Banner for Skoringen - Blåvand

Skoringen - Blåvand Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Blåvandvej 29, 6857 Blåvand, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Skoringen i Blåvand har nok den hurtigste service nogensinde. Aldrig har jeg modtaget en pakke så hurtigt og skoene passer på en prik.

Rated 5 out of 5 stars

Vi kom i butikken i går for at finde nogle nye støvler til vores datter, som er dårligt gående. Fik en helt fantastisk betjening og rådgivning både med hensyn til nuværende køb, og hvad der kunne gør... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har fået anbefalet de to ansatte hos Skoringen i Blåvand, Anette og Kristina, til det første køb af sko til ens barn. De første sko kan godt være lidt af en jungle, så det var virkelig rart at få h... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jeres butik , har altid de sko man ønsker sig , et stort udvalg . Altid et smilende personale , samt god viden. Kommer fra Esbjerg 1-3 gange årligt.

Company details

1. Shoe Store
  2. Bag Shop
  3. Bags and Luggage Store
  4. Handbags Shop

About Skoringen - Blåvand

Written by the company

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Written by the company

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

• Blåvandvej 29, 6857, Blåvand, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

668 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Ekspedienten gik på loftet for at finde…

Ekspedienten gik på loftet for at finde støvler, der var gemt væk.

April 26, 2024

Hej,

Tusind tak for besøget og din positive feedback 🌞 Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage en anden gang! 👏

Skoringen

Gennem 40 år har jeg handlet der

Er kommet i butikken i 40 år og første gang som barn og handler der stadigvæk for de har altid nogen sko jeg bare skal ha med hjem når vi er i sommerhuset.

April 4, 2024

Hej

Tusind tak for din skønne anmeldelse - den varmer vores sko-hjerter! Det er en ære at have haft dig som kunde i hele 40 år, og at høre at du stadig er en trofast kunde efter så mange år, betyder meget for os.

Vi ser frem til mange flere år sammen med dig 😊

Rated 2 out of 5 stars

Skoringen Blåvand er ikke interesseret i at sælge dig noget

En af medarbejderne fra Skoringen Blåvand er ikke interesseret i at sælge sko. Her er hvorfor:

Jeg kom ind her for at finde et par indendørs loafers til herre i størrelse 45 (EUR). Jeg kiggede rundt i herreafdelingen, men kunne ikke finde dem, så jeg spurgte denne medarbejder, om de havde dem. Hun svarede derefter i en nedladende tone "Skal vi kigge i herreafdelingen?" 30 sekunder senere, siger hun "Jeg tjekker ovenpå i vores lager." Yderligere 30 sekunder går, og hun kommer tilbage helt uden noget i hænderne. "Beklager, vi har dem ikke i størrelse 45."
Forbløffet over at se hende uden andre skokasser, der kunne være tæt på størrelse 45, spørger jeg stadig "Hvad med størrelse 44?". Hun stirrer lidt og siger så "Jeg vil tjekke" inden hun går tilbage op til deres lager. Kort tid efter kommer hun tilbage med en skokasse i størrelse 44. Jeg prøver dem på, og de passer godt. De er lidt dyre, og jeg var usikker på farven, så jeg fortæller medarbejderen, at jeg bliver nødt til at tænke over det. Hun svarer straks "På grund af..?". Forbløffet igen over den mærkelige tone og attitude, fortæller jeg hende bare "Fordi jeg er usikker på stilen og farven." og forlader butikken.

1. Nedladende attitude for at antage (hvis det ikke er blevet opfattet), at en kunde ikke allerede har tjekket deres foretrukne indkøbssektion.

2. Stor brøler for en salgsrepræsentant ikke at tænke på at bringe andre skostørrelser tæt på kundens ønskede skostørrelse fra starten. Er du her ikke for at sælge sko? Hvis ikke i en imødekommende tone, så prøv i det mindste at få et salg i din uhøflige tone.

3. I hvilken verden tror du, at når en kunde siger "Jeg bliver nødt til at tænke over det.", kan du som medarbejder læne dig frem, hæve dine øjenbryn og spørge kunden "På grund af..?". De slags spørgsmål skal pakkes meget pænere ind.

Helt bizar oplevelse samlet set. Jeg er ked af, hvordan en enkelt medarbejder så hurtigt kan ødelægge et muligt køb for 3 kunder. Glem alt om at tage til Skoringen i Blåvand.

March 26, 2024
Unprompted review

Hej Malthe,

Først og fremmest tak for din feedback.

Vi er meget beklagende over den oplevelse, du har haft hos Skoringen Blåvand. Det er langt fra den service, vi stræber efter at give, da vi netop ønsker at vores kunder først og fremmest føler sig velkomne og tilfredse under deres besøg i vores butikker.

Din anmeldelse er blevet videregivet til butikken, så de også kan få en forståelse af din oplevelse, så lignende situationer undgås i fremtiden.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Rated 4 out of 5 stars

Jeres butik

June 22, 2023

Hej Dorte,

Vi siger tusind tak for besøget og den skønne anmeldelse. 😀

God vejledning 👍

God vejledning 👍
Tålmodig og venlig betjening 👍

May 22, 2023

Hej Marie,

Tusind tak for den skønne anmeldelse. 🤗

Rated 5 out of 5 stars

En fantastisk diskret og engageret…

En fantastisk diskret og engageret betjening
Super!
Og flot flot butik....!!!
V h Bente fra Odense

November 15, 2022

Hej Bente,

Du skal have mange tak for besøget og den flotte feedback. Vi håber, at du bliver glad for dine nye sko 🤗

God og kompetent ekspedient

God og kompetent ekspedient
Omsorgsfuld forstod hvad det drejede sig om mhp ældre menneske, og et 3 årligt barn

November 9, 2022

Hej Bente

Mange tak for besøget og den flotte anmeldelse til Skoringen Blåvand. 😊

Rated 5 out of 5 stars

Super søde og god rådgivning i forhold…

Super søde og god rådgivning i forhold til såler indlæg til ømme fødder som gør kroppen træt. Meget professionel vejledning og god viden om produktetet. Kan varmt anbefales herfra.

September 29, 2021

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse til butikken i Blåvand 😊 Den sætter vi stor pris på 🙏

Stine

Take a closer look