Restaurant Skovlyst Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vi har fået deres sæsonbord, et par gange før, og det bestilte vi igen til 6 personer, sjældent har jeg set så lidt mad . forret egentligt rimelig med 3 ret små hapsere, men hovedretten var meget små... See more

Rated 3 out of 5 stars

Dejlig øl, Sød betjening og fin mad. Manglende 2 stjerner skyldes langsom betjening (ja, der var mange i lørdags, men det bør I inddrage i bemandingen). Og en skuffende oplevelse med jeres såkald... See more

Rated 1 out of 5 stars

Læser på hjemmesiden klokken 17, at køkkenet er åbent til klokke. 21.30. Møder op 20.15 og får beskeden: “i kan ikke bestille mad, køkkenet er lukket”. For ligesom at verificere dette stålsatte arg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kort anmeldelse: Vi spiste frokost på Restaurant Skovlyst i Svanninge Bakker og fik en fantastisk oplevelse. Vores pariserbøf med lokalt Welsh Black-kød var både lækker og bæredygtig, og dertil nød... See more

1. Restaurant

Information provided by various external sources

skovlyst, fåborg, bryllup, konfrimation, konferencer,Restaurant Skovlyst

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

Hold jer til øllet

Hold jer til øllet
Vi var 4 mennesker ude og spise aftensmad på Restaurant Skovlyst i Værløse d.30/7-21
Det var en god start med sjove fantasifulde snacks - forretterne var nogenlunde - men alle 4 hovedretter var måske lavet i forgårs? En blanding af overkogte og rå ‘nye’ kartofler.
‘Stegte’ rødspætter, der var kogt på den ene side - garniture: nogle slatne sure rabarber, kalvebryst der var stegt totalt dødt, gammeldags sovs, der var uden smag. Intet var velkrydret.
Nej tak vi skulle ikke have dessert.
Meget søde unge der serverede - og beliggenheden er fantastisk, derfor en stjerne.
Men vi kommer ikke igen og spiser - og anbefaler ikke stedet til nogen

August 1, 2021

Besøg ikke denne restaurant

Besøg ikke denne restaurant, var der i går den 20.07.21, elendig betjening, de glemte en kuvert, der først kom efter 20 minutter, efter at der blev rykket ! og en levering helt uden undskyldning ! Uforskammet. Desuden var de 2 bestilte burgere indeholdende gammel salat, bøffen var ikke gennemstegt, og min svigerdatter fik problemer med maven kort efter at hun havde smagt på den. Bliv væk og find et bedre sted på Bakken, Lasse Asp / Hillerød

July 21, 2021

Picnickurve

Bestilte 3 picnickurve, som jeg skulle have med hjem
Til en venindefrokost i haven. Super dejlig mad, lige til at pakke ud og spise med det samme.
Søde og venlige personale . Det er ikke sidste gang jeg prøver det.

July 8, 2021

1 stjerne fordi man ikke kan give 0

1 stjerne fordi man ikke kan give 0. Ankommet kl 16.55 og vil købe en øl og lidt mad. Får serveret øl til 65 kr i plastik, trods vi kan se andre får i glas😡 vi spørger til mad men i en næsten tom udeplads får vi at vide, at vi først kan få mad kl 19.30 men andre sidder og bestiller samt spiser. Vi bliver oplyst fra tjener om at køkkenet ikke har åbent hvilket tydeligt vis er direkte løgn.

June 19, 2021

Nåede ALDRIG at komme ind

Nåede ALDRIG at komme ind, for det behagede dem ikke at åbne kl 11.

Og de gad ikke informere om at de havde lukket/åbende senere.

Total skod service.

Så meget for at vi skal støtte restaurant
branchen.

Godt der findes gode steder, hvor kunder er i højsædet.

November 1, 2020

Flabet sted.

Flabet sted.
Når man kommer 7 personer og gerne vil have kaffe og kage, så er det ikke muligt. Der er "lige ved at blive dækket op til et stort selskab", siger tjeneren (eller måske var han ejeren?). Vi havde googlet "kaffe og kage Faaborg" - og denne restauration kom op. Som der står på restaurationens hjemmeside "Kom inden for". Hjemmesiden har også en hel side om "kaffe og kage".
Et engelsk ordsprog lyder; "Stick to the winners" - så vi drager til service-mindede restauranter fremover.

July 14, 2019

Læser på hjemmesiden klokken 17

Læser på hjemmesiden klokken 17, at køkkenet er åbent til klokke. 21.30.
Møder op 20.15 og får beskeden: “i kan ikke bestille mad, køkkenet er lukket”. For ligesom at verificere dette stålsatte argument, fremdrager tjeneren et lille kort (størrelse visitkort) der tydeligt - med flot rød skrift - sigende: “No walk inns”. Kortet står placeret på tjenerens computer, og helt uforstående overfor vores skuffelse over ikke at kunne bestille, savner han tydeligvis at vi ikke har været synske og har læst dette kort hjemmefra!???
Nå, vi nupper en pizza, og siger “up yours” Skovlyst! (Desværre ikke muligt at give 0 stjerner)

July 9, 2019

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Køkkenet åbenbart lukket kl. 20.00 en tirsdag aften. Ikke mange gæster, men køkkenet ville ikke servere mere.

