SOVA - Bäckebol Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Importgatan 28, 422 46 Hisings Backa, Backa, SE

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi fick ett så fint bemötande i denna butik. Hade varit i flera sova butiker innan men personalen här hjälpte oss verkligen hitta rätt! Idag är nästan all värk och smärta i kroppen ett minne blått, rä... See more

Rated 5 out of 5 stars

Trevligt mottagande när man kommer in i butiken,bra information om olika sängarna. Framförallt servicen efter köpet Då vi hade otur med en lukt i en sänggavel som inte tålde. Då ställde all... See more

Rated 3 out of 5 stars

Det tog lång tid innan jag fick besked om min beställda vara. När jag ringde första gången meddelande man att man hör av sig när varan kommit. När det gått en tid till och inget hört ringde igen och f... See more

Rated 2 out of 5 stars

Varit i två olika butiker under två veckor för att få hjälp med bra kudde. Ingen av gångerna har jag fått bra hjälp. Får känslan av att man endast ger bra service vid sängköp, då det är en dyrare inv... See more

Company details

About SOVA - Bäckebol

Written by the company

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1,366 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Väldigt trevligt bemötande av…

Väldigt trevligt bemötande av fantastiskt kunnig personal! Är jättenöjd med min säng!

February 3, 2025

Reply from SOVA - Bäckebol

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både personalen och din nya säng. Vi hoppas att du får många härliga nätter av god sömn i den! Vänligen SOVA

Kunnig och trevlig personal

Säljaren, Joakim Karlsson, var väldigt kunnig och behjälplig när vi provade ut en ny säng. Det kändes inte alls som han försökte sälja på oss något utan var väldigt lyhörd på våra behov och den budget vi hade att röra oss med. Vi är supernöjda med den hjälp vi fick och sängen vi köpte.

February 18, 2025

Reply from SOVA - Bäckebol

Tack så mycket för din fina recension Martin! Vi är glada att Joakim kunde ge er den hjälpen ni behövde och att ni är nöjda med er nya säng. Hoppas att ni kommer sova riktigt gott i den. Vänligen SOVA

Ros och ris

Bra och trevligt bemötande, men lång leveranstid.

February 18, 2025

Hej Mats,

Tack för din recension! Vi beklagar verkligen den långa leveranstiden och det besvär det har orsakat. Vi jobbar på att kunna erbjuda en bättre leveransupplevelse. Vi önskar dig många nätters god sömn. Vänligen SOVA

Den är väldigt bra

Den är väldigt bra, och jag sover gott.
Det är den bästa sängen jag någonsin haft.

January 25, 2025

Reply from SOVA - Bäckebol

Vad fantastiskt att höra att du är så nöjd med din säng och att du sover gott! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig hitta den bästa sängen för dina behov. Önskar dig många fler härliga nätter framöver!

Vänligen SOVA

Rated 5 out of 5 stars

Kunnigt och trevligt bemötande från…

Kunnigt och trevligt bemötande från säljarna!

January 20, 2025

Reply from SOVA - Bäckebol

Hej Catrin, Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till. Detta ska vi hälsa vidare! Tack för ert besök & varmt välkomna åter. Vänligen SOVA

Rated 5 out of 5 stars

Vänligt bemötande och väldigt…

Vänligt bemötande och väldigt hjälpsamma.

January 31, 2025

Reply from SOVA - Bäckebol

Vi är glada att höra att du hade en positiv upplevelse. Tack för din recension - det ska vi hälsa vidare till butiken. Sov gott! Vänligen SOVA

Rated 5 out of 5 stars

Fick bra service och förklarade…

Fick bra service och förklarade skillnaden mellan olika produkter👍🙌😍

January 23, 2025

Reply from SOVA - Bäckebol

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till och tack för din fina recension. Det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Med SOVA sover jag gott

Mycket nöjd med både bemötande och övrig service
Trevlig personal med gott humör och god humor.
Högsta betyg

January 8, 2025

Reply from SOVA - Bäckebol

Tack för din fina feedback John! Det gläder oss att höra att allt gick smidigt. Trevlig personal och en bra upplevelse är precis vad vi vill att våra kunder ska få. Önskar dig många goda nätter i din nya säng. Vänligen SOVA

Rated 5 out of 5 stars

Duktig och seriös säljare.

