www.starfashion.dk Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Anbefaler ingen å handle i denne nettbutikken. Mottok aldri varene jeg bestilte, fikk heller ikke pengene igjen. Sendte flere mail hvor jeg etterlyste tilbakebetaling, mottok aldri svar eller tilbakeb... See more

Rated 2 out of 5 stars

Fint udvalg og hurtig forsendelse, men så ophører den gode service desværre også! Jeg returnerede en jakke til butikken d. 24/5 og har endnu ikke fået min penge retur! Jeg har to gange været i kon... See more

Rated 3 out of 5 stars

jeg fik hurtigt min vare fra starfashion.dk, men varen jeg modtog var i en anden farve end der stod på hjemmeside. heldigvis kunne jeg lide farven, men det var en dårlig service jeg fik da jeg kontakt... See more

Company replied

1. Events & Entertainment

Information provided by various external sources

StarFashion.dk - unikt modetøj og dine favorit brands. Kendte mærker som Modström, Mbym, Fiveunits, Black Secret, Stella nova, By groth, Coatpeople, stig p, Defeeter, Pavement, Pop Cph, A question of, The Wardrobe, Mana jwl, Sneaky Fox.

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Mange +++++++ herfra!!

Super service & Hurtig levering - kæmpe + at levering altid er gratis lige meget købsprisen - det er næten altid det der gør at jeg vælger Jer frem for andre internetsider med samme varer!!!! Det betyder meget!

May 10, 2011
Rated 2 out of 5 stars

Manglende produkter og afsendelses metode

Jeg valgte at købe to par sko på star fashion, da de havde de støvler jeg havde kigget efter i lang tid, samt et par sommer stiletter. Støvlerne var den primær årsag til at jeg købte på denne hjemme side da de havde dem i min størrelse!
Men efter få dage efter jeg havde bestilt dem, fik jeg den første besked om at den måde jeg havde valgt produkterne skulle sendes på, var ikke tilgængelig endnu, så det måtte komme via Post Danmark. Efterfølgende fik jeg endnu en besked om at de støvler som jeg havde bestilt, ikke var i min størrelse alligevel. Dette følte jeg ikke var acc. da de havde vist på hjemmesiden at støvlerne var der, og hvilket også var grunden til at jeg bestilte hos dem.
Nå da det så var sagt, havde jeg bestilt mine ting tirsdag, og skulle bruge det andet par sko jeg havde bestilt i weekend, burde det godt kunne lade sig gøre, da de skilter med "altid gratis levering dagen efter". Men da det så blev weekend var mine sko stadig ikke kommet. Jeg fik først skoene en uge efter jeg havde bestilt dem.
Ud fra ovenstående føler jeg at købet var en fiasko.

May 10, 2011
www.starfashion.dk logo

Reply from www.starfashion.dk

Kære Mia.

Vi beklager meget den dårlig oplevelse du har haft. Problemstilling opstod da lageret ikke stemte på en af de pågældende sko, og derfor kom der ekstra leveringstid på bestillingen. Dette er bestemt ikke normalt kotume, og vi vil fremover gøre alt hvad vi kan for at det ikke sker igen.

Jeg sørger for at du vil blive kontaktet af os via mail i dag, for at høre om vi kan gøre noget for at opveje din dårlige oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Top service hos Starfashion!

Jeg giver Starfashion.dk top karakter, fordi det er en super god service man får. De ringer til dig, hvis der er ændringer mv. ved orden, og varen kommer altid dagen efter. Derudover er fragten gratis, og det betyder meget for mig, når jeg handler på internettet.
Det er en meget overskuelig og nem hjemmeside at finde rundt på, og de har et stort udvalg af tøj, så der er noget for enhver smag.
Jeg har været rigtig glad for at handle på Starfashion og gør det gerne igen!

April 11, 2011

super service :o)

Fik varen ret hurtigt efter bestilling, og så er det altid gratis fragt, hvilket jeg også ser som et kæmpe plus og en ekstra lille hilsen der fra. ++++ hér fra

April 10, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Havde problemer med nogle penge på min konto, men starfashion var lette at få fat i og vi fik det ordnet med det samme og modtog bestillingen dagen efter. Vil helt sikkert handle mere der fremover. Perfekt!

April 9, 2011

God service!

Købte en kjole fra This is who i am med lynlåse på. Sat meget ned og super hurtig levering. Derudover var kjolen også pakket godt ind til under leveringen samt en lille hilsen fra Starfashion. Perfekt! Handler her gerne igen :-)

April 9, 2011

super god service

Har købt en taske til min svigerinde og det gik bar super hurtigt fra jeg bestilte til vi modtog den. Rigtig god service.

March 28, 2011

stilfuld service og klasse

starfashion ringede dagen efter min levering og meddelte at en top jeg havde bestilt var udsolg i den ønskede størrelse - men foreslog at med en smuk bikini-top indenunder kunne en større størrelse have sin charme - jeg så det for mit indre øje - genial service

Ingen respons på mails.

Jeg returnerede en kjole. Efter meget lang tid mailede jeg for at høre hvor mine penge blev af. Jeg sendte mange mails, men der var ingen respons. Til sidst ringede jeg (det skulle jeg bare have gjort fra starten), og fik fat i en venlig person som straks undskyldte deres manglende respons og manglende tilbagebetaling. Starfashion overførte mine penge, og jeg fik et gavekort til shoppen som et plaster på såret. Så det hele endte godt trods alt.

Utrolig god service

Jeg købte en cardigan hos starfashion.dk og den levede fuldt op til mine forventninger. Den blev levret rigtih hurtig og servicen var helt i top. Jeg fik alle de oplysninger jeg skulle bruge og kan ikke være mere tilfreds. Jeg vil helt sikkert anbefale siden til andre.

Rated 5 out of 5 stars

God, nem handel med ekstra hilsen i pakken!!

Jeg har købt et par Shoeshi sko på udsalg ved Starfashion! God pris, ingen fragt kom oveni og så var der endda en lille ekstra hilsen med i pakken - dejligt! Under hele handlen har jeg løbende modtaget mails fra Starfashion, som informerer om forløbet for handlen - hvornår den var pakket, afsendt osv. Kan varmt anbefales!

March 1, 2011

Kan varmt anbefales

Jeg har handlet flere gange hos Starfashion og der har altid været god service og knald hurtig levering.
Dejligt nemt sted og handle alle de fede og lækre sko og tøj.
En af mine farvorit-steder og handle på nettet.

March 1, 2011

Kan anbefales

Jeg købte nogle sko og jeg har været yderst tilfreds med Starfashion. Det var nemt at bestille varen på hjemmesiden og varen var hurtigt fremme. Desuden er det rigtigt dejligt, at der er gratis forsendelse.

February 27, 2011
Rated 4 out of 5 stars

Rigtig god :)

Alt gik fint. Men synes godt der kunne være b mere om produktet i beskrivelsen af produktet. Evt et billede med produktet på så man kunne se hvordan det skulle sidde....
Udover det har StarFashion en hurtig levering. Rigtig fint :)

February 27, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Levede total op til mine forventninger, plus lidt til!

Jeg købte en t-shirt og et par støvler hos starfashion.dk . Deres priser er super gode, og jeg fik en super service. Et stort plus ved starfashion.dk's service er at man ikke betaler porto! Desuden kom pakken super hurtigt! Jeg vil helt sikkert anbefale starfashion.dk til andre, og det er heller ikke sidste gang jeg handler der :)

February 8, 2011

Take a closer look