July 9, 2019
Rated 2 out of 5 stars

Skuffende hovedret

God aperitif og forret. Meget skuffende da vi kom til hovedretten. Havde bestilt lam med hvidløg, en kedelig oplevelse. Kartoflerne smagte gamle og tørre, sousen var meget bitter. Dertil noget grønt af ubestemmelig herkomst. Kødet smagte nærmest kogt. ØV! Da tjeneren spurgte hvordan det smagte sagde vi vores ærlige mening. Som min far sagde; det smagte som mad der havde været varmet op i tre dage! Hvor er det ærgerligt at et så skønt sted ikke gør mere ud af maden😞

April 17, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Flabet opførsel og øl og vin serveres i…

Flabet opførsel og øl og vin serveres i plastikglas.
Vi ankom kl. 17:00 og bestilte to øl og et glas vin. Personalet ville ikke servere det bestilte i rigtige glas da de lukkede om ‘en halv time og efterfølgende ikke ville vaske glassene af. Vi gjorde personalet opmærksom på at det ikke var iorden idet prisen og kvalitet ikke passer til plastikglas. Endvidere fik vi af vide af personalet at de bare kunne lukke 1/2 time før så kunne vi ikke komme ind og de kunne komme hjem til tiden. Afslutningsvis fik vi smidt et visitkort i hånden med beskeden” så kan i selv se åbningstiderne “ Kan desværre ikke anbefale stedet trods velsmagende øl.

November 18, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Den ene stjerne for for en lækker…

Den ene stjerne for for en lækker forret med rørt tatar.

18 mennesker og vi havde bestil bord og menu forud. Efter 2 timer havde vi stadig ikke fået hovedret - og dem som ikke havde bestilt forret slet intet at spise. 3 gange spurgte jeg pænt til tidshorisonten for hovedretten - "den er på vej..." og ellers intet. Ingen opmærksomhed fra tjenerene i ventetiden eller antydning af beklagelse.
Jeg valgte at gå, og håber resten af kollegaerne fik en god aften - men stemningen var godt nok blevet noget mat...

De er ikke gearet til servering af mere end 4 - 5 personer ved bordet.

May 31, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Man skal virkelig være en tålmodig sjæl…

Man skal virkelig være en tålmodig sjæl for at spise her..man skal næsten hoppe op af stolen for at få lov at bestille..og derefter vente 45 minutter på maden. Vi skulle lige checke stedet ud inden en fødselsdag hvor vi faktisk havde bestilt bord..efter denne prøve middag var det ikke et sted vi ville hen igen og vil aflyse vores booking..svar fra personale ..det har jeg ikke lige tid til i må vente..hold da op..ikke et sted jeg og mit selskab vil anbefale ..intet overblik overhovedet..ingen interesse for folk ..virkelig dårlig servering selv om der står 3 trunter og kikker ud i luften..

May 25, 2018

En skidt dag for kokken

Lad være med at komme der på en torsdag. Det må være kokkens off Day. Jeg er klar på vi ikke bevæger os i de øvre gastronomiske luftlag, men køkkenets niveau var denne dag simpelt hen langt under et niveau et professionelt serveringssted kan være bekendt. Lammeskanken var det eneste med acceptabel standard. Resten af retterne; fisk, vegetarret, stenbiderrogn og pocheret æg var under en standard et professionel spisested kan være bekendt at servere. Tjenere var iøvrigt rigtige gode.

April 26, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Vi giver topkarakter til restaurant …

Vi giver topkarakter til restaurant Skovlyst

Vores fødselsdagsfest i lørdags blev en super dejlig oplevelse for både vore gæster og for os selv.
Alle vores aftaler og forventninger til maden blev til fulde indfriet, ikke mindst med hjælp fra vores 'private' betjening i Troldestuen.
Vi kommer gerne igen !
Mvh Doris og Gunnar Melton

December 19, 2017

Sublim 6-stjernet oplevelse

Vi deltog den 17. september 2017 i en privat fødselsdagsfroskost og fik en helt ekstraordinær madoplevelse. Frokosten bestod af en perlerække af små retter. Jeg kan desværre ikke gengive indholdet, men jeg husker da østers, helleflynder , and (tror jeg- ihvertfald fugl), zebra ..... Fremragende vine. Små anretninger, hvilket vi sætter pris på i vores alder 70+. Professsionel betjening, Kan varmt anbefales. Lisbet Schlottmann og Martin Fisker, Hørsholm.

September 30, 2017

Koldt og kedeligt

Vi holdt afdelingsseminar på skovlyst. Jeg mindedes samtidig den kiksede julefrokost hvor vi bl.a. manglede fiskefiléter og andet julemad. Dengang var der også pissekoldt. Det var der også igennem en hel dags seminar. 4 kedelige 'håndmadder' til froskost. Een som jeg kunne spise. Middagen var venet med glæde og sult; Det blev perlehøne med noget man kalder 'risotto' som var decidret ulækkert. En klistret sammenhængende masse - som ingen rigtig kok ville tillade sig at kalde risotto. Der var måske 50 gr. kød på 'hønen' så det måtte række. Temmelig skuffende oplevelse på Skovlyst - ligesom sidst. Øv, jeg håber ikke at skulle komme dér igen.

October 31, 2016
Rated 5 out of 5 stars

God betjening og skøn mad !

Middag for familie og venner.
Vi havde sammensat menuen og vinene sammen med Peder Mahony som ejer stedet , og der var ikke et øje tørt. Både mad, vin og betjening var helt i top.
1.000 tak for et dejligt arrangement.
Venlig hilsen, Marianne og Flemming

September 30, 2013