Sportspleje ApS

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Havde pludselig problemer med Hælspore i slutningen af januar 2015. Fandt hurtig sportspleje hjemmeside og bestilte indlæg. Pengen blev ret hurtig efter trukket fra konto. Nu har vi marts 2015 og der... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestilte i APRIL! måned et knæbind til omkring 200 kr +/-. Pengene bliver naturligvis trukket med det samme, dog dukker varen bare aldrig op! Sidder nu, efter 2 måneder og adskillige forsøg... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Sportspleje ApS er tilsyneladende ikke en handelsvirksomhed, men en sparegris for ejerne som "kunderne" putter penge i!!! Jeg har også været for dum og betalt men igen varer set. "Køb" intet... See more

Rated 1 out of 5 stars

Købte et indlæg sidste år. Jeg modtog det aldrig. Jeg skrev til dem og fik svar at jeg ville få pengene retur. Det er aldrig sket. Jeg har skrevet til dem efterfølgende, det har de aldrig svaret på.... See more

People also looked at

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Vil ikke tilbagebetale penge for returvarer

Sportspleje.dk hævede pengene 2 uger før vi fik varerne og da vi returnerede en vare fik vi aldrig penge retur. De svarer ikke på opkald eller på mail.

TOTAL DÅRLIG SERVICE !!!!

November 28, 2014

Hej Charlotte,

Du skal have modtaget pengene retur - vi afventer at du opdatere dit indlæg at det er sket, så andre også kan se det.

En blandet fornøjelse

Der var informeret om, at hvis nogle varer var i restordre ville bestillingen først blive sendt, når alle varer kunne sendes samlet. Fair nok! Men der gik 1 uge uden lyd - her manglede jeg meget en tilbage melding på, om varene var på vej eller i restordre.
Efter 7 dage bliver beløbet pludselig trukket fra kontoen, så forhåbninger blev sat højt til en levering i løbet af et par dage. Men intet sker.
Efter 1½ uge skriver jeg på hjemmesiden en besked, som der ikke bliver besvaret og jeg ringer på deres telefon, hvor besked lægges uden der bliver ringet tilbage.
Her efter sender jeg en mail med bestillingen til firmaet og så går det pludselig hurtigt med tilbagemelding og varene bliver modtaget i løbet af 3 hverdage. Samtidig kommer der svar på den besked jeg tidligere skrev på hjemmesiden.
Der mangler dog en vare - uden der er besked om dette pr. mail eller besked i pakken, men det fulde beløb er stadig trukket.
Jeg skriver igen en mail, med kopi af følgefaktura, med besked om de enten skal sende en ligende varer eller godtgøre beløbet. Der kommer svar i løbet af natten og varen kommer i løbet af 2 hverdage. Så trods de svære udfordringer endte den godt.
Kan ikke give den store anbefaling, men hvis man bruger virksomheden så mail direkte og brug ikke besked muligheden på hjemmesiden eller telefonkontakt.

November 20, 2014

Hej Anya

Tak for dit indlæg - vi kan have behandlet din ordre bedre. Vi har 20.000 kunder, og der kan opstå problemer, som vi løbende løser. Vi er glade for at din ordre endte godt.

Rated 1 out of 5 stars

Sportpleje trækker dine penge og sender aldig din bestilling til dig!

Har en dårlig erfaring med sposrtpleje.dk. De har aldrig fremsendt min bestillinger og har holdt mig hen med dårlige undskyldninger såsom den er på vej, problemer med vores leverandører osv. Alt sammen løgn!
Tillige har de trukket pengene fra min konto. Deres forretningsmetoder forekommer mig ulovlige?? De svarer ikke når man ringer.....
Der bør efterhånden være anmeldelser nok til en tur i Kontanten!!
Under alle omstændigheder, melder jeg mig i koret for dem der gerne vil udbrede kendskabet til sportspleje.dk tvivlsomme forretningsmetoder, så andre ikke oplever det samme som mig!

November 18, 2014

Hej Gitte,

Først, din pakke er fremsendt, og som kundesupport har skrevet til dig, så er pakken eftersøgt og verificeret afsendt til dig. Du har heller ikke betalt for pakken. Det du fremføre er direkte forkert.

Dernæst, så kan vi se at kundesupport har været meget hjælpsomme med dine forspørglser, selvom du har en meget agressiv tone. Du bliver tilbudt at modtage pengene retur, hvilket bliver gjort med det samme, og at du kan betale med bankoverførelse, når pakken kommer frem til dig, eller du kan få pakkelabel, så du kan sende pakken retur. Det gøres høffeligt, men du retunere med en sjældnen omgang af agressivitet, som vi ikke syntes kan være rigtigt at nogen i en kundesupport skal udsættes for.

