Banner for Skoringen - Blåvand

Skoringen - Blåvand Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Blåvandvej 29, 6857 Blåvand, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Skoringen i Blåvand har nok den hurtigste service nogensinde. Aldrig har jeg modtaget en pakke så hurtigt og skoene passer på en prik.

Rated 5 out of 5 stars

Vi kom i butikken i går for at finde nogle nye støvler til vores datter, som er dårligt gående. Fik en helt fantastisk betjening og rådgivning både med hensyn til nuværende køb, og hvad der kunne gør... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jeres butik , har altid de sko man ønsker sig , et stort udvalg . Altid et smilende personale , samt god viden. Kommer fra Esbjerg 1-3 gange årligt.

Company details

1. Shoe Store
  2. Bag Shop
  3. Bags and Luggage Store
  4. Handbags Shop

About Skoringen - Blåvand

Written by the company

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Written by the company

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

• Blåvandvej 29, 6857, Blåvand, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

596 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Skoringen i Blåvand har nok den…

May 6, 2026

Hej Pernille.

Tusind tak for de flotte ord 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse hos Skoringen i Blåvand – og at både levering og pasform sad lige i skabet 👟

Vi gør os umage for at give hurtig service og den bedst mulige oplevelse, så det er skønt at høre, at det kunne mærkes. Rigtig god fornøjelse med de nye sko, og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🙌

Rated 5 out of 5 stars

Venlig personale og vi har fundet lige…

Venlig personale og vi har fundet lige præcis hvad min datter ønskede sig . :)

March 19, 2026

Hej Aralia.

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🥰

Det glæder os rigtig meget at høre, at vores personale var venlige, og at I fandt præcis det, din datter ønskede sig.

Vi håber at se jer igen snart 😊

Rated 5 out of 5 stars

Det var en fin betjening og service vi…

Det var en fin betjening og service vi fik i Blåvand skobutik.

March 10, 2026

Hej Birthe.

Mange tak for din positive feedback 😉

Det er dejligt at høre, at du var tilfreds med betjeningen og servicen i Skoringen i Blåvand.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 🤩

Fantastisk personale

Butikken har et fint udvalg.
Personalet er fantastisk- vidende, flinke, hjælpsomme

February 20, 2026

Hej Elin.

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩

Det glæder os rigtig meget at høre, at du synes butikken har et fint udvalg, og at personalet opleves som vidende, flinke og hjælpsomme. Det betyder meget for os at få sådan en tilbagemelding.

Vi håber at se dig igen snart 🌟

Rated 5 out of 5 stars

En meget hjælpsom ansat scannede mine…

En meget hjælpsom ansat scannede mine fødder og hjalp mig via computeren, til at vælge en sål som understøttede mine fødders behov. Virkelig en god oplevelse.

January 26, 2026

Hej Tina,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Det glæder os, at du oplevede vores personale som hjælpsom, og at du fik vejledning til at finde en sål, der passede til dine fødders behov. Dejligt at høre, at det blev en god oplevelse for dig!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen. 😊

Rated 5 out of 5 stars

Meget venlig og serviceminded…

Meget venlig og serviceminded ekspeditent .som hjalp med at finde vinterstøvler og sneakers til vores barnebarn.Hun gjorde det absolut til en god oplevelse.

January 25, 2026

Hej Ann

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Det glæder os, at vores ekspedient kunne hjælpe med at finde vinterstøvler og sneakers og gøre besøget til en god oplevelse.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen! 😊

Rated 5 out of 5 stars

Sød og venlig ung pige God…

Sød og venlig ung pige God vejledning. Taaak. Bodil i Solrød Strand 💯💯💯💯💯💯

January 16, 2026

Hej Bodil,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, Bodil! 🌟

Det glæder os, at du oplevede sød og venlig vejledning, og vi sætter stor pris på dine flotte ord.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😊

sød og god betjening

January 9, 2026

Hej Tove.

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Vi er glade for at høre, at du oplevede sød og god betjening.

Vi håber at se dig igen snart.

Kæmpe anbefaling herfra!

Vi har fået anbefalet de to ansatte hos Skoringen i Blåvand, Anette og Kristina, til det første køb af sko til ens barn. De første sko kan godt være lidt af en jungle, så det var virkelig rart at få hjælp af nogen, der tydeligt har styr på det. Vi har nu været der to gange, og begge gange har vi været så heldige at få hjælp af dem. De er både meget kompetente og samtidig enormt behagelige at være i kontakt med. Kæmpe anbefaling herfra!

January 8, 2026

Hej Rikke.

Tusind tak for jeres virkelig fine anmeldelse 🤩

Det glæder os meget at høre, at Anette og Kristina har kunnet hjælpe jer godt i forbindelse med jeres barns første sko. Vi ved, at det kan være en jungle, og derfor betyder det ekstra meget for os at høre, at I har følt jer trygge og godt vejledt. Vi giver selvfølgelig jeres ros videre til dem.

Tak for den store anbefaling – og vi glæder os til at se jer igen i Skoringen Blåvand.

god rådgivning

January 8, 2026

Hej Anna.

Tusind tak for din tilbagemelding – det er vi glade for at høre 🤩

Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang 👠

Kundevenlig👍

September 23, 2025

Hej Grethe,

Tusind tak for din anmeldelse ⭐
Dejligt at høre, at du oplever os som kundevenlige 👍

Rated 4 out of 5 stars

August 12, 2025

Hej Birgith.

