Kunne ikke finde finde varen på hylden. Kunne heller ikke finde medarbejdere at spørge. Iflg hjemmesiden skulle forretningen have 1 af den pågældende vare. Så jeg bestilte click og collect. 20... See more
Bredhøjvej 34, 8600 Silkeborg, DK
Company replied
Var for nyligt på jagt efter nye gulve til vores hus. I Silvan's afdeling fandt jeg ikke kun det jeg ledte efter, men også virkelig god rådgivning i både valg af gulv, undergulv og lister. Der v... See more
Company replied
Jeg er yderst tilfreds med den person som betjente mig i Silvan Silkeborg, han er en der har service genet det rette sted, en eldre herre, ikke så gammel som mig selv, er i og omkring træet, ham kan... See more
Company replied
Fik en virkelig god service. Da vi ingensteder kunne finde nogle reservedele til en trampolin vi købte for længe siden, ville de selv sørge for at få dem hjem fra leverandøren uden det skulle koste n... See more
Man-fre: 9-19, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18
Written by the company

Bredhøjvej 34, 8600, Silkeborg, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative

Reply from SILVAN - Silkeborg
Framragende bestilling.kunne hente bestillingen om morgenen dagen efter .
Jeg bestilte sent om aftenen.

Reply from SILVAN - Silkeborg
utrolig venlig behandling og rigtig god vejledning!

Reply from SILVAN - Silkeborg
Bestilling til clik og collect ok, og besked når det kan hentes

Ikke venlig personale.

Reply from SILVAN - Silkeborg
God betjening, havde ikke fået betalingskort med, og fik lov at få stillet varerne til side til afhentning senere.
Så dejligt med venlig kundebetjening.

Reply from SILVAN - Silkeborg
Jeg fik en virkelig god hjælp og vejledning
Både da jeg kom ind første gang og slukke leje en sliber til min terrasse og igen da jeg aflevere den dagen efter.

Reply from SILVAN - Silkeborg
det vi bestilte på web har ikke den rigtige vare som vi hentede så vi måtte tilbage med den forkerte vare
i brugte så lang tid på at finde den korrekte vare som i ikke havde alligevel
i tilbød heller ikke at skaffe den til mig.

Reply from SILVAN - Silkeborg
Min ordre var hurtigt klar og den lever op til min forventning

Reply from SILVAN - Silkeborg
Jeg lejede en kopboremaskine til at bore huller i min lecavæg, men opdagede først bagefter, at et tand manglede. De andre tænder tog skade, og så sprang endnu en. Jeg havde filmet det hele, men så det først da jeg var færdig med de fire huller. Puha, jeg blev sur over at skulle betale for skaden, især fordi jeg var ærlig om det. Det kan jo ikke betale sig!
Edit:
Watered down besked herunder fra silvan, så samme stand er i dårlig og allerede ødelagt stand som gør at skaden bliver værre uden fejl i måde den bliver brugt i. God job i gemmer jer bag de små bogstaver. Tror godt jeg ved hvorfor i nær var gået konkurs for nogle år tilbage. Mig ser i hvert fald ikke i jeres butikker mere.

Reply from SILVAN - Silkeborg
Billigste pris på produktet Akku makita græstrimmer. Varen var på lager, og klar ved afhentning.

Reply from SILVAN - Silkeborg
Den lånte tapet damper var ikke i orden måtte køre til Silvan igen for at komme i gang. Ventede temmelig længe på medarbejder der skulle hjælpe. Fejlen hurtigt rettet men kunne være undgået hvis man havde checket værktøjet da det kom tilbage. Da jeg afleverede kiggede medarbejderen ikke under selve damper pladen hvor dækslet til vandet befinder sig og det var der fejlen var.