Alt i alt har vi nu en pakke, som du ikke har betalt for, som vi ikke har fået retur. Vi forventer naturligvis at få pakken retur - enten fra dig eller fra den pakkeleverandør du valgte at modtage din pakke med.

Slutlig, for at kundesupport kan levere en god oplevelse, så kræver det et minimum af villighed til samarbejde.

Rated 4 out of 5 stars

Fin chat service

Det virker som det ska'

November 13, 2014

Hej Ida,

Tak for den rosende anmeldelse. Det er altd rart at blive fortalt når vi gør noget godt.

Vi er glade for at du kan lide vores nye chat og email funktion. Integrationen af disse har været en sej omgang, men den nye chat og e-mail funktion er en stor hjælp til alle.

Til de der måtte læse med - prøv den nye chat eller e-mail funktion, og bliv positiv overrasket :)

3 hurtigste måder at få kontakt med os:
----------------------------------------------------
1. chat (klik på chat ikonet på vores hjemmeside, - svar hurtigst, hverdage/weekend)
2. e-mail (skriv til info@sportspleje.dk - svar indenfor 1-24 timer, hverdage/weekend)
3. telefon (ring +45 6131 4040 - svar imellem kl. 10-12, hverdage)

Dårlig service og levering

Bestilte en training mask 2.0, pengene blev trukket med det samme og så skulle jeg vente 3-7 dage på levering da 7 dag var gået skrev jeg til ders kunde service og fik et svar om at de var på vej. To dage efter (fredag) havde jeg stadig ikke modtaget produktet og prøver at ringe til deres kunde service, men i hele de 2 timer de er til rådighed kommer jeg på telefon svarer. Så kontakter jeg den over chat og får fat på en medarbejder, som siger at pakken må være blevet væk i posten, og at de vil sende en ny pakke følgende mandag. Da det så bliver onsdag har jeg stadig ikke modtaget pakken og tager kontakt til dem igen, og får så at vide den ikke er sendt da de ikke har flere på lager, så jeg skal vente helt til fredag eller mandag for at de kan sende en ny pakke. Hvor er deres service om at skrive den er blevet væk, eller ikke har flere på lager + ingen kontakt over telefon, handlen har jeg dog fået annulleret og vil bestemt ikke anbefale folk at købe på denne side, da der virkelig ringe service og meget uprofessionelt.

November 12, 2014

Hej Jonas,

Tak for dit indlæg - vi er kede af at du har fået information der har forvirret i din ordre - det kan skyldes at der er forskellige information tilgændelig på senere tidspunkter. F.eks. hvis pakken er blevet væk og vi skal afsende en ny, og der så konstanteres at varen er i rest.

dårlig service

jeg har bestilt en pakke og har aldrig fået noget svar om at den er blevet sendt og har prøvet og skrive til dem men får intet svar.

November 12, 2014

Hej Jeppe,

Du har nu modtaget din pakke nu - den har været afsendt, men forsinket, og det er vi kede af. Men vi er glade for at den er hos dig nu.

Vi er også kede af du har haft svært ved at komme i kontakt med os - vi har 3 muligheder for kontakt, e-mail, tlf og chat. Vi anbefaler at prøve en eller flere af mulighederne hvis man ikke får kontakt. Det er også ok, at sende en ny mail, hvis man ikke har fået svar på den første. Det er vores mål at svare hurtigt på e-mails og chat.

Tak for din ordre.

Lad være...

Ordrenr. 27050 - bestilt fodindlæg d. 29/10, penge trukket d. 3/11. Intet hørt/modtaget fra Sportspleje.dk indtil videre trods henvendelser via deres formular, alm. email og telefonopkald (forsøg på opkald, da ingen gider besvare tlf.).

Forretninger må IKKE trække pengene fra kort, før varen er sendt.

Opdatering 14/11-14:
Jeg har nu modtaget mine penge retur fra Sportspleje. Dette skete kort efter min anmeldelse af dem her på Trustpilot. Samtidig anmeldte Sportspleje min anmeldelse, som blev fjernet indtil jeg har indsendt ordrebekræftelse. Dette er nu gjort - gad vide om den så bliver aktiv igen?

Skal Trustpilot være troværdig bør ALLE indsende dokumention; også dem som giver fantastiske 5 stjerner.

