Hvilken fantastisk service. Karina i afd. Hillerød (sælger kode 741) gjorde alt for at jeg kunne finde sko der passede. Hendes fortjeneste, at jeg købte 2 par. Pas på hende, hun er en ener. 1000... See more

Company replied
Prisen er ok. Men skoene for mig lidt for tunge.,også nogle steder er skoenes læder misfarvet , kun små pletter .
Company replied
Vi fik en super god betjening og fandt med god hjælp de sko, der passede.
Company replied
Stor tak til jer. I fik gang i fod scanneren . Og jeg fik nye indlæg. Kommer ikke til at returnere dem. De såler var lige hvad mine fødder havde brug for .
Written by the company

Slotsarkaderne 14, 3400, Hillerød, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Skulle købe børnestøvler. Fik super betjening af ung mandlig ekspedient.

Mangel på dannelse.
Jeg læste lige Mias oplevelse af Skoringen- Hillerød,
SLOTSARKADERNE. Er sikker på, at de sure bemærkninger, og manglende takt, har noget at gøre
med den samme ekspeditrice. Hun er lidt ældre, har
mørkt hår, og ser træt ud.
Skoringen har på det sidste haft mange gode tilbud, og rabatter. Jeg lod mig friste. Desværre passede jeg ikke skoene, og var nødt til at returnere dem. Pengene skulle overføres på mit Dankort. Da jeg har kun 1 erfaring med pengeoverførsel, spurgte jeg om man får bevis for transaktionen.
Istedet at svare venligt, sagde ekspedienten " nej, jeg stjæler dem fra dig". Har aldrig hørt noget lignende, derfor spurgte jeg hvorfor siger hun sådan noget.
Skoringens medarbejder blev tavs.
Skoringens medarbejder virkede som inkompetent, og jeg kommer der aldrig mere. Jeg skal indrømme, at de andre damer og piger, som er ansat i butikken har altid været søde og kompetente .

Reply from Skoringen - Hillerød, Slotsarkaderne
Ikke særlig imødekommende tone og kundeservice. Jeg ledte efter et par sandaler til min søn. Jeg gør opmærksom på at jeg skal holde øje med ham da han er med og har en funktionnedsættelse hvilke resulterer i en sur bemærkning fra medarbejder om at hun ikke vil finde sig i at jeg vender ryggen til hende. Det gjorde jeg til dels for at have et øje på min søn og se udvalget af sandaler. Det endte med jeg gik.

Reply from Skoringen - Hillerød, Slotsarkaderne
Min anmeldelse gælder mit onlinekøb med medlemsrabatten på 100kr. og efterfølgende delvis bytning i fysisk butik.
Jeg bestilte to par sko med 100kr. rabat i alt. Det ene par passede ikke i pasformen. Jeg byttede det i en fysisk butik og fik beløbet retur for det par sko inkl. rabatten på 50 kr. Jeg bad om at få overført de 50kr. rabat til det andet par sko i stedet, men det havde medarbejderen i butikken ikke mulighed for i systemet. Da det var på en søndag, sagde medarbejderen, at hun ville kontakte hovedkontoret den følgende uge, men jeg har intet hørt, og det er over en måned siden nu.
Dårlig og ufleksibel kundeservice! Både i forhold til rabatten og manglende opfølgning på forespørgslen.

Hvilken fantastisk service.
Hendes fortjeneste, at jeg købte 2 par.
Pas på hende, hun er en ener.
1000 tak Karina. Håber at du får denne besked.

Reply from Skoringen - Hillerød, Slotsarkaderne
Min hustru fandt på Skoringens hjemmeside et par sko, der angiveligt var på lager hos Skoringen i Hillerød.
Så hun kørte fra Holte til Hillerød for at købe skoene. Der er et stykke vej..
Ekspedienten oplyser, at de ikke er på lager. Min hustru beklager sig over den forkerte oplysning på hjemmesiden og beder om en forklaring og opfordrer til en beklagelse.
Ekspedienten svarer, at “det er også kontordamen, hun må fingeren ud af rø… !”
Min hustru bliver chokeret over dette sprog og modtager derudover ingen beklagelse eller undskyldning. Hun er helt uforstående.
Det udvikler sig til en diskussion og ekspedienten bliver meget højlydt. Der var andre kunder i butikken.
Meget ubehageligt !

Reply from Skoringen - Hillerød, Slotsarkaderne
Skoene var til min mand - har altid gerne ville købe Rieker sko som har en dejlig pasform