Generelt god oplevelse. Da jeg købte et par sko fik jeg udstillingsmodellen (standard?), uden at den udtagelige sål blev skiftet til en ny. Nu er der en ret stor forskel mellem de to såle. Det er... See more

Company replied
Skoringen har en meget fin returservice - når man har købt sko på websiden - man kan gå ned i butikken og returnere skoene, hvis ikke de passer - og man kan også få varerne sendt til butikken. Super g... See more
Nem bestilling på hjemmesiden, og hurtig levering. Jeg returnerede en del at købet i Bruuns galleri, hvilket var nemt, og pengene var straks tilbage på kontoen. Super sødt personale i den butik☺️
Company replied
Meget venlig og rigtig sød ekspedient! Fik den bedste service og et smil med på vejen :-) håber meget at roserne kommer videre til den søde pige der var på job 30. oktober ved 19 tiden
Written by the company

M. P. Bruuns Gade 25, Bruuns Galleri, 8000, Aarhus, Aarhus C, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
At jeg har 30 dages returret hvis højere sko ikke kan forhøjes !

Reply from Skoringen - Aarhus, Bruuns Galleri
Dårlig beskrivelse på webshop - fik en sko til smal fod, det kunne nemt have været undgået! Afsindig dårlig søgemaskine på samme.
Aflevering af sko i butik med usædvanlig doven og ligegyldig betjening - så jeg endte en beslutning om af finde nogen hjemmesko et andet sted. Skulle også have købt et par skindstøvler og -sko, men tænkte at det heller ikke skulle være i den butik.

Reply from Skoringen - Aarhus, Bruuns Galleri
FANTASTISKE piger som var på arbejde i weekenden - de hjalp mig med en reklamation, og gjorde en ekstra ordinær indsats. TAK

Reply from Skoringen - Aarhus, Bruuns Galleri
Havde bestilt 4 par sko fra Webshop til levering i butikken i Aarhus (click and collect).
Leveringstiden var fornuftig og betjeningen i butikken glimrende.
Returnerede efter afprøvning et par sko (ud af fire) uden problemer - og brugte efterfølgende besparelsen på at købe et par andre, pæne og mere passende sko, som butikken havde stillet til rådighed for min afprøvningen.
Meget kompetent og ærlig rådgivning 😊

Reply from Skoringen - Aarhus, Bruuns Galleri
Godt tilbud, nem bestilling og hurtig levering 🙂

Reply from Skoringen - Aarhus, Bruuns Galleri
Vi besøgte Skoringen i Bruuns Galleri for at købe de første sko til vores datter, men servicen virkede uprofessionel og vi fik ikke rigtigt svar på det vi spurgte om. Jeg har så efterfølgende skrevet en privat besked og forklaret om vores oplevelse til butikkens Facebookside hvortil jeg får et fagligt fint svar, men beskeden slutter af med at jeg får af vide, at det er dårlig stil at jeg udpeger ekspedienten der betjente os - dette var fra vores side blot så den konstruktive kritik kunne komme det rette sted hen. Sikke en behandling at få som kunde! Skoringen i Bruuns Galleri er IKKE et sted jeg har lyst til at blive ekspederet igen!

Reply from Skoringen - Aarhus, Bruuns Galleri
Næppe har jeg set så ringe en betjening og lousy kundeservice som i skoringen i Bruuns Galleri.
Uprofessionel personale, som ikke virkede til at servicere deres kunder. Generelt bare en dårlig oplevelse. Øv.

Reply from Skoringen - Aarhus, Bruuns Galleri
Sko købt i skoringen i Blåvand pr.19/12-22 er gået op i syningen. Jeg bor ikke i Blåvand, men Solbjerg, hvorfor jeg var forbi skoringen Bruuns galleri for at de kunne kigge på skoen. Det kan skoringen i Bruuns ikke, da skoen ikke er købt i samme butik.
Vedr. Reklamation på skoringens hjemmeside: Reklamationer ved køb i butik
Har du købt skoene i en af vores fysiske Skoringen butikker, skal du henvende dig i en fysisk butik med din reklamation. Du kan gå i alle Skoringen butikkerne i Danmark – blot husk at medbringe kvitteringen.
Efter opfordring af Stine/skoringen:
Pr.05/01/2023 har jeg sendt et screenshot af min anmeldelse samt kvittering til kundeservice.

Reply from Skoringen - Aarhus, Bruuns Galleri
Lækre varme hjemmesko 🥰Modtog hurtigt mine nye hjemmesko, som desværre var for små 🙈 Fik byttet dem i fysisk butik med god service og med smil 😘🥰