Endnu en opdatering som svar på Sportspleje.dk's kommentar.
Jeg vil gerne - endnu en gang pointere, at jeg HAR forsøgt mig med jeres tre mulige kontaktformer. Intet af det virker - derfor min frustration. Jeg udtaler mig KUN på egne vegne (er det ikke det, som Trustpilot handler om? Mener stadig, at - uanset antal stjerner givet - man skal dokumentere sit køb.

November 11, 2014

Hej Jørgen,

Først er vi glade for, at vi har fået løst ordren, og du har tilgenegivet, at du har modtaget pengene retur.

Du kan kontakter os på 3 måder:

1. Chat - findes på vores hjemmeside i nedereste højre hjørne.
2. Mail
3. Tlf.

Vi anbefaler chatten, da den kan give hurtigt direkte besked. Du finder chatten på vores side i nedereste højre hjørne.

Vi trækker IKKE pengene fra en ordre før den afsendt - din ordre har været afsendt, men har været ramt af forsinkelse. Det er vi kede og vi kan godt forstå, at tankerne kan løbe vildt, når du samtidig kan læse direkte løgn om os her på Trustpilot fra personer der går langt over hvad der er ret og rimeligt. Det er derfor vi opfordre Trustpilot til at undersøge din og andres anmeldelser - både så vi kan se hvem der skriver, men også så vi har dokumentation til senere retslig efterspil til de personer der spreder løgne.

Vi kan godt acceptere, at man skriver en vred og frusstrateret indlæg på Trustpilot, men den skal være saglig, og ikke gå fuldstændig over gevind og sprede løgne.

Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse, men det betyder ikke, at alle andre kunder hos os har haft tilsvarende dårlige oplevelser - som blandet andet kan ses på, at vi også får gode anmeldelser med 5 stjener. Grunden til at denne Trustpilot side ikke er mere aktiv på den front er, at vi IKKE bruger Trustpilot aktivt. Dvs. vi betaler ikke Trustpilot pengene for at skabe anmeldelser. Det har vi valgt for lang tid, og det vil vi ikke ændre. Trustpilot er for tilfældige subjektive holdninger, og det kan vi ikke bruge konstruktivt.

Men vi svarer altid pænt her på Trustpilot, ligesom vi gør pr. mail, chat og tlf.

Tak for din ordre, selvom den ikke blev fuldendt.

Rated 2 out of 5 stars

Helt uacceptabelt, men pengene reddet!

Som flertallet af dem som har skrevet de seneste bedømmelser, har jeg opleveret at betaling bliver trukket med det samme, men varen - 10 dage senere - ikke er kommet. Jeg ringede til den såkaldte kundeservice, flere gange, men der er aldrig nogen som svarer, der er automatsvar. Helt uacceptabelt!
Min anmeldelse og de fem tidligere negative anmeldelser blev anmeldt af Sportspleje.dk og derefter blokeret, og Trustpilot krævede at jeg sendte en pdf kopi af min ordre. Kræver Trustpilot det samme dokumentation af de superpositive 5-stjerners vurderinger? For der er noget mærkeligt med vurderingerne af dette firma. Når der har været en strøm af dårlige anmeldelser, kommer en tilsvarende strøm af 5-stjerners vurderinger. Hvis Truspilot ikke kræver samme dokumentation af de positive som de kritiske anmeldelser, kan der jo manipuleres med vurderingerne!
Nå, per mail annullerede firmaet min ordre. Jeg skrev at jeg ville skrive på Trustpilot igen hvis jeg ikke fik mine penge. Pengene kom tilbage på min konto på en time! Det giver en stjerne mere.

November 6, 2014

Hej Jesper,

Først - det er godt din ordre er blevet løst. Dernæst er vi kede af at du kalder andre kunder der har skrevet her for manipulation - du kan klikke på dem, og se det er mennesker som handler på nettet, inkl. hos os.

At du har haft en dårlig oplevelse er ikke det samme som alle har haft en dårlig oplevelse - vi bruger nemlig ikke Trustpilot aktivt, og derfor er det ikke et retvisende billede du har på Trustpilot.

Vi har mange glade kunder, og dem er vi naturligvis glade for, og vi er da glade når de skriver her på Trustpilot, men Trustpiot er og bliver ikke et medie der kan bruges til at være retvisende, og derfor bruger vi dem ikke aktivt.

