Banner for Skoringen - Hillerød, Slotsarkaderne

Skoringen - Hillerød, Slotsarkaderne Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

Slotsarkaderne 14, 3400 Hillerød, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hvilken fantastisk service. Karina i afd. Hillerød (sælger kode 741) gjorde alt for at jeg kunne finde sko der passede. Hendes fortjeneste, at jeg købte 2 par. Pas på hende, hun er en ener. 1000... See more

Rated 3 out of 5 stars

Prisen er ok. Men skoene for mig lidt for tunge.,også nogle steder er skoenes læder misfarvet , kun små pletter .

Rated 5 out of 5 stars

Stor tak til jer. I fik gang i fod scanneren . Og jeg fik nye indlæg. Kommer ikke til at returnere dem. De såler var lige hvad mine fødder havde brug for .

1. Shoe Store
  2. Bag Shop
  3. Bags and Luggage Store
  4. Handbags Shop

About Skoringen - Hillerød, Slotsarkaderne

Written by the company

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Written by the company

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

• Slotsarkaderne 14, 3400, Hillerød, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

559 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

Dårlig kundeservice - 3 gange i kø... så gik vi.

Ved snart ikke, hvorfor man skal gå i butikker...

Flot butik i Hillerød, men service er godt nok ikke tilstede. Var afsted med min 4 årige datter, for at finde sko til hende...

Stod i kø for hjælp til en strls af en sko, vi havde fundet. Det krævede stregkode. Os retur og finde sko. Kø igen.. ekspedient var "selvfølgelig" gået videre til ny kunde.

Fik udleveret sko i strls 28.

Den var for stor. Kø igen... for at få strl 27.

Datteren bruger 28... lige fået nye sandaler og sneakers, men klipklapper er åbentbart KÆMPE i størrelse.

27 kunne gå, men liiidt stor.

Så vi stod i kø igen, for at få strl 26. Og igen, ikke muligt uden stregkode – og den som sad på skoen var ikke tilstrækkelig...

3 gange stod vi i kø... talte med 3 forskellige ekspedienter. Og ikke en havde tid til at gå med og finde stregkode, hjælpe mig eller på nogen måde yde anden service end jeg kunne få på nettet med GLS til levering.

Ville nok også gå hurtigere, at sende frem/retur med GLS. For seriøst... 3 gange i kø...

3 gang afleverede jeg skoen og forlod butikken.

Men pæn butik, flot udvalg... bare virkelig dårlig service fra de 4 ekspedienter...

May 3, 2026

Hej Martin.

Tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at beskrive dit besøg så grundigt. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give – især ikke når man står i butikken med et barn og forventer hjælp og vejledning undervejs.

Jeg forstår godt din frustration over både ventetiden, de gentagne køer og følelsen af manglende hjælp fra personalet. Når man besøger en fysisk butik, skal servicen selvfølgelig være en klar fordel frem for at handle online, og det lyder desværre ikke som om, vi levede op til det denne dag.

Vi tager også din feedback om størrelserne og håndteringen af varenumre/stregkoder med videre, da det tydeligvis gjorde oplevelsen mere besværlig end nødvendig.

Samtidig er vi glade for, at du kunne lide butikken og udvalget, og vi håber, at du vil give os en chance for at gøre det bedre en anden gang.

Prisen er ok

February 3, 2026

Hej Joanna.

Tak for din tilbagemelding.

Det er godt at høre, at prisen er tilfredsstillende. Vi er kede af, at skoene opleves som lidt tunge, og at der er mindre misfarvninger i læderet. Det er selvfølgelig ikke optimalt, selvom der kun er tale om små pletter.

Du er altid velkommen til at kigge forbi butikken, så vi kan se nærmere på det og finde en god løsning, hvis der er behov.

Rated 2 out of 5 stars

En kundeservice der ikke reagerer på en…

En kundeservice der ikke reagerer på en besked vedrørende returnering. 1 telefonopkald og 1 mail for mere end 1 uge siden, og stadig intet svar.
Der står på hjemmesiden, at jeg kan medbringe min faktura og varen der skal ombyttes, i en deres butikker. Min henvendelse i butikken blev afvist, derfor opkald og mail. Har intet hørt

November 7, 2025

Hej Susanne.

Tak for din henvendelse.
Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse – sådan skal det naturligvis ikke være.

Vi har desværre ikke kunnet finde nogen tidligere henvendelser fra dig til vores kundeservice, og vi vil meget gerne hjælpe dig videre med sagen. Vil du være sød at skrive til os på kundeservice@skoringen.dk
, så sørger vi for at kigge på det med det samme?

Tak for din tålmodighed – vi ser frem til at hjælpe dig.

Rated 2 out of 5 stars

Vi ventede i 20min med 2 småbørn uden…

Vi ventede i 20min med 2 småbørn uden at de 2 ekspedienter henvendte sig. Den ene smalltalkede i stedet for med en anden kunde da de kendte hinanden. Endte med vi måtte gå uden at købe noget da børnene havde ikke mere overskud til at være i butikken.

October 5, 2025

Hej Kim,

Tusind tak for din feedback.

Vi er kede af at høre om jeres oplevelse. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at give vores kunder, og vi forstår fuldt ud, at det må have været frustrerende at vente i 20 minutter med små børn uden hjælp eller opmærksomhed.

Vi håber, at I vil give os en chance igen, så vi kan give jer en bedre oplevelse næste gang.

Fin service😊

September 26, 2025

Hej Bent,

Mange tak for din anmeldelse ⭐
Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse hos os.

Rated 5 out of 5 stars

Altid en god service og dejlig vare.

Altid en god service og dejlig vare.

July 28, 2025

Hej Kim,

Hvor er det dejligt at høre! Vi sætter stor pris på, at du oplever god service og er tilfreds med vores varer.

