Kunnig, hjälpsam och trevlig personal. Fascinerande vilket bra utbud som finns på den lilla yta som butiken förfogar över. Konkurrenskraftiga priser.
See what reviewers are saying
Väldigt snabba på att skicka varor! Beställde ett par simglasögon fredag eftermiddag och fick leverans på måndagen. Dock visade det sig att mina simglasögon var defekta, vilket resulterade i ett p... See more
Köpte 2 st snorkelset barn till mina barn, de stod i beskrivningen att de passar barn mellan 6-12 år. Det passade dottern som är 5 men inte sonen som är 10 år. Det fick bli att handla ett snorkelset t... See more
Fel på deras site gjorde att jag fick fel storlek. Svarar inte ens på mail och kräver returavgift trots att jag bara vill ha rätt vara. Undvik sånna här skojare och använd väletablerade större aktörer... See more
Company replied
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Smidigt! Handlar gärna igen!
Köpte stödstrumpor till riktigt bra pris. Väldigt snabb leverans bra packat. Återkommer mer än gärna!
Köpte present till maken
Köpte present till maken, bra pris och snabb leverans! :)
Köpte kalsonger till bra pris.
Köpte kalsonger till bra pris.
Storleken passar utmärkt.
Kommer o handla mer fillingar hos er när de blir behov igen.
Billig frakt åxå.
Usel skötsel av returer och dålig…
Usel skötsel av returer och dålig support. Dessutom otrevligt bemötande!!
Kanon !!
Är så nöjd ! Fina varor till mycket låga priser ! Supersnabb leverans ! Kommer handla här fler gånger! Rekommenderas varmt !!
STOR varning för dessa skojare
STOR varning för dessa skojare, beställde två varor av SIMBUTIKEN, betalade direkt, och fick sen ett mail att en vara inte fanns i lager och de kunde makulera ordern, men jag bad dem skicka det som fanns istället och betala tillbaka resterande, har fort inte fått mina pengar tillbaka för det som inte fanns i lager, efter många mail med SIMBUTIKEN säger de att pengarna inte dragits, vilket de har, och vi har bokstavligen kontoutdrag på det! De bad oss "ringa svea" med våra problem, otroligt otrevlig oseriös personal, och kan bara VARNA för dessa, beställ någon annanstans!
Beställde 6st flytstavar till vår son…
Beställde 6st flytstavar till vår son och fick en orderbekräftelse på dessa 6 stavar via mail. När leveransen väl kom så innehöll den endast 4 stavar så vi tog direkt kontakt med Simbutiken. De förklarade då att "vi skickar max 4 stavar annars blir fraktkostnaden så hög" !!??? - VAA!?
1. Varför bekräftade de då vår order på 6 stavar om de vägrar sälja mer än 4st?!
2. Om frakten blir högre för 6 stavar än 4 stavar så är det väl ändå inte upp till butiken att avgöra vårt val?!
3. När fakturan ankom var den på 4 stavar och med 14 dagars förfallodatum. Det gick ett par dagar för leverans och vi fick kontakta leverantören avseende den felaktiga leveransen, då dröjde vi med betalningen till det här var utrett. När det gått 14 dagar på fakturan med felleverans så skickades Simbutiken och Svea Ekonomi omedelbart en påminnelseavgift a´ 60kr på beloppet 309kr dvs +19%. Inte snyggt när de tagit ett eget beslut att skära ned vår order med 33% utan att tillfråga kunden och därmed ej levererat det de redan bekräftat.
- Helt sjukt att de inte vill maximera sin försäljning och låta kunden avgöra om det är värt fraktkostnaden.
- Galet att de efter orderbekräftelsen ändrar i leveransen utan att informera kunden.
- Mycket dåligt att efter det här tar närmare 20% i straffavgift efter 14 dagars strulig leverans.
Varför handla hos Simbutiken när de håller den här låga servicenivån!?

Reply from Simbutiken
Grundlurad av denna butik!!
Grundlurad av denna butik!!
Varning 😡👎
En solklar reklamation som ägaren vägrade godkänna.
Riktigt dåligt kundbemötande av ägaren till denna butik.
Köpte ett cyklop till vår dotter innan…
Köpte ett cyklop till vår dotter innan vår resa till Japan. Snabb leverans och riktigt bra cyklop som är mjukt och följsamt
Extremt snabba!
Väldigt snabba på att skicka varor!
Beställde ett par simglasögon fredag eftermiddag och fick leverans på måndagen. Dock visade det sig att mina simglasögon var defekta, vilket resulterade i ett par nya i brevlådan redan på onsdagen!
Defekten på glasögonen kan inte Simbutiken klandras för och därför kan jag varmt rekommendera Simbutiken, som har extremt bra support och leverans!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.