Sportstore.nl Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Bij mij van hetzelfde besteld betaald daarn niet meer vernomen onderweg van China pfff en wanneer je je pakket volgt blijven ze zeggen (is onderweg )dan sturen ze zelf een mail wat ik van de levering... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bestelling online geplaatst en betaald. Nadien factuur gekregen, maar het bestelde product nooit aangekregen. Sportstore 6x gecontacteerd, 3x via mail, zonder reactie en 3x telefonisch contact met een... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ten eerste lokken ze je met een snelle leverdatum die dan vervolgens na aanschaf minstens 10 dagen later blijkt te zijn, ten 2e is de track en trace vervolgens leeg al dagen terwijl het pakket wel ver... See more

Rated 1 out of 5 stars

Wat besteld geen bevestiging gekregen, netjes gewacht (1,5 maand), gemaild (geen respons), middag lopen bellen (geen respons) en tot de dag van vandaag geen enkele feedback terug gegeven en niets van... See more

Company details

1. Sports

Information provided by various external sources

Sportstore.nl is dé sportschoenen specialist in Nederland en België met merken als: Adidas, Nike, Puma, Mizuno, K-Swiss, Asics, Reebok en meer. Goedkoop en uitstekende kwaliteit! Bestel nu en heb ze de volgende dag in huis!

Contact info

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

redelijk

Bestelling was wel snel in huis met 2 dagen.
Wel jammer dat wanneer je weer spullen retour wil sturen en nog eens extra verzendkosten bij komen (parket versturen)
betaal je nog voor producten extra wat je niet wil hebben.

February 3, 2012

Perfect

Dank u,
Dinsdagavond bestelt en vrijdagmorgen bij mij toegekomen
In belgie !!!
Thx.
Zeeeeer tevreden klant !!!!

February 3, 2012

Perfect!!!

Nike's uit aanbieding besteld (€ 40,- goedkoper), volgende dag al in huis en het "vertrouwen" om achteraf te betalen. Volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen!

Rated 5 out of 5 stars

top kwaliteit, top schoenen!

Enige wat beetje jammer was, dat ik ze voor 17:00 besteld had, en ze pas 2 dagen daarna aankwamen, verder bevalt het prima en kan het een keer gebeuren! :)

goede en snelle service

Voor mijn dochter een paar adidas voetbalschoenen besteld en de volgend avond kon ze er al op voetballen.
Bijkomend voordeel vind ik dat je achteraf kunt betalen,dus eerst passen en dan betalen.
Geen gedoe om je geld teug te krijgen indien iets niet past. Super!

Supersnel en betrouwbaar

Was eerlijk gezegd in eerste instantie een beetje sceptisch omdat ik geen keurmerk op de website zag. De proef op de som genomen en ben uitermate tevreden over de service en de snelle levering. Had mijn spullen binnen één werkdag thuis. Ik zal hier in de toekomst dus zeker terugkomen en kan deze site dus ook met plezier aanbevelen !

January 12, 2012
Rated 4 out of 5 stars

Bedankt voor de snelle levering van de voetbalschoenen.
Grote maten zijn in de gewone winkel slecht te verkrijgen, maar gelukkig hebben jullie ze wel.
Ik bestel voor mijn andere zoon ook nog een paar.

July 6, 2011

The Trustpilot Experience