Tusind tak for din positive tilbagemelding 🤩

Det glæder os at høre, at du oplevede god service.

God og hurtig betjening

God og hurtig betjening. God hjælp til at drengen kunne få den rette størrelse sko
Fejede endda sandet op der kom ud af hans gamle sko😊

August 5, 2025

Hej Lene,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at vi kunne hjælpe med at finde den rette sko til drengen, og at betjeningen var både god og hurtig.🤩

Rated 5 out of 5 stars

Sød og venlig personale med hjælp til…

Sød og venlig personale med hjælp til at finde det rigtige. Køber altid i Blåvand selvom vi bor i Århus.

July 24, 2025

Hej Elsebeth,

Tusind tak for de søde ord! 👟💙

Vi er glade for, at vores personale kunne hjælpe dig med at finde det rigtige. Det betyder meget, at du vælger at handle hos os i Blåvand.

Vi glæder os til dit næste besøg.

Rated 1 out of 5 stars

Min kæreste købte et par sko hos…

Min kæreste købte et par sko hos Skoringen i Blåvand. Allerede efter en ganske kort gåtur på 200–300 meter kunne vi konstatere, at skoene gnavede voldsomt i hendes akillessene.

Vi henvendte os derfor til butikken og forklarede situationen. Vi har fuld forståelse for, at man normalt ikke bytter sko, der har været brugt udendørs, men i dette tilfælde burde der gøres en undtagelse – især efter vi viste medarbejderen de tydelige og smertefulde mærker, skoene havde efterladt.

Medarbejderen svarede blot: "Skoene ser meget brugte og slidte ud," hvilket vi fandt besynderligt i betragtning af den korte gåtur. Hun tilføjede også: "Man har jo mulighed for at gå i dem i butikken." Det gjorde min kæreste selvfølgelig, men det er de færreste, der når at gå over 100 meter inde i en butik og dermed opdager, hvordan skoene reelt sidder over tid.

Vi havde en meget dårlig oplevelse og kommer ikke til at handle hos Skoringen igen. Vi deler naturligvis vores oplevelse med venner og familie, så de kan vælge at købe deres sko et andet sted.

July 10, 2025

Hej Nicolaj,

Tak for din ærlige feedback. Vi er rigtig kede af at høre om den dårlige oplevelse, I har haft i butikken i Blåvand. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at vores kunder skal føle sig mødt, og vi forstår, at det må have været frustrerende at opleve, at skoene gnavede så meget.

Vi ved, at det kan være svært at vurdere, hvordan sko føles efter kun en kort gåtur i butikken. Vi kan dog ikke tage sko retur, der er brugt, da vi så ikke kan sælge dem igen, hvilket desværre begrænser vores muligheder i sådanne situationer.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse med os.

Rated 5 out of 5 stars

Fik bare så god hjælp og vejledning ved…

Fik bare så god hjælp og vejledning ved køb af sandaler.

June 26, 2025

Hej Kirsten.

Tusind tak for din dejlige kommentar 🤗

Det glæder os meget at høre, at du fik god hjælp og vejledning ved dit køb af sandaler 👡

Vi håber, du bliver rigtig glad for dem, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Rated 5 out of 5 stars

En shopping oplevelse ud over det sædvanlige

En virkelig god butik med de sødeste ekspedienter, som gør en forskel. Smilende, venlige og yderst kompetente. De burde have mere end 5 stjerner 😍

March 15, 2025

Hej Randy.

Tusind tak for den utrolig søde anmeldelse 😍

Vi er så glade for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse i butikken i Blåvand. Vores ekspedienter vil helt sikkert blive glade for at høre, at deres venlighed, smil og kompetence har gjort en forskel for dig.

Vi sætter stor pris på dine fine ord, og vi er glade for at kunne give dig en god oplevelse.

Tak for at anerkende butikkens indsats – det betyder meget for dem og os 🤩

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart 👠

Med venlig hilsen,

Rated 5 out of 5 stars

Det blev en god dag, med en pige der er så glad for sine nye støvler. 🤗

Vi kom i butikken i går for at finde nogle nye støvler til vores datter, som er dårligt gående. Fik en helt fantastisk betjening og rådgivning både med hensyn til nuværende køb, og hvad der kunne gøres fremover.
Tak til Stine for en dejlig oplevelse. Vi kommer gerne igen.

March 5, 2025

Hej Lilian.

Tusind tak for den dejlige anmeldelse 😍

Vi er rigtig glade for at høre, at I havde en positiv oplevelse i Skoringen i Blåvand, og at Stine kunne hjælpe jer med både de nuværende køb og fremtidige behov.

Vi håber, at de nye støvler vil gøre en stor forskel for jeres datter, og vi er glade for at kunne være med til at finde den bedste løsning for hende.

Det betyder meget for os at kunne yde god rådgivning og service. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen snart 🤗

Dejlig butik

Dejlig butik. God kundeservice. Og et fantastisk køb

November 14, 2024

Hej [Per,

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os og er tilfreds med dit køb 😊

Rated 5 out of 5 stars

Har købt hovedparten af mit fodtøj i…

Har købt hovedparten af mit fodtøj i denne butik - altid god og naturlig betjening. Føler mig “hjemme” der 🤗

May 13, 2024

Hej Gitte,

Tusind tak for besøget og de fire stjerner 🤗

Take a closer look