Generelt god oplevelse. Da jeg købte et par sko fik jeg udstillingsmodellen (standard?), uden at den udtagelige sål blev skiftet til en ny. Nu er der en ret stor forskel mellem de to såle. Det er... See more

Company replied
Nem bestilling på hjemmesiden, og hurtig levering. Jeg returnerede en del at købet i Bruuns galleri, hvilket var nemt, og pengene var straks tilbage på kontoen. Super sødt personale i den butik☺️
Company replied
Meget venlig og rigtig sød ekspedient! Fik den bedste service og et smil med på vejen :-) håber meget at roserne kommer videre til den søde pige der var på job 30. oktober ved 19 tiden
Written by the company

M. P. Bruuns Gade 25, Bruuns Galleri, 8000, Aarhus, Aarhus C, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Fik dejlige sandaler og de er mega gode at gå i

Generelt god oplevelse.
Det er en slidvare, så det er ret ufedt.
Ellers god service, alle var meget behjælpelige og respekterede at jeg ikke havde brug for hjælp (efter de spurgte venligt).

Det var som forventet
Og det var hurtig levering
Meget tilfreds 😊

Reply from Skoringen - Aarhus, Bruuns Galleri
Handlede da der var Børnenes Uge hos Skoringen og det ønskede fodtøj jeg skulle købe var ikke på lager i en Skoringen i nærheden af mig, men var på lager i Bruuns Galleri og de sendte så jeg modtog allerede mine varer dagen efter jeg havde afgivet min ordrer

Reply from Skoringen - Aarhus, Bruuns Galleri
Betjeningen var god. Men det der trækker ned er manglende udvalg af sko med lynlås

Reply from Skoringen - Aarhus, Bruuns Galleri
Super hurtig levering af støvler, som jeg hentede i butikken. Her fik jeg en meget kompetent rådgivning om pleje af støvlerne og en helt igennem udsøgt kundeservice af Ann-Kathrine.
Stor anbefaling.

Reply from Skoringen - Aarhus, Bruuns Galleri
Super dejlig betjening af Maria. Hun ved hvad hun snakker om

Reply from Skoringen - Aarhus, Bruuns Galleri
Vi kom ind i ikke-travl butik for at købe vores barns første par sko. Der stod 3 ekspedienter ved kassen og snakkede sammen. Det havde de meget travlt med, for de ignorerede de få kunder der var i butikken inkl. os. Da det var vores barns første par sko, ville vi gerne have hjælp til den rigtige størrelse. Jeg synes godt man kan forvente at en ekspedient kommer og spørger om de kan hjælpe med noget, når nu de ikke havde travlt. Det skete dog ikke. Efter 5 min. Tid går jeg hen til kassen hvor de 3 ekspedienter fortsat snakker. Da jeg kommer hen til dem, fortsætter de snakken i stedet for at forholde sig til at der er en kunde. Jeg afbryder dem så med ordene: “Er der en af jer der kunne finde tid til at hjælpe os” og endelig kigger de på mig. Dog venter de lidt for længe, før den ene udbryder “ja da”. Vi fik god hjælp, og ekspedienten var egentlig sød. Men 2 stjerner for en enormt dårlig kundeservice op til, herunder at de virkede “irriterede” over at blive afbrudt i deres snak.

Reply from Skoringen - Aarhus, Bruuns Galleri
Det personale har da aldrig fået kursus i kundeservice. Uprofessionel og latterlig personale der direkte beskylder deres kunder for at lyve, Startede ellers fint med at blive ekspederet af Ann-Kathrine, vældig sød og hjælpsom pige, men resten er nogle båtnakker uden lige.

Reply from Skoringen - Aarhus, Bruuns Galleri
Købte sko til mit barnebarn og blev vejledt til at købe dem ALT for store. Spurgte om de ikke havde dem nummeret mindre så jeg kunne prøve dem på ham men fik at vide at de ikke blev lavet i mindre numre. Har nu fundet dem i mindre numre på nettet. Øv for en træls oplevelse som gør at jeg ikke handler der mere. Nu står jeg med et par sko som er for store og ikke kan byttes da han nåede at være ude i dem en dag.

Reply from Skoringen - Aarhus, Bruuns Galleri
har købt støvler på Skoringen webshop ,kørte til Bruuns Galleri for at bytte til anden str. men bliver mødt af et par teenager sure piger der siger de ikke kanhjælpe da de ikke har med skoen at gøre fordi vi ikke har kvittering ,finder så ud af via GLS at det er de samme piger der har sendt pakken og de er stadigvæk ligeglade , har nu fået kvittering fra skoringen.dk og kører 40km længer til Skanderborg for at bytte kommer ALDRIG i Bruuns igen

Reply from Skoringen - Aarhus, Bruuns Galleri
I går lørdag købte jeg et par støvler til min datter hos Skoringen Bruuns Galleri. Produktet er der ikke noget galt med - men blev ekspederet af en ung pige med den dårligste attityde. Hun orkede nærmest ikke at finde en anden størrelse. Mente vi skulle have en større størrelse end vi endte med at købe og rullede med øjnene som om vi bare var SÅ latterlige… vi kunne da bare købe en sål. Måske skulle I lige tjekke jeres personale og fortælle dem lidt om hvordan man behandler kunderne.

Reply from Skoringen - Aarhus, Bruuns Galleri
Kom for at købe et par vinter støvler.
Ekspedienten viste mig flere og jeg valgte et par. sketchers
Virkelig hid betjening

Reply from Skoringen - Aarhus, Bruuns Galleri
Skoringen har en meget fin returservice - når man har købt sko på websiden - man kan gå ned i butikken og returnere skoene, hvis ikke de passer - og man kan også få varerne sendt til butikken. Super godt når de ikke har varen i butikken.
De havde ikke den korrekte størrelse, men fik den hjem fra en anden butik og dagen efter kom der en sms at jeg nu kunne helte støvlen.
Virkelig god service og hurtig betjening.

Reply from Skoringen - Aarhus, Bruuns Galleri
Manager af denne butik var virkelig forfriskende.
Var så sød og forstående.
Total modsætning af den butik i Grenå hvor jeg bor.