Vi er dog ved at være meget trætte af, at folk der har haft en dårlig oplevelse hos vores kundesupport ikke bruger de mange muligheder vi: chat, mail og telefon, og gerne igen hvis der ikke kom svar i første forsøg, men istedet kaster sig ud i helt vildt overdreven anklager her på Trustpilot, og når de får svar her på Trustpilot, så vænner de ikke tilbage. Det er også de samme, som fuldstændig ignoerere, hvad vi har skrevet til andre her på Trustpilot. Og på den måde opbygges der bare en bunke mistro til den næste der læser med på Trustpilot.

Så her er en bøn til de som læser med i dit indlæg:

Gør som Jesper, og opdatere både tekst og stjener, når vi har afhjulpet problemet - både så andre kan se, at der rent faktisk sker noget, men også så vi ved, at problemet er blevet løst, og man er kommet videre.

Vi er kede af din ordre ikke gik som forventet, og vi håber at andre der læser med vil tage tid til at læse vores indlæg.

Rated 1 out of 5 stars

Lang leveringstid, ordre annulleret, men leveres alligevel m.m.

Den 17/10 bestiller jeg varer på hjemmesiden. Jeg bemærker at de reklamer med en kort leveringstid som det første af en række punkter.
Den 23/10 har jeg endnu ikke modtaget mine varer eller hørt fra sportpleje.dk. Jeg kontakter dem og de svarer samme dag at der er 1 - 3 dages leveringstid.
Den 24/10 opsiger jeg handlen, hvis varene ikke kan afsendses senest samme dag.
Den 29/10 blev pengene hævet fra min konto.
Den 4/11 bliver varene sendt
Den 5/11 modtager jeg varene og returnerer dem med det samme.

November 5, 2014

Hej Thomas,

Din retur ordre er nu færdig behandlet, og vi kan derfor kommentere på dit indlæg.

Først er vi kede af, hvis du ikke har kunne komme i kontakt med vores kundesupport.

Dernæst har vi har undersøgt e-mailene fra dig, og vi kan se, at kundesupporten der arbejdet med din ordre har e-mailet til dig, at hun gerne vil tale med dig - det er til e-mailen du sender, hvor du skriver du vil "en tur forbi trustpilot" m.m. som er sendt d. 23/10 af dig. Dernæst kan vi ikke se en annullering i systemet af din ordre - er det kundesupporten der har lavet en fejl, eller er beskeden ikke nået frem, så er vi kede af det - udover at du ikke ville have ordren, så taber vi både tid og penge på ordren, du ikke vil modtage. Så på vores alle vege vi vil gerne beklage dette.

Slutlig vil vi gerne bruge svare muligheden her til at gøre andre, som måtte læse med, opmærksom på, at vi har 3 muligheder for kontakt til kundesupport. Tlf, email og chat. Vi anbefaler chat, da man både kan få direkte og hurtig adgang til kundesupport. Chatten er åben fra morgen til aften, og lykkes det ikke at komme igennem med det samme, så have lidt tålmodighed, og der vil komme en kundesupporter i chatten indenfor få minuter man har startet en chat.

Rated 1 out of 5 stars

Bestilt og betalt vare som aldrig er modtaget - ingen kontakt ved henvendelse

Jeg kan kun tilslutte mig de kommentar der allerede er skrevet vedr. hjemmesiden Sportspleje. Har bestil 3 sportssåler, pengene hævet dagen efter.. men jer har aldrig modtaget dem. Har skrevet til firmaet flere gange, ringet (altid tlf. svare på) mailet, skrevet til chefen og chattede med en venlig person som lovede, at de ville blive afsendt dagen efter. Det er nu 2 måneder siden. Heldigvis har jeg kopieret chatten som dokumentation, da jeg påtænker at gå videre med sagen.
C. Lundquist

November 4, 2014

Hej Charlotte,

Vi har ikke modtaget den første pakke retur, og vi har derfor afsendt en ny pakke til dig idag - det er dog minus en sål som er udgået, og den har vi naturligvis krediteret til dit betalingskort.

Vi har tidligere skrevet vi vil afsende en ny pakke til dig - det er korrekt, men den er desværre ikke afsendt, da den ene sãl som sagt er i rest og senere udgået - normalt vil vores system selv opdage en mangel som dette, men da din ordre er en gensendelse, så er den allerede afsendt i systemet, og derfor bliver den ikke automatisk opfanget. Det er noget vi har gjort udviklere af det forsendelses system vi bruger opmærksom på, så det kan undgåes i fremtiden.