Duktig och seriös säljare.

December 14, 2024

Reply from SOVA - Bäckebol

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för ditt besök! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Vänligen SOVA

Proffesionell bemötande och Kompetent

Proffesionell bemötande, kunnig personal, väldigt bra service. Lyssna och hjälper till. Det är min andra säng som jag har köpt i Sova Bäckebol. Supernöjd! Prismatchningen funkar perfekt. Man behöver inte oroa sig att det finns liknande produkt billligare någon annanstans.

November 12, 2024

Reply from SOVA - Bäckebol

Stort tack för din fina feedback! Vi är så glada att höra att du är nöjd med både bemötandet, sängen och leveransen. Det betyder mycket för oss att vi kunde ge dig en bra upplevelse. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Vänligen SOVA

Rated 5 out of 5 stars

Blev fint bemött Fick mycket hjälp av…

Blev fint bemött Fick mycket hjälp av en kunnig försäljare! Är så nöjd med köpet!🤗

November 26, 2024

Reply from SOVA - Bäckebol

Tack för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att du fick så bra hjälp och att du är nöjd med ditt köp. Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott!

Fantastiskt bra!

För några veckor sedan besökte jag flera olika sängbutiker i stan, provade sängar och pratade med säljare. Det finns mycket att lära sig om komfort och det är inte helt enkelt att hitta rätt. Efter att ha läst på en hel del och provat runt besökte jag SOVA i bäckebol och fick ett otroligt gott bemötande från Igor. Under mitt besök testade jag olika sängar och fick en hel del support och upplevde aldrig att han försökte sälja på mig något som jag inte ville ha eller för sin egen skull. Han vidade både exprrtis och intresse för både produkter och mig som kund på ett genuint sätt. Efter att ha jämfört olika sängar i olika butiker med olika säljare kan jag utan tvivel säga att denna upplevelse var den bästa jag haft.
Det har nu gått ungefär en vecka sedan jag fick min säng levererad och jag är helnöjd med allt. Jag kommer att rekommendera alla mina närstående att göra ett besök till Sova i Bäckebol när det är dags för att köpa ny säng.

November 13, 2024
Unprompted review

Reply from SOVA - Bäckebol

Stort tack för att du delar din upplevelse! Det betyder otroligt mycket för oss att höra att Igor gav dig ett så fantastiskt bemötande och att du kände dig både välkommen och genuint hjälpt. Vi är glada att du hittade rätt säng och att du är nöjd med ditt val!

Vi kommer självklart att vidarebefordra dina fina ord till Igor – han kommer bli väldigt glad att höra detta. Din rekommendation värmer verkligen och dina närstående är varmt välkomna när det är dags att köpa ny säng!

Önskar dig fortsatt härliga nätter i din nya säng! Vänligen SOVA

Tempurmadrass

Fantastiskt bra personal och mycket bra madrass. Ångrar inte köpet alls.

October 26, 2024

Reply from SOVA - Bäckebol

Tack för din recension! Vi är så glada att du är nöjd både med vår personal och din nya madrass. Vi önskar dig många härliga nätter framöver! Vänligen, SOVA

Mycket bra säng

Mycket bra säng, kunde inte hitta fjärrkontrollen några nätter

October 16, 2024

Reply from SOVA - Bäckebol

Tack för din recension! Härligt att du gillar sängen! Vi hoppas fjärrkontrollen håller sig på plats framöver! Sov gott!

Rated 4 out of 5 stars

Utbyte kassett till madrass få

Det tog lång tid att få varan, men jag är nöjd med utbyte av kassetten till sängen och att jag fick ett bra pris

October 26, 2024

Reply from SOVA - Bäckebol

Hej Ann, Vi är ledsna att det drog ut på tiden och arbetar aktivt för att förbättra vår leveransupplevelse. Vi är glada att du är nöjd med varan och önskar dig många goda nätters sömn. Vänligen, SOVA

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look