbing S

Vi er glade for, at du var tilfreds med betjeningen og informationen om maskinen. Tak for din feedback!

Sød betjening med humor

Sød betjening med humor

July 21, 2025

Reply from SILVAN - Nykøbing S

Vi er glade for, at du nød betjeningen! Tak for din fine anmeldelse.

Rated 2 out of 5 stars

Skuffet over at få udleveret…

Skuffet over at få udleveret benzindrevet jordbor der var sikkerhedsmæssigt defekt, end ikke en beklagelse ved aflevering

July 5, 2025

Reply from SILVAN - Nykøbing S

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Rated 5 out of 5 stars

Super god service og kvalitet af lejet…

Super god service og kvalitet af lejet værktøj

July 20, 2025

Reply from SILVAN - Nykøbing S

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service og kvaliteten af det lejede værktøj. Tak for din tilbagemelding.

Meget dedikeret medarbejder

Meget dedikeret medarbejder ved afdelingen med maling, der behandlede vores reklamation hurtigt.
Samtidigt sørgede han for yderligere medarbejdere til kassen da der var mange kunder
Han er et fantastisk plus for Silvan i Nykøbing Sjælland

July 17, 2025
Unprompted review

Reply from SILVAN - Nykøbing S

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores butik og personale.

Let og praktisk

Jeg manglede nogle slibesvampe og fandt dem online via Silvan. Lagde en bestilling ind - og afhentede dagen efter. Let og elegant.

July 15, 2025

Reply from SILVAN - Nykøbing S

Vi er glade for at høre, at du nemt kunne bestille slibesvampe online og afhente dem dagen efter. Tak for din positive tilbagemelding!

God oplevelse

Hurtigt ekspedition, meget hjælpsom chauffør. God oplevelse

July 16, 2025

Reply from SILVAN - Nykøbing S

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med hurtig ekspedition og hjælpsom chauffør.

Kundeservice

Bestilt værktøj via hjemmesiden til afhentning i butikken. Hjemmesiden lidt svær at finde rundt i og betale. I butikken var der en meget kompetent dame, som både betjente kassen for salg, for returnering af varer, udlevering af pakker, samt altså værktøjsudlevering. Men der stod konstant 6-7 personer i kø, så ventetiden var forfærdelig lang. Stor ros til damen i kassen for at kunne det hele. Det var ikke hendes skyld at ventetiden var lang, men manglende medarbejder kollega i kassen.

July 15, 2025

Reply from SILVAN - Nykøbing S

Vi beklager, at hjemmesiden var svær at navigere rundt i. Vi er glade for at høre, at du oplevede god service i butikken. Tak for din feedback.

Rated 3 out of 5 stars

Supervenligt personale

Supervenligt personale, dog fremstår butik lidt rodet

July 7, 2025

Reply from SILVAN - Nykøbing S

Tak for din feedback vedrørende butikken! Vi er glade for at høre, at du synes personalet er hjælpsomt.

Rated 5 out of 5 stars

Let at finde den maskine jeg skulle…

Let at finde den maskine jeg skulle bruge
Og venlig personale ved afhentning

July 5, 2025

Reply from SILVAN - Nykøbing S

Vi er glade for at høre, at du nemt kunne finde den ønskede maskine, og at personalet var venligt ved afhentning. Tak for din positive anmeldelse.

Rated 2 out of 5 stars

Købte er havemøbelsæt som er super fint…

Købte er havemøbelsæt som er super fint men at men blev bedt om selv at hente det på lageret er super dårlig service. Vi finder lige en palleløfter du kan låne😳

July 2, 2025

Reply from SILVAN - Nykøbing S

Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Fin service

Havde problemer med udlejningsmaskine. Ringede og fik hurtigt hjælp. Kæmpe ros til Mathias for god og hurtig hjælp.
Bruger også Silvan næste gang jeg for brug for at leje værktøj/maskiner

June 29, 2025

Reply from SILVAN - Nykøbing S

Vi er glade for at høre, at du fik hurtig hjælp med udlejningsmaskinen. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at du vil bruge os igen. Tak for din tid!

Kompetente medarbejdere

Var i butikken 5 gange da vi var i gang med renover. Deres hjælpsomhed og gode service. Det er kompetente medarbejder jeg fik fat i hver gang. Solvang Nykøbing Sj kan anbefales.

June 26, 2025
Unprompted review

Reply from SILVAN - Nykøbing S

Vi er glade for at høre, at du oplevede hjælpsomhed og god service under dit renoveringsprojekt. Vi sætter stor pris på din anbefaling af vores kompetente medarbejdere i Nykøbing Sjælland. Tak for din positive feedback!

Maria

Det var bare tip-top!

Det var bare tip-top!
Nemt at bestille, hente og aflevere.
Får en til at tænke, at det måske er unødvendigt altid at eje, når man problemløst og til en rimelig pris kan leje. 👌🙂

June 22, 2025

Reply from SILVAN - Nykøbing S

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med bestilling, afhentning og aflevering. Tak for din positive feedback! Det er dejligt, at du synes, at det er et godt alternativ til at eje.

Maria

Take a closer look