Rated 1 out of 5 stars

Leverer to uger for sent og er umulige at komme i kontakt med

Jeg købte et produkt til 300 kr, men modtog intet de første to uger.
Efter en uge kom der en mail om, at de havde lavet en fejl i min ordre, og jeg skrev tilbage på email, at jeg ikke var interesseret i produktet længere. Jeg fik intet svar og yderligere en uge senere sender de produktet, som jeg selvfølgelig næger at modtage. Jeg skriver igen på email og får intet svar. Jeg har forsøgt at ringe til deres kundetelefonnummer 6 gange, hvor opkaldet bliver afbrudt.
Chokerende dårlig service. Og jeg har stadig ikke fået refunderet mine penge!

Ændring: samme dag som min Trustpilot anmeldelse fik jeg pengene retur og en mail som bekræftede dette. Det er lidt over en måned for sent. Jeg kan altså konkludere, at man kun kan komme i kontakt med sportspleje gennem Trustpilot.
I mailen forholdt de sig ikke til, at de har været umulige at komme i kontakt med eller at de har glemt at sende min vare.
Det som de skriver i deres svar her passer slet ikke. Mit produkt har været afsendt ÉN gang, flere uger forsinket og efter at jeg forgæves forsøgte at kontakte firmaet gennem mails og telefon. Jeg fik aldrig noget svar på mine mails.

Hej Daniel,

Din pakke har været afsendt flere gange. Efter den sidste forsendelse skriver du tilbage, at du vil have afslag i prisen, hvis du skal modtage pakken. Det kan vi ikke imødegå, og derfor bliver din ordre annulleret, og pakken trukket tilbage.

Du har nu modtaget pengene retur fra pakken, og vi ser derfor ordren som værende afsluttet. Hvis du vil opdatere dit indlæg med at du har modtaget pengene retur, så vil vi blive glade.

lang leveringstid

På trods af hvad de lover, kommer varen først efter en uge.

Hej Niels,

Vi har svaret dig pr. e-mail og over chatten idag, at der var forsinkelse i din ordre. Du har altid ret til at annullere en ordre, og vi har 30 dages returret, hvis du skulle fortryde en ordre efter du har modtaget den.

Vi ser frem til, at du har modtaget ordren.

Ringe kundekontakt.

Kunne ikke passe knæbeskytter, ingen returseddel medsendt, forsøgt at komme i kontakt med sportspleje uden held.

Hej Vivian,

Vi har sendt e-mail til dig igen her til morgen - se evt. efter den sidder fast i spamfilter eller ligende.

Vedr. returing af varer, så skal de sendes retur til lageret - du kan finde lagerets adresse på den faktura der medfulgte.

Evt. skriv på fakturaen hvad du vil have os til at gøre - f.eks. bytte til en anden str. eller pengene retur.

Du betaler for fragten retur til lageret - til gengæld sender vi gratis en ny str. til dig.

Super god online shop!

Gode produkter i god kvalitet, og til en meget bedre pris end i butikkerne. Derudover er der gode mængderabatter. Super god oplevelse, jeg køber gerne igen!

Hej Rikke,

Tak for de gode rosende ord - vi fortsætte sålænge vi kan med at levere god kvalitet til god pris.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og fin oplevelse

Fin ordre, hurtig levering. Desværre kunne jeg ikke passe knæbeskytterne så returnerede dem og havde pengene på kontoen dagen efter.
Super service, ingen klager herfra :-)

Hej Jeanne,

Vi er glad for at vi kunne hjælpe!

helt perfekt

De havde lige det jeg skulle bruge, varen kom hurtigt og lever fuldt ud op til mine forventninger. Kan kun anbefale dem 😊

Hej Mette,

Tak for din ordre - vi er glade for at vi kunne leve op til forventningerne.

gode ting

jeg har for fæster gang købe en skulder bandager og en bh hos sportspleje, priserne er mere en rimlige, da bh var ½ pris af andre ligende mærker og bandagen er nem at tage på og af

Hej Ann,

Det er rigtigt vi har rigtig gode priser, og vi fører kun gode produkter, som vi har testet.

Venlig service

Min første forsendelse fra sportspleje.dk gik tabt hos posten. De var meget venlige til at sende mig en ny pakke med det samme.

Hej Claus,

Vi er glade for at vi hurtigt kunne afhjælpe, og vi takker for din tålmodighed.

Rated 4 out of 5 stars

Super nem nethandel

Det virker bare, og virkelig hurtig præcis levering

Hej Birgitte,

Det var dejligt at læse alt gik hurtigt og præcist.

As good as it gets

Super hurtig levering dagen efter bestilling - det bliver ikke bedre.

Reply from Sportspleje ApS

Tak for din handel - glad for vi kunne gøre det godt.

Take a closer look