Vi håber at se dig igen snart! 🌟

Rated 4 out of 5 stars

Super betjening ved kassen Spurgte om…

Super betjening ved kassen Spurgte om medlemskab af kundeklub mv

July 28, 2025

Hej Anita,

Tak for din feedback!
Vi er glade for, at du oplevede god betjening ved kassen, og at vi kunne fortælle om vores kundeklub 🛍️✨

Vi håber at se dig igen snart! 👟

Rated 1 out of 5 stars

Hej alle sammen I skal pas på i den…

Hej alle sammen I skal pas på i den butik. Fordi jeg har købt en sko fra den butik i dag. Og det var stort størrelse. Og de sagde til mig, at jeg skulle bruge den. Men jeg har tage det på kun i butikken. Og jeg tog tilbage der. Også medarbejder sagde, at vi kan ikke får den tilbage. Og de sælger falsk ting. Og så jeg har givet sko tilbage. Men jeg har ikke fået min penge tilbage.

June 2, 2025

Hej Perim

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med dit køb hos os.

Vi ønsker naturligvis, at alle vores kunder føler sig tilfredse og trygge, når de handler hos os. Det lyder desværre som en misforståelse omkring bytte- og returreglerne, som vi meget gerne vil hjælpe dig med at få løst.

Vi opfordrer dig til at kontakte vores kundeservice direkte, så vi kan kigge nærmere på sagen og finde en god løsning sammen. Kundeservice kan kontaktes på mail kundeservice@skoringen.dk

Rated 3 out of 5 stars

Det er længe siden jeg har fået så fin…

Det er længe siden jeg har fået så fin service i Slots Akaderne

December 19, 2024

Hej Lone,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i Skoringen Slotsarkaderne. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😊

Rated 5 out of 5 stars

Altid god og høflig betjening.

Altid god og høflig betjening.

December 13, 2024

Hej Bo,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med servicen hos Skoringen Hillerød, Slotsarkaderne 😊

Fin og god betjening

Altid god betjening når man kommer i butikken.

November 16, 2024

Hej Lizzie,

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores service 😊

Fremragende betjening

Skulle købe børnestøvler. Fik super betjening af ung mandlig ekspedient.

October 6, 2024

Hej Jonna,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fik super betjening, da du skulle købe børnestøvler. Vi håber at se dig igen snart 😊

Hjælpsomt personale

September 19, 2024

Hej Suzanna,

Tusind tak for din dejlige feedback! Vi er så glade for at høre, at fodscanneren og de nye indlæg har gjort en forskel for dig. Det betyder meget for os, at vi kunne hjælpe dig med at finde de helt rigtige såler. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😊

Hej Helle,

Tusind tak for din anmeldelse og positive feedback 🤗

Mangel på dannelse.

Mangel på dannelse.
Jeg læste lige Mias oplevelse af Skoringen- Hillerød,
SLOTSARKADERNE. Er sikker på, at de sure bemærkninger, og manglende takt, har noget at gøre
med den samme ekspeditrice. Hun er lidt ældre, har
mørkt hår, og ser træt ud.
Skoringen har på det sidste haft mange gode tilbud, og rabatter. Jeg lod mig friste. Desværre passede jeg ikke skoene, og var nødt til at returnere dem. Pengene skulle overføres på mit Dankort. Da jeg har kun 1 erfaring med pengeoverførsel, spurgte jeg om man får bevis for transaktionen.
Istedet at svare venligt, sagde ekspedienten " nej, jeg stjæler dem fra dig". Har aldrig hørt noget lignende, derfor spurgte jeg hvorfor siger hun sådan noget.
Skoringens medarbejder blev tavs.
Skoringens medarbejder virkede som inkompetent, og jeg kommer der aldrig mere. Jeg skal indrømme, at de andre damer og piger, som er ansat i butikken har altid været søde og kompetente .

August 7, 2024

Hej Christina,

Vi er kede af at høre om din oplevelse i vores butik i Hillerød. Det er bestemt ikke den standard, vi stræber efter, og vi har derfor videresendt din feedback til butikken, så de også kan læse om din oplevelse af situationen.

Vi er dog glade for at høre, du også har haft gode oplevelser med personalet i Hillerød.

Rated 4 out of 5 stars

Fin betjening

Fin betjening

May 15, 2024

Hej Vita,

Tusind tak for besøget og de fem stjerner 🥰

Skuffende service

Ikke særlig imødekommende tone og kundeservice. Jeg ledte efter et par sandaler til min søn. Jeg gør opmærksom på at jeg skal holde øje med ham da han er med og har en funktionnedsættelse hvilke resulterer i en sur bemærkning fra medarbejder om at hun ikke vil finde sig i at jeg vender ryggen til hende. Det gjorde jeg til dels for at have et øje på min søn og se udvalget af sandaler. Det endte med jeg gik.

May 13, 2024

Hej Mia,

Tak for din feedback på dit besøg i Skoringen Hillerød, Slotsarkaderne.

Det du beskriver om dit besøg, er bestemt ikke den service, vi gerne vil repræsentere hos Skoringen. Vi ønsker netop, at alle vores kunder skal gå glade og tilfredse ud af butikken.

Vi beklager derfor oplevelsen mange gange.

Rated 5 out of 5 stars

God vejledning og god og venlig…

God vejledning og god og venlig betjening 🙂🙂🙂

May 7, 2024

Hej Djurdja,

Tusind tak for de rosende ord! Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage, når du har brug for nye sko i garderoben 😀

Hjælpsom

Hjælp til hjemtagning fra en anden butik.

April 5, 2024

Hej Marianne,

Tusind tak for besøget og de fem stjerner ⭐

Take a closer look